kesinlikle katılmıyorum. çünkü özellikle bu sitedeki ev hanımları, çalışan özgür ruhlu!!! bayanların her türlü aşşağılamalarına rağmen "ev hanımıyım" diyecek medeni cesarete sahipler. eğitimi olup ta çalışmak istemeyenler ise evet gerçekten yüksek rütbeli ev hanımlar ve anneler. memnun oldunuz mu yerimseniben
o başlığın açılmasınındaki amacın "eşlerin meslekleriyle hava atmak" değil de "aynı mesleğe sahip beylerin, eşlerinin yaşadığı zorlukları" paylaşmak amacıyla olduğunu düşünüyorum. yazdığınız cevaptaki aşşağılama da çok çirkin...
Ben de buna katılmıyorum..
En azından genelleme yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum...:)
sitedeki çoğu üye çalışmayı başkasanın ağız kokusunu çekmek olarak yorumluyor hatta çalışanlardan bile böyle düşünenler var. eee iyi tamam hadi öyle diyelim çalışan zavallılar elalemin ağız kokusunu çekiyor. siz de çalışmıyosunuz ee kocalarınız da elalemin ağız kokusunu çekiyor. onlarda çekmesin oturun evde kokusuz kokusuz yaşayın. onunki de can. bakın ben örneğin gaz maskesiyle geliyorum işe elalemin ağız kokusundan etkilenmemek için. yani çalışmayı bu şekilde yorumlayan hatun zaten çıkmasın evinden. çalışmak=elalemin ağız kokusu, iyiymiş..nası biyerlerde çalıştıkalrını düşünüyosanız insanların anlamıyorum. öğretmenlerde çalışıyor onlarda sizin çocuklarınızın ağız kokusunu çekiyor o zaman sabahtan akşama kadar. ya da doktorlarda hastaların ağız kokusunu çekiyor, yani bizlerin...
sitedeki çoğu üye çalışmayı başkasanın ağız kokusunu çekmek olarak yorumluyor hatta çalışanlardan bile böyle düşünenler var. eee iyi tamam hadi öyle diyelim çalışan zavallılar elalemin ağız kokusunu çekiyor. siz de çalışmıyosunuz ee kocalarınız da elalemin ağız kokusunu çekiyor. onlarda çekmesin oturun evde kokusuz kokusuz yaşayın. onunki de can. bakın ben örneğin gaz maskesiyle geliyorum işe elalemin ağız kokusundan etkilenmemek için. yani çalışmayı bu şekilde yorumlayan hatun zaten çıkmasın evinden. çalışmak=elalemin ağız kokusu, iyiymiş..nası biyerlerde çalıştıkalrını düşünüyosanız insanların anlamıyorum. öğretmenlerde çalışıyor onlarda sizin çocuklarınızın ağız kokusunu çekiyor o zaman sabahtan akşama kadar. ya da doktorlarda hastaların ağız kokusunu çekiyor, yani bizlerin...
biz zaten farklı dünyalarda yaşıyoruz sizinle ama ben yine de bi iki bişey söylemek isterim. çalışan bir kadın olarak madem milletin yerli yersiz isteklerine katlanıyorsunuz tavrınızı koyun. hakkınız savunun. köle değilsiniz.eğer şartlar uygun değilse buna katlanma zorunluluğunuz yok. siz işinizde yerli yersiz istek ve davranışlara katlanabiliyorsanız herkez sizin gibi değil bunu da unutmayın. yersiz bir davranış gördüm mü hatta bu başkasına yapılsa bile karışırım ben olaya. siz de hakkınız arayın.
toplumun biçtiği roller konusuna hiç girmek istemiyorum o da ayrı. bireyler toplumu oluşturur. önemli olan birey olarak ne yapmak istediğinizdir ve hangi rolleri seçtiğinizdir. toplumun size dayattığı roller değildir. ben evlendim ve çalışıyorum. eşimde çalışıyor ve evin temizliğinden yemeğinden o da benim kadar sorumlu. ben de evin geçiminden onun kadar sorumluyum. ben daha geç gidiyorum eve ve eşim yemeği hazırlamış oluyor örneğin. ben çocukların bakımının anne kadar babaya da ait olduğunu düşünüyorum. ama toplum nediyor ne biçim annesi var bu çocukların kimse nebiçim babaları var bunların demiyor. ben zaten bunlara toptan karşıyım. toplum değil bireyin seçimleri önemlidir. tabii nasıl siz çalışanlar ağız kokusu çekiyorlar bu benim fikrim diyorsanız bunlarda tamamen benim fikrim.
çok temel fikir ayrılıkları olduğu için kendimi anlatmaya çalışmayı boşuna bir çaba olarak görüyorum.
imdaaattt hangi topiği okusam
concealed
biriyle tartışma adeta kavga halinde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çalışmayı bırakıp tatile çıkın benceee :smiley-cool:
imdaaattt hangi topiği okusam
concealed
biriyle tartışma adeta kavga halinde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çalışmayı bırakıp tatile çıkın benceee :smiley-cool:
kesinlikle katılmıyorum. çünkü özellikle bu sitedeki ev hanımları, çalışan özgür ruhlu!!! bayanların her türlü aşşağılamalarına rağmen "ev hanımıyım" diyecek medeni cesarete sahipler. eğitimi olup ta çalışmak istemeyenler ise evet gerçekten yüksek rütbeli ev hanımlar ve anneler. memnun oldunuz mu yerimseniben
o başlığın açılmasınındaki amacın "eşlerin meslekleriyle hava atmak" değil de "aynı mesleğe sahip beylerin, eşlerinin yaşadığı zorlukları" paylaşmak amacıyla olduğunu düşünüyorum. yazdığınız cevaptaki aşşağılama da çok çirkin...
