Akşam akşam çok canım sıkıldı

Paranoyaklik derecesinde kiskançsiniz. Yazik adama valla. Ogrencisinden is arkadasindan bile kiskaniyosaniz gidin erkek lisesinden biriyle evlenin. Onu sevmiyorum bunu sevmiyorum. Galiba cinsiyeti kadin olan kimseyi sevmiyosunuzm

siz nişanlınızı eve kapatın en iyisi kimse görmesin. bu ne kıskançlık yahu. iş arkadaşlarına davetiye vermekten daha normal ne olabilir. daha önce çalışmadınız sanırım bir yerde. davetiye iş arkadaşlarına nezaketen verilir. davetiyeyi alan herkes gelir diye bir şey yok zaten. rahat olun biraz bence.

Hayır tabi ki tüm yazılanları dikkate alıyorum düşünüyorum yardımcı olmaya çalılan herkesin eline sağlık
Hiçbir kadınla muhattap olmasını istemiyorum değil çünkü ilkaki olcak iş ortamı sadece gereksiz yere muhattap olmadın o kadar

Korkma canim ya buyuk bir sirkette calisiyorsa falan bunun icindir yani is hayatindaki herkes kullaniyor bunu :) Bence hic ugrasma aklini karistirma evlilik arifesi keyfine bak :) Yani capkinlik yapacak olsa oyle bir sosyal agda yapar mi sence?
Hayır tabi cnm öyle olsa benim haberim bile olmaz zaten ana insan huzursuz oluyo işte

OLAMAZZZZZ ben tıkladım o kızlara onkarda şimdi yanlış anlamasınlar(((((
Ayrıca görüntüleyenler kısmında çıkar diyosunuz nişanlımın hesabındada görüntülenenler vardı erkekte vardı ama kadında vardı demek ki kadınları görüntülemişşşş sinirden kriz geçircem şu an

Olamaz ya nasıl yapar nasıl görüntülerrrr onları bi önce görüşmemiz kazım yoksa hastanelik olcam ben

Lorena nickli bir üye vardı , siz o olabilir misiniz?
Nişanlıda bir tuhaflık yok, siz aşırı kıskançsiniz ve bu tutumunuz da çok yersiz.
Linkedine gelince arkadaşlarının bağlantıları da sayfasına düşüyor, o zaten arkadaşlık sitesi de değil, huzursuzluk çıkaracak bir durum yok.

Allah aşkına görebilicegi sey bir vesikalik foto, öğrenim ve çalışma bilgileri. Bunda kriz geçirecek ne var?

Ben de Lorena olduğunu düşünüyorum. Onun da sevgilisi mi nişanlısı mi hatırlamıyorum ama arş gör idi. Bu kadar tesadüf de olamaz sanırım.

Hayır değilim. Tmm bağlantılar saydasına düşüyor ama görüntülenenler dye bir kısım o ne peki
Allah aşkına görebilicegi sey bir vesikalik foto, öğrenim ve çalışma bilgileri. Bunda kriz geçirecek ne var?
Görüntüleme amacı neydi acaba onu düşünuorum ben

Birincisi, böyle sacmalik görmedim.bence siz doktora falan yapıyor olamazsınız.linkedin sitesi için böyle konusmanizdan bunu anlıyorum.profesyonel iş ağıdır.tanıyor olabileceğin kişilerin yüzde 95ini tanimazsin, site kendisi öneriyor.ayrıca linkedin kız erkek avlamak için bir yer değil kariyer yeridir.
İkincisi, çocuğu rahat bırak kimi isterse cagirsin.o yeni gelen asistan kızı da çağırır ama senin korkundan cagirmasak olur diyebiliyor.ben eğer cagirmazsa suphelenirdim.cagirsin herkesi bırak yahu.
Üçüncüsü, sen kuaforunu balayini dusun böyle şeyler için güzel canını sıkma.

Ben okurken sıkıldım ya pes. Bırakın gönlünce çağırsın doğum günü partisine mi çağırıyor. Ikinizin düğününe çağırıyor.

Adamin o kizlara ilgisi olsa dugunune cagirir mi sizce? Dugun bu dogum gunu partisi degil ki capkinliga cagiriyor olsun...

Saol da yani yalan mı söylycem size okuduğum yer belli bunun linkedinle ne alakası ben hayatımda kullanmadım gerekte görmüyorum bütün sosyal ağlara karşıyım

Bişey sormak istiyorum biriyle muhabbetinin olması ne demek sizce yani sade e slm vermek ve nasılsın diye sormak mı yoksa sohbet etmek mi

Öğretim görevlilerinin böyle muhabbetlere gireceğini hayal etmemiştim hiç. Hep elit bi havaları vardı bizim bölümdekilerin

Sizin konuyu okuyunca bölümün çaycısı ihsan abi geldi aklıma

Öğretim görevlilerinin böyle muhabbetlere gireceğini hayal etmemiştim hiç. Hep elit bi havaları vardı bizim bölümdekilerin

Sizin konuyu okuyunca bölümün çaycısı ihsan abi geldi aklıma
bir öğretim üyesi olarak bu yazdığınıza keyifle katıldım. Cok dogru.. cayci muhabbeti super olmus Bu muhabbetler ne saçma ve gereksiz Allah aşkına. . Konu Sahibi çok sıkıcısın kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…