Akşam Can Sıkıntısı

ben size muhalefet olmak için yazmadım.ortamda bir yanlış anlaşılma var ve sizin yazdıklarınızla konu birazdan fake ilan edilecek gibi geldi.değilse kusura bakmayın.
şantiyenin yerini bilemeyiz,vardiyalı da çalışıyormuş,gece oralarda kalabilir pekala öyle gerekiyorsa.ve evet,ben bizzat kalan kişileri tanıyorum mecburiyetten.

burasi kadinlar platformu herkes derdini doker anlatir destek ister

yorum bekler, faydalanir birbirine destek olur aglar guler tmm anladim da

ben kendimde bi acaiplik aramiyor degilim simdi

yarin obur gun google de izmir muhendis yazildiginda ister misiniz sizin topic iniz en basta ciksin

istemeyen okumasin yorum yapmasin diyebilirsiniz ben yorum yaptim konunuza

ama lutfen ya insanin cinsel hayati da bu kadar ortaya dokulmez ki biz ayda 3 kez yapiyoz sizin ki nasil gibi

ben utaniyordum esimin cabalari sayesinde utangacligimi yendim filan

hani derdine derman arayan hamile kalmak isteyen kardeslerimi inanin hakli buluyorum bilmediklerini soruyor tecrubelerden yararlanmak istiyor hakli olarak

ama sizin topic bana itici gelmeye basladi bence bi uzmana danisin ya da biraz daha ayrinti verin hangi pozisyonlar ile birlikte oluyorsunuz sizin aktiviteniz nasil

bakarsiniz engin tecrubelerimizi hic utanmadan uzun uzun yazariz sizde uygularsiniz

Yok yok arama sakın eşini.. ben resmini yükledim zaten. Sonradan jeton düştü sen konteynır yazınca öyle algılandı bian.. Sorununa gelince ben cevap yazmıştım yukardada eşinle konuşmalısın diye. Birlikte zaman geçiremiyoruz artık seni çok özledim gibilerinden.. Bakalım ne diycek

mmmm... peki evin içinde nasılsın? ne bileyim ben evli olsam kocamın dikkatini çekmek için herşeyi yapardım.meslela dikkat çekici giyinirdim...kokularla dikkatini çekerdim...tamam pat diye üstüne de atlanmaz falan ama, çok yoğunmuş, yorgunluğunu gidermesine yardımcı olucak aromatik yağlarla mum ışığında masaj...fonda slow enstrümantel bi müzik...hayır denmeyesi bişey bence...

Ben mantikli bir aciklama yapamadigim icin sordum.
Benim bildigim o konteynirlari, molalarda cay icmek icin, planlari incelemek icin ne bileyim iki dk dinlenmek icin kullanirlar.
Hanfendinin " bazi geceler esim gelmiyordu, isyerindeki konteynirda kaliyordu" cümlesi cok acayibime gitti.
Yani ben uyuyacaksam gider evimde uyurum.
Insaaatta bir sorun cikmasi durumuna karsilik bir bekci falan vardir heralde.
Mühendisin beklemesine gerek yoktur.
Herneyse konu sahibi diyorsa ki "benim esim kesinlikle konteynirda kaldi" öyledir.

Arkadaşlar yardımcı olmak isteyenlere teşekkürler.
Sayın eayr1

Ben kimseye kocanızla nasıl bişiler yaşıyorsunuz demedim. Forumda okuduklarımdan bahsediyorum. Ayrıca pozisyon falan bunlar sizi ilgilendirmez.

Arkadaşlar tekrar teşekkürler cevap verenler için. Ben bir çözüm bulurum umuduyla içtenlikle mesaj yazdım ama bir kocamın çöp tenekesinde yaşamadığı kaldı..Çok üzüldüm..

Arkadaşlar tekrar teşekkürler cevap verenler için. Ben bir çözüm bulurum umuduyla içtenlikle mesaj yazdım ama bir kocamın çöp tenekesinde yaşamadığı kaldı..Çok üzüldüm..

Bunda üzülcek bişey yok canım sadece yanlış anlaşılma oldu sonradan toparladık zaten Ayrıca eşinle konuşmaktan başka ne çaren var ki şuan biz sana ne gibi yardımlarda bulanabiliriz ki bu konuda? :44:

kusura bakmayinda kiz burda derdini anlatmis.soruna cözüm istiyor.ayrintili anlatmissin diyenler de ayrinti isteyenler.kiza nasil yardimci oluyorsunuz ben anlamadim.yok esin konteynirda kaliyomus,bu nasil ismis.nasil is? siz adami gördünüzmü tanidinizmiki akliniza baska seyler geliyor? kizi resmen süpheye itiyorsunuz.istermisiniz yorumlardan yikilsin bu yuva .! düzgün yorum atin ablalarim lütfen ya..

