ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

Beni daha iyi analr
Beni daha iyi anlarsın o zaman canım sence soylemelimiyim kıza

Aldatan insanlarda kişilik bozukluğu olmasından mütevellit hayatlarının ve ilişkilerinin dzgün olmayacağı açık. Bu yüzden takip etmeye değmez.

2,5 yıllık ilişkimde sevgilim dediğim paçavra aslında 1 senedir evliymiş.Karısıyla beraber Gününü gün ediyor. Öğreneli 3 ay oldu. Anneme babama "annecim" "babacım" diye çok yağ çekerdi. Kendisi için aldığım kıyafetleri balayında giymiş ruhum duymamış. Ah enayi ah. Rezil rüsva etti aileme beni. Lan madem başkasıyla evlenecen niye ailemle tanışıyorsun ? Allah'ım nolur ahımı yerde koyma. Lütfen...
Önce de 2 ilişki yaşadım ikisiyle de birer ay çıktım. Biri okulu bırakmış diğeri de öğretim görevlisi olmuş hoş bir kızla çıkıyor. Yüksek ortalama yapmış, kız çalışkanlığına kanmıştır bilemedim. Yazık o kıza. Onlar da beni aldattı.

Ya geçmiyor bu lanet olası acı ya neden ben uzulurken milletin umrunda değil mutlu mesut. galiba yazıp içimdeki nefreti kusucam kendi kendime aglqmaktan bıktım

Aldatan insanlarda kişilik bozukluğu olmasından mütevellit hayatlarının ve ilişkilerinin dzgün olmayacağı açık. Bu yüzden takip etmeye değmez.
Ben kendi kendime aglamaktan bıktım ya ben neden sevilmeyi haketmedim.umrunda diğerlerinin peşinde hala yazıp içindekileri döksem rahatlarmiyim acaba hakkımı helal etmedigimi bilsin niye ben üzülüyorum ya be kimseye bişey yapmadım yapanlar mutlu

Beni daha iyi analr

Beni daha iyi anlarsın o zaman canım sence soylemelimiyim kıza
Soylwme canim bosver degmeyecek emin ol ve onun aklindan gecen dusunce brni seviyor hala kiskaniyor hatta kiza bile yalan soyluyor diye seni suclayacak kisacasi degmez

Soylwme canim bosver degmeyecek emin ol ve onun aklindan gecen dusunce brni seviyor hala kiskaniyor hatta kiza bile yalan soyluyor diye seni suclayacak kisacasi degmez
Açıyı benim kucağıma bırakıp defolup gitmesinden kotulerin mutlu olmasindan nefret ediyorum ya. Bi yolu olmalı gerçekten! bu girdaptan cikmanin

Canım gir youtube a,
konuşanlar klubü yaz ,
başlıklardan "aldatılma " "aldatılma sonrası travma" vs gibi ilişki konulu videolarını izle Aret Varyantan ın.
Şu başlığı açmanın ne kadar lüzumsuz olduğunu anlayacak, aydınlanmalardan aydınlanmalar yaşayacaksın :)

Açıyı benim kucağıma bırakıp defolup gitmesinden kotulerin mutlu olmasindan nefret ediyorum ya. Bi yolu olmalı gerçekten! bu girdaptan cikmanin
kızacaksın ama zaman gerçekten herşeyin ilaçı allah herkesi kırdığı yerden kıracak senin mutlu olduğun gün oda mutsuz olacak en sevdiğim söz '' rab mühlet verirdi acele etmezdi kimsenin ahı kalmazdı kimsede '' emin ol

Cok teşekkür ederim canım izleyecegim

Cok teşekkür ederim canım izleyecegim

Alırım bi teşekkürünü :) böyle rahat konuşursun tabi deme bende yaşadım aynı durumu
bunu yaşayan biri olarak söylüyorum keşke sana önerdiğim videoları ilişkiye başlamadan önce farketseydim dedim
ya da aldatılma durumundan sonra, depresyona girmeden önce :)
inan çok iyi gelecek...

Bende girdim sanırım biraz gec kaldim:) izledim birazini bildiğimiz şeyler aslında :)

Bende girdim sanırım biraz gec kaldim:) izledim birazini bildiğimiz şeyler aslında :)

Bildiğimiz ama kabul etmek istemediğimiz ve unuttuğumuz şeyler ..Bi kitapta okumuştum insan unutan bi varlık aslında yaşadığı acı anlık bi acı ama onu zamana yayıp uzun süre yas tutmasını sağlayan şeytan vesvesesinden başka bişey değil diye.Sonu depresyon ve intiharla bitiyo bu yüzden.Yani aslında sana o düşünceleri tekrar tekrar hatırlatan o vesveseciden başka bişey değil boşluğa düşmen isyan etmen için yaptığı bi oyun. Kitabın adı da "Allah de ötesini bırak" (tevekkül ya da niyet başlıklı kitaptı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…