- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
İyi egitimli kadınlar bile bu kadar paronayak oluyorsa evde tüm gün kocasını bekleyen ne yapsın, adam sizi hayatina dahil ediyor sizde onu buda yeterli sizin onsuz bir hayatiniz var onunda öyle ki size soruyor gelsinler mi diye neyi problem ediyorsunuz anlamadım? Ayrica internetten bakilan,okunan vs vs şeylere itibar etmeyin bence.Mrb herkese
Hemen anlatmaya başlıyım
Akşam nişanlımla görüştük düğüne az kaldığı için davetli listesini konuşuyoduk kim gelcek vs diye, herkesi saydık teker teker ama canım çok sıkıldı çünkü işyerinde ki herkes gelmesin istiyorum o ayıp olur dedi( nişanlım ünide araştırma görevlisi bende doktra yapıyorum aynı ünide kadro bekliyorum şu anda).
Bayan asistanların hepsini çağırma dedim o ayıp olur dedi sadece yeni işe giren bi kız var yeni olduğu için onu çağırmayız pek konuşmuşluğumuz yok dedi tmm dedim ama sinir oldum çünkü ayıp olur dedikleri arasında sevmediğim insanlar var onları da çağırmayalım değilmi ama!!
Ama en üzüldüğüm kısmına şimdi geliyorum şimdi nişanlımın bölümünde yükseklisans yapan öğrenciler var bir kız dört erkek onlarıda çağırayım dedi yok artık dedim hadi erkeklerle samimisin kızın ne işi var dedim.(kızdan nefret ediyorum).oda dedi ki bölümdeki bi hocanın oğlunun sünnet yemeğine gelmişti demek ki çağırıyolar hem demez mi hıcam erkek öğrencileri çağırdınız beni niye çağırmadınız diye.
Ben delirdim tabi o kadar sinirlendim ki ne demek bu yaa hesap mı sorcak sana nerde görülmüş hıcanın öğrenciyi düğününe davet ettiği dedim.
Neyse tmam dedi çağırmayız dedi madem istemiyosun.ama yok huzursuz oldum bi kere..
Sonra konu başka bi kıza geldi bu kızda yine nişanlımın bölümünde doktora yapıyo kızın düğünü olmuş nişanlımı çağırmamış ama bölümde tanıdığı nütün hocaları çağırmış dedi ki onu çağırmam o beni çağırmadı niye çağırmadı anlamadım dedi.Ben tabi buna da sinir oldum gelmiş bunu dert ediyo ya inanamıyorum sanki iş arkadaşı o kız orda öğrenci ya çağırmasın!
Yani nişanlımla aynı okuldayız hani öyle samimi filan olduğunu görmedim bu bahsettiğim kızlarla ama niye böyle davranıyo ben görmeden mi samimi oluyo noluyo bilmiyorum
Gelelim son meseleye şimdi bizim nişanlımla telefonlarımız ortadadır hep ben onunkini alır kullanırım o benimkini alır... Sosysl ağ kullanmıyoruz oda sevmiyo bi sosyal ağ var Linkedin dye bugün telinde onu gördüm açtım baktım sadece bi hoca var okuldan o bişeyler göndermiş vs bir o ekli bide amcası ama huzursuz oldum çünkü bayan resimleriçıkmış ortak bağlantınızın olabileceği kişiler diyo ama bende hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum Acaba birileriylemi konuşuyo dye geldi aklıma bi msj filanda yoktu ama suratım asıldı kullanmanı istemiyorum dedim o da sildi ama bilmiyorum içim çok huzursuz yarın görüşüp tekrar konuşcaz
yukarlarda bir arkadaş tez yapıyor galiba demiş...bu tarz bir soru ..soru işareti olduAnlatamam size içimin nasıl acıdığını bu arada kimse bahsettiğim 2.kızın düğününe bölümdeki hocaları çağırıp nişanlımı çağırmaması ve bunu nişanlımın dile getirmesi hakkında yorum yapmamış
Adama bide ip tak kuklan olsun bebeğim. ..bişey yasadaniye cçağırın hocayı diyorsun ama çok sıkıcı sın adam seni evlenir boşa ne bu ya...evlenıyorum diye Maymunu olmadı ki...rahat bırak kim gelirse gelsinelifff____kullan olst: 42699839 .!.:Mrb herkese
Hemen anlatmaya başlıyım
Akşam nişanlımla görüştük düğüne az kaldığı için davetli listesini konuşuyoduk kim gelcek vs diye, herkesi saydık teker teker ama canım çok sıkıldı çünkü işyerinde ki herkes gelmesin istiyorum o ayıp olur dedi( nişanlım ünide araştırma görevlisi bende doktra yapıyorum aynı ünide kadro bekliyorum şu anda).
Bayan asistanların hepsini çağırma dedim o ayıp olur dedi sadece yeni işe giren bi kız var yeni olduğu için onu çağırmayız pek konuşmuşluğumuz yok dedi tmm dedim ama sinir oldum çünkü ayıp olur dedikleri arasında sevmediğim insanlar var onları da çağırmayalım değilmi ama!!
Ama en üzüldüğüm kısmına şimdi geliyorum şimdi nişanlımın bölümünde yükseklisans yapan öğrenciler var bir kız dört erkek onlarıda çağırayım dedi yok artık dedim hadi erkeklerle samimisin kızın ne işi var dedim.(kızdan nefret ediyorum).oda dedi ki bölümdeki bi hocanın oğlunun sünnet yemeğine gelmişti demek ki çağırıyolar hem demez mi hıcam erkek öğrencileri çağırdınız beni niye çağırmadınız diye.
