- 1 Ekim 2018
- 204
- 275
- 18
- 37
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Resmi nikah tam da boyle durumlar için var ... Gorumceniz hiç bir hak iddia edemez dava acamaz çünkü yasalar karşısında diğer kadından hiç bir farkı yok. Sadece ortak çocuklarıyla ilgili dava olabilir. Düğün yapmaya vakit bulup resmi nikaha nasıl vakit olmaz akıl alacak bir durum değil ..Hanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
bildigim kadariyla artik imam nikahli olmanin da bazi haklari var. arastirin lutfen.Hanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
Düğüne vakit oluyor ama nikaha iş güçten vakit olmuyor. Nasıl oluyor bu iş ben anlamıyorum. Resmi nikahın ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır umarım. Çocuk şu an kimin üzerinde? Yani belki kimliği bile yok çocuğun. Sadece erkeğin aldatması gerekmez. Allah korusun görümcenizin eşinin başına bir iş de gelebilirdi, veya bebek hastalanabilirdi. Nasıl evli olduklarını, bu çocuğun annesi olduğunu kanıtlayacaktı? Görümceniz hiçbir hak iddia edemez üzgünüm.Hanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
Ben de buna takılmıştım. Matematik isyan etti beynimde!Arkadaşlar gerekeni söylemişte benim dikkatimi şey çekti. Geçen aralıkta evleniyor ve bebek 8 aylık nasil oluyo o zaman görümcenle adam hamile diye düğün yaptı sadece sevdiği için değil bu süreç 2 yıllık bir süreç nerdeyse.
Arkadaşlar gerekeni söylemişte benim dikkatimi şey çekti. Geçen aralıkta evleniyor ve bebek 8 aylık nasil oluyo o zaman görümcenle adam hamile diye düğün yaptı sadece sevdiği için değil bu süreç 2 yıllık bir süreç nerdeyse.
Hiç yeşilçam filminde de mi görmedin kıziki sevgili beraber yaşasa auuuvvv ama bi hocanın önünde evet deseler çocuk bile yapabiliyorlar ve buna bütün aile de inanıyor he mi? jsksjsksjs imam nikahı nasıl oluyor bu arada bilmiyorum hocaya mı imza atılıyor? sallamış olabilirim baya. off turnusol gibi konu ya yine.
Hiç yeşilçam filminde de mi görmedin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?