- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 293
- 88
- Konu Sahibi semayasaran
-
Düşüncelerini, hissettiklerini eşin de bilmeli, ona uygun bir dille anlatmalısın.
Bu projeyi biz nişanlandıktan 2 hafta sonra kabul etti cnm. Malum evlilik borçları falan olacak diye. Allahıma bin şükür borçsuz harçsız evlendik. İstediğim gibi evim oldu. Ama gel gelelim evimin direğinden oluyorum
Bazen oradaki konteynırda kaldığı da oluyor. Ben yalnız evde oluyorum. Bir de bebeğim olsaymış bu dönemde yanlışlıkla çok üzülürmüşüm diye düşünüyorum.
Ama sanırım bebeğimin olması için kocama daha çok ihtiyacım var.
Seninki de mi mühendis canım??
siz çalışıyor musunuz
Bu projeyi biz nişanlandıktan 2 hafta sonra kabul etti cnm. Malum evlilik borçları falan olacak diye. Allahıma bin şükür borçsuz harçsız evlendik. İstediğim gibi evim oldu. Ama gel gelelim evimin direğinden oluyorum
Bazen oradaki konteynırda kaldığı da oluyor. Ben yalnız evde oluyorum. Bir de bebeğim olsaymış bu dönemde yanlışlıkla çok üzülürmüşüm diye düşünüyorum.
Ama sanırım bebeğimin olması için kocama daha çok ihtiyacım var.
Seninki de mi mühendis canım??
Bizlerle dalga mi geciyorsunuz?
Yukarda isaretledigim cümleniz nedir?
Adam evine gelmiyormus, isyerinde ki konteynirda yatiyormus.
Ne kadar acayip insanlarsiniz yahu.
Kocam mühendis kızlar. Dediğim gibi bir hafta sabahçı, sonra öğlenci sonra da gececi oluyor. Gececi olduğu zamanlar sinirli oluyor dokunmuyorum zaten. Ama gündüzcü olduğunda ancak bişiler yaşayabiliyoruz.
Bir gün kısa süren bir ilişkiden sonra ben istiyorum daha demiştim ve devam etmiştik. Ama nasıl anlatsam, sanki emrivaki olduğundan pişman oldum hiç de hoşuma gitmemişti :S
Ben istiyorum ki o gelsin, o arzulasın beni..
Offf yaaa kendimden utanıyorummm
Kocam mühendis kızlar. Dediğim gibi bir hafta sabahçı, sonra öğlenci sonra da gececi oluyor. Gececi olduğu zamanlar sinirli oluyor dokunmuyorum zaten. Ama gündüzcü olduğunda ancak bişiler yaşayabiliyoruz.
Bir gün kısa süren bir ilişkiden sonra ben istiyorum daha demiştim ve devam etmiştik. Ama nasıl anlatsam, sanki emrivaki olduğundan pişman oldum hiç de hoşuma gitmemişti :S
Ben istiyorum ki o gelsin, o arzulasın beni..
Offf yaaa kendimden utanıyorummm
Derken?????
Mesaiye kaldığında konteynırda kalıyor :S Özellikle beton döküm günlerinde :S
İşiyle ilgili çok bilgim yok :S Beton dökme günlerinde betonun başında bekliyor işçilerle birlikte, özellikle bu kış konteynırda kaldı bir kaç kez bu yüzden :S
Yok canım niye utanasın.Hem kadınını istekli görmek çoğu erkeğin hoşuna gider bence.
Konteynirin icine gazeteleri serip mi yatiyor?
Yok canim siz konteynirin icine dösek, yorgan , yastik götürmüssünüzdür.
Koskoca insahatin mühendisi kuru yerdemi yatacak:)
Hangi ildesiniz?
Aklıma başka şeyler geliyor ama.....
İşiyle ilgili çok bilgim yok :S Beton dökme günlerinde betonun başında bekliyor işçilerle birlikte, özellikle bu kış konteynırda kaldı bir kaç kez bu yüzden :S
konteynır deyince sizin aklınıza çöp bidonu gibi bir şey geldi sanırım.askeriyede,inşaat alanlarında prefabrik gibi,derme çatma tek oda,kulübe tarzı yerler bulunur.oralara konteynır deniyor yanılmıyorsam.küçücük yerler ama çöp bidonu kadar değil
Bi dakika bi dakika ortalık karıştı bi yanlış anlaşılma oldu sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?