Aldatan imam nikahlı eş hakkında

Biraz daha zorlasan kıyabilirsin bile bence Baksana memleket yol geçen hanı isteyen istediğini yapıyor Senden neden bir imam olmasın

şimdi de imam olma şartlarını araştırayım ahahhaha kaliteli bir sabah oluyor

Çocuğu annesinden kimse alamaz. Gorumceniz evlenmemiş. Birlikte yaşadığı adamdan çocuk yapmış. Ne nafaka alabilir kendine, ne tazminat... hiç bir yasal hakkı yok. Ancak çocuk için nafaka alabilir.

Resmî nikahsız yaşamayı kabul etmiş oluyor görümceniz oyüzden hak iddia edemiyor benim bildiğim
Çocuk ikisinin üstüne mi? Çocuğu da alamaz ama adamdan maddi manevi talepte de bulunamaz
Nikahsız birlikteliklerine izin vermeyecektiniz şimdi ne kadar yansanız boş

Evet imam nikahi evlenmeye yeter, resmi nikah ise evlenmeye yetip, kadinin yasal haklarinin korundugu bir sistem.

Resmi nikah yapmayarak, buyuk hata yapmis.cocugu alamaz kucuk oldugu icin.

Hangi Çağda yasıyoruz ?
Bizde imam nikah yaptık ama resmi Nikahtan sonra.
Kaç yasında görümceniz ?
Kızın hayatı mahvolmuş resmen.
Doğurduğu çocuğun gayri Meşru OLdupunu bilmeyecek yasta mı ?

Resmi kayıtlarda adam kocası bile değil ki nereye açacaksınız dava?? Adam ben bu kadını hayatımda ilk defa gördüm bile diyebilir para işini duyunca

Saka?
Ciddi ciddi soruyor musunuz bunu?
Gorumceniz resmi nikahsiz.
Ne diyecek mahkemede, nikah kiymadan yasadim cocuk yaptim adam beni aldatti mi?
E dedi diyelim.
Resmi mahkemenin umru mu?
Nasil ailesi o adamla nikahsiz oturmasina izin verdi ?

Saka?
Ciddi ciddi soruyor musunuz bunu?
Gorumceniz resmi nikahsiz.
Ne diyecek mahkemede, nikah kiymadan yasadim cocuk yaptim adam beni aldatti mi?
E dedi diyelim.
Resmi mahkemenin umru mu?
Nasil ailesi o adamla nikahsiz oturmasina izin verdi ?

Arkadas kinayacaksaniz yazmayin demis :) ne hikmetse subat ayinda da aldatilmis aile araya girmis barismis yine barisir is dava acmaya gelince resmi nikah icin oyalandi olur. Gorunen o ki herkes halinden memnun.

Hukukun korudugu resmi nikah yerine bir imamin lafina bagli nikah yaparsa olacagi bu. Ayrica dedigi gibi hirsizlikla suclarsa birde 2 yalanci sahit tutup ispatlarsa davayi kazanit cocuguda alir. Mustehak size..

Maddi olmasa da aldattığı için kişilik hakkına hakaret etti diye dava istiyoruz.. mümkün değil mi? Ya da resmi nikah diye diye oyaladigi için

iyi bir avukat bulursanız donuna kadar alırsınız. sonuçta evlenme vaadi var, imam nikahı yapıldığına dair imamın yazdığı bir kağıt olması lazım şahsen bana kıyılırken öyle bir şey vermişti mihir vs için. ortada bir çocuk var. çocuğu alamayacağı gibi bir de alt soyuna nafaka vermek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…