- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Hamile olsa hamile der, bebeği var demez arada dağlar kadar fark var8 aylık hamiledir belki
Resmi nikah için oyalamak diye birşey mi var? 5 yaşında çocuk mu yoksa zihinsel engelli mi görümceniz?Yani zaten o tarz birşey söylemedim konumun içerisinde. Ki okuduysaniz resmi nikah için oyaladigini da yazdım. Yardımcı olacak birşey söyleyeceksiniz yorum yapın, kınamak için yazacaksaiz başka başlığa lütfen
Sizinki de çok profesyonel bi imammışiyi bir avukat bulursanız donuna kadar alırsınız. sonuçta evlenme vaadi var, imam nikahı yapıldığına dair imamın yazdığı bir kağıt olması lazım şahsen bana kıyılırken öyle bir şey vermişti mihir vs için. ortada bir çocuk var. çocuğu alamayacağı gibi bir de alt soyuna nafaka vermek zorunda.
Sizinki de çok profesyonel bi imammış
evet ama bununla ilgili bir calisma yapiliyordu bir zamanlar. elbette ki resmi nikah olmali.Sevgili olmanın bir adım önüne geçemez hak olarak
Onlar sadece dost hayatı yaşayan iki insan .
hanimefendi bir donem boyle bir calisma yapildi. sanki imam nikahini ovuyorum. elbetteki resmi nokah gibi haklari yok. ama boyle durumlarda kadinin hakkini bir nebze koruyabilmek icin calismalar yapiloyordu. son durumu bilmiyorum. kadin sormus cevapladim. ne deseydim. tuh ka niye imam nikahi mi vs vs asil amac kadinin hakkini korumak... sanki imam nikahini ben kiydim.Ya he he nasıl ispatlayacak sınız İmsk nikahla olduğunuzu hocanın verdiği kağıdımı verecek Siniz
Malesef arada resmi bağ olmadığı için görümcenizin hiçbirşey talep etmeye hakkı yok. Tazminat nafaka alamaz. Ama çocuk konusunda bişey diyemem. Avukat değilim sonuçtaHanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
Hani yorumlara açık olacaktık. Size yorum yapılınca bozuldunuz!! !Hayirdir neden uzerinize alindiniz? Size bir sey yazdigimi hatirlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?