- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Biraz daha zorlasan kıyabilirsin bile bencehiç bilmiyordum ama araştırmacı yazar ruhum sağolsun şimdi googleladım artık imam nikahı kıydıracak olsam bilgim var shsjjsksjs
Biraz daha zorlasan kıyabilirsin bile benceBaksana memleket yol geçen hanı isteyen istediğini yapıyor Senden neden bir imam olmasın
Çocuğu annesinden kimse alamaz. Gorumceniz evlenmemiş. Birlikte yaşadığı adamdan çocuk yapmış. Ne nafaka alabilir kendine, ne tazminat... hiç bir yasal hakkı yok. Ancak çocuk için nafaka alabilir.Hanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
Hiç bir şekilde alamaz. Gorumceniz genelevde çalışıyor olsa bile devlet anneye verir. Ayrıca o kadar kolay olsa herkes birbirine param vardı aldı kaçtı diye iftira atar.Param vardı aldı kaçtı derim dava açarım çocuğu da alırım diyor...
Hissettiğim gibiyse görümce bu adamdan hamile kaldığında adam zaten başka bir kadınla resmi nikahliydi ve bosanmamisti.Bosaninca ise kıza nikah yapmadiYani nasil oyalanmaaina göz yumdunuz hep beraber ?
Resmi kayıtlarda adam kocası bile değil ki nereye açacaksınız dava?? Adam ben bu kadını hayatımda ilk defa gördüm bile diyebilir para işini duyuncaHanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
Hanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
Saka?
Ciddi ciddi soruyor musunuz bunu?
Gorumceniz resmi nikahsiz.
Ne diyecek mahkemede, nikah kiymadan yasadim cocuk yaptim adam beni aldatti mi?
E dedi diyelim.
Resmi mahkemenin umru mu?
Nasil ailesi o adamla nikahsiz oturmasina izin verdi ?
Resmi nikaha vakit bulamama nedir Allah askina:) hemen bi kosu evlenip cocuk yapalimda mi demisler:) cocugun dunyaya gelmesi bile 9 ay ? Nasil vakit yok?
Adam yogun calisiyordur. Digeri mesai saatlerinden sonra da yapılabiliyornikah için vakit yok, çocuk yaparken var
Neden hukuki yollardan hakkınızı arama gayretindesiniz ki ?
Gidin imama sorun nikahı kiyan o değil mi ?
Madem çocuk yapmak ve aynı evde evli gibi yaşamak için devletin resmi kurumlarını ciddiye almamissiniz şimdi de almayın.
Maddi olmasa da aldattığı için kişilik hakkına hakaret etti diye dava istiyoruz.. mümkün değil mi? Ya da resmi nikah diye diye oyaladigi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?