Aldatan imam nikahlı eş hakkında

Kalimeeero

Göktürk ♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
2.052
3.512
133
33
Konuyu kendi aralarında hallettiler.. mesajlara bakmaya fırsatım bile olmadı.. konuyu nereden silecegimi bulamadim

Son düzenleme:

Imam nikahi olunca esi mi oluyor dugun de yapinca tamamam oldu yani. O kadinla ne farki var gorumcenizin ben bir fark goremedim kusura bakmayin.

Son düzenleme:
Imam nikahi olunca esi mi oluyor dugun de yapinca tamamam oldu yani. O kadinla ne farki var gorumcenizin ben bir fark goremedim kusura bakmayin.
Yani zaten o tarz birşey söylemedim konumun içerisinde. Ki okuduysaniz resmi nikah için oyaladigini da yazdım. Yardımcı olacak birşey söyleyeceksiniz yorum yapın, kınamak için yazacaksaiz başka başlığa lütfen

Dava acabilir mi diyorsunuz ben de diyorum ki ikisinin birbirinden ne farki var? Kinamak icin yazmadim herkes kendi tercihini yasar sonuclarina da katlanir. Zorunuza gidiyorsa da konu acmayacaksiniz aciyorsaniz da size yorum begendirmek gibi bir derdimiz yok dusuncemizi yaziyoruz.

İki sevgili ayrılınca ne oluyorsa o olacak, hiçbir şey olmamış gibi yollarına bakacaklar ikisi de.
Çocuk küçük olduğu için anne vermedikten sonra alamaz.
Resmi nikah yokken, bir düğün oldu diye neden çocuk yaptılar onu da hiç anlamadım. Görümceniz nikah yapamayacak kadar küçük olduğu için değildir umarım.

Görümcenin hiç bir hakkı yok tazminat davası filan açamaz . O zaman Türkiyedeki her sevgili ayrıldığı zaman birbirlerine dava açarlardı . Görümceniz ile bey sadece sevgili kanun önünde eş değiller haydi geçmiş olsun

Dava falan acmak istiyorsa önce resmi nikahini yapicakti. Neyin davası yani? Hicbir hakki yok şuan..
Kaldıki resmi nikah olman dini nikah yasak diye biliyorum.

Eskiden yasaktı, yanlış hatırlamıyorsam birkaç yıl önce cezası kalkmıştı. Sonuçları ortada.

Nikahin anlamı toplum ve yasalar karşısında meşrutiyet kazanmasıdır
Meşru olmayan bir nikaha nikah denmez
Dini nikah meşru değildir
Bunu ilk önce bir benimseyelim
Kişilik haklarına bir saldırı var mı
Yok
Mahkeme kararını ekstrem bir durum yoksa ilk altı yıl cocugun annenin yanında olmasından yana kullanır

Annenin ahlaki bi suçu olmadığı müddetçe,6 yaşına kadar çocuk anneye verilir.Fakat görümceniz hiçbir hak iddia edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…