ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

Haklısın canım aynen öyle ilerliyor süreç yaşadığın için bilirsin (malesef)...durmadan aklına gelmesi değersiz hissetmek kurtulma isteği gittikçe artıyor. Kitap önerin için de teşekkür ederim bakacagim onada

Oooof öf yine dertlendim kizlar bunlar geri barismislar kızın birşeydir haberi yok ya.seytan diyo söyle Boz oyununu

Seni cok iyi anliyorum ya. Benim de ayrilali tam 1sene olacak artik(beni aldatti). Ama o 1sene nasil gecti anlatamam. Cocuktan ayrildiktan sonra hergun face'ni girip baktim. Ona hala cok seviyordum. Benim icin bi kac guzel seyler yazmisti. Bunu anlamiyordum aldattan biri hala ne diye guzel seyler yazar ki. Herneyse surekli girip bakiyordum onu o kizla gormek oyle aci veririyordu ki. Surekli bana verdigi sozler, ettigi yeminler,.. Gelirdi aklima. Kendi kendime soz verdim bidaha girip bakmiyacam diye en azindan azalttim yani hafta da bi defa girip bakardim falan filan derken hic girmemeye basladim. Ne halt yiyorsa yesin dedim artik. Ayrildiktan 3ay sonra evimin onune kalpler cizdi(hala duruyor) buna da anlam veremedim. Benim yeni bi sevgilim olsa eskisini takmam bile umrumda bile olmaz. Arkadaslara anlatinca bunlari cok farkli yorumlar aldim:). Ayriligi 3 4 ay sonra kabullene bildim tamam dedim yeter olmus bitmis. Acisi da azaldi. Aradan 1sene gecmesine ragmen cocuk hala dun gibi aklimda sanki daha dun beraberdik orda burda gezip gulerdik.. Burda bi arkadasin da dedigi gibi zaman zaman cok ozluyordum mesaj atasim gelirdi cocugu bi kez olsun gormek isterdim. Zaman zaman da ofke duyuyordum. Bidaha karsima falan cikmasin derdim. Suan acisi yok ama arada aklima geliyor, anilar geliyor aklima ister istemez sonra kendime kiziyorum cocuk seni aldatti daha nesini dusunuyorsun diye
Ama tek konu da rahattim nasil olsa "doner dolasir seni de bulur" yok oyle birini uzup mutlu olmak
Burda kizlarin da dedigi gibi herseyi zamana birak. Bakarsin 1ay sonra baskasi cikar karsina yada haftaya, belli mi olur unutur gidersin sonra bu hallerine cok gulersin.

Aynı şeyleri yasamisiz hissetmisiz canım o zaman.Ahala içimden çıkmadı acısı.o kızla sevgiliykende bana yazdı etti.neydi acaba amaçları ...pismanlik? Yaralı bıraktım öldümü acaba diye kontrol etmek? Uzun süredir bir iletisimimiz de olmadı.O kizdanda ayrılmış.Ama hala kovaliyolar.seytan diyo git söyle.
Diğer kız biliyomuydu peki seninkinde? Hala iletişime geçiyormu seninle?
Umarim bigün bize yasattiklari tüm hisleri yasarlar.

Onların acı çekmesi senin acından bir şey eksilmiyor malesef . Bu yüzdendirki onların mutsuzluğu yerine kendi mutuluğuna kanalize olmaya çalış.

Onların acı çekmesi senin acından bir şey eksilmiyor malesef . Bu yüzdendirki onların mutsuzluğu yerine kendi mutuluğuna kanalize olmaya çalış.
Ben size katılmıyorum beni mutsuz hissettiren onun bana yaptıkları ve değersiz hissettrmesi yüzünden oldu.pisman olursa yada yanlışın farkederse mutlu olucam. Onun yarattığı mutsuzlugu başkaları dolduramiyor maalesef

