- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Hanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
Param vardı aldı kaçtı derim dava açarım çocuğu da alırım diyor...Davayı felan net bilmiyorum ama bebek daha çok küçük alamaz çok yüksek bi ihtmalle anne bakımına ihtiyacı var çünkü.
Maddi olmasa da aldattığı için kişilik hakkına hakaret etti diye dava istiyoruz.. mümkün değil mi? Ya da resmi nikah diye diye oyaladigi içinAdam çocuğu alamaz ama adama hiç bir dava açamazsınız.
Yani zaten o tarz birşey söylemedim konumun içerisinde. Ki okuduysaniz resmi nikah için oyaladigini da yazdım. Yardımcı olacak birşey söyleyeceksiniz yorum yapın, kınamak için yazacaksaiz başka başlığa lütfenImam nikahi olunca esi mi oluyor dugun de yapinca tamamam oldu yani. O kadinla ne farki var gorumcenizin ben bir fark goremedim kusura bakmayin.
Pisliğe bak hem suçlu hem güçlü. Ama okuduğum ve bildiğim kadarı ile iki yada üç yaşına kadar mahkeme anneye veriyo bakıma ihtiyacı olduğu için. Allah yardımcısı olsun.Param vardı aldı kaçtı derim dava açarım çocuğu da alırım diyor...
Yani zaten o tarz birşey söylemedim konumun içerisinde. Ki okuduysaniz resmi nikah için oyaladigini da yazdım. Yardımcı olacak birşey söyleyeceksiniz yorum yapın, kınamak için yazacaksaiz başka başlığa lütfen
Dava falan acmak istiyorsa önce resmi nikahini yapicakti. Neyin davası yani? Hicbir hakki yok şuan..
Kaldıki resmi nikah olman dini nikah yasak diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?