Alçım çıktı moralim bozuk...

canım alçın yeni çıkmış endişe etmene gerk yok ...

benimde eşiminde hatta karamel adlı kullanıcı var onunda ilk alçı cıktıgında burunlarımız alnımızla birdi ...
dumduzdu yani ...

bu ucumuzu saydım sana nedeni ise birebir gormemdir ...

ve dger arkadaslardada boyle olanlar vardır ...

yani ilk alçın cıkar cıkmaz hemen telaşa kapılma alçının cıkması burnunun tamamen oturmuş oldugu anlamına gelmez ...

alçı cıktı hersey bitti olayı yok alçı cıktıktan sonra sabretme başlıyacak 6ay 1 sene bu boyle ...

burun oturcak ki bu burun bana ait diyebilesin :)

masaj yaptıkça burnun kavislenecek ve o alınla bir olan şişlik inecek ...

sabah 5 dk akşam 5 dk olmak uzere iki defa yap bu iyi gelecektir ...

sıkma canını daha yep yeni taptaze burnun zamanla aklına takılan sana sorun gibi gorunen olumsuzluklar duzelecektir...

geçmiş olsun ...

a.s.

cnm şuanda şişliğin devam ediyo
zamanla yüzündeki şişliklerde geçicek korkma hiç
bi 2-3 hafta daha sabret şimdi birazda hissislik vardır o da geçicek
merk etme tatlıım opuyorumnanaktan

cnım benımde alçım dün çıktı dümdüz bi burnum var ama o kada şişki dokunca anladm çok acıyo çünkü doktorum bir aya şeklinin çıkacağını 3 ayada mükemmel olacağını söyledi..

bu arada doktorum bana masaj felan vermedi kızlar yapmak gerekiyormuki illaa

cnm şuanda şişliğin devam ediyo
zamanla yüzündeki şişliklerde geçicek korkma hiç
bi 2-3 hafta daha sabret şimdi birazda hissislik vardır o da geçicek
merk etme tatlıım opuyorumnanaktan
ama resmen kemik gibi cok sert hem canim cok aciyor hemde tas gibi

bu arada doktorum bana masaj felan vermedi kızlar yapmak gerekiyormuki illaa

herkese masaj verilmiyormus. belki sana fakli bisey yapilmistir ama yinede doktoruna sor istersen canm

oyoy arkadaşım geçmiş olsunopuyorumnanaktan
hiç korkma kardeşimde yaptırmıştı demiştim, aynen şişlik vardı ondada ama bi iki ya içinde hem şikayetleri tamamen ortadan kalktı hemde çocugun burnu baya düzeldi . bide iyileşmesi için çok erken degilmi canım paniğe kapılma. fıstık gibisin maşallah

burcucumm seni burda gorunce bana hasta ziyaretine gelmis kadar sevindim. saol bitanem

Geçmiş olsun..Anlamam bu işlerden ama şişlikler geçmeden belli olmaz derler..

Evet haklısın son fotoda yandan çekilmiş olan da, burunla alın kısmında sanki insan hafif bir oyuntu olmasını bekliyor gibi..

Ama kötü değil..Biraz bekle bakalım masajları falan yap, değişiklik olur mutlaka..

Çok hoş bir bayansın..Bu arada ilk fotolarda ameliyata gereksinim yokmuş gibi sanki, bir daha bakayım ben.

Baktım da valla neden ameliyat olduğunu anlayamadım ben..

Geçmiş olsun..Her halinde güzelsin takma bu kadar..

Arkadaşların dediği gibi şişlikler falan vardır..Acele etme..Kötü bir görüntü yok ortada..

tskler arkadasim benim asil sorunm nefes alma, horlama ve surei bas agrisiydi. doktor a
eliyat olmam gerektigini soyledi. kucukken dusmusum ve sol taraf tumden kapaliymis kemigi kirdiklarinda estetik doktorum topladi. saglik sorunum olmasa cesaret edemezdim. birde herkesten eski halin daha iyiydi diye duyunca canim sikiliyor

bence gayet güzel olmuş eski burnunuda hiçte arama yani canım ileride dahada değişir daha güzel olur

bence gayet güzel olmuş eski burnunuda hiçte arama yani canım ileride dahada değişir daha güzel olur

tskler. artik sabedecem. bazi kisilerin alin ve burun arasi gecmemis umarim benm oyle olmaz. sert olan kisimlarin odem mi yoksa kkirdak mi oldugunuda anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…