- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi puccakanka
-
valla guzelmiste...illa olmazsa olmazlari varmiss bana uymuyor pek..gunde su kadar mesaj yazcaksin falan..cunku benim bazen hic girmedigim zamanlar oluyor buraya..Evet kızlar bekleriz. Takımımızda 45 kilo veren bile var artık siz düşünün gerisini
Yani evet öyle ama bizim kaptan toleranslıdır. Çok sıkmaz bizi.valla guzelmiste...illa olmazsa olmazlari varmiss bana uymuyor pek..gunde su kadar mesaj yazcaksin falan..cunku benim bazen hic girmedigim zamanlar oluyor buraya..
ya dedim ya ben her gun giremem, ama kuralciyimdir cogu zaman...yani gunde 5-6 mesaj atamayabilirim..mesela kilomu 12 den sonra bildirebilirimYani evet öyle ama bizim kaptan toleranslıdır. Çok sıkmaz bizi.
Günübirlik gelmeyenlerde var.
Anladım canm sağlık olsun.ya dedim ya ben her gun giremem, ama kuralciyimdir cogu zaman...yani gunde 5-6 mesaj atamayabilirim..mesela kilomu 12 den sonra bildirebilirimevde bebeklerim var bu yuzden bazen karnimi bile doyuramiyorum...forum hak getire
Cnm valla ben 5 olmuyo aksam yemegi. 6-7 gibi oluo ama aksamlari birsey yememeye gayrer ediyorum... Umarim bu hafta iyi kilo veririm devamlilik onemli o da bende zor ):Dün yani ikinci günümde akşam dayanamadım yedim bisküvi fln. Ama bugün iyi gidiyorum
Kizlar ben gunduz herseyden yiyorum besten sonra yemeyi keserek ( belki bir bardak sut dayanamazsam) bu sekilde kilo verebilirmiyim acaba. Siz daha dikkat ediyosunuz galiba yediklerinize. Ben yanlis mi yapiyorum acaba
Tebrik ederim simdiden canim ben daha tartilmiyorum korkudan ): ben bayadir dikkat ediyorumda burda yeni aktiflesmeye basladim bu ikinci haftam burda canim. Bu hafta ins 55 gorurum.. Dun aksam yemegi fazla kacti aslinda.. Bugun yarin dikkat edip dengelemem sart):Asiyeee tebrik ederim çok güzel vermissin. Devamı da olur İns. Banada umut verdin
Tontriko sen ne zamandir dikkat ediyosun aksam az yemeye. Sende de bebek var sanirim
Puccakanka gecmis olsun umarim cabucak atlatirsiniz. sende iki tane olunca pespese geciricekler demekki bunlari hep. İyi aslinda dimi bu.
Ben dayanamadim tartildim. Veee yarim kilo gitmis uc gunde. Tabi bunun sadece su kaybi ya da midenin bos olma durumu oldugunu biliyorum. Ama sevindim yindde
Gecmis olsun canim.. Bi yandan ikiside cikmis olur aradan.. Skntisi olur tabii yavrum yaa..günaydıınnn,,herşey yolundamı nasıl gidiyo bakalım,,hiç ses yok,umarım salmamışsınızdır kendinizi :))
benim gayet iyi gidiyo son 3 gün kaldı bakalım cumartesiye,,dünde saat 3.buçukta yedik akşam yemeğini,valla abartarakta yesem rahatım,çünkü baya erken yiyoruz,,mantı yedim mesela dün yinede hafif uyandımm :))
bu arada oğlumun su çiçeği bi haftayı geçti iyileşeli maşallah,ama korktuğumuz başımıza geldi,meğerse kız kardeşinede bulaştırmış dün akşam kaşınıyorum demeye başlamıştı,yoktur bişey diyodum ama sırtını bi açtım dolmuş yayımış bile su çiçeği,,ama sevindim ne yalan söyliyim,okullar açılmadan başlaması ve şimdi oda küçükken geçirmesi iyi oldu,yatarken baya mızıkladı zor uyudu,ateşi çıkmış,bende abisine verilen kaşıntı şurubuyla kremi sürdüm,az öncede kalktı mızıklayarak,sırtı neysede,vajina iç dudağındada şişlik çıkmış,çok kaşınıyo acıyo diyo,çok kötü bişey yaa,biz bile oramızda kaşıntı olunca dayanamıyoruz,küçücük çocuğa dayan diyorum,ama elimden bişey gelmiyoki
Tabiki verirsin..yani benim yaptığım uygulamada tam bu şekilde gündüzleri hiç kasmam.akşam erken yiyip fazla abartmam hepsi oDün yani ikinci günümde akşam dayanamadım yedim bisküvi fln. Ama bugün iyi gidiyorum
Kizlar ben gunduz herseyden yiyorum besten sonra yemeyi keserek ( belki bir bardak sut dayanamazsam) bu sekilde kilo verebilirmiyim acaba. Siz daha dikkat ediyosunuz galiba yediklerinize. Ben yanlis mi yapiyorum acaba
akşamları evet fazla yemezsekte iyi oluyo cnm..6 7 yemek zorundaysan..çok az ve sağlıklı yiyceklerle geçiştir..bu şekilde çok yararı olurCnm valla ben 5 olmuyo aksam yemegi. 6-7 gibi oluo ama aksamlari birsey yememeye gayrer ediyorum... Umarim bu hafta iyi kilo veririm devamlilik onemli o da bende zor ):
sağol cnm..evet peş peşe geçirmeleri tabikide iyi bi yönden :))Asiyeee tebrik ederim çok güzel vermissin. Devamı da olur İns. Banada umut verdin
Tontriko sen ne zamandir dikkat ediyosun aksam az yemeye. Sende de bebek var sanirim
Puccakanka gecmis olsun umarim cabucak atlatirsiniz. sende iki tane olunca pespese geciricekler demekki bunlari hep. İyi aslinda dimi bu.
