Aldatılanlar kervanında +1 (biraz uzun)

kaynak kardeşim ben seni yargılamadım ya kusura bakma bu aldatma mevzusu hepimizin kafasını dağıttı galiba önceden bilmiyorum insanlar nasıldı şimdi herkesin derdi aldatılma bu erkeklere ne oluyor yaa

kaynak kardeşim ben seni yargılamadım ya kusura bakma bu aldatma mevzusu hepimizin kafasını dağıttı galiba önceden bilmiyorum insanlar nasıldı şimdi herkesin derdi aldatılma bu erkeklere ne oluyor yaa

Güzel kardeşim bir kadın deseki ben hiç aldatılmadım.Ayy ne güzel deriz değil mi?Ama bir düşününce insan aldatılmadığından %100 emin olabilir mi?Ayrıca çok şükür bugüne kadar aldatılmadın diyelim bunun ömürlük garantisi var mı?

Yani bu bence hepimizin sorunu.Aslında sorun sadece kadınlarında değil,erkeklerinde başında aldatılma belası...

Ama erkek yaratılış olarak dış uyaranlara daha açık...Günümüzdede nereye baksan müstehcenlik fışkırıyor...

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

acaba aldatmayan erkek varmı .inanmıyorum seviyorsanız bidaha düşünün derim çocukta var
Canım hepimiz olduğuna inanmak isteriz.Birde bunu sürekli tekrarlamamızın düzgün adamları da ,aldatmayan erkek midir?kıvamına getirme tehlikesi var...

Bence içinde Allah korkusu olan erkeğin aldatma ihtimali daha düşüktür...(Ama haksızlık etmemek için de inanmayan erkek kesin aldatır demek istemediğimide belirtmek isterim)

Keşke kaynak ın söylediği kadar umut verici olsa herşey.......gurur murur dinlemez ona da çabalardım.......ama gerçekten pişman olmuyorlar.......ya da azınlık diyelem.......hatta sen çabaladıkça bunu acizlik olarak görüyorlar .......
Aynısı arkadşımda da oldu.....genç güzel dahiliye doktoru bir çocukları var hem de ona direk evde beraber arkadaş gibi olalım çocuk büyüyene kadar gibi bir teklifle geldi........bu müsvette neyine güvendi anlamadım
İnsanları gözlemleyebileceğim bir iş ortamındayım.......%60 î aldatır ve bu süreklilik arzeder onlar için tekeşlilik mümkün değildir.......yapmayan yapmıyor mu emin değilim........ama sadece bir kere aldatıp o defteri kapatanı hiç gòrmedim
Muhabbetleri o kadar rezil ki.......geçen gün ortak ev tutma hazırlığındaydılar.......paraları yetmiyormuş

Canım kadının çabalamasından ne anlıyoruz?

Hep alttan al...Her işi yap...Aldatsın affet...Güzel ol...Yatakta süper ol...
Bunlar değil?

Umut verici olması için ortada bir umut olmalı.Erkek eğer umutsuz vaka ise ne diye çabalayıp ömrünü boşa harcayasın?
Hani hastalığı teşhis ettin,tedaviside var ama hasta tedavi olmak istemiyor,çabalar mısın?Elinden geleni yaparsın ama bir yerden sonra herkesin kendi hayatı dersin...

Umut veren erkek nasıl olur?Bana göre:Haram ne demek bilmeli?Allah'ın gizli kapılar ardında bile onu gördüğünü aklından çıkarmamalı...
O zaman işte bu erkek ile birlikte çabalarsın.Evlilikte sadakati korumak için,tüm günümüzün şeytanlarına karşı.Benim bahsettiğim çaba bu.

Örneğin akşam evde saatlerce sapık diziler izlemek yerine,birlikte haramlardan sakınmak için neler yapabiliriz konulu bir konuşma dinlenilebilir...Bunun üzerine sohbet edilebilir...İşte bence bu birlikte çabalamaktır...Bu sadakatin korunması için umuttur...

Bildiğim bir olay ;kadının kocası işte hile yapıp evine haksız kazanç ile para getiriyor,adam yalan ile zengin oluyor,kadın bunu biliyor ama paradan hoşnut susuyor ve konusu gelincede aman diyor kocam bana yalan söylemesin,beni aldatmasın...Burda maalesef kadında da umut yok...

merhaba aynı durumda olduğum için üzüluyorum ama keşke ve keşke senın gibi olabılseydım.ama ben yapamadım ıkı yavrumla beraber o adamla hala aynı çatı altındayım neden mı?çunku bir ev alma hayalınden vazgeçemedım.tek maaşla hem ıkı cocuk masrafı hemde bakıcı parası hemde kira nasıl olacaktı ?ama sen kestın attın bir bilemedın ıkı gun acı cekersın bense her gun her onu görduğumde cekıyorum.şuan belkı yanılıyorum bılemem ama once bir ev alayım sonra o yakalanırsa delilleri toplayıp oyle boşayacagım.suçlu taraf herşeyi kaybedıyor (avutatımla goruştum).bakalım.Allah sana da bana da bizim durumda olan herkeze yardımcımız olsun!!1

Delilleri şimdiden toplamaya çalış........bir de ev için hemen acele etme diyorlar birkaç seneye emlak balonun patlayacağından bahsediliyor.....

pepe bende maalesef kı acele edıyorum ne bıleyım istanbulda evler fıyatları hızlı yukselıyor allah yardımcımız olsun

ya ben galiba evlilik değil de psikolojik danışmanlık yapmışım bu evliilikte, hep anlayış hep empati... Kızlaaar iyi olan yaranamıyor, Lütfen bunu bir yere yazın. Fazla iyilikten maraz doğar

kesinlikle tatlım çok doğru söylemişssin ama eminim sen çok güçlü bir kadınsın bazen erkekler haketmediği değeri maalesef bizden buldukları için azıyorlar galiba.

