ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

Ailesi seni seviyorsa daha zor olmuştur tabiki senin için canım. Bende soylemedigime çok pişman oldum en iyisini yapmışsın bence.kabul ediyorsa o da onun midesi.benim 6 ay geçtikten sonra arayip söylemem olmaz sanırım zaten ayrılmış ondan kendisi.beni bukadar uzdugune degmemis demkki

benimki biz daha yeni görüşürken birileriyle konuşmuş bende ne yapsam bilmiyorum çok zor geliyor
Şimdi ne kadar söylesem dönerse barışirsin sen ama sakın evlenme ve kendini kurtarmaya çalış. Çünkü insanlar değişmez ve bu onun seni çok sevsede aç gözlü olduğunu gösteriyor. Sonradan çok daha fazla üzülürsun. Ordan tekmeyi yiyin döner zaten sana.sakin kolay affetme sakin onunu acarsin.iletisime geçmeye calsimiyormu peki

Son düzenleme:
Haklısın canım duygusuzlarbir anda resetleyebiliyorlar yeni birini bulunca

ben hep edenin bulduğunu gördüm hayatımda.

aldatan da mutlu olamadı yani.

tuhaf şekilde karşımıza da çıkıyor bu. bir şekilde allah gösteriyor mutsuzluklarını, takip etmesek de.

basit örnek söyleyeyim: iki senelik ilişkim adamın sosyal medyadan konuştuğu bir kızla yazışmaları yüzünden bitmişti. kıza çok hayran olduğunu falan yazmıştı. kızla yazıştım hatta. bana x çok yazıyor ama ben yüz vermiyorum demişti. al üzerimden bunu falan demişti. o dereceydi.

ayrıldım.
bir ay sonra falan, kız profili açan bir erkek olduğunu anladık o kişinin. hatta öyle dalga geçildi ki, herkes duydu.

benim ex adam da rezil oldu tüm arkadaşlarına. bana :)
bence bu ona yetmiştir. travma çünkü bu. erkeğe aşık olmuş yanlışlıkla.

aldattıktan sonra sürünerek gelen de oldu.
mutsuzluk üzerine mutluluk olmuyor.

sarı unutmak istiyorsan ben de tavsiye vereyim diyeceğim ama tavsiyeye gerek yok aslında. bir gün unutacağını bil yeter.

bi gün yaşadığın her şey için şükredeceksin.

aşktan öldüm, boğazımı kestim ben. intihar etmeye çalıştım. ölmedim.

şimdi çok mutluyum. çok güzel bi sevgilim var. güvendiğim, sırtımı dayayabildiğim. eskisi sadece acı veriyormuş özünde.

bir de aldatma kilit noktasıdır. yalanı bile hazmederim. belki küfürü bile. hakareti bile affederim.
ama aldatma varsa geri dönülmez oraya.
aldatmayacağına inandığın biriyle olmak var. çok erkek var.sana sahip çıkacak, kocan olacak çok güzel insanlar var. biz gibi saf temiz falan. onlara illaki denk geliyoruz

hani hep duyarız ya " iyi ki o kötü şeyleri yaşamışım, sonrasında doğrunun kıymetini biliyorum" diye. aynen bunu yaşayacaksın işte. buna inan.

Başlığı görünce böyle samanyolu tv yada kanal7 tarzında ibretlik bir hikaye bekledim valla hüsrana uğradım.finalinde de zulm ile abat olanın sonu berbat okurmuş gibi bir deyiş beklemiştim

Bende pismanligini görsem rhaatlicam canım inan mesajın içimi ferahlatti.kendi isteğim göre bile hareket edemiyorum hala.o kadar şeyden sonra stalklarken yakalandim birde yakin bir zamanda.ustune tuz biber oldu yani.simdi hesabımi herkese açsam kendini göstermek istiyor pişmanmi der sizce.ki ben bunu istemiyorum kesinlikle zaten unutamadigimi biliyor.kapali tutmakmi daha çok merak uyandirir sence yada açsam üstüne alinirmi

