- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi elifff_____
-
Siz bide bana kiskanc diyorsunuz ay cok güldüm allah iyiligini versinLorena'nın bir kıskançlığını hiç unutmam sene bu sene sanırım, doğum yapan arkadaşa gitmişler (adamın arkadaşı), kadın o haliyle pasta yapmış ve nişanlısı, sıkı durun, 2. dilim pastayı istemiş düşünebiliyor musunuz?Bu ne gözü dışarıda adam, sen nasıl o 2. dilimi istersin.
Benim sosyal hayatımın okulumdan arkadaşlarımdan ibaret daha ne olsun ki? Benimde bölümümde erkek öğrencilerle yada hıcalarla konuşmak çalışmak zorundayım yeri geliyo oda beni sıkabiliyo ama benim kafar değil tabi. Onun kz öğrencilerle olan iletişimi ders konusunda sadece yani başka türlü olsa görürüm aynı okuldayız ve sustuğu filan yok kaç kere ayrılma noktadına geldik yine barıştık hatta nişan bozuluyodu nerdeyse ama atlattıkYa kızlar çocuğa boşuna acımayın. Çünkü o da bu kızcağızı sıkıyor. Elifin ya da lorenanın okulundan ve nişanlısından başka sosyal hayatı yok. Ama nişanlısı olcak adam kız öğrencileriyle iletişim kuruyo. Lorena kimseyle konuşmuyo madem o da konuşmasın. Adam o yüzden susuyo bunun kıskançlıklrına.
Korkuyorum ama çok seviyorum onuNişanlin suçlu mu değil mi bilmiyorum ama sen çok takintilisin yolda taniştiği birine mrb dedi diye bile konu açmişsin.
Evlilikten korkmuyor musun?
Canim beni burda herkes kiskanc hastasi olarak bilir evlenmeden once bir psikologa gidin yoksa sonra daha kötü olursun kaldiramazsin evliligiBenim sosyal hayatımın okulumdan arkadaşlarımdan ibaret daha ne olsun ki? Benimde bölümümde erkek öğrencilerle yada hıcalarla konuşmak çalışmak zorundayım yeri geliyo oda beni sıkabiliyo ama benim kafar değil tabi. Onun kz öğrencilerle olan iletişimi ders konusunda sadece yani başka türlü olsa görürüm aynı okuldayız ve sustuğu filan yok kaç kere ayrılma noktadına geldik yine barıştık hatta nişan bozuluyodu nerdeyse ama atlattık
Ana evt nişanlımında acıncak tarafı yok brz yumuşak yüzlü çünkü
Gerçekten mi beni anlarsın o zaman. Gittim gitmez olurmuyum ilaç kullandım bir süre hatta ama olmuyo yani çalışamıyosun bişey yapamıyosun mecburen bıraktımCanim beni burda herkes kiskanc hastasi olarak bilir evlenmeden once bir psikologa gidin yoksa sonra daha kötü olursun kaldiramazsin evliligi
Ilac fayda etmiyor daha degisik tedavi yontemleri var bi ara netten bakmistim tedavisine ne zaman dugun allah nasip ederseGerçekten mi beni anlarsın o zaman. Gittim gitmez olurmuyum ilaç kullandım bir süre hatta ama olmuyo yani çalışamıyosun bişey yapamıyosun mecburen bıraktım
Allah mutlu mesut etsin. İnşallah evlenince biraz durulursun.Korkuyorum ama çok seviyorum onu
Hem anlıyorum seni hem sen nisanlina belli ettigini sanmiyorum her kıskandığını ama erkekler anliyorlar asiri baskici gibi geliyor bizler ama onlarda sanki cok tertemizdeGerçekten mi beni anlarsın o zaman. Gittim gitmez olurmuyum ilaç kullandım bir süre hatta ama olmuyo yani çalışamıyosun bişey yapamıyosun mecburen bıraktım
Hiç dıymadım başka nasıl yöntemler var ki?Ilac fayda etmiyor daha degisik tedavi yontemleri var bi ara netten bakmistim tedavisine ne zaman dugun allah nasip ederse
Sanmiyorum daha kotu oluyorAllah mutlu mesut etsin. İnşallah evlenince biraz durulursun.
Benim sosyal hayatımın okulumdan arkadaşlarımdan ibaret daha ne olsun ki? Benimde bölümümde erkek öğrencilerle yada hıcalarla konuşmak çalışmak zorundayım yeri geliyo oda beni sıkabiliyo ama benim kafar değil tabi. Onun kz öğrencilerle olan iletişimi ders konusunda sadece yani başka türlü olsa görürüm aynı okuldayız ve sustuğu filan yok kaç kere ayrılma noktadına geldik yine barıştık hatta nişan bozuluyodu nerdeyse ama atlattık
Ana evt nişanlımında acıncak tarafı yok brz yumuşak yüzlü çünkü
Çok tşk ederim, inş öyle olurAllah mutlu mesut etsin. İnşallah evlenince biraz durulursun.
Evt yani belli etmesemde o en ufak bşyde anlıyo kuskandığımı hatta aklımı okuyo artık ama onunda dikkat etmesi lazımHem anlıyorum seni hem sen nisanlina belli ettigini sanmiyorum her kıskandığını ama erkekler anliyorlar asiri baskici gibi geliyor bizler ama onlarda sanki cok tertemizde
Dur bakiyim biHiç dıymadım başka nasıl yöntemler var ki?
Ekimin 24ü az kaldı yani
Çok tşk ederim, inş öyle olur
Evt yani belli etmesemde o en ufak bşyde anlıyo kuskandığımı hatta aklımı okuyo artık ama onunda dikkat etmesi lazım
bence kendi adına konuş çünkü anlayanlarda var ama rahatsız olan sıkılan bunalan da ilgilenmez konumla tabi.Ne dediğini kendin de bilmiyosun.
İletişimi dersle alakalı da olabilir alakasız da olabilir. Onun nişanlısı eşi her neyse sensin. Öğrencileriyle arkadaş olur paylaşımlarda bulunur seni ilgilendirmez. Aynısı senin için de geçerli.
Burdaki insanların kafa yapıları senin gibi değil. Boşuna bize anlatma dertlerini. Olmuyo anlayamıyoruz.
Be
bence kendi adına konuş çünkü anlayanlarda var ama rahatsız olan sıkılan bunalan da ilgilenmez konumla tabi.
Ben öyle birşeye müsaade etmem yok ark olmakmış vs bunlar ters bana onun da buna bir itirazı yok zaten ama sosyal bi ortamda çalıştığı için kıskanıyorum
Bu mesajında bir eziklik gösteriyo çünkü anltıyorum gala aynı şeyleri işitiyorumTmm
Ama ne yanibbu ezik olmasan sanane düğün davetlisi kizdan sanirsin adam tatile kari kizla gidiyor. Sen kendine guvenmiyorsan ohooo isin cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?