- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yorum yazmadan once bastan 2-3 sayfa okudum, eski uyelerden hatirlayan yok mu diye.
Cunku daha bu konuyu okur okumaz nick kafada canlaniyor :)
Ben de ayni tahminde bulundum, daha once de baska bir nickleydi ve ilk etapta inkar etmisti.
Sonra kendisi itiraf etmisti.
Buyuk ihtimal bu da oyle sonuclanacak ama 3 vakit mi desem 5 vakit mi :)
Allah yardimcisi olsun.
Hayır tabi ki tüm yazılanları dikkate alıyorum düşünüyorum yardımcı olmaya çalılan herkesin eline sağlıkmadem yazilanlar kafana hiç fgirleyecek hatta kulagindanda girmeycek niye konu açoyorsun arkadas
15 sayfa boyunca sana aynlis dusunuyorsun demisler sen yok dedigim dedik çaldigim duduk diyorsun
Allah nisanlina sabir versin senle omur geçmez valla ..
Hiçbir kadınla muhattap olmasını istemiyorum değil çünkü ilkaki olcak iş ortamı sadece gereksiz yere muhattap olmadın o kadaryukarıdaki iki mesaj sana ait. sadece ihtimal üzerinden nişanlınla kavga etme planları yapıyorsun, sebep kız resmi görmek.
bu bildiğin kıskançlığın aşırı ucu, paranoyaklık.
düğün bahane, sen nişanlının kadınlarla hiçbir şekilde muhatap olmasını istemiyorsun.
bugün sosyal ağdaki kadın resimlerinden nişanlına hesap sormayı düşünüyorsun ya yarın aynı yerde çalıştığında temizlikçi kadın, asistan kız, öğrenci kızlarla filan bakışması konuşması demek senin için evde kıyamet kopması anlamına geliyor.
evliliği erteleyip acilen destek almalısın.
yoksa bu evlilik başlamadan bitecek.
Hayır tabi cnm öyle olsa benim haberim bile olmaz zaten ana insan huzursuz oluyo işteKorkma canim ya buyuk bir sirkette calisiyorsa falan bunun icindir yani is hayatindaki herkes kullaniyor bunu :) Bence hic ugrasma aklini karistirma evlilik arifesi keyfine bak :) Yani capkinlik yapacak olsa oyle bir sosyal agda yapar mi sence?
OLAMAZZZZZ ben tıkladım o kızlara onkarda şimdi yanlış anlamasınlarlinkedin sosyal ağ olsa da iş bağlantılarının kurulduğu profesyonel bir site. nişanlınızın eklediği ya da bağlantı kurduğu insanların bağlantıları hatta aynı konu ile ilgili çalışanlar bile bağlantı olarak çıkacaktır. ancak dilerim o kızları tıklamamışsınızdır zira tıklayıp profiline baktığınız anda karşı taraf görüntüleyenleri görebilir nişanlınızı rezil etmişsinizdir. bence sizin iş ilişkileriniz çok sağlam değil bunu. yanında aktı üstü davetli listesi ben iş yerindeki herkese vermiştim ne kadar kalabalık o kadar eğlence. bir de nişanlınız düğününe kırığını ya dahoşlandığı birini çağıracak karakterdeysebir kere daha düşünün...
Hayır tabi ki tüm yazılanları dikkate alıyorum düşünüyorum yardımcı olmaya çalılan herkesin eline sağlık
Hiçbir kadınla muhattap olmasını istemiyorum değil çünkü ilkaki olcak iş ortamı sadece gereksiz yere muhattap olmadın o kadar
Hayır tabi cnm öyle olsa benim haberim bile olmaz zaten ana insan huzursuz oluyo işte
OLAMAZZZZZ ben tıkladım o kızlara onkarda şimdi yanlış anlamasınlar(((((
Ayrıca görüntüleyenler kısmında çıkar diyosunuz nişanlımın hesabındada görüntülenenler vardı erkekte vardı ama kadında vardı demek ki kadınları görüntülemişşşş sinirden kriz geçircem şu an
Yorum yazmadan once bastan 2-3 sayfa okudum, eski uyelerden hatirlayan yok mu diye.
Cunku daha bu konuyu okur okumaz nick kafada canlaniyor :)
Ben de ayni tahminde bulundum, daha once de baska bir nickleydi ve ilk etapta inkar etmisti.
Sonra kendisi itiraf etmisti.
Buyuk ihtimal bu da oyle sonuclanacak ama 3 vakit mi desem 5 vakit mi :)
Allah yardimcisi olsun.
Hayır değilim. Tmm bağlantılar saydasına düşüyor ama görüntülenenler dye bir kısım o ne pekiLorena nickli bir üye vardı , siz o olabilir misiniz?
Nişanlıda bir tuhaflık yok, siz aşırı kıskançsiniz ve bu tutumunuz da çok yersiz.
Linkedine gelince arkadaşlarının bağlantıları da sayfasına düşüyor, o zaten arkadaşlık sitesi de değil, huzursuzluk çıkaracak bir durum yok.
Görüntüleme amacı neydi acaba onu düşünuorum benAllah aşkına görebilicegi sey bir vesikalik foto, öğrenim ve çalışma bilgileri. Bunda kriz geçirecek ne var?
Saol da yani yalan mı söylycem size okuduğum yer belli bunun linkedinle ne alakası ben hayatımda kullanmadım gerekte görmüyorum bütün sosyal ağlara karşıyımBirincisi, böyle sacmalik görmedim.bence siz doktora falan yapıyor olamazsınız.linkedin sitesi için böyle konusmanizdan bunu anlıyorum.profesyonel iş ağıdır.tanıyor olabileceğin kişilerin yüzde 95ini tanimazsin, site kendisi öneriyor.ayrıca linkedin kız erkek avlamak için bir yer değil kariyer yeridir.
İkincisi, çocuğu rahat bırak kimi isterse cagirsin.o yeni gelen asistan kızı da çağırır ama senin korkundan cagirmasak olur diyebiliyor.ben eğer cagirmazsa suphelenirdim.cagirsin herkesi bırak yahu.
Üçüncüsü, sen kuaforunu balayini dusun böyle şeyler için güzel canını sıkma.
Ben zaten acaba ilgisi mi var diye düşnmedim düşünmem de sadece bsyanlara karşı mesafeli olsun yeterAdamin o kizlara ilgisi olsa dugunune cagirir mi sizce? Dugun bu dogum gunu partisi degil ki capkinliga cagiriyor olsun...
bir öğretim üyesi olarak bu yazdığınıza keyifle katıldım. Cok dogru.. cayci muhabbeti super olmus Bu muhabbetler ne saçma ve gereksiz Allah aşkına. . Konu Sahibi çok sıkıcısın kusura bakma..Öğretim görevlilerinin böyle muhabbetlere gireceğini hayal etmemiştim hiç. Hep elit bi havaları vardı bizim bölümdekilerin
Sizin konuyu okuyunca bölümün çaycısı ihsan abi geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?