- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi iibflisosyolog
-
vallahi ben kadın veya erkek fark etmez eşini aldatan birinden uzak dururumSizi aldatmamis ya kocasini aldatmis. Adam da affetmis kimseyi ilgilendirmez gerisi.
Iyi oku iyi. bence anlayabilirsin. basarabilirsin yani.millete ahkam kesmek bunlarda acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu
Yukarıdaki cümle sana ait ve bu konu bana göre inandırıcılığı yitik bi konu kısaca fake dir !
Sen şimdi kapalıları aşağılamış oldun çok zekice bi yerden girdin
Olmadı hadi başka kapıya naşş
aynen..vallahi ben kadın veya erkek fark etmez eşini aldatan birinden uzak dururum
arkasından dedikodusunu yapmam hayatına karışmam ama görüşmem de
siz nasıl böyle dersiniz küçük yerlerin küçük insanlarıyla ne demek istedinizsayenizde birakin ilceyi tum turkiye ogrenir kucuk yerlerin kucuk insanlari
ya onu geç bu site de bir konu vardıBir benzerini gözümle görmesem ben de inanmazdım muhtemelen.
Bir abla var 40 küsür yaşında. 7 senedir biriyle ilişkisi var. Kocası, oğlu, yeğeni, kocasının akrabaları, kaynı ve tüm ortak tanıdıkları mahalleli falan biliyor. Çok garip bir şekilde kimse ağzını açıp da ters bir şey söylemiyor. Herkes bilmezden geliyor ve kadın çok saygı ve sevgi görüyor.
Üstelik kocasına köpek muamelesi yapıyor.
Çok çok garip bir durum, insanın aklı almıyor ama gerçek mi? Vallahi gözlerimle gördüm gerçek. Ben de severim o ablayı üstelik.
O yüzden bu konu bana gerçek değilmiş gibi gelmedi. Ne yapmam gerek diye sormuşsunuz ya? Boşverin, kıskanmayın, uzak durun yeter.
+1000niye kimisi adamın affettiğine inanmamış..
kadınlara burada bir kere olmuş affet yuvanı kurtar diyen aynı kadınlarken..
gurur ve haysiyeti cinsiyete indirgeyen yorumları şaşkınlıkla okuyorum.
acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu. sinirdem oluyorum.
senin affetmen önemli çünkü eğer affedersen ortam yumuşayacakGorusmeye bisey demiyorum ben pohpohlamak bekleniyo ona kiziyorum. cunku butun es dost akraba elini etegini cekti kimse gelip gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?