Akşam akşam çok canım sıkıldı

Anlatamam size içimin nasıl acıdığını bu arada kimse bahsettiğim 2.kızın düğününe bölümdeki hocaları çağırıp nişanlımı çağırmaması ve bunu nişanlımın dile getirmesi hakkında yorum yapmamış

İyi egitimli kadınlar bile bu kadar paronayak oluyorsa evde tüm gün kocasını bekleyen ne yapsın, adam sizi hayatina dahil ediyor sizde onu buda yeterli sizin onsuz bir hayatiniz var onunda öyle ki size soruyor gelsinler mi diye neyi problem ediyorsunuz anlamadım? Ayrica internetten bakilan,okunan vs vs şeylere itibar etmeyin bence.

yukarlarda bir arkadaş tez yapıyor galiba demiş...bu tarz bir soru ..soru işareti oldu

Adama bide ip tak kuklan olsun bebeğim. ..bişey yasadaniye cçağırın hocayı diyorsun ama çok sıkıcı sın adam seni evlenir boşa ne bu ya...evlenıyorum diye Maymunu olmadı ki...rahat bırak kim gelirse gelsin

Düğününüz nerede olacak? Bende gelip zincir hediye etmek istiyorum. Malum eşinizin etrafında neredeyse hepsine sinir olduğunuz kızlar mevcut. Hapsetmesi daha kolay olur.

İçiniz neden acıyor onu bir anlayabilsek....
Ya şimdi bahsettiğim ikinci kız nişanlımı çağırmamışya düğününe dün konuşurken nişanlım dediki oysa muhabbetmz vardı kızlada slmlaşıyoduk hocam naslsınız filan diyodu dedi bende dedim ki o zamn niye muhabbetm var diyosun selamım var de kuzdım baya belkide sohbet etmişliği vardı kızla bu düşünce içimi acıtıyo yani kızı bende tanıyorum öyle yılışık birşey değil diğeri gibi ama işte..

[QUtür ta="elifff_____, post: 42704700, member: 704186"]Ya şimdi bahsettiğim ikinci kız nişanlımı çağırmamışya düğününe dün konuşurken nişanlım dediki oysa muhabbetmz vardı kızlada slmlaşıyoduk hocam naslsınız filan diyodu dedi bendesıkıştırmao zamn niye muhabbetm var diyosun selamım var de kuzdım baya belkide sohbet etmişliği vardı kızla bu düşünce içimi acıtıyo yani kızı bende tanıyorum öyle yılışık birşey değil diğeri gibi ama işte..[/QUOTE]
Bu tur tavırlarıyla eşini kendinden uzaklaştırdı sonra siginarak liman arar huzur arar o zaman aldatır seni rahat bırak biraz adamına kendi hayatı var o senin esin psikologun falan degil her karin agrini her sacma sacma dertlerinde sıkıştırırim diyorsan gün gelir kaçar senden

Çok umutsuz bir şekilde yazıyorum ama, destek almayacak mısınız?

Gerçekten hiç ama hiç normal değil bu tavırlar.
Siz anlaşılmadığınızı zannediyorsunuz, hayır çok da iyi anlıyoruz durumu.

Özeleştiri zamanı geçerse, o adam yanınızda giderse üzülmeyecek misiniz?

Yıllardır yanınızda olması garanti sağlamaz.
Bir yerde dur diyecek bu adam da.

Yahu iki ayri insansın iz benimde şubeye eşimin tavsiyesiyle Cayci aldılar kadın benim yasi tim ama boyu kadar çocukları var sürekli benimle kendini bir tutuyor benimle uğraşma diye uzak duruyorum eşimin arkadaşının karısı benimki çağırayım dedi verdim davetiyeyi insanları küçük görme sin ekte küçük o öğrenci sen hocası dersen gün gelir o kişi senin ccanını yakar...bizim Cayci daarada laf ttaşıyor pişkin teki ama ben ona zarar versem eşim onu savunacak koskoca sesin ne uğraşıyorum zavallı diye o yüzden akıllı ol her karin agrini eşi ni dahil etme...