Ben dayanamadim tartildim. Veee yarim kilo gitmis uc gunde. Tabi bunun sadece su kaybi ya da midenin bos olma durumu oldugunu biliyorum. Ama sevindim yindde
korkunun ecele faydası yok..belki moral vericek sana tartı güldürücek seni..bence takma ve canın istediği zaman sabah aç karnına tartıl..ben hergün tartılıyorum dayanamıyorum olmuyo tartısız.artıda çıksamda moralim bozulmuyo çünkü sebebini biliyo oluyorum..ekseri akşam çok fazla tıka basa yediğim zamanlar 300 500 artıda çıkıyorum..buda normal yani..Tebrik ederim simdiden canim ben daha tartilmiyorum korkudan ): ben bayadir dikkat ediyorumda burda yeni aktiflesmeye basladim bu ikinci haftam burda canim. Bu hafta ins 55 gorurum.. Dun aksam yemegi fazla kacti aslinda.. Bugun yarin dikkat edip dengelemem sart):
sağol cnm..Gecmis olsun canim.. Bi yandan ikiside cikmis olur aradan.. Skntisi olur tabii yavrum yaa..
cnm kilo vermen durmaz regl zamanında.metobolizman 3kat hızlı çalışır ve dikkat ettiğin sürece kilo vermeye daha iyi başlarsın.ama tartıya bazen yansır bazen yansımaz.mesela regl döneminde 2kilo artış normal şişlik ve ödem oluşuyo su tutuyo vücut ama dikkat edersen vücut kiloyu hızlı verir ama sen bunu ancak regl bittikten 2 3gün sonra görürsün asıl kilonu tartıda.oyüzden hiç moral bozma ve tam gaz devam et..Saolun kızlar böyle kılı vermemın swbebı bence kızımı emzırmem ama ne yazıkki bugün ıtıbarıyle regl oldun ve tam 10 gün sürüyor ınsallah kılo vermem durmaz
Insallah Can'ım kılo verırım çünkü bu kılolar bi kabus haberdar ederım sızlerıTabiki verirsin..yani benim yaptığım uygulamada tam bu şekilde gündüzleri hiç kasmam.akşam erken yiyip fazla abartmam hepsi o
akşamları evet fazla yemezsekte iyi oluyo cnm..6 7 yemek zorundaysan..çok az ve sağlıklı yiyceklerle geçiştir..bu şekilde çok yararı olur
sağol cnm..evet peş peşe geçirmeleri tabikide iyi bi yönden :))
Bu arada 3günde yarım kilo çok az yani sudan veya midenin boş olmasından değilde kalıcı kilo veriyosun demek oluyo..öteki türlü olsaydı 3günde 1kilo giderdi yani.oyüzden tebrik ederim şimdiden :)
korkunun ecele faydası yok..belki moral vericek sana tartı güldürücek seni..bence takma ve canın istediği zaman sabah aç karnına tartıl..ben hergün tartılıyorum dayanamıyorum olmuyo tartısız.artıda çıksamda moralim bozulmuyo çünkü sebebini biliyo oluyorum..ekseri akşam çok fazla tıka basa yediğim zamanlar 300 500 artıda çıkıyorum..buda normal yani..
sağol cnm..
cnm kilo vermen durmaz regl zamanında.metobolizman 3kat hızlı çalışır ve dikkat ettiğin sürece kilo vermeye daha iyi başlarsın.ama tartıya bazen yansır bazen yansımaz.mesela regl döneminde 2kilo artış normal şişlik ve ödem oluşuyo su tutuyo vücut ama dikkat edersen vücut kiloyu hızlı verir ama sen bunu ancak regl bittikten 2 3gün sonra görürsün asıl kilonu tartıda.oyüzden hiç moral bozma ve tam gaz devam et..
Valla cumartesi pazar free günüm benimde tabi akşam erken yemek kaydıyla :))Selam kizlar nasilsiniz? Kimseden ses yok bugun galiba
Neyse kendimden bahsedeyim ben..bugun sebze gunu oldu gene benim icin..salatalik domates havuc ne bulduysam iste..aksama cozutmazsam fena olmaz ins. Ne zaman bunu desem cok yiyorum aksam yemeginde..Bolca suyumu ictim ve yesil cay..sabah limonlu su icmeye vaktim olmadi evde..acele ciktim cunku..bugun bu sekilde olmasi dun tum gun cig kofte yedim cunkuama aksam 5 ten onceydi…
Cumartesi Pazar hamur isi yapmayi planliyorum..umarim aksam 5-6 dan once yemis olurum…
Valla 3gündür tartımı mala bağladı benmi anlamadım yerimde sayıyorum hemde hiç dikkat etmediğim halde bu çok iyi..dikkat etmiyorum beslenmeme ama saat 4 bazen 3.bucukta yediğim bile oldu akşam yemeğini..ama bugün 5te yedik ve makarna yedim bi tabak salatayla.kendimi tuttum bu sefer.en son 4tabak yemiştim makarnayı ve inanılmaz şişlik ve pişmanlık olmuştu bugün öyle yapmadım :))Yarın tartı gunu
Hadi bakalim umarim hepimiz vermisizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?