- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben söyliyim canm çünkü amaç dalgaya almak eğlenmekKiskanc birisine bunu anlatsaniz bile anlamaz neden yardimci olmuyorsunuzda yok medeni degil yok ezik su bu diyorsunuz
Yok yemekli dğl ama herkrsi de çağırmıyo ki elefikleri de vareğer düğün yemekli değilse,yani belli bir davetli sınırınız yoksa ben olsam herkesi çağırırdım,yani onu sevmiyorum bundan hoşlanmıyorum demezdim.
Her ne kadar kıskanç olsa bile cok seviyor sevmesi yetmez mi evlenmek icinArkadaşın eski nickini lorena olarak burda aratıp açtığı konuları okursanız bu arkadaş için dokturun bile bişey yapamadığını görürsünüz.Arkadaşlar yazdıktan sonra okudum eski konularını, bilsem ben de yazmazdım.Üzgünüm senin için yapılacak bişey yok, o adam da senle niye evleniyo anlamış değilim o da sadist heralde kendine kastı var belli ki.İyi akşamlar sana, dilerim kısa zamanda aklını başına alır hayatın mahvolup kocan kaçmadan normal bi insan olabilirsin.
ay yetmez benceHer ne kadar kıskanç olsa bile cok seviyor sevmesi yetmez mi evlenmek icin
Evli misiniz bilemiyorum ama sanmıyorumHer ne kadar kıskanç olsa bile cok seviyor sevmesi yetmez mi evlenmek icin
Evliyim hastalik derecesinde kiskancim bakin kiskanc insanlar her ne kadar kafalarinda kursalar bile karsisindakine soylemezler eger karsi tarafinda bir sucu yoksa ben konu sahibin diger konularını okumadim nisanlisina belli ediyor mu bilmiyorumEvli misiniz bilemiyorum ama sanmıyorum
Evli olsanız evlilik için tek gerekli şeyin sevgi olmadığını bilirdiniz.
Saygı ve güven olmayan evlilikler bitmeye mahkumdur.
Bu arkadaş hem nişanlısının iş ilişkilerine saygı duymuyor hem de ona güvenmiyor.
Bu adam elbet bi gün eeeh yeter be diyecek yani.
Hayat boyu böyle devam etmez.
Ettim çoğu konuda malesefEvliyim hastalik derecesinde kiskancim bakin kiskanc insanlar her ne kadar kafalarinda kursalar bile karsisindakine soylemezler eger karsi tarafinda bir sucu yoksa ben konu sahibin diger konularını okumadim nisanlisina belli ediyor mu bilmiyorum
Hmm o zaman kötü eger birşey olursa ozelden yazablirsin yardimci olmaya calisirimEttim çoğu konuda malesef
Tmm çok tşk ederimHmm o zaman kötü eger birşey olursa ozelden yazablirsin yardimci olmaya calisirim
Dalgaya almak, eğlenmek değil. Her üyeliğinizde, her seferinde bu durum normal değil dendi, yardım alın dendi, siz inatla devam ettiniz. E ne yapacaktı insanlar? Sizinle bir olup gaz mı verselerdi? O gazla ne olacaktı peki? Siz normale mi dönecektiniz yoksa nişanlınızın başına daha da fazla çorap mı örülecekti?Ben söyliyim canm çünkü amaç dalgaya almak eğlenmek
Ayyy o kadar kiskancsiniz ki. Düğün kalabalik olur birakin cagirsin. Onu cagirma bunu cagirma yok su bu. Daha ne evleniyorsun. Ama yok gicik oluyorum falan ne yani? Arastirma gorevlisi insan biraz kendini gostermeli. E bence sen de bu kafa da olma kadro zor bulursunMrb herkese
Hemen anlatmaya başlıyım
Akşam nişanlımla görüştük düğüne az kaldığı için davetli listesini konuşuyoduk kim gelcek vs diye, herkesi saydık teker teker ama canım çok sıkıldı çünkü işyerinde ki herkes gelmesin istiyorum o ayıp olur dedi( nişanlım ünide araştırma görevlisi bende doktra yapıyorum aynı ünide kadro bekliyorum şu anda).
Bayan asistanların hepsini çağırma dedim o ayıp olur dedi sadece yeni işe giren bi kız var yeni olduğu için onu çağırmayız pek konuşmuşluğumuz yok dedi tmm dedim ama sinir oldum çünkü ayıp olur dedikleri arasında sevmediğim insanlar var onları da çağırmayalım değilmi ama!!
Ama en üzüldüğüm kısmına şimdi geliyorum şimdi nişanlımın bölümünde yükseklisans yapan öğrenciler var bir kız dört erkek onlarıda çağırayım dedi yok artık dedim hadi erkeklerle samimisin kızın ne işi var dedim.(kızdan nefret ediyorum).oda dedi ki bölümdeki bi hocanın oğlunun sünnet yemeğine gelmişti demek ki çağırıyolar hem demez mi hıcam erkek öğrencileri çağırdınız beni niye çağırmadınız diye.
Ben delirdim tabi o kadar sinirlendim ki ne demek bu yaa hesap mı sorcak sana nerde görülmüş hıcanın öğrenciyi düğününe davet ettiği dedim.
Neyse tmam dedi çağırmayız dedi madem istemiyosun.ama yok huzursuz oldum bi kere..
