Yani evhanımlığı en ağır meslek diyorsunuz ya sinirlerim zıplıyor...
yaa çalışan kadın hem evinin işini yapıyor hem gidip çalışıyor...biz çalışıyoruz diye evin işini gökten birileri inip mi yapıyor....
cidden alem bu insanlar....buna anca züğürt tesellisi derler hanımlar yapmayın allah aşkına...
ben de isterim ki ilerde çocuğum okuldan gelip buz gibi eve girmesin. annesi açsın kapıyı, evde kek kurabiye kokularıyla karşılansın. sıcak bir evi olsun.
İnşallah evlendikten sonra çalışma zorunluluğum olmasın da ben yetiştireyim çocuğumu, ne annem eğitsin ( malum anneanne ve babaanne de şımarık büyüyor çocuklar) ne de tanımadığım bakıcı gelip baksın, çocuğum onun kültüründen davranışlarından etkilensin. Benim işe ihtiyacım yokken işim var, çocuğumun annesine ihtiyacı varken annesi yanında değil... bence bencillikten başka birşey olmaz bu. dediğim gibi eğer ZORUNLULUK yoksa.
hırsız değil hırssız olacak yanlış yazmış olabilirim.
valla benim düşüncem bu. çalışmayıp evde oturup kocasından harçlık alan kadınlar için üzülüyorum. ben bu şekilde yetiştirilmedim ve benim için kabul edilemez. sağlık sorunu olur, iş imkanı olmaz anlarım ama yok yaa evde yatarım ben kocişimden de paramı alırım diyen kişiye yazık derim. herkez kendi ayakları üzerinde durmalı sağlıklı olduğu sürece bu benim düşüncem. bakın bu benim düşüncem tekrar ediyorum.ben size nasıl garip geliyorsam bana da evde oturup gayet rahat kocasından harçlık isteyen kadın görüntüsü garip geliyor. işte dünya böyle bin bir türlü insan var. ben o kadınların varlığını yadsıyamam ama çevremde o tarz kadın olmasını engelleyebilirim ve bunu yapıyorum zaten onlarda benden pek haz etmez burda da görüyoruz. buna da kimse karışamaz. onlarda bana bin tane etiket takabilir yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?