• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkee bir ans?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Corn3t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

Corn3t

Ziyaretçi
Siz OLsanız ALdatan Eşinize Yada SevqiLinize Bi Şans Verirmisiniz?

KimiLeri Derki Her İnsana Bir Şans dAha VeriLmeLidir..

KiimiLeride Bir Kere ALdatan Yine ALdatır..

Hanqisine KatıLıosunuz kısLar?

herkesin 2. bir şansa ihtiyacı vardır kabul ama bu aldatılmak ise sanırım biraz zor.bekara kadın boşamak kolay gelir derler.başkasında duyduğumuz aldatma hikayeleri karşısında tavrımız daha net ve kati iken iş kendimize gelince o kadar da kesin çizgilerimiz olmayabiliyor.ama tahammülsüz birşey olduğu konusunda hemfikiriz.aldatmak kelimesinide tarif etmek gerekiyor aslında.aldatmak aldatmaktır işte denebilir ama bana yine de izafi bi kavram gibi geliyor.kimisi gözümle görmem lazım der kimisi bi bakışı aldatmak sayar.sonucta aldatma eylemi gerçekleşmişse orada kalmamak en doğrusu ve en gerçeği ah bizi tutan sebepler olmasa (çocuk,aile,çevre.para,sevgi vs vs.)belkide bunlar sebep değil bahane.cesaretsizliğin yerine koyduğumuz yalancı sebepler.Allah kimseye yaşatmasın yaşanırsa da gidebilme gücü versin

kısa ve öz diyorumki;öğrendiğimde hatayımdan çıkarırım.bu konuda çok tutucuyum.bana saygısı olmayana ben şans felan veremem.

Aldatılmayı hiç bir kadın affetmez...Ama insan bazen aldatılmanın şekline göre tavrını değiştirebiliyor..Ne kadar aldatılırsam affetmem desenizde zamanı geliniyor affediliyor...

Affetmek yada affetmemek kişinin başına gelmesinin şekliyle sonuc öğrenilir...tatlicadiarzu

Bir şans verdin diyelim hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Hep şüpheli davranırsın. Acaba yine yaparmı diye için içini yersin. Her hareketinden bir şey çıkarırsın.
Hayatı kendinede onada hasta edersin.
Zor...
Allah korusun. Umarım asla böyle birşey gelmez başımıza

ikinci b şans herzaman verilmelidir ama bunu suistimal ederse yapılacak biiey kalmamıştır

ben bir kere affedersem bir defa daha yapacağını düşünürüm. ama çocuklarım varsa herhalde bu şekilde düşünemem. onlar için daha olumlu bakmaya çalışırım.

teoriye bakarsan şans verilmemeli ama iş pratiğe gelince öyle olmuyor. :kızgın:

eee benım başıma geldi malesef ama napıyım cocuklarım ıcın gerı dondum cok uzulduler cunku 21 senelik bır yuvayı yıkmak kolay deıl ama dedıın gıbı hep yıne olcakmı dıye şüpe şüpe walla dedektif oldum nerdeyse ama bıdaha olursa bascam tekmeyı yeter artık benımde gururum var deme ıstedıklerı kadar durust davransınlar hade be ordan yalannnnnnnnnnnnnnnnnn cogunu üfürüyorlar zaten pe.................... alışkanlık var kızlar ondan bırakamıyoz hade sende dıyemıyoz deme allah kımsenın başına vermesın amınnnnnnnnnnnnnnn:oklava:

ben çok şans verdim . 1 deqil 2 deqil, aldattın mı altadıyor yeri qeldin mi bu doqru ama qerçek sevqiyi verince duraksıyor yerinde birşey yapmıyor ama buseferde siz ona qüveni saqlamayıp hep sorunlar çıkartıp kuşkuyla bakıyorsunuz her anını her saatiinizi.... affetseniz bile insan uzun zaman sonra anlıyorki, kaldramıyor aldatılmayı...
kaldırmayacaqımı anladıqım için birdaha asla affetmem ....

ben vermem şans mans beni kaybedeceğini bile bile bunu yapmayı göze almışsa kendi bilir yolu açık olsun :kızgın:

İnsanoğlunun başına herşey gelir.. Büyük konuşmamak gerekir. Evli,çoluk çocuk sahibi olan üstüne üstlük ekonomik bağımsızlığı,aile desteği olmayan kadınlar var... Onlar ne yapmalı ki?:çok üzgünüm:
Ben affedemezdim, ne olursa olsun bana yaşattığı acıları,döktüğüm gözyaşlarını unutamazdım.. Ama yine de şükürler olsun ki eşimin bir yanlışında sırtımı dönüp gidebilecek maddi ve manevi güce sahibim...:1closedeyes:

