- 23 Aralık 2012
- 7.468
- 49.777
- 748
- Konu Sahibi portakalcicegi579
Hayır dırdır yapıyorum ama kendisini beğenmemekle ilgili birsey söylemedim
Görücü usulü mü evlendiniz? Yoksa zifaf gecesi mi gözleri acıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır dırdır yapıyorum ama kendisini beğenmemekle ilgili birsey söylemedim
"Albenim yok. Dido çikiletam var" var de kaba adama.Merhabalar
eşim durduk yere ortada kavga yokken bana 'insanın bi albenisi olur o da yok dedi . Kırgınim ama o hala birsey olmamis gibi . Neden evlenmiski madem . Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
"Senin de pipin küçük ben bişey diyor muyum?" deseydin keşkem.Merhabalar
eşim durduk yere ortada kavga yokken bana 'insanın bi albenisi olur o da yok dedi . Kırgınim ama o hala birsey olmamis gibi . Neden evlenmiski madem . Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
24 yaşimda evlendimKonunuzu ilk okuduğumda sizinle görücü usulü aile zoruyla evlendiği geldi nedense.
Geç yaşta mı evlendiniz ?
Severek evlenen biri bu sözleri sarfedemez, sizi kırmaktan zerre çekinmeyen biriyle evlilik zor olmalı kolaylıklar diliyorum.
Cevap olarak aynaya bak sende bulunmaz hint kumaşı değilsin deyin bence.
Bile bile ladesHödüktü
Merhabalar
Bakkala markete git bi albeni cikolatası al aksam yemekten sonra kahve yap yanına koy mocana götür bu ne derse sen bana albeni nin yok dedin bende gittim aldım de..Merhabalar
Biraz eşini eziklemeye ne dersin. Erkekler genelde kendinden daha üstün gördüğü kadınları aşağı çekmeye çalışır. Hiç şaşmaz.kendime göre var
Kıııızzzz suuusss yarıldıımmm Allah seniiii"Senin de pipin küçük ben bişey diyor muyum?" deseydin keşkem.
sende de tip yok, kalbin guzel diye evlendim ama onda da yanilmisim derdim ben olsamMerhabalar
Ne kadar sığ bir dusünceSizce albeniniz var mı? Sizin bu konuda kendinizle ilgili düşünceniz nedir?