Aldatan elti, baş üstüne konan elti!!!

Bana inandirici gelmedi.
Ayrica el ustunde tutarlarsa tutsunlar sizin kocanizla aranizda sıkıntı yoksa size ne geri kalanindan?
Aldatma degil ama benim eltimde kaynanama cok sıkıntı yasatmıs ve yasatiyor ama yine de kaynanam sever onu en azindan oyle gorunuyor ama bana ne ki bundan?

millete ahkam kesmek bunlarda acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu

Yukarıdaki cümle sana ait ve bu konu bana göre inandırıcılığı yitik bi konu kısaca fake dir !
Sen şimdi kapalıları aşağılamış oldun çok zekice bi yerden girdin
Olmadı hadi başka kapıya naşş

Konu sahibi kv,kp ve diğerleri el üstünde tutuyorlar diye yada onlar istedi diye sizde eltinize öyle davranmak zorunda değilsiniz. İçinizden geleni yapın.
Bu arada yorumlara biraz baktim da herkes kadının affedilmesine şaşırmış. kadınlarda pekala aldatıp eşi tarafından affedilebiliyor.Olabilir neden olmasın. Erkek yapınca oluyorsa kadin yapınca neden olmuyor?
Kadın aldatinca ahlaksız,namussuz hatta o...pu gibi yakıştırmalar yapılırken erkeğe bunların hiçbiri denmiyor.Biz bile öyleyiz baksanıza..

Iyi oku iyi. bence anlayabilirsin. basarabilirsin yani.

Yani kapalılıkla falan ne alakası var anlamadım , bi tek dine dair meselelerde mi sinir oluyorsunuz siz şu kvye? Çünkü sadece bu şekilde örnekler vermişsiniz .
Eğer öyleyse sizin derdiniz başka bence

bu konu bu kadar ayrıntılarıyla size kadar nasıl geldi? nasıl öğrendi kocanız mesajlaştıklarını falan kim anlattı size? anlamadım yani aldı getirdiler demişsiniz mesajları mı yakalamış birlikte mi basmış ailesinin evine mi.gitmiş çok kopuk. ayrıca kocası affetmiş size ne siz görüşmeyin af dilediklerine göre belki de günahını aldılar yoksa bu olaya rağmen ne koca affeder ne aile.

Kocasi kv kp falan affettiyse size bir sey demek dusmez.
Ama gorusmemek isteme talebinizde sonuna kadar haklisiniz.
Ben olsam asla gorusmem, coluk cocugumu da gorusturmem, kocami da gondermem yanina. Daha dogrusu ben gondermem degil de benim kocam olabildiyse kendi gitmez.

Sizlik bir durum yok yani, kv kp'e rahatsizliginizi anlatin. Bir daha teklif dahi etmesinler.

sayenizde birakin ilceyi tum turkiye ogrenir kucuk yerlerin kucuk insanlari
siz nasıl böyle dersiniz küçük yerlerin küçük insanlarıyla ne demek istediniz
sizde köyden şehre geldiniz diye büyüdüğünüzü mü hissettiniz acaba

ya onu geç bu site de bir konu vardı
bir kadın vardı eltisi önce kocasına seni çok beğeniyorum gel beni iste demiş adam başka biriyle evlenince gidip adamın kardeşiyle evlenmiş
kaynına kendi çocuğunun alnına beni öp diye rujla mesaj yazmış elti bunu konu sahibi görmüştü
o konuyu hep hatırlarım
kaynı bütün bunları bildiği halde hiç bir şey yapmayıp sessiz kalmıştı
o konu sahibi de diyordu ailede herkes çarşaflı kimse inanmaz benim bu yaşadıklarıma diye
ayrılan konu sahibi oldu eltiyle kayın değil yani var bniye herkes olmaz fake iftira falan diyor ki
ha konu fake de olabilir ama gerçekten böyle olaylar da var yani

niye kimisi adamın affettiğine inanmamış..
kadınlara burada bir kere olmuş affet yuvanı kurtar diyen aynı kadınlarken..

gurur ve haysiyeti cinsiyete indirgeyen yorumları şaşkınlıkla okuyorum.
+1000
kadın affedince oluyor da erkek niye affetmesin

Tamam kadin bir hata yapmis ancak esi affetmis ve belki kadin pisman tevbe etti kendini duzeltti ve birdaha boyle birseyi tekrarlamiycak.arkasindan kotu kadin namussuz vs konusulmamali cunku hatasini anlamis.Allah sasirtmasin.hata yapanlar icin tevbe kapisi vardir Rabbim dilerse affeder kul olarak bize konusmak dusmez.

Ayrıca ben evli değilken olmuş olay diyorsunuz bu kadar ayrıntıyı daha evlenmeden nasıl öğrenebiliesiniz ki yok kaynının yanında bakışıyorlarmış yok itiraf etmiş itiraf ettiyse gider o adamla olurdu yani niye dönsün. Tüm ilçe biliyor demişsiniz tellal mı çıkartmışlar. Allah aşkına adam mesaj dökümanları çıkarmış dava açmış sonra ayağına gidip özür dilenmiş mümkün mü bu yani hiç. görüşme yani gerisi onları ilgilendirir. eşinizde herşeyi anlatmış size maşallah dedim ya bu eltinin yaptığının aslı olsa hiçbir ana baba ayağına gitmez. cevaplarınız çok saygısızca bence hiç.iyi biri imajı vermiyorsunuz. günah almayın bari yatak odasına koku nasıl siniyor da kocası kokuyu alıyor ya yuhh artık biraz ufak atın ya tövbe tövbeee hayal dünyanız da pek geniş..

Gorusmeye bisey demiyorum ben pohpohlamak bekleniyo ona kiziyorum. cunku butun es dost akraba elini etegini cekti kimse gelip gitmiyor.
senin affetmen önemli çünkü eğer affedersen ortam yumuşayacak
ve baak gördün mü merryyy de suçlu bulmuyo olacak

Burasi turkiye bu kadar sasirip olamazlara girmeyin neler duyuyoruz filmlere konu olur. ayrica bazi arkadaslarin dedigi gibi amannn bosver hatta o kadar bosver ki ne milleti inandirmaya calis ne de laf anlatmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…