kız zaten iki tane yapmışsın ne yapacan bir çocuk daha değil 2 sene 10 yıl geçsin isterse çıldırma hamileydin aldatıldıgında en savunmasız zamanımızda yedik biz bunlardan darbeyi valla annem derdi kocalar karılarını en cok hamileyken aldatır diye valla doğru demiş karı ben bir daha öyle göbeği şiş onun gözünün önünde dolanmam asla asla
Böyle bir aile tanıyorum.
Yazık ki unutulamıyor.Ayrılmadılar ama evlilikleri kağıt üzerinde.
Sevgi yok saygı da yok.Bu durum çocuklara da yansıdı.Sık sık çocukların yanında babadan ağza alınmayacak laflarla bahsedildi.
Sürekli didişme didişme didişme.Sonuç yok.
Çocuklar büyüyorlar,sorunlar bitmiyor.En son büyükleri sinir krizi geçirmiş ''Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz?Amacınız ne?'' diye.
Bu hiç kolay değil.
Allah yardımcınız olsun.
valla ben çok saygısızım elimde değil onu saygıdeger bir insan olarak görmüyorum geçen dedimki valla dediğime bende gülüyorum sonra "Her geçen gün senin g...zekalı bir insan oldugun kanaatine daha çok varıyorum" dedim hiç sesini çıkarmıyor ayıp ama benim dediğimde biliyorum ama onun yaptıklarıda çok ayıptı[/Q
7 sene lik evliliğimizde asla bu tür kelimeler kullanmadım bu olayda bile kullanmadım öfkemi belirttiğim sözler sınırlıydı her söz hak ettmişti ama yapamadım varsın o kendinden utansın..
senide taşırmış ki sende tutamayıp söylemişsindir benim kaynanamın bir sözü vardır bna dert olacagına söylerim karşımdakine dert olsun derdi.. :)) bu olaydan öncede ondan az çekmedim off hangi birini yazyım şimdi hepsini allaha havale ediyorum
inşallah sen aldatılmazsın canım benim evliliğin yeni hep yeni kalır inşallah
işte bundan çok korkuyorum biz birbirimize karşı saygısız konuşmuyoruz bana en büyük saygısızlıgı yaptı ama ben aşagıamıyoruz okdar yüz göz dönemini geçtik şimdi saygılıyız ama sevgim çok azaldı kırıntıları kaldı onu affedemeyipte böyle sevgisizce davam etmekten korkuyorum(((((
burada esimi aldattim konusu acmak yasak....yani öyle diye biliyorum,cünkü ahlaki yönden uygun degil diye....
ama eger yasak olmas acacak kisilerde olur bu tür konular.
LÜTFEN ALDATILMAYANLAR YAZMASIN ( ben olsaydım boşardım ne çekecem) diye gelen mesajları istemiyoruz...
surada sorunları aşmaya çalışıyoruz destek istiyoruz .. bizi anlayanları bekliyoruz kendini bilmezler yorum yapmasın lütfennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?