- 5 Temmuz 2010
- 3.275
- 1.064
- 698
Gebelık düşünüyosan kılo vermeden kalma. Ben tedavıde 10 gebelıkte 18 kılo aldım cok çatladım. Dikkat et onaSagol canım teşekkür ederim2 kg mu oda kg mu ya ben en iyisi öleyim ahahah bizimde sünnet düğünümüz var bide ben gebelik düşünüyorum o yüzden ne kadar versem o kadar kar diye düşünüyorum eylüldede burda olacağım insallah beklerim seni
Canım eşim cok istiyo söylersem istemiyorum diye cok kızar tedavideyiz cünküGebelık düşünüyosan kılo vermeden kalma. Ben tedavıde 10 gebelıkte 18 kılo aldım cok çatladım. Dikkat et ona
55 de güzel kilo canım ama idealin daha azdır belki bilemedim bişey demiyeyim :))Tesekkur ederiz canım insallah ama bayram yaklasıyor belki bir düşme yasarız tatil nedeniyle ama toparlarız yine :))
Benim bu ara pek iyi gitmiyor sanki 55 e kadar cıktım dikkat etmeye basladım ama spora vakit bulamıyorum :)
Allah yardımcın olsun canımİlahiyat canım suan cokkk zor..
55 güzel kilo da canım boyum kısa olunca 2-3 kilo daha vermem gerekiyor :)))55 de güzel kilo canım ama idealin daha azdır belki bilemedim bişey demiyeyim :))
Allah yardımcın olsun canım
Sagol KuZum55 de güzel kilo canım ama idealin daha azdır belki bilemedim bişey demiyeyim :))
Allah yardımcın olsun canım
Sagol canım teşekkür ederim sen ne durumdasınafiyet olsun canım
dün misafirimiz vardı helva getirmiş dunum berbat geçti canım ya. Perşembe de doğum günü kutlaması var çok yakın aile dostumuz her seferinde gidip yemem diyorum bu sefer de yemem dersen üzülürüm dedi. ben de mecburen az yiyorum artık kabak yemeği yaptim yanına 1 ince dilim ekmek 1 kase yoğurt yedim. aksama da aynısını yicem.Sagol canım teşekkür ederim sen ne durumdasın
Anladım kuzum ben de biraz fazla kaçırdım az önce midem şişti demek ki artık midem almıyo bu iyi bişey bizde eşimle mangala gideceğiz birazcık yiyeceğim işte bendedün misafirimiz vardı helva getirmiş dunum berbat geçti canım ya. Perşembe de doğum günü kutlaması var çok yakın aile dostumuz her seferinde gidip yemem diyorum bu sefer de yemem dersen üzülürüm dedi. ben de mecburen az yiyorum artık kabak yemeği yaptim yanına 1 ince dilim ekmek 1 kase yoğurt yedim. aksama da aynısını yicem.
afiyet olsun canım et yiyebilirsin ama diyete uygun hem mangal zatenAnladım kuzum ben de biraz fazla kaçırdım az önce midem şişti demek ki artık midem almıyo bu iyi bişey bizde eşimle mangala gideceğiz birazcık yiyeceğim işte bende
Evet canım mangal da sıkıntı yok ama unuttum eşime söylemeyi bana tuzsuz yapsın diye ama gecti artık tuzu cokkk aza indirdim normalde de cokk tuzlu yerdim halbukiafiyet olsun canım et yiyebilirsin ama diyete uygun hem mangal zaten
ayran da iç yanına bol bol akşam da hafif geçirirsen süper olur canımEvet canım mangal da sıkıntı yok ama unuttum eşime söylemeyi bana tuzsuz yapsın diye ama gecti artık tuzu cokkk aza indirdim normalde de cokk tuzlu yerdim halbuki
KuZum 5 ten sonra yemiyorum zaten akşam yemeğim mangal işte bide sana şeyi sorayım kardeşim ayran da kilo yapıyo fazla kacırma diyo bende diyorum yağ yakıyo suyu falan ama sen ne düşünüyorsunayran da iç yanına bol bol akşam da hafif geçirirsen süper olur canım
bence ayran rahatlıkla icebilirsin ben kendi diyetimde de içtim Karatay yapanlarda aralarda litrelerce ayran içiyor ayran çok yagli olmasın mümkünse evde kendin yap ve iç canimKuZum 5 ten sonra yemiyorum zaten akşam yemeğim mangal işte bide sana şeyi sorayım kardeşim ayran da kilo yapıyo fazla kacırma diyo bende diyorum yağ yakıyo suyu falan ama sen ne düşünüyorsun
KuZum yoğurdu kendim mayaladım ama süt kendisinden yağlı bende kardeşime dedim yağ yakıyo yok abla diyo bende yarım kavanoz içiyorum akşamları cayı bıraktığım için o içimin yangınını alıyobence ayran rahatlıkla icebilirsin ben kendi diyetimde de içtim Karatay yapanlarda aralarda litrelerce ayran içiyor ayran çok yagli olmasın mümkünse evde kendin yap ve iç canim
ben içiyorum valla canım cok da güzel veriliyor ayranla hiç bir besin tek başına yağ yakmaz tabi ama ayranı ben akşamları değil de gün içinde içtim daha çok akşamları yemek yanında 2 bardak içtiğim oluyordu hatta.KuZum yoğurdu kendim mayaladım ama süt kendisinden yağlı bende kardeşime dedim yağ yakıyo yok abla diyo bende yarım kavanoz içiyorum akşamları cayı bıraktığım için o içimin yangınını alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?