Canım eşini al karşına konuş eşin o senin neden konuşmaya utanıyosunki her türlü sıkıntını konuşup paylaşmalısın o senin hayat arkadaşın bizler burada sana ne söylesekde en doğrusu eşinle konuşman o sana bi açıklama yapacaktır.

bekci mühendisin yapacagi isten anlarmiki? yada beton dökülüyormus,onu halledebilirmi?

Burada hakkinda konusulan insanlarin hicbirini tanimiyoruz zaten. kimi eltisini anlatir kimi kaynanasini kimi bilmem nesini. hangisini taniyarak yorum yapiyoruz? insanlar konu hakkinda fikirlerini elbette yazacaklar. ortada birsey yoksa yuva neden bozulsun. varsada gercekler ortaya cikmis olur.

Canlarım boşverin, tartışmaya girmeyin benim için..
Ben derdimi tam anlatamamışta olabilirim, ama kocam için çöplükte yatıyor diyenlere çok kırıldım ya da hangi pozisyon diyenlere
Siz her derdi olan kız arkadaşınıza kocan hangi pozisyon ile yapıyor mu diyorsunuz. Buna çok kırıldım..

bence de açık açık eşinle konuşmalısın. birşeyleri yaşamaktan utanılmıyorsa konuşmaktan da utanılmamalı eşler birbirlerinin ihtiyaçlarını bilmeli belki eşiniz için ayda 3 kere yeterlidir bu sizi sevmediği yada arzulamadığı anlamına gelmez.lütfen kafanıza takmayın eşinizle düzgün bir şekilde konuşun ve sadece onun söylediklerine güvenin eğer çok şüphelendirici hareketi yoksa.

Yahu size ne eşinin nerde yattıgından hayret bişey konu sahibi derdini anlatıyo siz konuya nerden giriyosunuz böyle zihniyetler yüzünden insanı konu açtıgınada pişman edersiniz.

Arkadaslar ben aclan konularda ki yorumlara cevap yazmayi sevmem asagidaki iki arkadas bana yazdiginiz icin size cevap verecegim son kez.

Neden yuva yikilsin?
Ben mantikli bulmadim diyemi?
Eger ortada baska birsey yok ise sadece ben mantikli bulmadim diyemi yuvalari yikilacak?
Ayrica bu yazdiklarimda konu ile ilgi ben inanamadim ve ifade ettim. Sizde varsa fikriniz ifade edin

bekci mühendisin yapacagi isten anlarmiki? yada beton dökülüyormus,onu halledebilirmi?

Arkadas isi var demedi " insaatta sorun cikar diye bekliyor " dedi. Bende ona istinaden bekci yokmuymus dedim. Anlatabildimmi?
Yani bekci mühendisin görevini yapardi gibi birsey söylemedim, siz bunu nasil anladiniz onuda hic anlamadim.

Yahu size ne eşinin nerde yattıgından hayret bişey konu sahibi derdini anlatıyo siz konuya nerden giriyosunuz böyle zihniyetler yüzünden insanı konu açtıgınada pişman edersiniz.

Uslubunuza dikkat edin.
Yorumcularin yorumlarina cevap yazmaktanda vazgecin.
Siz okumamis olabilirsiniz ama bu sitenin kurallari var.
Ben konu sahibinin anlattiklari dogrultusunda nasil istersem yorum yaparim.
Konu sahibi esim konteynirda yatti derse bunu irdeleye bilirim.
Bu benim hakkimdir. Konu sahibi konu acarak bu hakki bana vermistir.
Peki siz bana hesap sorar gibi yorum yapma hakkini nerden aldiniz.?

Son düzenleme:

canım boşver arada böyle yorumlarda çıkıyo haklısın yani kızmakta sana en doğru yolu eşin gösterir canım emin ol.

Senin sıkıntın sadece cinsellik mi canım yoksa birlikte zaman geçirememekte mi seni üzüyor? birlikte dışarı çıkıp gezmek, tv izlemek, akrabaya gitmek falan gibi..

evet tanimiyoruz.ama konuya yorum yapmak tavsiye vermek baska.konudan uzaklasmak baska seyler söylemek tamamen baska.benmi yanlis okudum yazilari? neden konteynirda kalsinki ev varken denilmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…