Calismak gibisi yok.
Ev hanimligi en agir meslek diyenler neyi kastediyor anlamis degilim. Ev hanimligi ne zamandan beri meslek olmus? Agir filan da olamaz, butun gun evde yat, kadin programlari izle, haftada 1 temizlik, camasir, vs. Benim tanidigim, bildigim butun ev hanimlari boyle. Bu ev hanimliginin ne agirligi var da ben goremiyorum acaba... Gercekten merak ediyorum, kimsenin hakkini yemiyim, acaba benim bilmedigim cok zor seyler mi oluyor ev icinde surekli, dusunuyorum ama aklima birsey de gelmiyor yahu.
Hani kucuk cocugun vardir, anlarim, surekli kostur pesinde dur, yorucu tabii. Ama cocuksuz veya yetiskin cocuklu ev hanimlari, Allah askina bir gununuz nasil geciyor anlatin da ben de utanayim yazdiklarimdan.
Ev hanimligini asagiladigim sakin dusunulmesin, sadece cok zor, en agir sey diyenlerin calisan bayanlara biraz haksizlik yaptigini dusunuyorum.
2 tane çocuğum var yakında iznim bitecek çalışmaya başlayacağım üzüntüden geceleri uyamıyorum bebeğimi her kucağıma aldığımda ağlamak istiyorum
biz bayanlar sahip olduğumuz şeylerin kıymetini hiç bilmeyiz saçımız kıvırcık olur düzleştiririz neye sahipsek zıttını isteriz ben öyle bunaldımki kızım üniversiteye göndermemeyi bile düşünüyorum ev hanımı olsun
Evet kıskanıyorum ve bu kadar kıskanc olmamı saglayan ne esım ne ne aılem.calısan bayanlar saglıyor bunu.hıc bı ıse yaramadıgımı dusunuyorum cok gece ruyalarıma bıle gırıyor bu durum benı asosyal depresıf bırı yaptı.Nasıl bas edıcem bılemıyorum.maddı durumum ıyı meslegım var ama calısmama ızın yok.bı bebegım var 6 aylık bazen ıykı calısmıyorum bebegımın o guzel gulucuklerını gorebılıyorum dıyorum ama yınede bu problem benı yıyıp bıtırıyor.nasıl edıcem kızlar bı akıl verın.calısan bayanlar calısmak daha mı ıyı?yoksa ev hanımlıgımı?:bbo:
ANLAŞILAN SEN HİÇ ÇALIŞMADIN VE DE HİÇ EV İDARE ETMEDİN. İKİSİNİN DE ZORLUĞU ÇOK. HAFTADA BİR TEMİZLİK Mİ ? ONLARIN TEMİZLİK ANLAYIŞINA HAYRAN KALDIMÇ OLURMU ÖYLE ŞEY. HERGÜN SİLİNİR TOZ ALINIR YEMEK Dİ ÜTÜYDÜ DERKEN AKŞAM OLUR ZATEN EŞİ GELDİ ONUN HİZMETİ DERKEN HİÇ KOLAY DEĞİLDİR. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?