Ben de bu sitede niye eşlerimizin işi ve biz tarzı bir forum olduğunu merak ediyordum. sitenin çoğu sakini çalışmamak için o kadar azimliki, bana göre anlamsız ve komik bir forum olan "eşlerimizin işi ve biz" bu site içerisinde anlam kazanmış. sitenin porfilindeki hatunlara uygun çünkü maşallah büyük bir çoğunluğu dışarda ağız kokusu çekemeyecek kadar yüksek rütbeli ev hanımları ve anneler. nasıl olsa kocaları çekiyor milletin ağız kokusunu, onlarada burada eşlerimizin işi ve biz başlığında kendilerini tatmin etme fırsatı doğuyor. kendilerini kocalarının statüsüyle, mesleğiyle tanımlyan kadınların dışarda çalışmayı ağız kokusu çekme olarak yorumlaması gayet normal.
-işiniz nedir?
*kocam mühendis ya da doktor ya da bişey işte..
-hanfendi sizin işiniz nedir?
*mühendis eşiyim
Off be Concealed çalışan bir bayan olarak çalışmayan bayanları niye bu kadar küçümsüyorsun anlamıyorum, sen kendi adına çalışarak iyi bir şey yapıyorsun, ama ev hanımlığını seçenlere -başka forumda da gördüm cevabını- "tembel, hırsız, kocasından para almayı gururuna yediren" gibi hakaretler ediyorsun, ev hanımı oldunda çok mu ezildin yada ev hanımı bir yakının mı çok ezildi, bu konuda acayip bir kompleks seziyorum yazılarında
Off be Concealed çalışan bir bayan olarak çalışmayan bayanları niye bu kadar küçümsüyorsun anlamıyorum, sen kendi adına çalışarak iyi bir şey yapıyorsun, ama ev hanımlığını seçenlere -başka forumda da gördüm cevabını- "tembel, hırsız, kocasından para almayı gururuna yediren" gibi hakaretler ediyorsun, ev hanımı oldunda çok mu ezildin yada ev hanımı bir yakının mı çok ezildi, bu konuda acayip bir kompleks seziyorum yazılarında
hırsız değil hırssız olacak yanlış yazmış olabilirim.
valla benim düşüncem bu. çalışmayıp evde oturup kocasından harçlık alan kadınlar için üzülüyorum. ben bu şekilde yetiştirilmedim ve benim için kabul edilemez. sağlık sorunu olur, iş imkanı olmaz anlarım ama yok yaa evde yatarım ben kocişimden de paramı alırım diyen kişiye yazık derim. herkez kendi ayakları üzerinde durmalı sağlıklı olduğu sürece bu benim düşüncem. bakın bu benim düşüncem tekrar ediyorum.ben size nasıl garip geliyorsam bana da evde oturup gayet rahat kocasından harçlık isteyen kadın görüntüsü garip geliyor. işte dünya böyle bin bir türlü insan var. ben o kadınların varlığını yadsıyamam ama çevremde o tarz kadın olmasını engelleyebilirim ve bunu yapıyorum zaten onlarda benden pek haz etmez burda da görüyoruz. buna da kimse karışamaz. onlarda bana bin tane etiket takabilir yapacak bişey yok.
valla benim düşüncem bu. çalışmayıp evde oturup kocasından harçlık alan kadınlar için üzülüyorum. ben bu şekilde yetiştirilmedim ve benim için kabul edilemez. sağlık sorunu olur, iş imkanı olmaz anlarım ama yok yaa evde yatarım ben kocişimden de paramı alırım diyen kişiye yazık derim. herkez kendi ayakları üzerinde durmalı sağlıklı olduğu sürece bu benim düşüncem. bakın bu benim düşüncem tekrar ediyorum.ben size nasıl garip geliyorsam bana da evde oturup gayet rahat kocasından harçlık isteyen kadın görüntüsü garip geliyor. işte dünya böyle bin bir türlü insan var. ben o kadınların varlığını yadsıyamam ama çevremde o tarz kadın olmasını engelleyebilirim ve bunu yapıyorum zaten onlarda benden pek haz etmez burda da görüyoruz. buna da kimse karışamaz. onlarda bana bin tane etiket takabilir yapacak bişey yok.
Evet kıskanıyorum ve bu kadar kıskanc olmamı saglayan ne esım ne ne aılem.calısan bayanlar saglıyor bunu.hıc bı ıse yaramadıgımı dusunuyorum cok gece ruyalarıma bıle gırıyor bu durum benı asosyal depresıf bırı yaptı.Nasıl bas edıcem bılemıyorum.maddı durumum ıyı meslegım var ama calısmama ızın yok.bı bebegım var 6 aylık bazen ıykı calısmıyorum bebegımın o guzel gulucuklerını gorebılıyorum dıyorum ama yınede bu problem benı yıyıp bıtırıyor.nasıl edıcem kızlar bı akıl verın.calısan bayanlar calısmak daha mı ıyı?yoksa ev hanımlıgımı?:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?