Akşam Can Sıkıntısı

Düşüncelerini, hissettiklerini eşin de bilmeli, ona uygun bir dille anlatmalısın.

Bizlerle dalga mi geciyorsunuz?
Yukarda isaretledigim cümleniz nedir?
Adam evine gelmiyormus, isyerinde ki konteynirda yatiyormus.
Ne kadar acayip insanlarsiniz yahu.

Seni üzmek istemem eşinide tanımam etmem ama erkeğin helede cinsel hayatını önemsememesi yaşamaması pek normal değil. Bence bunun altında başka bi sorun yatıyodur. Ya cinsel bi sorun yada başka bi durum. Herkes çalışıyo sonuçta buna bağlamamak gerek bence eşinle mutlaka konuşmalısın birlikte hiç vakit geçiremiyoruz artık seni özledim gibilerinden cilve yapabilirsin bakalım tepkisi ne olucak ne diycek.

Son düzenleme:

evet cnm ama o daha okuyor ve evli değiliz yani..
cnm bence sen sapık falan da değilsn sevilmek,ilgi görmek elbetteki senin hakkın fakat;anladığım kadarıyla eşin cok yogun onuda anlamaya çalış.
Kendine daha cok özen göster ne bileyim klipn varsa ver vs :)
galiba ev hanımısın işte en byük sorun bu kendine ugras bulamadıgın için bu durum daha kötü geliyor.bence tv falan izlemeyi bırak ev işlerini yaptıktan sonra spor yap dısarıya yrüyüşe cık bir kursa falan yazıl vaktini dolu dolu gecir ki bu zmanınızda psikplojinden olma cnm allah yardımcın olsun ..hep dua et elbette bugünlerde gecer.

Yok canım niye utanasın.Hem kadınını istekli görmek çoğu erkeğin hoşuna gider bence.

Yok canım niye utanasın.Hem kadınını istekli görmek çoğu erkeğin hoşuna gider bence.

Mesaiye kaldığında konteynırda kalıyor :S Özellikle beton döküm günlerinde :S

Konteynirin icine gazeteleri serip mi yatiyor?
Yok canim siz konteynirin icine dösek, yorgan , yastik götürmüssünüzdür.
Koskoca insahatin mühendisi kuru yerdemi yatacak:)
ALLAH rahatlik versin ona o zaman

Son düzenleme:

Ben çok çekingendim başta canım bu konuda, o çoğu şeyi aşmamda yanımda oldu. Yüzümü kızartan çok şey istedi onu kırmamak için yaptım mutlu da olduk ama onu tekrar heyecanlandıracak bir şey bulmalıyım..
Evli bir bayan olup bekar hayatı gibi gece geçirmek çok koyuyor bana

Konteynirin icine gazeteleri serip mi yatiyor?
Yok canim siz konteynirin icine dösek, yorgan , yastik götürmüssünüzdür.
Koskoca insahatin mühendisi kuru yerdemi yatacak:)

konteynır deyince sizin aklınıza çöp bidonu gibi bir şey geldi sanırım.askeriyede,inşaat alanlarında prefabrik gibi,derme çatma tek oda,kulübe tarzı yerler bulunur.oralara konteynır deniyor yanılmıyorsam.küçücük yerler ama çöp bidonu kadar değil

İşiyle ilgili çok bilgim yok :S Beton dökme günlerinde betonun başında bekliyor işçilerle birlikte, özellikle bu kış konteynırda kaldı bir kaç kez bu yüzden :S

Bi dakika bi dakika ortalık karıştı bi yanlış anlaşılma oldu sanırım :)

Son düzenleme:

Hayir biliyorum ama bir mühendis isi bitmisse evine gider, calisiyorsa isinin basinda olur. Konteynirda yatacagina gider evinde yatar.
Siz evine gitmek dururken, konteynirda hemde kis günü kalmasini bir mantikla acikliyorsaniz bilemem tabi.

Bi dakika bi dakika ortalık karıştı bi yanlış anlaşılma oldu sanırım :)

Arkadaşlar prefabrik gibi 2 odalı bir yer kaldığı ya benim sorunum ne siz neye taktınız aşkolsun..
Çöp bidonu gibi algılanmış, öyle bir şey değil elbette. Beton kuruma halindeyken orada kalıyorlar bir sorun ihtimaline karşı benim bildiğim.
İstiyorsanız arayım öğreneyim kocamdan neymiş ne değilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…