Insallahh. Cok isterim o yasadiklarimi aynisini oda yasasin. Anlasinlar nasil bi hismis diye. Allah bildigi gibi yapsin hepsini. Senin acin cok taze daha oyle pat diye gecmez ki daha bir ay olmamis. O sordugun sorularin cevabini bir bilsem. Bir anlasam kafalarin da neler dondugunu anlamak mumkun degil.
Benimkisi yabanci dil kursuna baslamisti. E aklima gelen ilk soru da kizlar var miydi :) Var dedi sana asilmasinlar fena yaparim dedim yok dedi sacmalama tüm sinifin senden haberi var fotonu bile gosterdim dedi yalan mi dogru mu bilmem. E ben simdi napim yani hangi birine uzuleyim. kiz benimkine sevgilisi oldugunu bile bile asilmasina mi yanayim yoksa benimkisi sevgilisi oldugu halde kiza asilmasina mi yanayim. Igrenc bi durum pislikler. Cocukla hic iletisime gecmedim ayrildiktan sonra. Kendimi zor tuttum vallaha msj falan atmamak icin. Ne o atti nede ben. Benim icin böylesi daha iyi yoksa kafam karisirdi. Suan o kizla hala beraber midir, ayrildilar mi evlendiler mi hic bi fikrim yok bilmekte istemiyorum acisini cekmek istemiyorum.
Ayrica o son dedigine katiliyorum pisman olursa hatasini gorursem bende mutlu olurum :) oglanin kotulugunu istemiyorum sadece ayni seyleri yasasin istiyorum.

Evet insan kafayı yiyo öylemi böylesi diye takip ederken. 1 ay degil canim daha uzun oldu benimde Nasi tuttum kendini ya bakmamak icin

Evet insan kafayı yiyo öylemi böylesi diye takip ederken. 1 ay degil canim daha uzun oldu benimde Nasi tuttum kendini ya bakmamak icin

He tamam pardon ben iki hafta sandim senin ayriligini. Vallaha cok zor tuttum kendini. Nerdeyse 3ay surekli hergun girip baktim napiyor ne ediyor diye bildigin kafayi yedim :)). Bakarken oyle canim yaniyordu ki dayanamiyordum onu o kizla gormeye. Bu boyle olmaz dedim bakmiyacam birdaha dedim yinede baktim ama :) bu sefer bakmalari azalttim haftada bi iki kere bakiyordum falan filan derkeenn hic girmedim bidaha umrumda degildi. Dedim ya ayriligi anca 3ay sonra kabullenebildim :)) cok zor bir donem allah sabir versin vallaha..

Ben 1.5 ay boyunca. Üstelik farkettim ilk baştan beri. . Gözümün içine baka baka yaptı. Hem de ben onun yanindayken onla mesajlasiyordu siritarak. Neyse geri donmek istedi. Ama ben, eski ben değilim.. Bıraktığı gibi değilim artık. Aradan 7 ay geçti. Arıyor halen. Ama bir insan 7 sinde neyse 70inde de öyle. Değişmez.Ben bunu kabullenemem en başta.. Zamanla duayla geçiyor.

Unutmak için oncelikle takip etmeyi birakin derim. Kafanızı meşgul edin.

Ne zaman takip etmeyi bırakıp kendi hayatıma bakıcam umrumda değil diyebilecegim aceba

Piremsesss. Bu konuda yalniz degilsin. Benzer surecleri hepimiz atlattik. Her zaman da küllerimizden dogduk. Bunun en gercek ornegi benim. Her dakikami yuregi agzinda geciren ben suan kendimi o kadar huzurlu hissediyorum ki. Dun bir kitap bitirdim. Allah de otesini birak. Ugur kosarin. Huzurun baslangici burada degildi ama icimi en cok bu kitap ferahlatti.

kitapta diyorki: ben Allahtan isterim verirse bir kere sevinirim, vermezse 10 kere sevinirim. Cunku Allah beni benden daha cok dusunuyor. Nereden bilecegim istedigim seyin benim hayirli olup-olmadigini?

O yuzden bir seyi kaybettigine cok uzulme. Belki de Allah senin dua etmeni seviyordur? Rabbim duasini sevdigi kula dert verirmis, onu unutmadigi anlamina gelirmis. O yuzden uzulme, derdine sukret, derdini verene sukret.

Bende senin gibiydim. Her dakika yuregim agzimdaydi. Allaha teslim oldum. Sonra fark ettim ki bu derdi yasamasaydim ne bu kadar sukreder, ne de bu kadar kendimi Allaha yakin hissederdim. Anladim ki her dert kotu degilmis, vardir herseyde bir hayir. sende küllerinden dogabilirsin sabret!

Amin inşallah.dilegim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…