ALDATAN ERKEK GERİ DÖNER Mİ !..

cako1991

Aslan kadını
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
136
44
28
33
BİR BUÇUK YILLIK GÜZEL GİDEN İLİŞKİM. BANA TAPTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM ADAM TARAFINDAN ALDATILDIM. SİZCE GERİ DÖNER Mİ ÜÇ BUCUK AY OLDU AYRILALI

dönse ne olacak ki? gerçektne istiyor musunuz dönmesini?

gerçekten istiyorum ama beraber olmak için değil. içimdeki hırs dinsin diye istiyorum

BİR BUÇUK YILLIK GÜZEL GİDEN İLİŞKİM. BANA TAPTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM ADAM TARAFINDAN ALDATILDIM. SİZCE GERİ DÖNER Mİ ÜÇ BUCUK AY OLDU AYRILALI
aynı şeyleri yaşamısız. aynen yüz bulursa döner. dönmese bile yoklar naptığını ne ettiğini ama emin ol bu çok daha küçük düşüren bir durum :/ hırsını almak istiyorsun ama bu şekilde alamazsın bence.

gerçekten geri dönündüğün de sırtına vurarak affferim benim koçuma demeyi ihmal etmeyin o zaman

bu tür ilişkiler hiç yolunda gitmez bence bu sevdadan vazgeç sevmiyorsan ve aldatılmanın verdiği bir kompleks varsa içinde yeni aşklara yelken açman gerekli bence

KEŞKE DÖNSE DİYORUM İÇİMDEN. ONA ÇOK BUYUK Bİ ACI ÇEKTİRMEK İSTİYORUM AMA ALLAHINDAN BULSUN. ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNLERİN HATRINA ONU BANA MUHTAÇ ETSİN İNŞALLAH.

Mesajları okudum. Ben 4 senelik ilişkimi para için satan birinin elinde harcayan kişi için aynı şeyleri düşündüm ama tanıdığım bir medyum hatta yaşam koçum diyeyim bana herşeyin doğrusunu gösterdi. 43 günde ölüp ölüp dirildiğim yaşattığım anıların aslında ne olduğunu gösterdi. Şimdi ölece uzaktan bakmakla yetinebiliyor bana ve mutluyum

Mesajları okudum. Ben 4 senelik ilişkimi para için satan birinin elinde harcayan kişi için aynı şeyleri düşündüm ama tanıdığım bir medyum hatta yaşam koçum diyeyim bana herşeyin doğrusunu gösterdi. 43 günde ölüp ölüp dirildiğim yaşattığım anıların aslında ne olduğunu gösterdi. Şimdi ölece uzaktan bakmakla yetinebiliyor bana ve mutluyum
ben mesajınızı anlamadım. taktik mi uyguladınız naptınız?

Bence siz de artık silin gitsin. En güzel ceza hiç umursamamaktır. Ondan intikam almaya çalışmanız bile ona karşı içinizde hala bişeyler olduğunu gösterir ve inanın bu karşı tarafın egosunu daha da tatmin eder. Onu en çok yaralayacak olan şey sizin hiç umursamadan yolunuza devam etmek olucaktır

Asker beklerken aldatıldım :D
Bir yıl sonra ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam dönmüştü :D
Tabi ben o çiçekleri çöpe atmıştım çok büyük bir hazdı anlatılmaz ve yaşanır hala hatırladıkça gülüyorum. sende yaşayacaksın eminim kesin geri dönecek :)

Donmemesi senin için daha iyi aldatan kişiyi kabul etme bencee

Benimki döndü. Kapıma geldi. Beni alıp goturecekmis sözde öyle söyledi. Inmedim gitmedim yanına telefonda sovdum birsyru. Sakin affetmeyin. Umarım bize muhtaç olurlar. Döner elbet. Fakat onu umursamadiginizi belli edin. Yokmuş gibi davranman onu mahvedecektr

2 kez aldatıldım.. biri döndü biri dönmedi, hatta geçen gün beni aldattığı kızı istemeye gitti o dönmeyen.. duruma göre değişir yani.. intikam almak istiyorsan unutmaya çalış, en güzel intikam..

Back
X