O çağırmadıysa belki başka bi sebebi vardır. Cekinmistir. Belki sizi taniyodur da olay çıkmasın demiştir. Belki unutmuştur. Belki belki belki... Eğer nişanlın için hayati önem taşıyan bişi olsaydi davet etmek istemezdi. Bırakın davet etsin. Zaten kızın bi problemi varsa gelmez. Hem gelse bile sizin ikinizin düğününe geliyo. Evleniyosunuzya hani. Adam çapkınlık yaptığı kızı düğününe çağırmaz. Hem ne güzel işte cümle alem görür ne kadar mutlu olduğunuzu. Böyle yapmaya devam ederseniz ilişkinizi cooook yorarsiniz. Kıskançlık çok tatlıdır ama yerinde ve kıvamında olunca....

Üzülmezmiyim hem de çok.
Şöyle anlatıyım tmam kabul ediyorum abarttığımı bu anlamda kimseye haksızsın demiyorum zaten ama tek hatalı ben değilim oda bana yeterince güven verememiş demek ki
Evt bir ara yardım aldım bir süre gittim dktora ama ders çalışıyorum tez hazırlıyorum ilaç kullanınca hiçbirşey yapamıyorum o yüzden yarım bıraktım

Olay kimseyi küçük görme filan değil aslaaa öyle biri değilim ben.
Sorun şu ki kız yılışık biri ve ben ondan rahatsız oluyorum sebep bu yani

[QUOlifff_____, post: 42704856, member: 704186"]Olay kimseyi küçük görme filan değil aslaaa öyle biri değilim ben.
Sorun şu ki kız yılışık biri ve ben ondan rahatsız oluyorum sebep bu yani[/QUOTE]
Düğününde kendi sevdiğin insanların yanında dururdu gelirse gelsin bugün bu kızdan yarın bi başkasından eşinin ailesinden birinin bi sözünden bi lafına rahatsız olursan kredi biter sen çok sorunudur döner olay hiç bu konularda sorun çıkarma bırak çağırın. ..sıkma seviyorsan Aretin kitaplari ni oku derim ben...birde empati kur biri var sence zarar Siz çağırayım sin esin olay çıkardı ne düşünürdün. ..

Bizim bolumde de bir asistan arkadasimizin esi ayni sizin gibi. O da baska bir bolumde Ar.Gor. ama haftada 2-3 kere bizi (biz=bolumdeki kadin Ar.Gor.ler) kontrol etmeye gelir sagolsun. Bir keresinde kizim bolumdeydi benimle ben calisiyorum laboratuvardayim, kizimi da bos olan arkadaslar oyaliyor. Bu bahsettigim asistan arkadasin kucagindaymis kizim, esi gelmis. Cocuk kimin demis benim oldugunu ogrenince almis esinin kucagindan bir anda. Annesi gelene kadar bende dursun sen isine bak demis. Bunu da bizim laboratuvardan bir arkadasim gorunce hemen bir bahaneyle almis kizimi cimlere goturmus oynamaya. Ben o arada calisiyorum bakin olayla hicbir alakam yok, kadin sadece isimi bitirip benim kiz kucagindayken esi ile konusma ihtimaline dayanamamis. Ki anlattigim gibi ben evli ve cocukluyum.

Sizi uzmek istemem ama arkadasimiz da artik esine alismis guluyor sadece hic etkilenmiyor esinin kisitlamalarindan. Muhabbetimize katiliyor, kendine yaparken cay/nescafe isteyen var mi diye soruyor, markete giderken bir sey alinacak mi ihtiyaciniz var mi diyor, is ile ilgili konularda yardimci oluyor vs yani is arkadasligi nasilsa oyle bir diyalogumuz var. Biz de aman esin duymasin diyoruz guluyoruz yani kendinizi hangi duruma dusurdugunuzun farkinda olun diye yaziyorum bunlari. Deger mi kendinizi bu kadar yipratmaya?