Iyi eğitimli, hoşgörülü, muhtemelen bakımlı olmak da aldatılmayı engellemiyor demek ki.Ben de aldatılmaktan çok korkuyorum. Eşinizle çok uzun süredir mi evlisiniz, vakti zamanında çapkınlığını yapamadıysa acısını çıkartıyordur belki.Bazen de 40'lı yaşlarındaki erkekler yaşlılık sendromu gibi bi şey geçiriyorlar.Sürekli güzel kadınlarla gezerek kendilerini hala genç olduklarına inandırıyorlar sanırım.Bi de eşiniz Rus o. demiş ya demek ki kadınların para için yanında olduğu kafasına dank etmiş, umarım başka gerçekler de dank eder zamanla.

insan korktoğu şeyi yaşarmış...
o yüzden korkma aldatan kendi kaybeder.

babam annemi aldattığında bir tek ben varmışım affetmiş kardeşim olmuş sonra yine aldatma yine affetme bu seferde en küçük kardeşim olmuş.
ama sonuç ne olmuş babam yine aldatmış ve boşandılar

eşimi seviyorum ve beni çok sevdiğinide biliyorum.ama yinede bir ihtimal bırakıyorum.
öyle birşey yaparsa şayet asla affedemem.

onu affedersem çünkü kendimi affedemem.

Ben nişanlıma çok güvenirdim, herkes yapar o yapmaz derdim, Facebook'ta kızları arattığını görünce mideme yumruk yemiş gibi oldum.Ayrılmaya karar vermiştim ama geldi ayaklarıma kapandı ve affettim.şimdi sürekli birbirimize karşı sorumluluğumuz olduğunu ve vicdanlı olmak gerektiğini alttan alta yerleştiriyorum kendisine.Allah göstermesin evlenirsem ve aldatılırsam önce diğer kadına manevi ve maddi tazminat davası açarım evli insanla gezmek neymiş görsün.çocuğumu da mahkemenin belirlediği saatten 1 dakika fazla göstermem yine de Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri.

sonuna kadar haklısınız ,yazdıklarınıza bakılırsa 4/4 lük bir eş olmussunuz kocanıza.ama bence bir anda hemen boşanma davası gibi islere girmeyin derim. aldatma hazmedilecek bir sey degil ama biraz sakinlesin.10 yıl dile kolay ,birlikte aştınız herseyi.bence bi süre ayrı yasayın daha sonra net kararınızı verin derim.

İyileşmeye çalışıyorum.
Peki becerebiliyor muyum?
Hayır!
Son günlerde bol bol Ajda Pekkanın "Sardı korkular" şarkısını dinliyorum.
Karşımda "Hayatımın hatasını yaptım. Affet. Bizi bitirme" diyen bir adam var, ancak artık onun hissettikleri ve dedikleriyle ilgilenmiyorum.
Kendi hisslerimle ilgileniyorum, kendimi dinliyorum. Çocuğumla vakit geçiriyorum.
Ben bu adamı çok sevdim, bana yaptıkları beni çoook yaraladı...
Daha az kızgın, daha çok kırgın ve müthiş üzgünüm.
Ancak iyileşemedim.
Alışkanlıklar bir insanın en büyük düşmanıymış..
"Güven istenmez, güven kazanılır" diyorum etrafıma ama kazanmaya çalışmasına bile fırsat verebileceğimi sanmıyorum.
Hala ayrıyız, Allah sonumuzu hayır etsin.

Bunun acısı affetsekte affetmesekte geçmiyecek ömür boyu sürecek bir acı bu,erkekler ne kadar aptal hem eşini seviyorsun çocuğunda var ama bu ilgi gösteren bir kadınlaa macera yaşamana engel olamıyor,,nasıl bir psikoloji bu..
Bende aldatılan biri olarak sürekli düşünüyorum ve anlıyorum ki aldatmak tamamen kişinin karakteri ve vicdanıyla ilgili,başka birine dokunurken içi rahatsa,bir parça da olsa içi sızlamıyorsa,yakalanınca daa oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi hüngür hüngür ağlayıp özürler dileyen birinin kişiliğinde sorun vardır,erkek olmakla ilgisi yok bunun tamamen insanlıkla ilgili,bu yüzden de affetmemek gerekiyor...

Otursun kendi aptallığına yansın.

Senin suçlanacak tarafın yok.

Aldatmanın ASLA açıklaması olamaz.

Sevmiyorsan istemiyorsan boşan ne halt yersen ye.

Ama bir insanın ar damarı çatlamışsa elden birşey gelmez Allaha havale etmekten gayrı...

Ayrılıklar insana hüzün verir ama aldatıldığını bile bile de aynı evde yaşamakta acı verir.

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun, doğru kararlar vermenizi nasip etsin.

Allah sabır versin
İyi düşünün taşınıın yolu bulmaya calısın kî emminim bulacaksınız
Olması gereken seyler olurr
Hayat kım haklı kım haksız demıyo malesef olması gereken ne???
Sizin için bol bol dua edebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…