- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Nayır nolamaz ama gerçekİnanmiyorum yorumlari okumamiştim lorena mi?
O kadar dr a git dedik değişen bitane bişeyde plmaz mı dimi amasendeki sendromlar artmış eksilmemiş, taşmış dökülmemiş aferin Lori..
onu bende dusunuyorumBenim tek anlamadiğim bu adam hala seni nasil terk etmedi
Bencede dalgaya alacağınıza uzaklaşınKaçarak uzaklaşsak mı kızlar şimdi lorenayı tanımayanlar fikirlerini değiştirmeye çalışıcak bizde şişicez
Evt yönetime söylediğim için artık size de söylüyorumİnanmiyorum yorumlari okumamiştim lorena mi?
Kız sende nasıl bilmiyorsun eski üyelerdensin kıskançlığıyla kk ya nam salmış arkadaş kendisiçok merak ettim kim bu lorena
kimsin sen konu sahibi,ilk yazindan bildiler bizim hatunlar senin kim oldugunu
valla korkulur kka ahtunlarindan
valla o kadar çok saçma konu açiliyorki bazen karistiryorumKız sende nasıl bilmiyorsun eski üyelerdensin kıskançlığıyla kk ya nam salmış arkadaş kendisi
he gordum arkadas gelicek noluyor burda diycek :))MaRaL_ o değil
LoreNa böyle yazılıyordu galiba canım ama etiketliyemezsin pasif galibahe gordum arkadas gelicek noluyor burda diycek :))
yanlis olmus ozur dilerim artik her kim gelirse
uylerde aramaya çalisayim bideLoreNa böyle yazılıyordu galiba canım ama etiketliyemezsin pasif galiba
bi ben okuyum dedim kiof ne meraklı şeysiniz ya ben yönetime söyledim bu nick olayını, madem içiniz şiştinniye eski konuarımı okuma derdindesiniz:)
Evet bende bunu unutamiyorum resmen bunu bile sorun edip konu açmişti.Lorena'nın bir kıskançlığını hiç unutmam sene bu sene sanırım, doğum yapan arkadaşa gitmişler (adamın arkadaşı), kadın o haliyle pasta yapmış ve nişanlısı, sıkı durun, 2. dilim pastayı istemiş düşünebiliyor musunuz?Bu ne gözü dışarıda adam, sen nasıl o 2. dilimi istersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?