- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
bence de çok güzel olur canım :)Canım maşallah başarılar tesadüfen denk geldim ama meraklandım :)
Bence kilonu ilk mesajda ilk gümden itibaren haftada 1 vs şeklinde paylaş :)
İyi iyi bende içeyim arada bişeycik olmaZben içiyorum valla canım cok da güzel veriliyor ayranla hiç bir besin tek başına yağ yakmaz tabi ama ayranı ben akşamları değil de gün içinde içtim daha çok akşamları yemek yanında 2 bardak içtiğim oluyordu hatta.
KuZum o işi tartı aldıktan sonra anca yapabilecek gibi gözüküyorumCanım maşallah başarılar tesadüfen denk geldim ama meraklandım :)
Bence kilonu ilk mesajda ilk gümden itibaren haftada 1 vs şeklinde paylaş :)
burda da çok sıcakİyi iyi bende içeyim arada bişeycik olmaZhava burda cok sıcak orda nasıl ?
Fitotellalar topiğine yazıyorum genelde ama fırsat buldukça gelirim kuzum :)KuZum o işi tartı aldıktan sonra anca yapabilecek gibi gözüküyorumsende gel muhabbet ederiz
Burda hem esmiyor esince de sıcak esiyorburda da çok sıcak
ev serin Allah'tan pencereleri açtık esiyor uful uful
Ağustos da geldi bakalım havalar daha ne kAdar isinacakBurda hem esmiyor esince de sıcak esiyor
Ay yok bizimki pes esmiyo ya oyyy oyyy evde su içinde kaldımburda da çok sıcak
ev serin Allah'tan pencereleri açtık esiyor uful uful
Anladım canım istediğin zaman kapımız acıkFitotellalar topiğine yazıyorum genelde ama fırsat buldukça gelirim kuzum :)
KArdeşini de tebrik ederim ya ne güzel vermiş maşallah ve veriyorsunuz
kilo verirsin daha iyi valla bardağa dolu tarafibdan bakalımAy yok bizimki pes esmiyo ya oyyy oyyy evde su içinde kaldım
Geçen buraya yağmur yağmıştı yağmur duasına çıkıcam az kaldıAğustos da geldi bakalım havalar daha ne kAdar isinacak
Maşallah canım uğrayabilirler uğrarım inşallah merak ediyorum sürecini:)Anladım canım istediğin zaman kapımız acıkevet o 42 kilo verdi toplam canım
ay masalllah yaa.. spor falan yaptı mı bu süreçte canım yoksa sadece diyetle miAnladım canım istediğin zaman kapımız acıkevet o 42 kilo verdi toplam canım
Benimde aklıma o geliyo acaba terleyince durduğumuz yerde tabi de kilo veriyo muyuzkilo verirsin daha iyi valla bardağa dolu tarafibdan bakalım
Bende merak ediyorum bebiş olana kadar devamGeçen buraya yağmur yağmıştı yağmur duasına çıkıcam az kaldı
Maşallah canım uğrayabilirler uğrarım inşallah merak ediyorum sürecini:)
Canım spor ve diyet ama tek basına yaptı dr a falan diyetisyene spor salonuna falan gitmediay masalllah yaa.. spor falan yaptı mı bu süreçte canım yoksa sadece diyetle mi
çok iyi vermiş
çok iyi yaa..Canım spor ve diyet ama tek basına yaptı dr a falan diyetisyene spor salonuna falan gitmedi
Sagol canımHayırlı olsun ama saat 5 helede yazın çok erken bir saat yemeyi bırakmak için yatış saatine göre ayarla bence onu vucudu açlık psikolojisine sokma yediklerini yağ olarak depolamasın
Evet maşallah cok iyi verdi KuZum insallah 50 ye kadar düşeceğini soyluyoçok iyi yaa..
Boyu kaç cm canimm?Sagol canımya kardeşim bu sekil kilo verdi ama şimdi sen böyle deyince bilemedim
Evet maşallah cok iyi verdi KuZum insallah 50 ye kadar düşeceğini soyluyo
Afiyet olsunn ,günü güzel kapattın canımAkşam yemeğim mangalda tavuk göğsü 3 parça yedim birazcıkta ekmek salata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?