Akşam akşam çok canım sıkıldı

Çok samimi söylüyorum ben olsam asla umrunda olmazdı ve lafını bile etmezdim

Tamam işte sen takmazsın x kişi takar.. Herkesin yapısı farklıdır takma deyince çocuk takmayacak mı?

Onun da yapısı bu.. Kendinize benzetmeye çalışamazsınız ki ben yapmıyorsam o da yapmamalı diyerek...

Bence çok gereksiz şeyleri boşu boşuna kafanıza takıyorsunuz bu şekilde hem siz yıpranırsınız hem de ilişkiniz (evlendiğiniz zamanda evliliğiniz) yıpranabilir. Hayat bu şekilde çok ama çok zor olur. Nişanlınızda gerçekten çok sabırlıymış ki sizin bu davranışlarınıza hiç bir şey söylemiyor. Herşeyi ve herkesi bırakın kendi hayatınıza ve mutluluğunuza bakın gerisi önemli değilll...

okuldaki asistanlara davetiye vermesi gerekir küs bile olsa bizim okulda herkes davet ediliyor
yüksek lisans öğrencilerini çağırmayın haklısın o konuda
linked in işle ilgili
oradan ne konuşacak ki burada fazla kıskançlık etmişsin

konuyu okurken bir el boğazımı sıktı, sıktı tam gidiyordum konu bitti Allah nişanlınızı ya kurtarsın ya da peygamber sabrı versin yarım saat çekilmezsiniz siz..

Bibibella konuya CUK oturan yorumu bırakmış zaten..

Lorena'nın bir kıskançlığını hiç unutmam sene bu sene sanırım, doğum yapan arkadaşa gitmişler (adamın arkadaşı), kadın o haliyle pasta yapmış ve nişanlısı, sıkı durun, 2. dilim pastayı istemiş düşünebiliyor musunuz? Bu ne gözü dışarıda adam, sen nasıl o 2. dilimi istersin.

Başka kadının yaptığı pastayı beğenmek ve 2. Yi istemek ha???? Böyle erkek olmaz olsun. Benim aşkım bebişim olsa burnunu büker birinciyi bitirmezdi..

Bence sen evlenme herseyi kafana takmis sin bu ne boyle cagirsin adam.nolcak sanki cok buyutmussun.

Başka kadının yaptığı pastayı beğenmek ve 2. Yi istemek ha???? Böyle erkek olmaz olsun. Benim aşkım bebişim olsa burnunu büker birinciyi bitirmezdi..
Benim kocamın arkadaşları bir kere çocuk doğurmaz, o ne öyle resmen sevişmişler

Nihayet bana hak veren biri değil mi ama ne işi var öğrencinin benim düğünümde saçmalık bu

vallaben de şüphelendim o mu yoksa?
Değilim değilm

sizinle yaşanmaz
muhtemel ki nişanlınız da çok fazla yaşamayacaktır

Ya evt tamam ben lorenayım değilim demek zorunda kaldım çünkü hesapla ilgili yanlış anlaşılmak istenedim çünkü niyetim 2. Yada3. Üyelik değil ben eski hesaplarımı kullanmıyorum Yönetime söylediğim için artık size de söyleyebilirim

Tamam zaten biz de başkasısın demedik çünkü bence dünya genelinde senden bir tane var o da bizim ulkeyi bulmuş. kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…