Alçım çıktı moralim bozuk...

ben de burun estetiği olmak istiyorum yalnız bir sorunum var burnum aslında çok küçük ancak eğrilik var ve sağ profille sol birbirinden çok farklı sizce estetik olmalımıyım bi fotomu yollasam cevap yazar mısınz şimdiden çok teşekkürler..

Canım resimlerine baktımda bence burnun harika olacak.Şuan inanki çok şiş.Ve çokta güzel yapmış doktorun.Benimde dümdüz alnımla birleşik.Doktorum 1 ayda iner dedi,2 ayda yanları iner dedi.Çünkü bnm yanlarıda törpüledi,3-4 ayada ucu iner ama 1 sene sonra bu bennim burnum diyeceksin dedi.Ben 15 gün felan oldu sanırım.Durmadan geziyorum.Dışarı çok rahat çıkacaksın sende eminim.Şuan yüzün sana farklı geldiğinden böyle moralin bozuluyor.Hatta benim bi çıkıntı var burnumda,sağ tarafım daha şiş ama eski halinden güzel olduğundan ve o sorunlarından geçeceğini bildiğimden kafama takmıyorum.Seninde bana güven eskisinden çok daha iyi olmuş burnun.

kız sakın eski burnun daha iyiymis diyenlere kafayı takma, kesinlikle ve kesinlikle eski burnunu aramayacaksın eminim :) bak suraya yazıyorum bir kac ay sonraa ohh bee iyiki olmusum daha önce niye olmadım ben bu ameliyatı deger miydi kaybettigim vakte diyeceksinnn ....

cnm resmini eklesene herkes fikrini soylesin

tskler cnm, ben aklima geldkce masaj yapiyorum bu zarar verir mi ki

yok canım zarar vermez ...

ben aklıma geldikçe elim burnuma gidiyodu alışkanlık yaparım diye aklıma geldikçe yapmamaya çalısıyorum ...

sabah akşam yapayım en iyisi dedim...

bayramdan oncede dr uma gittigimde aklına geldikçe yap masajla bişey olmaz sen benim yaptıgım catıyı masajla bozamassın demişti ...

ancak cok guclu bir carpma sonucu zarar gorebilirsin rahat ol demişti ...

masaj yapmayı biliyomusun gosterdimi doktorun yada masaj verdimi sana ...

dogru yapmak onemli onun dısında bir sorun olmayacaktır ...

masaj verdi cnm, ama o anki acidan madaji cok ii hatirlamiyorum. ilk alciyi acinca dokunamamistim. hatirladigim kadariyla yapiyorum

ilk iki resim eski hallerim.
son ikide yeni burnum.. cildim cok bozuldu resim cekesim yok. aynaya bakmak istemiyorum.
doktor masaj verdi onu güne kac kez yapmam gerek?

Canım bende bantlarımı çıkardıgım zaman oturdum agladım ayıldım bayıldım ,ama sonra günden güne yavaş yavaş düzeldigini farkettiginde rahatlıyorsun:)

benim bu tip sendromlarım hiç olmamıştı alçım çıktıgında sevinçten ucuyodum inşallah hep böyle kalır dedim kalmadı tabi :gitme:

geçmiş olsun.. şişliklerin en kısa zamanda inmesi dileğiylee.. a.s.

Canım bende bantlarımı çıkardıgım zaman oturdum agladım ayıldım bayıldım ,ama sonra günden güne yavaş yavaş düzeldigini farkettiginde rahatlıyorsun:)
insallah bende ohhhh bee iyik yaptirmisim derim. hala nefes de zorlandigim icin o da tadmin etmiyor. ((

benim bu tip sendromlarım hiç olmamıştı alçım çıktıgında sevinçten ucuyodum inşallah hep böyle kalır dedim kalmadı tabi :gitme:

cilekcim iyiki kalmamis dahada guzellesti burnun.

