- 17 Eylül 2018
- 85
- 132
- 8
- 32
tabi sizin takım öyle olabilir de şöyle bir bakayim dedim bir gurup kuralı yazmışlar burdan türkiyenin bir ucuna yol olurben 13.takimda yarıştım hiç de öyle kurallar konmadi en başta mecburi olarak yazıyor o kurallar ama bizim takım bu konuda çok esnekti. 12 kilomu orda verdim 2 hafta önce falan da mezun oldum
sadece menü atıyorsun günde 5 6 mesaj atılmasi şart diyor ama kimisi günde 1 kere bile yazıyor. Tabi aktif olmak senin için çok daha iyi olur. Cuma günü de tartı bildirimi yapıyoruz bu kadar kurallara göre hiç yemek hazırlamadim ben kendi isteğime ve kendimi bildiğim için ona göre yemeklerini seçtim hep şeker bana kilo yapıyordu yemedim gibi kimse onu ye bunu yeme demiyor yani ama bazı takımlar çok daha sıkı
evet öyle çok kuralı vartabi sizin takım öyle olabilir de şöyle bir bakayim dedim bir gurup kuralı yazmışlar burdan türkiyenin bir ucuna yol olurkuralsız hicbir sey olmaz ciddiyet önemli ama fazla da abartmamak lazım diye dusunuyorum tek başına diyet yapmak benim icin çok zor gecmiste face guruplardinda ben de cok kilo vermistim guruplar beni motive ediyor ama burdaki guruplae gördüğüm kadariyla motiveden ziyade kural gibi geldi bakalim belki zamanla alisirim
bu diyeti yapıyorum işe yarıyorevet öyle çok kuralı varsiz hangi diyeti yapıyorsunuz babada 2 haftada 2 3 kg verdirecek bir diyet lazım
bir de aksam yatmadan önce yogurt kuru yapiyorum yarım limon yarim çay kaşığı pul biber yarim cay kaşığı kekik ve 3 kasık yogurt iki gündür onu yapıyorumevet öyle çok kuralı varsiz hangi diyeti yapıyorsunuz babada 2 haftada 2 3 kg verdirecek bir diyet lazım
Bunu bende yapayım hoşuma gittibu diyeti yapıyorum işe yarıyor
Nasıl etkisini gördünmu¿?bir de aksam yatmadan önce yogurt kuru yapiyorum yarım limon yarim çay kaşığı pul biber yarim cay kaşığı kekik ve 3 kasık yogurt iki gündür onu yapıyorum
Aslında abartı kurallar oldugunu düşünmüyorum takımlarda günlük mesaj sayısı var zaten menü ve Günaydın iyi geceler derken doluyor :))tabi sizin takım öyle olabilir de şöyle bir bakayim dedim bir gurup kuralı yazmışlar burdan türkiyenin bir ucuna yol olurkuralsız hicbir sey olmaz ciddiyet önemli ama fazla da abartmamak lazım diye dusunuyorum tek başına diyet yapmak benim icin çok zor gecmiste face guruplardinda ben de cok kilo vermistim guruplar beni motive ediyor ama burdaki guruplae gördüğüm kadariyla motiveden ziyade kural gibi geldi bakalim belki zamanla alisirim
Sizin takıma arada bakıyorum çok güzel kilolar veriyorsunuz tebrik ederim canımAslında abartı kurallar oldugunu düşünmüyorum takımlarda günlük mesaj sayısı var zaten menü ve Günaydın iyi geceler derken doluyor :))
Cuma tartı bildirimi var buda yarısmanın amacı zaten :))
Pazartesi de ara tartı bildirimi yapıyoruz oda burda herkes hafta sonu ailesiyle birlikte olunca ne kadar yemis kilo almıs mı almamıs mı diye :))
Baskada kuralımız yok zaten :)
Bol motivede hediyemiz
Takımlara girdiğinde alısıyorsun zaten
Iyı kilo vermeler diliyorum♥
124.600 le başladım bugün 3. gün tartindim 121.600Bunu bende yapayım hoşuma gittisağol canım
Nasıl etkisini gördünmu¿?
Tesekkur ederiz canım bu ara takım motivasyon olarak cok iyi cok güzel gidiyorlar,Sizin takıma arada bakıyorum çok güzel kilolar veriyorsunuz tebrik ederim canım
afiyet olsun canımSabah kahvaltım : 1 biberli omlet,1 dilim köy peyniri, 1 salatalık ,2 dilim domates,2 ince dilim tam buğday ekmeği
yok canım o gruptan gruba değişiyorher gurup kurallar koyuyor ben baskasinin koydugu kurallara göre yemegimi yiyemem ki ben bayrama kadar beni daha hızlı zayiflatacak diyetler buldum şuan onlari yapiyorum faydasi da oluyor sporumu da kafama göre yapıyorum o guruplara girsem böyle kendi kurallarima göre diyet yapamam benim istedigim gurup her haftanın 1 günü kilo bildirme günü olucak birbirimizi motive edicez tavsiyeler vericez vs.
evet emzirme döneminde veriliyormuş ama benim ailemde kilo genetik verebilir miyim hiç bilmiyorumolsun canım bebiş olsun sen yine devam edersin zaten emzirme dönemi tam metabolizma deli gibi çalışıyor kendini kasmadan sadece şekeri ve akşam ekmeği bırakarak abur cubur bırakarak biraz da hareketle emin ol süper kilo verirsin. bu dediklerimi sağlık için de yapmak lazım zaten
hadi bismillah Allah yardımcın olsun canım benim124.600 le başladım bugün 3. gün tartindim 121.600
sagol canim amin cümlemizin ❤afiyet olsun canım
yok canım o gruptan gruba değişiyor
evet emzirme döneminde veriliyormuş ama benim ailemde kilo genetik verebilir miyim hiç bilmiyorum
hadi bismillah Allah yardımcın olsun canım benim
Bende sınava gircem duanı beklerimsagol canim amin cümlemizin ❤
Allah devamını getirsin canımsagol canim amin cümlemizin ❤
Evet canım inşallah hep böyle devam edersiniz hakediyorsunuz azminiz motivasyonunuz aktifliginiz cok güzel maşallahTesekkur ederiz canım bu ara takım motivasyon olarak cok iyi cok güzel gidiyorlar,
Senide tebrik ederim canım mezun oldun
ne sınavı ? sinava baslamadan önce inşirah okumani tavsiye ederim ben ne zaman okusam faydasını gördümBende sınava gircem duanı beklerim
AÖFne sınavı ? sinava baslamadan önce inşirah okumani tavsiye ederim ben ne zaman okusam faydasını gördüm
Tesekkur ederiz canım insallah ama bayram yaklasıyor belki bir düşme yasarız tatil nedeniyle ama toparlarız yine :))Allah devamını getirsin canım
Evet canım inşallah hep böyle devam edersiniz hakediyorsunuz azminiz motivasyonunuz aktifliginiz cok güzel maşallah
Teşekkür ederim canimm ya sonunda mezun oldumsenin nasıl gidiyor kaç kilodasin
hangi bölüm benim zamanimda sinavlar o kadar zor degildi şuan nasıl bilmem
Sınavda basarılar diliyorum canım inşallah cook güzel gecer
İlahiyat canım suan cokkk zor..hangi bölüm benim zamanimda sinavlar o kadar zor degildi şuan nasıl bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?