ßen OLsam Bende ßir $ans Vermezdim Sonuçta ALdatan İnsan Sizi Kaybetmeyi Göze ALarak ALdatmıştır Beni Kaybetmeyi Göze ALanıda Ben Kazanmak İçin Uğraşmam Şans FaLan Vermem Yani..
EvLi Olduqumu Düşünüorumda Ya Nedemek ÇocukLarın Var die KabuLLnmk ALdatmayı Sonuçta o ÇocukLar Sadece Kadının Deqil İki Tarafında Kadın Nekadar Düşünüyosa Erkekte Bunu Düşünmek Zorunda Ve Buna Göre Hareket Etmek Zorunda..O ÇocukLarını Eşini Kaybetmeyi Düşünmüyosa SonuçLarınada KAtLanmak Zorunda Ozaman..
Bir Şans VeriLse BiLe o iLişkiden Hiçbir Hayır GeLmes Çünkü İnsan İçinde Herzmn Bi ŞüpheyLe Yaşar acaba aLdatıomu Die.Huzuru KaLmaz İnsanın Eskisi Gibi YakLaşabiLirmisiniz Ona ESkisi Gibi DokunabiLirmisiniz.?Ben Yapamam Şahsen..
Herkesn ELbette Bir Şansa İhtiyacı VaRdıR Ama Bu ALdatma Konusunda DeqiL:1no2:

büyük konuşmamak gerekir laale ye katılıyorum ama bende affetmem aklıma hep o gelir affedersem bir daha yapar diye düşünürüm onu yapanda zaten beni kaybedeceğini bilir beni unutsun ama eğer çocuğum varsa bir kez daha düşünürm fakat hiçbişi eskisi gibi olmaz onun kadını olamam artık...

üff bu bnim başımda var daha önce aklı karıştı die ayrılmıştık şimdi de grei dönüyor geri donmmek istiyor herşeye kaldıı yerden devam etmek istiyor...bnse emin diilim kafam çok karışık:1no2:CADIARZU

1 kereye mahsus affedılır bence ama affetmeden once yaptıgının cok kotu bıse oldugunu anlamasını saglayın gercekten pısman olsun sızı kaybedecegıı anlatın hanı son anda affetmıs gıbı yapın gururunuzu ne kadar ıncıttıgını farketsın ve uzulsun sızı kırdıgı ıcın sıze bunu yaptıgı ıcın kendısınden nefret etsın sadece sıze deıl kendı kendıne bıle soz versın yanı bıdaha yapmıcak kadar pısman olsun valla benım basıma geldıde konusuyorum arkadaslar cok cektırdım kopek gıbı surundurdum anladı yaptıgını sonrada affettım tabı affedıcegımı bılıodum ben:utangac:

Birkere aldatan erkek birdaha birşansı olamyacağını bilerek aldatmamalı ama aldattı diyelim.Bir şans verilmeli fakat burnunu iyice sürttükten sonra ,burnu sürtüldüğü halde şans itiyorsa yaptığından pişmanlık duymuştur.Fakat bazı erkekler hem pişmanlık duyar.Hemde verilen şansı,şans olarak değil,ödül olarak görür veeee,daha dikkatli planlar yaparak yaptığı terbiyesizliği sürdürme yokuna gidebilir.Dolayısıyla hanımların vereceği şans erkeğinin kişiliğene göre değişiklik arzeder.Ama bizler bir şans verelim,onlar dilerlerse bunu ödül olarak kabul etsinler vede devam etsinler Allah insanı bir sıçratıyor ikinci kezde sıçratıyor üçünüsünde bütün planlarını değiştirip yine karısının kucağına düşürüyor:)dolayısıyla Allah bize yardım etsin....

aldatan erkeğe şans vermekte ne demek yaaa olurmu öle şey.Gidicek elalemn kızlarıyla gönül eğlnedircek sonra gelcek "yanlış yaptım affettt"yok böle bi mantık.:oklava:Asla affetmzdim 10 çocuğumda olsa arkama bakmadan çeker giderim.Ben yapsam öle bi hata acaba beni affedrmi hiç sanmıorum.Erkekler aldatıldıkları zaman onur gurur meselesi yapaıolr ama aldattıklarında bunun adı hovardalık çapkınlık oluo.Nefret ediyorum bu tarz düşünen erkeklerdenKötü Kazen

bence bunun ikinci şansı olmamalı sonucta aldatıyorsa yolunda gitmeyen bir sey vardır ve biten bir seyler vardır yoksa insan neden ücüncü kişilerde bir seyler arasın
ve aldatmışsa kaybetmeyi göze almış demektir

Back
X