Akut şişkoluktan kronik zayıflığa :)

tabi sizin takım öyle olabilir de şöyle bir bakayim dedim bir gurup kuralı yazmışlar burdan türkiyenin bir ucuna yol olur kuralsız hicbir sey olmaz ciddiyet önemli ama fazla da abartmamak lazım diye dusunuyorum tek başına diyet yapmak benim icin çok zor gecmiste face guruplardinda ben de cok kilo vermistim guruplar beni motive ediyor ama burdaki guruplae gördüğüm kadariyla motiveden ziyade kural gibi geldi bakalim belki zamanla alisirim

evet öyle çok kuralı var siz hangi diyeti yapıyorsunuz babada 2 haftada 2 3 kg verdirecek bir diyet lazım

Eklentiler

• Screenshot_20190725-062858_Samsung Internet.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20190725-062905_Samsung Internet.webp
    38 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20190725-062910_Samsung Internet.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 37
evet öyle çok kuralı var siz hangi diyeti yapıyorsunuz babada 2 haftada 2 3 kg verdirecek bir diyet lazım
bir de aksam yatmadan önce yogurt kuru yapiyorum yarım limon yarim çay kaşığı pul biber yarim cay kaşığı kekik ve 3 kasık yogurt iki gündür onu yapıyorum

Aslında abartı kurallar oldugunu düşünmüyorum takımlarda günlük mesaj sayısı var zaten menü ve Günaydın iyi geceler derken doluyor :))
Cuma tartı bildirimi var buda yarısmanın amacı zaten :))
Pazartesi de ara tartı bildirimi yapıyoruz oda burda herkes hafta sonu ailesiyle birlikte olunca ne kadar yemis kilo almıs mı almamıs mı diye :))
Baskada kuralımız yok zaten :)
Bol motivede hediyemiz
Takımlara girdiğinde alısıyorsun zaten
Iyı kilo vermeler diliyorum

Sizin takıma arada bakıyorum çok güzel kilolar veriyorsunuz tebrik ederim canım

Sabah kahvaltım : 1 biberli omlet,1 dilim köy peyniri, 1 salatalık ,2 dilim domates,2 ince dilim tam buğday ekmeği
afiyet olsun canım
yok canım o gruptan gruba değişiyor
evet emzirme döneminde veriliyormuş ama benim ailemde kilo genetik verebilir miyim hiç bilmiyorum
124.600 le başladım bugün 3. gün tartindim 121.600
hadi bismillah Allah yardımcın olsun canım benim

sagol canim amin cümlemizin ❤
Allah devamını getirsin canım
Tesekkur ederiz canım bu ara takım motivasyon olarak cok iyi cok güzel gidiyorlar,
Senide tebrik ederim canım mezun oldun
Evet canım inşallah hep böyle devam edersiniz hakediyorsunuz azminiz motivasyonunuz aktifliginiz cok güzel maşallah
Teşekkür ederim canimm ya sonunda mezun oldum senin nasıl gidiyor kaç kilodasin

Tesekkur ederiz canım insallah ama bayram yaklasıyor belki bir düşme yasarız tatil nedeniyle ama toparlarız yine :))
Benim bu ara pek iyi gitmiyor sanki 55 e kadar cıktım dikkat etmeye basladım ama spora vakit bulamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…