Aldatan elti, baş üstüne konan elti!!!

Ben de sahit oldum boyle durumlara. Olmaz deme oluyor.
aynen bende şahitim ve hani hatalıysa niye ayağına gidip özür dilenmiş deniyor ya
kadın iki çocuğu başımıza bırakıp kaçarsa korkusu canım
ne yazıkki artık herkes başını kurtarma telaşında

ya hele geçen vardı bir tane çocuğun babası kim diyorlar dna yapılsın bilmiyorum diyo..

ya hele geçen vardı bir tane çocuğun babası kim diyorlar dna yapılsın bilmiyorum diyo..
doğru var yani böyle insanlar kadın erkek diye ayırmaya da gerek yok
konu faketir değildir bilmem ama imkansız Türkiye de bir adamın kendisini aldatan karısını affetmesi imkansız diyenler için söyledim

Yuhaaa diyerekten baslamak istiyorumm..
Baya genis bir aileymis.. o ne oyle ayagina gitmeler ozur dilemeler falan..anlayamadim burayi..
Kaynin nasil kabul etti onu da anlayamadim ya hos alan da satan da raziysa laf etmek dusmez de neyse..
Bulasmayin bosverin en iyisini yapiyorsunuz. birakin kv de de övsun dursun toz konduramadigi gelinini.. acaba bunlar karsilikli birbirinin acigini mi yakaladilar da boyle birbirlerini el ustunde tutuyorlar.. suphelenmedim degil yani kv.nin ayagina kadar gidip ozur dilemesinin altinda yatan baska sebepler var bence..
Arayip sormak zorunda degilsiniz bosverin..Uzak durmak en iyisi..

Artık ne yazı ki çok yozlaştık toplum olarak şirazemiz kaydı. Toplum adına,kendim adına,çocuklarımız adına,gelecek adına çok üzülüyorm. İşte insan istediğiyle birlikte olabilr,evlenmek mi lazım kafası yüzünden oluyor bunlar. Geniş mezhep yani. Bü ortayı bulamadık arkadaş. Ya çok baskı yapıyoruz ya çok rahat bırakıyoruz,ikisinin de sonucu aynı.
Her zaman söylüyorm bir sınırı olmalı insanın,sınırsızlık domuzlaşmaktır. Domuz etinin haramlığının sırrı budurr.

Saf anadolu insanı,değil mi. Düşünelim bence,kandırıldık mı yoksao insanı kayıp mı ettik. Bence kaybettik. Bu noktada herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Biz neden bu hale geldik.
En genel tabiri ahlak yozlaşması. Allah ıslah etsin

Eltisi Hitit mıymış ahshsjsj.
.

Eltisi değil, seviştiği adam Hititli imiş. Eltisi sevişme esnasında Hititçe öğrenmeyi de aradan çıkarmış. Konu sahibi de bu kültür kazanımını kıskanıyor.
Kısaca entelektüel bir kriz var şu an eltiler arasında.

Dur ben çözdüm olayı. Kafası kapalı kadın kocayı aldatır. Açık giyinen eltiye kaynana artık laf etmez. Çıkarım :kapalılar da arsizdir. Açık giyinenler namuslu olabilir. Amaç : konu altında yiyin birbirinizi banlanin ben de sivilcelerimi sıkayim.

Bazı yorumları ağzı açık okudum gercekten.
Kadın kendi ağzıyla itiraf etmiş hala %99 iftira atıyorsun deniliyor bu nasıl bir saçmalık.
Kadının kendi ahlaksizligi kocasıninda midesi gayet geniş affetmis işte.sana da bu kadar irdelemek düşmez.seni kocan ilgilendirir sanane eltiden meltiden.cok rahatsizsan gorusmezsin istemiyorum dersin.bu kadar sinirlenecek ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…