Ben delirdim tabi o kadar sinirlendim ki ne demek bu yaa hesap mı sorcak sana nerde görülmüş hıcanın öğrenciyi düğününe davet ettiği dedim.
Neyse tmam dedi çağırmayız dedi madem istemiyosun.ama yok huzursuz oldum bi kere..
Sonra konu başka bi kıza geldi bu kızda yine nişanlımın bölümünde doktora yapıyo kızın düğünü olmuş nişanlımı çağırmamış ama bölümde tanıdığı nütün hocaları çağırmış dedi ki onu çağırmam o beni çağırmadı niye çağırmadı anlamadım dedi.Ben tabi buna da sinir oldum gelmiş bunu dert ediyo ya inanamıyorum sanki iş arkadaşı o kız orda öğrenci ya çağırmasın!
Yani nişanlımla aynı okuldayız hani öyle samimi filan olduğunu görmedim bu bahsettiğim kızlarla ama niye böyle davranıyo ben görmeden mi samimi oluyo noluyo bilmiyorum
Gelelim son meseleye şimdi bizim nişanlımla telefonlarımız ortadadır hep ben onunkini alır kullanırım o benimkini alır... Sosysl ağ kullanmıyoruz oda sevmiyo bi sosyal ağ var Linkedin dye bugün telinde onu gördüm açtım baktım sadece bi hoca var okuldan o bişeyler göndermiş vs bir o ekli bide amcası ama huzursuz oldum çünkü bayan resimleriçıkmış ortak bağlantınızın olabileceği kişiler diyo ama bende hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum Acaba birileriylemi konuşuyo dye geldi aklıma bi msj filanda yoktu ama suratım asıldı kullanmanı istemiyorum dedim o da sildi ama bilmiyorum içim çok huzursuz yarın görüşüp tekrar konuşcaz
Ya şimdi bahsettiğim ikinci kız nişanlımı çağırmamışya düğününe dün konuşurken nişanlım dediki oysa muhabbetmz vardı kızlada slmlaşıyoduk hocam naslsınız filan diyodu dedi bende dedim ki o zamn niye muhabbetm var diyosun selamım var de kuzdım baya belkide sohbet etmişliği vardı kızla bu düşünce içimi acıtıyo yani kızı bende tanıyorum öyle yılışık birşey değil diğeri gibi ama işte..İçiniz neden acıyor onu bir anlayabilsek....
Ya şimdi bahsettiğim ikinci kız nişanlımı çağırmamışya düğününe dün konuşurken nişanlım dediki oysa muhabbetmz vardı kızlada slmlaşıyoduk hocam naslsınız filan diyodu dedi bende dedim ki o zamn niye muhabbetm var diyosun selamım var de kuzdım baya belkide sohbet etmişliği vardı kızla bu düşünce içimi acıtıyo yani kızı bende tanıyorum öyle yılışık birşey değil diğeri gibi ama işte..
Yahu iki ayri insansın iz benimde şubeye eşimin tavsiyesiyle Cayci aldılar kadın benim yasi tim ama boyu kadar çocukları var sürekli benimle kendini bir tutuyor benimle uğraşma diye uzak duruyorum eşimin arkadaşının karısı benimki çağırayım dedi verdim davetiyeyi insanları küçük görme sin ekte küçük o öğrenci sen hocası dersen gün gelir o kişi senin ccanını yakar...bizim Cayci daarada laf ttaşıyor pişkin teki ama ben ona zarar versem eşim onu savunacak koskoca sesin ne uğraşıyorum zavallı diye o yüzden akıllı ol her karin agrini eşi ni dahil etme...Çok umutsuz bir şekilde yazıyorum ama, destek almayacak mısınız?
Gerçekten hiç ama hiç normal değil bu tavırlar.
Siz anlaşılmadığınızı zannediyorsunuz, hayır çok da iyi anlıyoruz durumu.
...Çok umutsuz bir şekilde yazıyorum ama, destek almayacak mısınız?
Özeleştiri zamanı geçerse, o adam yanınızda giderse üzülmeyecek misiniz?
Yıllardır yanınızda olması garanti sağlamaz.
Bir yerde dur diyecek bu adam da.
Ya şimdi bahsettiğim ikinci kız nişanlımı çağırmamışya düğününe dün konuşurken nişanlım dediki oysa muhabbetmz vardı kızlada slmlaşıyoduk hocam naslsınız filan diyodu dedi bende dedim ki o zamn niye muhabbetm var diyosun selamım var de kuzdım baya belkide sohbet etmişliği vardı kızla bu düşünce içimi acıtıyo yani kızı bende tanıyorum öyle yılışık birşey değil diğeri gibi ama işte..
Üzülmezmiyim hem de çok.Çok umutsuz bir şekilde yazıyorum ama, destek almayacak mısınız?
Olay kimseyi küçük görme filan değil aslaaa öyle biri değilim ben.Yahu iki ayri insansın iz benimde şubeye eşimin tavsiyesiyle Cayci aldılar kadın benim yasi tim ama boyu kadar çocukları var sürekli benimle kendini bir tutuyor benimle uğraşma diye uzak duruyorum eşimin arkadaşının karısı benimki çağırayım dedi verdim davetiyeyi insanları küçük görme sin ekte küçük o öğrenci sen hocası dersen gün gelir o kişi senin ccanını yakar...bizim Cayci daarada laf ttaşıyor pişkin teki ama ben ona zarar versem eşim onu savunacak koskoca sesin ne uğraşıyorum zavallı diye o yüzden akıllı ol her karin agrini eşi ni dahil etme...
.................Mrb herkese
Hemen anlatmaya başlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?