Sonra konu başka bi kıza geldi bu kızda yine nişanlımın bölümünde doktora yapıyo kızın düğünü olmuş nişanlımı çağırmamış ama bölümde tanıdığı nütün hocaları çağırmış dedi ki onu çağırmam o beni çağırmadı niye çağırmadı anlamadım dedi.Ben tabi buna da sinir oldum gelmiş bunu dert ediyo ya inanamıyorum sanki iş arkadaşı o kız orda öğrenci ya çağırmasın!
Yani nişanlımla aynı okuldayız hani öyle samimi filan olduğunu görmedim bu bahsettiğim kızlarla ama niye böyle davranıyo ben görmeden mi samimi oluyo noluyo bilmiyorum
Gelelim son meseleye şimdi bizim nişanlımla telefonlarımız ortadadır hep ben onunkini alır kullanırım o benimkini alır... Sosysl ağ kullanmıyoruz oda sevmiyo bi sosyal ağ var Linkedin dye bugün telinde onu gördüm açtım baktım sadece bi hoca var okuldan o bişeyler göndermiş vs bir o ekli bide amcası ama huzursuz oldum çünkü bayan resimleriçıkmış ortak bağlantınızın olabileceği kişiler diyo ama bende hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum Acaba birileriylemi konuşuyo dye geldi aklıma bi msj filanda yoktu ama suratım asıldı kullanmanı istemiyorum dedim o da sildi ama bilmiyorum içim çok huzursuz yarın görüşüp tekrar konuşcaz
Yardım aldım ve neden bıraktığımı da açıkladım, benim bi huy nişanlımın hiç mi suçunyoknelbette var daha dikjatli olcaktı neyse dediğim gibi huy bana verdiğiniz tavsiyelerle bir anda değişemem ki olmuyo yani denedim kaç kere ana ne oluyo burda paylaşıp anlatmak iyi geliyo bana yani sıkıkan bunalan da yazmaz birşey kimseyi zorlamıyoruzDalgaya almak, eğlenmek değil. Her üyeliğinizde, her seferinde bu durum normal değil dendi, yardım alın dendi, siz inatla devam ettiniz. E ne yapacaktı insanlar? Sizinle bir olup gaz mı verselerdi? O gazla ne olacaktı peki? Siz normale mi dönecektiniz yoksa nişanlınızın başına daha da fazla çorap mı örülecekti?
Düşünceleriniz normal değil. Kabullenmemekte diretiyorsunuz ama olan bu.
Ettim çoğu konuda malesef
Çok güzel yazmışsınız çok doğru hepsi ama kaf anlatamıyorum kendime ilaç kullandığım dönem duruldum sonra bıraktım ve yine aynıyım.Bakin bence sorun hayati nisanliniza dar etmeniz degil. O halinden memnun ki sizinle evleniyor su an sizi boyle kabul etmis. Ben oyle yazik adama felan diye dusunmuyorum kiskoca adam yazikniksaydi kendi bilirdi.
Bana gore sorun hayati sizin kendinize dar etmeniz. Gereksiz gerwksiz insanlari gunlerce dusunup uzulmeniz. Ki sizin o kiskanip kafaniza taktiginiz insanlar gayet mutlu mesut hayatlarina devam esiyor. Peki onlarin tuhu bile duymazken niye kafaniza takip hem kendinizi hem nisanlinizi uzuyorsunuz?
Biraz zorlayin kendinizi irade kullanmaya calisin. Bir kere aman bana ne o kizlardan demeyi ogrenin ve baska seyler dusunerek mutlu olun. Mesela o gun ne kadar guzel olacaginizi dusunun nisanlinizla ilk dansinizi dusunun fotograf cekiminin cok eglenceli olacagini dusunun. Yani dusunup mutlu olacak bu kadar cok ayrinti varken gereksiz ayrintilara takilip neden kendinizi uzuyorsunuz. Lutfen kendinizi birazcik seviyorsaniz olumsuz dusuncelerden uzaklasip olumlu seyleri dusunup mutlu olmaya zorlayin kendinizi.
Çok güzel yazmışsınız çok doğru hepsi ama kaf anlatamıyorum kendime ilaç kullandığım dönem duruldum sonra bıraktım ve yine aynıyım.
Evt o beni böyle kabul etti ama memnun olduğu söylenenez durumundan, ben sadece mecbur olmadıkça hiçbir bayanla muhattap olmasını istemiyorum oda itirz etmiyo bişeyde görmedim ama emin olamıyorum hep huzursuzluk var içimde
Evt o
Of ayni ben suan o kadar soru ve dusunce varki hic mutlu olamiyorum herseyden birsey buluyorum hem kendime hemde esimin basinin etini yiyom tabiri caizse eve az gec gelse supheleneceksin telefona baksa suphelenecen arkadasiyla mesajlassa suphelenecen eger gercekten istiyorsan tedavi olacan canim hapin faydasi olmuyor ailende kiskanc birisi varmiÇok güzel yazmışsınız çok doğru hepsi ama kaf anlatamıyorum kendime ilaç kullandığım dönem duruldum sonra bıraktım ve yine aynıyım.
Evt o beni böyle kabul etti ama memnun olduğu söylenenez durumundan, ben sadece mecbur olmadıkça hiçbir bayanla muhattap olmasını istemiyorum oda itirz etmiyo bişeyde görmedim ama emin olamıyorum hep huzursuzluk var içimde
Evt o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?