Akşam akşam çok canım sıkıldı

Canım herkese muhalefet olacaksan ne diye konu açıp soru sordun ben anlamadım ki...

Aklın yolu bir işte, herkes aynı şeyi söylemiş. Bir sen farklisin.

Bence bir otur düşün, ya herkes.böyle düşünüyor, ben neden böyle bakmıyorum olaya. Bende mi bir sorun var acaba diye.

Herneyse, mutluluklar..

Tşkler ama ben hissettiğimi söylüyorum,birde zaten ben kızkarın hepsini çağırma demiyorum ki rahatsz olduğum bi kaç kişi birde o kız var onları çağırma diyorum sadece

Yazdıklarınızdan çıkardiklarim bu yöndeydi malesef. Illaki rahatsiz olduğumuz kişiler vardir ama siz baya fazla abartmissiniz gibi geldi.

Ben acaba kendimi ifade edenefim mi tekrar anlatayım şimdi ben bütün bayanları çağırma demiyorum ki ona sadece rahatsız olduğum bir iki kişi car bir de o kendini bilmez kz öğrenci var istemediğim illaki sizinde sevmediğiniz huzursuz olduğunuz birileri olmuştur siz istermiydiniz onları çağırmayı birde böyle bakın olaya yine aynı fikirdeyseniz tmm abartıyorum diycem

Ortak karar falan degil resmen "ben ne diyorsam o, konu kapandi" olayi yaptiginiz. Sizin kime davetiye verip vermediginizi kontrol ediyor mu nisanlimiz, hic mi gicik olunacak kimse yok sizin davetlilerinizde? Yani ciddi ciddi bu insanlar davet edildigi takdirde suratmi asacaksiniz dügününüzde? Nisanliniz mevkisini dert etmeyip ögrencisini davet ediyorken size ne oluyor ki? Komplekse gel.

Kizmayin ama bana sunu hatirlattiniz. Gecen yaz 8 yasindaki kizimla buna benzer bir sebeple ugrastim. Dogum günü icin davetiye krizi cikti. Toplasan 6 kiz arkadasi var, neymis ikisi gelemezmis. Anneleriyle görüsüyoruz, kizlar heyecanli partiye gidecekler diye hazirlaniyorlar, yok tutturdu ikisi gelmesin. Sebep bahcede yagmur yagiyorken bu ikisi semsiyenin altina girmis benim kizi cagirmamislar.

Nisanlinizi bunaltmayin durduk yerde. Yemekli sayili dügün olsa tamam bir derece haklisiniz ama salonda olacaksa ayip ediyorsunuz birakin kimi istiyorsa cagirsin.

Onların orda olması sizi neden rahatsız edecek bir de onu söyleyin?

5 saniye göreceksiniz en fazla, ne gibi bir rahatsızlık duyabilirsiniz?

Ya düğün oluyorsunuz, sevdiğiniz adamla hayatınızı birleştiriyorsunuz. Kafaya taka taka bunu mu taktınız? Çağırsın nolcak ya düğünde ne zararı olcak size onların. Biz mi anlatamıyoruz acaba? Herkes kırmızı sen mavi. Bence sorunu biraz kendinde ara.

Onunda rahatsz olduğu biri olsa bende çağırmazsım emin olun ayrıca kızınızdan örnek vermişsiniz ama inanın bu kadar basit değil olay

Önemsediğimizi düşüncekler işte mesela nişanlımın elediği çağırmadığı hocalarda var e biliyo benim o kzları istemediğimi o kadar laf ettirdikten sonra tmam dedi

Önemsediğimizi düşüncekler işte mesela nişanlımın elediği çağırmadığı hocalarda var e biliyo benim o kzları istemediğimi o kadar laf ettirdikten sonra tmam dedi
Önemseseniz ne olur önemsemeseniz ne olur çağırsanız ne olur çağırmasanız ne olur?
Ben olsam anında düğünün cancel tuşuna basıp durdururum valla.
ÇEKİLİR YANINIZ YOK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…