Son düzenleme:
İnşallah o günler benim içinde gelir canım. Ben aksine kimseye birsey yapmamisken bunu yaşıyorsanız bana çok iyisin temizsin diyen biri yapınca, o bile yaptıysa herkes böyle insanlardan nefret ediyorum moduna girdim.inan annem olmasa ve inancım tabiki onuda düşündüm.'neden ben' sorusu kilit kafamda ama imtihan oldugunuda biliyorum.ama yinede atamiyorum kahretsin. İçimi ferahlattin biraz Allah razı olsun canım. Küfür yalandan vardı zaten affetmistim aptal yerine koydu avucumda dedi.seninki pişman oldumu peki yada haberini aldinmi hic canım

Başlığı görünce böyle samanyolu tv yada kanal7 tarzında ibretlik bir hikaye bekledim valla hüsrana uğradım.finalinde de zulm ile abat olanın sonu berbat okurmuş gibi bir deyiş beklemiştim
Ahaha zuzuu inşallah birgün öyle bir başlık da açarım seni haklı çıkarırım canim

O kadar şeyden sonra birde stalklarken yakalandim canım yakın bir zamanda.sence herkese açsam hesabimi üstüne alinirmi ilgi çekmeye çalışıyor diye ki isteğim bu değil kesinlikle ama unutamadigimi biliyor.istegime göre hareket bile edemiyorum .yada kapalı tutmakmi merak ettirir daha cok

benm eskı sevgılımde aldatmıstı benı sımdı be ondan baskasını ıstemıyorum onunla evlencem dıye kımseyı begenmıyomus BENCE SEN baskasıyla beraber olma sevmeye devam et ama bellı etme yerı gelınnce askından olsun

Sanırım benim geçmiş olayım çok farklı. Eşimden önceki ciddi ilişkimde sevgilim benden 5 6 yaş büyüktü. Ben daha liseliydim o dönemler
Benim hatamdan kaynaklandı sanırım aldatılmak, fazlasıyla çocukça hareketler ve kıskançlıklar itti diye düşünüyorum yada aslında aldatmadı eminde değilim bundan.
Ayrıldıktan 1 hafta sonra biriyle ilişkiye başlamış.
İlk 1 2 hafta etkilendim ama sonrasında koymadı da diyebilirim.
Özünde gerçekten çok iyi biriydi ve ayrıldıktan sonra bile hep iyi olsun, iyilerle karşılaşsın dedim.
Şuan evli bir oğlu var mutlu görünüyor. Temennim mutluda olması :)

PEKİ ne kadar zman sonra pişman oldu canım ve yaşınız kaç? Birde biz kötü sözlerle ayrıldık siz iyimi ayrilmistiniz

Bel
Belkide lisede olduğunuz için o kadar ciddiye almamissinizdir ne mutlu size

Sence sosyal hesaplarım falan herkese açık durup haber almasimi daha iyi yoksa merak etmesimi canim

PEKİ ne kadar zman sonra pişman oldu canım ve yaşınız kaç? Birde biz kötü sözlerle ayrıldık siz iyimi ayrilmistiniz
Tatlim ben simdi 19 yasindayim evliyim esimle tanismadan olmustu bu olay .16 yasima yemi girmistim ilk askimdi simdi evliyim ama hala beni sayikliyomus akrabam oldugu icin duyuyorum ister istemez beni aldattiktan 2 hafta snra geri dondu ama bn agir bastim istemedim baya yalvardi falan iste
biz ayrilinacak en kotu sekilde ayrildik oyle kotu laflar ettim ki pna o laflar bile agir gelmis :)) snra tekrar beraber olduk ama baktim ben aldatmayi kaldiramiyorum ayrildim kendim sessizce ben ayrilmak istiyorum dedim her yerden engelledim snrada esimle tanistim su an da evliyim

Sence sosyal hesaplarım falan herkese açık durup haber almasimi daha iyi yoksa merak etmesimi canim
Bence herkese acik olmasin sadece arkadaslar olsun baktiginda goremeyecegi icin merak eder snra arkadaslik istegi neden istek gonderdinli laflar falan iste snra konusmus plursunuz bence erkek pisman olunca istek gonderir cunku benim eski sevgilim oyle yapmisti :))

Zaten hep öyleydi canım.ama biz ayrilali uzun zaman oldu.birde öyle kötü ayrilinca kendisi istek gönderecegini sanmıyorum. Bende stalklarken yakalandim kısa zaman önce ama gormemezlige geldi.simdi açsam kendini göstermek istiyormu der yoksa hatirlamasi görmesi iyimi olur bilemedim.sence hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…