Evlendikten sonra ayrılmak kolay değil.
Çok yıpranıyor insan.
Hele çekişmeli bir şekilde ayrılıyorsan karşı tarafın öyle çirkin yüzünü,iftiralarını görüyorsun ki ''Beni bir zamanlar çok sevdiğini söyleyen adam bu muydu?Nasıl kandım?'' diyorsun.
Boşandıktan sonra da bitmiyor iş.Çocuk varsa tabii.Br şekilde irtibat şart,çocuk belli bir yaşa gelene kadar.Anlatamıyorsun da yavrun birarada olmanızı ister.Zor çok zor.
katılıyorum canım.. cok ii düşün.. ben aynı erkek tarfından bı kac kez aldatıldım.. ama bu benım sucum deıldı.. kızlara karsı olan zaafıydı.. bıtmedı tukenmedı o kızlara olan zaafı.. su an askerde belkıde bende senınle aynı kaderı yasıyorum. ama benden bu kadar. son demdeyim.. en ufak bıseyde bıtıreccegım.. sende ona guvenıomusun guvenmıomusun onu anla. yapabılcekmısın bır omur anla. ama ne varkı bı kere aldatmıs. aynı duyguyu bende yasıyorum senınle.. cok zor bı durum canım.senı cok ıı anlıorum..
bende 7 aylik hamileyken aldatildigimi ogrendim. bosanmaya karar verdim. cocugun dogmasini bekledim. simdi oglum 20 gunluk. gelecek ay bosanma davasini aciyorum. esim bosanmayi istemiyor ama aldattigi kadinlada gorusmeye devam eidyor guya sadece arkadaslarmis beni cok seviyormus vs. devam etmeseydi bile benim icin farketmezdi. bir kere beni aldatmis kandirmis baskasina tercih etmis birine guvenip sirtimi donemem. hayata bir defa geliyoruz, asik olmayan bizi kandiran sirtimizdan bicaklayan adama o kiymetli hayati sunmaya deger mi? hic kolay bir surec degil. psikolog yardimi aldim, iyiki almisim, alamayda devam ediyorum, mutlaka tavsiye ederim. bu travmayi atlatmanin farkli yollari var, o yuzden bir uzmandan yardim almak en dogrusu. psikologumun soyledigine gore birinin aldatabilmesi icin cok esli dusnceye sahip olmasi gerekir, bu tip dusunceye sahip insanlarinda tek bir kisiye baglanma sorunu oluyor. yani aldatildiysaniz tekrar aldatilma olasiliginiz cok cok yuksek. bosanmak ayrilmak, herseyini bildigin tanidigin asik oldugun adama yabancilasmak cok cok zor, ama size ilerde yasatabilecegi seyler ve yuzune baktiginizda hatirlayacaklariniz cok daha zor.
bu arada ben nişanlıyken aldatmıştım ayrıldım o kadar mutluydum ki anlatamam ama sonra yine kandım aynı kişiyle evlendim ve defalarca aldatıldım bu onların karakteri
Eh madem affetmişsin , atlatılmıyor atlatamayacaksınız demeyin o zaman..
Ben affetmedim ! Ve bakın görün ne kadar da kolay atlatacağım.. Rabbim nasıl da yanımda olacak..
Eh madem affetmişsin , atlatılmıyor atlatamayacaksınız demeyin o zaman..
Ben affetmedim ! Ve bakın görün ne kadar da kolay atlatacağım.. Rabbim nasıl da yanımda olacak.. [/QUOT
Beni aldattığını öğrendiğimde kavga çıkardım. Mahalleyi ayağa kaldırdım. Kızım için 1 kez affettim. Ama o ne yaptı geçen yıl 14 şubat, sevgilisine vermek için tektaş pırlanta almış, beraber yurtdışına tatile çıkmayı planlıyordu iş ayağına. 8 Mart kadınlar gününde boşadım onu. Bırakın defolup nereye gidiyorlarsa gitsinler, kararımdan hiçte pişman değilim.