Akut şişkoluktan kronik zayıflığa :)

ben de bakma öyle dedigime canım 13 kilo verdim Totalde tam olarak hedefime gelsem dicemki tamam bı de tatilde yememek mumkun değil onun için 2 kg cuk daha verim de yer açılsın dedim inşallah bebeğini de kucağına aldığın zamanlarj görürüz canım dua edicem sana tamamdır Eylülde de birlikte ilerleriz yine tatilde seninle olucam

ballı reçelli muzlu kuru yemisli bu tarz yulaf lapalarini kilo almak isteyenlere öneriyorlar çünkü her ne kadar doyurucu olsa da kalorisi fazlaymis sanırım
Ya benim bi arkadaş var diyette ama onda gördüm bende yiyodu şimdi ben tereddüte düştüm ama neyse bi kerelik yedim zaten :)

Maşallah iyi vermişsin ama benim vermem gereken kilo 27 ohhh tatile nereye gidiyorsun bi ben gidemedim bu yaz ya off

Maşallah iyi vermişsin ama benim vermem gereken kilo 27 ohhh tatile nereye gidiyorsun bi ben gidemedim bu yaz ya off
verirsin canım zaten diyette ilk 5 gün bitti mi o tempoya alisiyorsun. Karadeniz turu yapacağım Ordu Rize Samsun Giresun gezicez Allah kısmet ederse 20 22 gün düşünüyorum bakalım

Yaaa o zaman sende bize katıl benim kardeşim 42 kg verdi benim yaptıgım diyetle :)
aslında kilo verme amacıyla bu foruma katıldım 2 gün önce ama cok karişik geldi yorumlara giriyorum 2013 ten kalma bir konu açıyorum kimse yorum yapmıyor çözemedim daha şimdi bir diyet konusu vs. açsan nerden bulup takip edicem bilmiyorum

alisiyorsun canım orayı burayı karıştıra karıştıra

verirsin canım zaten diyette ilk 5 gün bitti mi o tempoya alisiyorsun. Karadeniz turu yapacağım Ordu Rize Samsun Giresun gezicez Allah kısmet ederse 20 22 gün düşünüyorum bakalım
Ay cok güzel benim yerimede gez :) ilk 1 hafta bitti bakalım devamında neler olacak :)

Aktif olan gruplara yazabilirsin 6. Grup fitotellalar gibi

Ay cok güzel benim yerimede gez :) ilk 1 hafta bitti bakalım devamında neler olacak :)
sana güveniyorum canım zayifla ki etraftan çok zayiflamissin sözlerini duymak çok güzel oluyor yılmadan devam et. Hem sağlıklı olmak için hem dinç olmak için. Şekersiz yaşam yapmıştım ve belim göbeğim muazzam inceldi. Daha dinç hissediyorsun daha mutlu alarm olmadan kendi kendime uyanıyorum sabahları daha saat 6 -6 buçuk gibi.

Sabah kahvaltım : 1 biberli omlet,1 dilim köy peyniri, 1 salatalık ,2 dilim domates,2 ince dilim tam buğday ekmeği

Aktif olan gruplara yazabilirsin 6. Grup fitotellalar gibi
her gurup kurallar koyuyor ben baskasinin koydugu kurallara göre yemegimi yiyemem ki ben bayrama kadar beni daha hızlı zayiflatacak diyetler buldum şuan onlari yapiyorum faydasi da oluyor sporumu da kafama göre yapıyorum o guruplara girsem böyle kendi kurallarima göre diyet yapamam benim istedigim gurup her haftanın 1 günü kilo bildirme günü olucak birbirimizi motive edicez tavsiyeler vericez vs.

Evet ya bende cok istiyorum o istediğim elbiselere de girmeyi cok istiyorum insallah olur ya bakalım Bebiş gelirse nasıl devam etcem onu bilmiyorum işte

ben 13.takimda yarıştım hiç de öyle kurallar konmadi en başta mecburi olarak yazıyor o kurallar ama bizim takım bu konuda çok esnekti. 12 kilomu orda verdim 2 hafta önce falan da mezun oldum
sadece menü atıyorsun günde 5 6 mesaj atılmasi şart diyor ama kimisi günde 1 kere bile yazıyor. Tabi aktif olmak senin için çok daha iyi olur. Cuma günü de tartı bildirimi yapıyoruz bu kadar kurallara göre hiç yemek hazırlamadim ben kendi isteğime ve kendimi bildiğim için ona göre yemeklerini seçtim hep şeker bana kilo yapıyordu yemedim gibi kimse onu ye bunu yeme demiyor yani ama bazı takımlar çok daha sıkı

Evet ya bende cok istiyorum o istediğim elbiselere de girmeyi cok istiyorum insallah olur ya bakalım Bebiş gelirse nasıl devam etcem onu bilmiyorum işte
olsun canım bebiş olsun sen yine devam edersin zaten emzirme dönemi tam metabolizma deli gibi çalışıyor kendini kasmadan sadece şekeri ve akşam ekmeği bırakarak abur cubur bırakarak biraz da hareketle emin ol süper kilo verirsin. bu dediklerimi sağlık için de yapmak lazım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…