Akşam akşam çok canım sıkıldı

Bu arada o sısyal ağda görüntülenenler diye bir kısım var onda bayan resimleri vardı onlara mı bakmış yani çıldırcam gerçekten
Bu arada kullananlar varsa hesap nasıl siliniyor

üniv ortamı böyledir sev sevme hocalar öğrenciler davaet edilir dileyen gelir dileyen gelmez
bunu büyütüp huzur bozmanın mantığı nedir
konuyu okurken lorena aklıma geldi
değilim diyorsun ama tıpkısının aynısı

Desene canim yaa :) Linkedin soyle mesela bilgilerini yaziyorsun o da tee cocukluk arkadasin eski is yerindekini bile buluyor sana :) Yani esinle alakali degil zaten Linkedin sosyal aginin amaci o endiselenme
Oooo ama kullanmış işte üstelik biliyo tepki göstereceğimi kimi bulma niyetiyle indirdi acaba bugün görüştüğümüzde tekrar indirip iyice bakmam kazım ama tabi silmiştir bişeyvarsa da dün yoktu ama işte huzursuz oldum bi kere saol bilgi için bu arada

Görüntülenenlerden bayanlara baktı demek ki yoksa miye görüntülenenler yazsın bugün kavga var.((((((yani erkek tesimleride cardı ama bayan olmamalıydı

Tamam biz de bu ağdan bahsediyoruz. Tamamen işle alakalı. Ben dünya çapında ün kazanmış şirketleri, ceolarını, yazılarını takip ediyorum. Mesela ben otelde çalışıyorum. Aynı iş ağından otelle alakalı bilgi alan, soru soran da oluyor. Onlara yardımcı oluyorum. Rakip firmalardaki açık pozisyonları takip ediyorum vs vs

Bizim uni.de bi kac ay evvel bi argor evlendi... ve herkesi değil kafasina gore nasil bi secim yaptiysa bazi insanlari cagirdi..
Acii konusuyum giden gitmeyen herkes cok ayipladi...
Kimse düğüne gelip de kocani yemiycek kucuk hesaplarla ugrasma derim...

Tmam saolun iş ortamıyla ilgili olması içimi bi nebze rahatlatıyo tabi ki

Siz -nicki yanlis hatirlamiyorsam- lorena misiniz?
Hayatiniz hala ayni duzlemde sıkıcı ve korkunc.
Allah sifa versin.

Şöyle söyliyim o istemediğim bi kaç kişi zaten o jadar kendini bilmez insanlar ki onların ayıplaması hiç önemli değil

okusan da cehaletin baki kaldığına güzel örneksin konu sahibi.
doktora yaparken kafanın en meşgul olması gereken zamanlarda nişanlının hayatını nasıl zehir edeceğin üzerine doktora yapıyor gibisin. bir de onunla aynı ortamda çalışmak istiyorsun ki adam kafese kapatılmış gibi hissetsin. özellikle kız öğrencileriyle selamlaşması, konuşması vs gibi durumlara denk geldiğinde belki odasında belki evinde bu adamcağızı paralamayı düşünüyorsun, şimdiden hain planlar peşindesin.
sen evlenme arkadaşım. kıskançlığın da bir dozu vardır. sen aşırı dozdan ya ölürsün ya öldürürsün.

madem güvenmiyorsun evlenme.
evlenince güvenin mi artacak? yoo. maksadın evlenince adamı baskı altına alıp emir erin yapmak.
ben bu iki mesajından bunu anladım.
şimdiden adama acımaya başladım.

kk kadınları aşırı kıskançlara boş durma, hobiler edin der, sen boş insan da değilsin ama takıntılısın ve bunun için profesyonel destek almalısın acilen.

Bunun callikle ne alakası var kimseyi kırmaya hakkınız yokkk.

Sizin ortamınızda hiç mi olmadı rahatsız olduğunuz aranızın iyi olmadığı yada sevmediğiniz insanlar?
Ayrıca ben slm verdi diye sorun etmem sadece rahatsız olduğum birşey olduğunda sorun ederim

Lorena ?
Nassin canim iyisin? Ozlettin kendini valla.Tam gaz kiskancliga devam masallah :))
Hadi hayirlisi olsun.Sevgilin kacarak uzaklasmadan evlenmeye ikna olmus.Sevindim :))

Yorum yazmadan once bastan 2-3 sayfa okudum, eski uyelerden hatirlayan yok mu diye.
Cunku daha bu konuyu okur okumaz nick kafada canlaniyor :)
Ben de ayni tahminde bulundum, daha once de baska bir nickleydi ve ilk etapta inkar etmisti.
Sonra kendisi itiraf etmisti.
Buyuk ihtimal bu da oyle sonuclanacak ama 3 vakit mi desem 5 vakit mi :)

Allah yardimcisi olsun.

madem yazilanlar kafana hiç fgirleyecek hatta kulagindanda girmeycek niye konu açoyorsun arkadas
15 sayfa boyunca sana aynlis dusunuyorsun demisler sen yok dedigim dedik çaldigim duduk diyorsun

Allah nisanlina sabir versin senle omur geçmez valla ..

Görüntülenenlerden bayanlara baktı demek ki yoksa miye görüntülenenler yazsın bugün kavga var.((((((yani erkek tesimleride cardı ama bayan olmamalıydı

yukarıdaki iki mesaj sana ait. sadece ihtimal üzerinden nişanlınla kavga etme planları yapıyorsun, sebep kız resmi görmek.
bu bildiğin kıskançlığın aşırı ucu, paranoyaklık.
düğün bahane, sen nişanlının kadınlarla hiçbir şekilde muhatap olmasını istemiyorsun.
bugün sosyal ağdaki kadın resimlerinden nişanlına hesap sormayı düşünüyorsun ya yarın aynı yerde çalıştığında temizlikçi kadın, asistan kız, öğrenci kızlarla filan bakışması konuşması demek senin için evde kıyamet kopması anlamına geliyor.
evliliği erteleyip acilen destek almalısın.
yoksa bu evlilik başlamadan bitecek.

Neyi anlatmaya çalışıyorsunuz ki?

Lorena, nişanlısı-o zamanki sevgilisi- bayılan bir kızı hastaneye götürdü diye ortalığı yıkan biri.

Korkma canim ya buyuk bir sirkette calisiyorsa falan bunun icindir yani is hayatindaki herkes kullaniyor bunu :) Bence hic ugrasma aklini karistirma evlilik arifesi keyfine bak :) Yani capkinlik yapacak olsa oyle bir sosyal agda yapar mi sence?

linkedin sosyal ağ olsa da iş bağlantılarının kurulduğu profesyonel bir site. nişanlınızın eklediği ya da bağlantı kurduğu insanların bağlantıları hatta aynı konu ile ilgili çalışanlar bile bağlantı olarak çıkacaktır. ancak dilerim o kızları tıklamamışsınızdır zira tıklayıp profiline baktığınız anda karşı taraf görüntüleyenleri görebilir nişanlınızı rezil etmişsinizdir. bence sizin iş ilişkileriniz çok sağlam değil bunu. yanında aktı üstü davetli listesi ben iş yerindeki herkese vermiştim ne kadar kalabalık o kadar eğlence. bir de nişanlınız düğününe kırığını ya dahoşlandığı birini çağıracak karakterdeysebir kere daha düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…