- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Sizden zaten bşy kaçar mı ne mümkün)Tamam zaten biz de başkasısın demedik çünkü bence dünya genelinde senden bir tane var o da bizim ulkeyi bulmuş. kısmet.
Sizden zaten bşy kaçar mı ne mümkün)
İnş inş saol:)))O senin türünün son örneği olman sebebi ile olabilir mi?
lorena yazık adamı genç yaşta harcama gerçi o da Stockholm Sendromu yaşıyor zaar.mutluluklar, öğrencinin ve hele ki kız öğrencinin az olacağı düğünün olsun inşallah
Eziklik ne demek brz daha seviyeli olun ltfenBizi oldurmezsin dimi kiz olduğumuz için
Ben bu yasadigina eziklik diyorum
sinirim bozuldu ya gıİnş inş saol:)))
TmmEziklik ne demek brz daha seviyeli olun ltfen
Kız ben seni noktalama işarrtlerinden bile tanırımYa evt tamam ben lorenayım değilim demek zorunda kaldım çünkü hesapla ilgili yanlış anlaşılmak istenedim çünkü niyetim 2. Yada3. Üyelik değil ben eski hesaplarımı kullanmıyorum Yönetime söylediğim için artık size de söyleyebilirim
:) benim derdim kimseyi kandırmak değildi kiii söylesem yanlış anlaşılabilirdi amaKız ben seni noktalama işarrtlerinden bile tanırımsen kk hatunlarını kandırabileceğinimi sandın ama üzüldüm valla hiç değişme olmamış düşüncelerinde
Eksik hissetmiyorum ki amaKendinizi ne konuda bu denli eksik hissediyorsunuz? Özgüvensizliğinizin nedenini merak ettim. Müstakbel eşinize bu zayıflığınızı bu kadar belli etmeyin. Çünkü kadın erkek farketmez, insanı çekici kılan ilk şey özgüvenidir.
İnanmiyorum yorumlari okumamiştim lorena mi?Kaçarak uzaklaşsak mı kızlar şimdi lorenayı tanımayanlar fikirlerini değiştirmeye çalışıcak bizde şişicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?