valla canım eskı burnunda guzelmıs yanı bende 5 sene once erkeklerle basket topuyla mac yaparken :))) top gelmıstı burnuma ve burunmdan kan flan glemdıgı ııcn evdekılerde bısey solemedım sısmıstı top geldı dmıtım bı kac gun sonra ama takı 3 sene once yanı kırıldıkdan 2 sene sonra orta kulak ıltahabı oldudum dıye kbb gıttıgımde brnumada baktı burun kemıgın kırık kırık taraf dıger tarafsdan et sıkısmıs sen naasıl yasıyosun nefes alıyo sun dedı ustunden 3 sene gectı yenı yenı burnum saglık acıdan rahatsız etmeye basladı saadete gelım benım burnum darbelı oldugu bellıydı yanı kemer olmustu esık yanı senın eskı halın cok guzelmıs sadece normal estetık degılde saglık aıcdan operasyon yaptrsaydında sorunlu durmazmıs burnun yanı ben yenı halıne baktım sıs gorunuyo yanı ama ınsallh ıstedıgın burna kavusrsun

biraz kemerim vadi yaptirmisken ondanda kurtulmak istedm canim. insallah sende olup kurtulursun

kızlar morelim cok bozuk alcım cıktı eski halimi özler oldum :sinifsinif:
burnumun üst kısmı alnıma resmen birlesk gibi ((
gecer mi dersiniz?

Öncelikle geçmiş olsun:benimde burnumda dışardan çk belli olan bi kemer vardı.Acayip rahatsızdım görünümümden.Bir yandanda tampon olayı falan çok korkuyordum ameliyat olmaktan.Birgün gözümü kapadım ve girdim ameliyata.Sadece kemer alındı çok fazla bi değişiklik yapılmadı burnuma.Ama ameliyat sonrası tam bir faciaydı.Tmpu-onlar burnumdayken uykuda nefesim kesildi.O an kalp krizi geçireceğimi sandım panik atak geçirdim falan.İki gece tir tir titredim :ölüm korkusu bile geldi üstüme o derece yani.Günlerce uyuyamadım.yemek yiyemedim.Çok kilo verdim.Alçı çıktıktan sonra eski burnumu özleyip günlerce ağladım.Şimdi ameliyat olalı bir yıl oldu.Hala burnumda hassasiyet var.Masajlarını düzenli yap:eğer yapmazsan burnunun üstünde pütürcükler kalır.Tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsın.Çok sertte yapma.çok hafifte yapma.Ben şu an gayet memnunum hayatımdan.Ama en büyük sorunum hala rahat nefes alamamam.Özellikle uyurken gripmişim gibi burnum tıkanıyor.Normalmiş tabiki bunlar.Zamanla geçer hepsi:acısı çok ama sonucu çok güzel.Üzülme sakın. 2 aya kadar tüm şişliklerin iner.Kendine olan güvenin artar.buyrunnnnnnnnn

tskler kizlar. bugun bi magazada burnma dikkatlice bakarlarken gordum. pek begeni baksi deildi daha cok parcalari birlestirip estetik mi suzmesiydi. oyle ahim sahim bi burnumda olmadigindan kadin estetigede yakistiramadi galiba :)

tskler kizlar. bugun bi magazada burnma dikkatlice bakarlarken gordum. pek begeni baksi deildi daha cok parcalari birlestirip estetik mi suzmesiydi. oyle ahim sahim bi burnumda olmadigindan kadin estetigede yakistiramadi galiba :)

Belkiide sana öyle gelmiştir.Bence anlaşılmıyo bile ameliyat olduğun.Hem ben şeklinide çok beğendim.Gayet doğal ve hoş durmuş.Ben çok araştırırım.Estetik sonrası böyle sorunlar yaşamak.depresyona girmek çok doğalmış.Demekki herkes yaşıyor bunları.Ben kendimden ve en yakın arkadaşımdan bilirim.Üstelik arkadaşım masajlarını düzenli yapamadığı için 2. ameliyatı olmak zorunda kaldı.Çok kötü günler geçirdi.Senin burnun gayet hoş görünüyor.Ama masajlara dikkat:))buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…