Akşam akşam çok canım sıkıldı

eğer düğün yemekli değilse,yani belli bir davetli sınırınız yoksa ben olsam herkesi çağırırdım,yani onu sevmiyorum bundan hoşlanmıyorum demezdim.

Arkadaşın eski nickini lorena olarak burda aratıp açtığı konuları okursanız bu arkadaş için dokturun bile bişey yapamadığını görürsünüz.Arkadaşlar yazdıktan sonra okudum eski konularını, bilsem ben de yazmazdım.Üzgünüm senin için yapılacak bişey yok, o adam da senle niye evleniyo anlamış değilim o da sadist heralde kendine kastı var belli ki.İyi akşamlar sana, dilerim kısa zamanda aklını başına alır hayatın mahvolup kocan kaçmadan normal bi insan olabilirsin.

Her ne kadar kıskanç olsa bile cok seviyor sevmesi yetmez mi evlenmek icin

ay yetmez bence
kadın istediği kadar sevsin, eşinin hayatını cehenneme çevirmeye yemin etmiş gibi davranan biriyle bir ilişki ne kadar sürdürülebilir ki?
onu niye çağırdın, o kız niye geliyo, kaşının üstünde neden gözün var?

bi süre sonra isyan etmiyosa mazoşisttir yani

Evli misiniz bilemiyorum ama sanmıyorum
Evli olsanız evlilik için tek gerekli şeyin sevgi olmadığını bilirdiniz.
Saygı ve güven olmayan evlilikler bitmeye mahkumdur.
Bu arkadaş hem nişanlısının iş ilişkilerine saygı duymuyor hem de ona güvenmiyor.
Bu adam elbet bi gün eeeh yeter be diyecek yani.
Hayat boyu böyle devam etmez.

Evliyim hastalik derecesinde kiskancim bakin kiskanc insanlar her ne kadar kafalarinda kursalar bile karsisindakine soylemezler eger karsi tarafinda bir sucu yoksa ben konu sahibin diger konularını okumadim nisanlisina belli ediyor mu bilmiyorum

Ettim çoğu konuda malesef

Ben söyliyim canm çünkü amaç dalgaya almak eğlenmek
Dalgaya almak, eğlenmek değil. Her üyeliğinizde, her seferinde bu durum normal değil dendi, yardım alın dendi, siz inatla devam ettiniz. E ne yapacaktı insanlar? Sizinle bir olup gaz mı verselerdi? O gazla ne olacaktı peki? Siz normale mi dönecektiniz yoksa nişanlınızın başına daha da fazla çorap mı örülecekti?
Düşünceleriniz normal değil. Kabullenmemekte diretiyorsunuz ama olan bu.

Ayyy o kadar kiskancsiniz ki. Düğün kalabalik olur birakin cagirsin. Onu cagirma bunu cagirma yok su bu. Daha ne evleniyorsun. Ama yok gicik oluyorum falan ne yani? Arastirma gorevlisi insan biraz kendini gostermeli. E bence sen de bu kafa da olma kadro zor bulursun

Yardım aldım ve neden bıraktığımı da açıkladım, benim bi huy nişanlımın hiç mi suçunyoknelbette var daha dikjatli olcaktı neyse dediğim gibi huy bana verdiğiniz tavsiyelerle bir anda değişemem ki olmuyo yani denedim kaç kere ana ne oluyo burda paylaşıp anlatmak iyi geliyo bana yani sıkıkan bunalan da yazmaz birşey kimseyi zorlamıyoruz

Ettim çoğu konuda malesef

Bakin bence sorun hayati nisanliniza dar etmeniz degil. O halinden memnun ki sizinle evleniyor su an sizi boyle kabul etmis. Ben oyle yazik adama felan diye dusunmuyorum koskoca adam yazik olsaydi kendi bilirdi.

Bana gore sorun hayati sizin kendinize dar etmeniz. Gereksiz gereksiz insanlari gunlerce dusunup uzulmeniz. Ki sizin o kiskanip kafaniza taktiginiz insanlar gayet mutlu mesut hayatlarina devam ediyor. Peki onlarin ruhu bile duymazken niye kafaniza takip hem kendinizi hem nisanlinizi uzuyorsunuz?

Biraz zorlayin kendinizi irade kullanmaya calisin. Bir kere aman bana ne o kizlardan demeyi ogrenin ve baska seyler dusunerek mutlu olun. Mesela o gun ne kadar guzel olacaginizi dusunun nisanlinizla ilk dansinizi dusunun fotograf cekiminin cok eglenceli olacagini dusunun. Yani dusunup mutlu olacak bu kadar cok ayrinti varken gereksiz ayrintilara takilip neden kendinizi uzuyorsunuz. Lutfen kendinizi birazcik seviyorsaniz olumsuz dusuncelerden uzaklasip olumlu seyleri dusunup mutlu olmaya zorlayin kendinizi.

Çok güzel yazmışsınız çok doğru hepsi ama kaf anlatamıyorum kendime ilaç kullandığım dönem duruldum sonra bıraktım ve yine aynıyım.
Evt o beni böyle kabul etti ama memnun olduğu söylenenez durumundan, ben sadece mecbur olmadıkça hiçbir bayanla muhattap olmasını istemiyorum oda itirz etmiyo bişeyde görmedim ama emin olamıyorum hep huzursuzluk var içimde

Evt o

Icinizdeki huzursuzluga kulak vermeyin baktiniz kafaniza takip dusuneceksiniz durmadan ve icinizdeki huzursuzluk artacak dusunmemek icin kendiniz oyalayin. Acin bir film izleyin bir kitap okuyun disari cikin dolasin ya da oyun felan oynayin. Bence ben bu huyumu yenecegim diye dusunup azimli olursaniz ilaca gerek kalmadan yenebilirsiniz. Denedim olmadi demeyin kendinize guvenin.

Size tavsiyem boyle ic huzursuzluklarinda gelip buraya konu da acmayin. Cunku konu iyice dallanip budaklaniyor ve siz sadece bu konuyu dusunur oluyorsunuz ve bu ic huzursuzlugunuzu korukluyor.

Bununla ilgili konu acaginiza atiyorum balayinizla ilgili konu acin balayina nereye gitsek diye tavsiye alin. O an ne guzel balayina gidecegiz cok guzel olacak artik sevdigim insan esim olacak diye dusunun. Elinizden geldigince kacin olumsuz dusuncelerdwn. Olumlu dusunerek olumsuz dusunceleri berteraf edin.

Of ayni ben suan o kadar soru ve dusunce varki hic mutlu olamiyorum herseyden birsey buluyorum hem kendime hemde esimin basinin etini yiyom tabiri caizse eve az gec gelse supheleneceksin telefona baksa suphelenecen arkadasiyla mesajlassa suphelenecen eger gercekten istiyorsan tedavi olacan canim hapin faydasi olmuyor ailende kiskanc birisi varmi

Linkedin'i sildirdiniz?
Gerçekten ?
Linkedin?
Orası sosyal medya hesabı değil, iş ağı, profesyonel insanların kullandığı ağ.
Karı kız kovalama mesajlaşma hesabı değil o, kusura bakmayın da gözü açık olucam diye insanları böyle sıkboğaz etmeye hakkınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…