Belki sizin icin de uygun bir cozum olur diye bir sey yazmak istiyorum ayrica. Ben hocalarimiza elden davetiye teslim etmistim ancak diger kimseye elden davetiye vermedim Asistanlar odasina, lisansustu ogrencileri odasina ve mutfaga birer tane davetiye astim(bireysel odasi olanlar bile yazdigim bu uc yerden birine gunluk mutlaka ugrar), altina da not yazdim duyanlar duymayanlara haber versin herkes davetlidir diye. O zaman nisanliniz kimseyi birebir davet etmemis olur. :)

Kusura bakmayın da sacmalamissiniz. Çünkü kiskanmaniz gereken en son yer kendi düğününuz. Ne güzel işte herkes sizin mutluluğunuzu görüp imrenecek. Bence siz de aşırı kıskançlık var kızlara karşı. Erkekler geleblir kızlara ne gerek var modundasiniz.

.................
Doktora yapiyorum diyorsunuz, nisanlim ars gor diyorsunuz Allah askina hic yakisiyormu su dert ettikleriniz ? Benim bildigim bolum panosuna bir kart asilir gelmek isteyen gelir zaten ,insanlarda yakinlik/samimiyet derecesine gore gelir yada gelmez. Cok deger verdiginiz onemli hocalariniz varsada ozel davetiye verirsiniz onlara ama ogrencilerinde tek tek cagrildiginiz sizde duyuyorum o kismida garipmis yani. Bence hic takmayin kimi davet ediyorsa etsin adam sizle evlenmiyormu sonucta ? bundan daha fazla/buyuk bir kanit yokki sizi sevdigine dair hemde herkes gorecek (o gicik oldugunu kizlar bile ) gerisi teferruat yani bos yere caninizi sikmayin. Biraz kendinize guvenin gereksiz kiskanclik sizin yerli tepkilerinizi bile zamanla nisanlinizin gozunde onemsiz hale getirecektir, o yuzden yerinde hakli olculu tepki gostermek gerek.
Ha su Linkedin kismina ayrica sasirdim yani, bu dunyaca onlu bir profesyonel agdir (oyle facebook gibi ) milletin birbirine asildigi bir yer degil yani,bu konuda bilmeden cok buyuk hata yapmissiniz. Su sizi taniyor bu baglatiniz falan diyede genelde baglantida oldugunuz kisilerin agindakilerini gosterir turkiyede kullanimi ne amacli bilmiyorum ama kesinlikle ciddi profesyonel bir sitedir. Insanlarin cv lerini on plana cikardiklari is aradiklari bir yer, oyle kizlari gordum konusuyormu acaba falan diye bosuna kuruntu yapmayin Allah askina hem bu adam sizinle evlenmiyormu yakinda.
Bence siz bu tarz onemsiz seylere kafa yoracaginiza , dugununuzu, gelinliginizi, balayinizi, tezinizin falan dusunun onlar daha onemli. Inanin dugun, hazirliklar ve o surecte yasanalar telafisi olmayan bir surec, bos yere tatsiz anilarla doldurmayin.

Ee adam içerlemiş sana da derdini anlatmış ne var? konuştuğum bir çocuk benim çevremdeki herkesi çağıracak ben dışında, ben de kırılırım ne var bunda? ben şimdi o çocuktan mı hoşlanıyorum?

Ayrıca ben de üniversite öğrencisiyim ben de her gün hocalarımla sohbet muhabbet eder espriler yaparım yani karşımdaki kişi beni sevmese hareketlerimi cıvık bulsa bile çağırmazsam ayıp olur yine de muhabbetimiz var deyip çağırır..

Hem zaten siz düğünü bakın biz evlendikkk bu herif artık benim demek için yapıyorsunuz cümle alem görsün nasıl da kaptım koca oğlanı diye.. Bırak onlar da görsün..

Yapmayın gözünüzü seviyim.. karşınızdaki de İNSAN.. Oyyy daraldım

Sana bir tavsiyede bulunayım.

Aşkından ölsen de bu kadar baskıcı olma boğulur adam asıl öyle gider.

Yahu yapacak olan adam sen kendini yırtsan da yapar bir de ruhun duymaz.

Kendine de ona da eziyet ediyorsun.

Düğün ikinizin kimi isterse davet etsin bırak yahu.
Samimi olan gelir zaten, davet edilenlerin bir kısmı nezaketen davet edilir sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…