ben de burun estetiği olmak istiyorum yalnız bir sorunum var burnum aslında çok küçük ancak eğrilik var ve sağ profille sol birbirinden çok farklı sizce estetik olmalımıyım bi fotomu yollasam cevap yazar mısınz şimdiden çok teşekkürler..
tskler cnm, ben aklima geldkce masaj yapiyorum bu zarar verir mi ki
yok canım zarar vermez ...
ben aklıma geldikçe elim burnuma gidiyodu alışkanlık yaparım diye aklıma geldikçe yapmamaya çalısıyorum ...
sabah akşam yapayım en iyisi dedim...
bayramdan oncede dr uma gittigimde aklına geldikçe yap masajla bişey olmaz sen benim yaptıgım catıyı masajla bozamassın demişti ...
ancak cok guclu bir carpma sonucu zarar gorebilirsin rahat ol demişti ...
masaj yapmayı biliyomusun gosterdimi doktorun yada masaj verdimi sana ...
dogru yapmak onemli onun dısında bir sorun olmayacaktır ...
ilk iki resim eski hallerim.
son ikide yeni burnum.. cildim cok bozuldu resim cekesim yok. aynaya bakmak istemiyorum.
doktor masaj verdi onu güne kac kez yapmam gerek?
insallah bende ohhhh bee iyik yaptirmisim derim. hala nefes de zorlandigim icin o da tadmin etmiyor.Canım bende bantlarımı çıkardıgım zaman oturdum agladım ayıldım bayıldım ,ama sonra günden güne yavaş yavaş düzeldigini farkettiginde rahatlıyorsun:)
benim bu tip sendromlarım hiç olmamıştı alçım çıktıgında sevinçten ucuyodum inşallah hep böyle kalır dedim kalmadı tabi :gitme:
geçmiş olsun.. şişliklerin en kısa zamanda inmesi dileğiylee.. a.s.
kızlar morelim cok bozuk alcım cıktı eski halimi özler oldum :sinifsinif:
burnumun üst kısmı alnıma resmen birlesk gibi((
gecer mi dersiniz?
tskler kizlar. bugun bi magazada burnma dikkatlice bakarlarken gordum. pek begeni baksi deildi daha cok parcalari birlestirip estetik mi suzmesiydi. oyle ahim sahim bi burnumda olmadigindan kadin estetigede yakistiramadi galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?