- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Beni daha iyi anlarsın o zaman canım sence soylemelimiyim kızaaldatılan biri olarak geçiyor önce bunu söyleyim 10 ay oldu artık üzülmüyorum bile aslında ona acıyorum önce insan kabul edemez sonra öfken çıkar içinden onu öldürmek istersin ama bir yanın deli gibi sarılmak sıcaklığını istersin hergün her gece ağlarsın umudun kesilir artık ondan boş gelir herşey sevgin azalır öfken geçer sadece kocaman bir boşluk kalır geçer ama nasıl geçer bilinmez
Ya geçmiyor bu lanet olası acı ya neden ben uzulurken milletin umrunda değil mutlu mesut. galiba yazıp içimdeki nefreti kusucam kendi kendime aglqmaktan bıktım2,5 yıllık ilişkimde sevgilim dediğim paçavra aslında 1 senedir evliymiş.Karısıyla beraber Gününü gün ediyor. Öğreneli 3 ay oldu. Anneme babama "annecim" "babacım" diye çok yağ çekerdi. Kendisi için aldığım kıyafetleri balayında giymiş ruhum duymamış. Ah enayi ah. Rezil rüsva etti aileme beni. Lan madem başkasıyla evlenecen niye ailemle tanışıyorsun ? Allah'ım nolur ahımı yerde koyma. Lütfen...
Önce de 2 ilişki yaşadım ikisiyle de birer ay çıktım. Biri okulu bırakmış diğeri de öğretim görevlisi olmuş hoş bir kızla çıkıyor. Yüksek ortalama yapmış, kız çalışkanlığına kanmıştır bilemedim. Yazık o kıza. Onlar da beni aldattı.
Ben kendi kendime aglamaktan bıktım ya ben neden sevilmeyi haketmedim.umrunda diğerlerinin peşinde hala yazıp içindekileri döksem rahatlarmiyim acaba hakkımı helal etmedigimi bilsin niye ben üzülüyorum ya be kimseye bişey yapmadım yapanlar mutluAldatan insanlarda kişilik bozukluğu olmasından mütevellit hayatlarının ve ilişkilerinin dzgün olmayacağı açık. Bu yüzden takip etmeye değmez.
Üzülme. Bir gün herkes ektiğini biçecek, yaptığının cezasını çekecek.Offfff
Biliyorum...biliyorum ama isteÜzülme. Bir gün herkes ektiğini biçecek, yaptığının cezasını çekecek.
Soylwme canim bosver degmeyecek emin ol ve onun aklindan gecen dusunce brni seviyor hala kiskaniyor hatta kiza bile yalan soyluyor diye seni suclayacak kisacasi degmezBeni daha iyi analr
Beni daha iyi anlarsın o zaman canım sence soylemelimiyim kıza
Açıyı benim kucağıma bırakıp defolup gitmesinden kotulerin mutlu olmasindan nefret ediyorum ya. Bi yolu olmalı gerçekten! bu girdaptan cikmaninSoylwme canim bosver degmeyecek emin ol ve onun aklindan gecen dusunce brni seviyor hala kiskaniyor hatta kiza bile yalan soyluyor diye seni suclayacak kisacasi degmez
kızacaksın ama zaman gerçekten herşeyin ilaçı allah herkesi kırdığı yerden kıracak senin mutlu olduğun gün oda mutsuz olacak en sevdiğim söz '' rab mühlet verirdi acele etmezdi kimsenin ahı kalmazdı kimsede '' emin olAçıyı benim kucağıma bırakıp defolup gitmesinden kotulerin mutlu olmasindan nefret ediyorum ya. Bi yolu olmalı gerçekten! bu girdaptan cikmanin
Cok teşekkür ederim canım izleyecegimCanım gir youtube a,
konuşanlar klubü yaz ,
başlıklardan "aldatılma " "aldatılma sonrası travma" vs gibi ilişki konulu videolarını izle Aret Varyantan ın.
Şu başlığı açmanın ne kadar lüzumsuz olduğunu anlayacak, aydınlanmalardan aydınlanmalar yaşayacaksın :)
Cok teşekkür ederim canım izleyecegim
Kızın çok iyi biri olduğnu düşünüyorum, yazık oldu kıza da.. Hayırlısı canım, ben belalarını bulduklarına inanıorum sende inan.İyi biriyse onada sanada yazık etmiş. İnşallah öyle olur canim bende inaniyorum
Bende girdim sanırım biraz gec kaldim:) izledim birazini bildiğimiz şeyler aslında :)Alırım bi teşekkürünü :) böyle rahat konuşursun tabi deme bende yaşadım aynı durumu
bunu yaşayan biri olarak söylüyorum keşke sana önerdiğim videoları ilişkiye başlamadan önce farketseydim dedim
ya da aldatılma durumundan sonra, depresyona girmeden önce :)
inan çok iyi gelecek...
Bende girdim sanırım biraz gec kaldim:) izledim birazini bildiğimiz şeyler aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?