İçinde bulunduğunuz zor durumdaki sakinliğiniz ve üzücü konuları bile ifade edişinizdeki zarifliğiniz beni hayran bıraktı.Maşallah.Psikolog olduğunuz belli oluyor:))ve size birşeyler söylemekte zor,tereciye tere satmak misali :)).....Dönüşte boşanma sürecini başlatacağım
İçinde bulunduğunuz zor durumdaki sakinliğiniz ve üzücü konuları bile ifade edişinizdeki zarifliğiniz beni hayran bıraktı.Maşallah.Psikolog olduğunuz belli oluyor:))ve size birşeyler söylemekte zor,tereciye tere satmak misali…:))
Ben size farklı bir bakış açısı sunmak istiyorum.Çünkü siz doğruyu bulabilecek kapasitede olduğunuz için farklı önerileri de değerlendirirsiniz diye düşündüm…
Burda uzun uzun yazmak zor olduğu için ben genelleyerek anlatsamda ne demek istediğimi sizin anlayacağınıza inanıyorum..
Sizin konumunuzdaki bir kadından beklenilen aldatılmayı affetmemesi ve boşanmasıdır.
Teknik olarak buna imkanlarınız uygun(iş,aile,dostlar…vb)ve manevi zorlukları da kaldırabilecek kişiliktesiniz çok şükür…
Kimse size neden boşandın demiyecek herkes sizi anlayacak ve hak verecektir…
Ancak lütfen bu söyleyeceğimi yanlış anlamayın ama sizin durumunuzda en kolay seçenek boşanmak gib gözüküyor yukarıdaki artılarınızı düşündüğümüzde…
Siz neden zor olanı seçmiyorsunuz?
Eğer eşinize sadakati öğretebilirseniz onuda zina batağından kurtarmış olacaksınız.
Kimi erkekler vardır hiçbir yerinden tutamazsınız ama sizin iffetsiz eşiniz öyle değil,bu erkek sizi mutlu ediyordu ama yanlış yola saptı…
En iyi doktor hastalık yaşayıp atlatandır çünkü hastanın halinden anlar düşünsenize siz eğer aldatan bir kocayı sadık bir eş olma yolunda eğitir ve bunu başarabilirseniz aldatılanlara terapi yaparken nasıl güzel bir örnek olursunuz…
En iyi eş,pişman eştir biliyorsunuz…:))
Bu adam sadık olamaz mı diyorsunuz?Nerden biliyorsunuz denemediniz…
Ya yine aldatırsa mı diyeceksiniz?Sizde o zaman boşarsınız…Hemde denemiş olmanın iç rahatlığı ile bunu yaparsınız…
Elbette, bir fırsat vermeniz kaldığınız yerden devam anlamına gelmeyecektir...Siz aldatılmayı sineye çeken ,bundan sonra herşeye göz yumacak ezik kadın konumunda olmayacaksınız tabii ki....Güzel olan; nasıl olması gerektiğini bir psikolog olarak sizin çok iyi bilmeniz.
Saygınlığınız zedelenmedi hatayı siz yapmadınız.
Günümüzde en hızlı koca boşayan en saygın kadın görüşüne ben katılmıyorum.
Ben ailesini kurtarmaya çalışan kadını saygın buluyorum.Çünkü en değerli şeyimiz ailemiz.
Haaa erkek girdiği yanlış yolda memnundur,ısrarcıdır işte o zaman boşanmak son çaredir ve desteklenir.Siz o noktada mısınız?
27-09-2013, 16:02
Konu: yeni evlilerrrr burayaa:)
Sahibi: essinahmed
Cevaplar:44 Görüntüleme:2,615
mutluluktan uçuyorum
mutluyum, seviyorum ve seviliyorum. çocuğum var ve sevdiğim adam..... değil bir kaç ay, yıllar geçse bile bu düşüncenin değişmesine müsade etmeyen eşime minnettarım. benim diğer yarım o :)
şuna bi bakın kızlar bunu ben yazmışım aldatıldığımı anlamdan 10 gün önce...... Allah bildiği gibi yapsın
nasıll ya inanmıyorum, hiç anlaşılmaz mı peki bir de psikologsunuz siz anlamazsanız bizim vay halimize eşin nasıl başka bir kadına aşkım derken sana bunu hiç hissettirmedi????
Şifrelerini değiştirmiş, evet doğru söyluyorsun bence de evlenecek, "bana ben sana yapacağımı bilirim "dedi ya ilk aklıma bu geldi. Herkesin hayatı kendisine, istediğini yapsın, yapsın işte o zaman kıymet anlayacak.
Hiç hissettirmedi canım yaaa, evcilik oyununu çoook güzel oynadı.
Ben görmek istediğimi görmüşüm hep, hani diğer yarım demişim ya, diğer yarım sanmışım.
İnanıyorum ki o gün bilgisayarı ben girmeden kapatmış olsaydı, yine canım cicim olacaktık. Ve ben o güzelim evcilik oyununda, koşulsuz sevgi ve güvende hissettiğim için bilgisayarını kurcalama gerekliliği hissetmeyecektim.
Allah gözümdeki perdeyi indirdi....
anlamazlaar.... adamlar arkasını döndümü her şeyi unutuyorlar... hele hayatına biri girerse hepten hiç geçmiş olmamış gibi yaşıyolar... bırakmasamıydın acaba...
Kafamın içindekilerini ne güzel yazmışsınız öyle....
Şu an çok kızgın ve kırgınım ama bu duyguların sıklığı ve şiddetinin azalacağını biliyorum. Tahmin edersiniz ki yaşadığım ve gördüğüm herşeyi buraya kelimelerle yansıtmam mümkün değil.
Evden çıkarken söyledikleri, kızgın ve suçlayıcı bakışı unutmam mümkün değil. Bir adım bile altan alma, gönül alma davranışında bulunmadı o gece. Yaptığından pişman ama sürekli "abartma" diye sesini yükselten bir adam vardı. Empati sıfır...
An itibarıyla skype sinden hala kadınları silmediğini biliyorum.
Hiç bir şekilde benimle iletişime geçme çabası yok.
Ailesinde kalmıyor....
Tüm bunları analiz ettiğimde, ben tek sonuca varıyorum : boşanmak.
Ancak bu benim durumum, yoksa yukarıda yazdıklarınıza %100 katılıyorum.
Biiiiir çok insanı boşanmanın eşiğinden döndürmüş insanım., Görümcem 2 yıl önce aynı durumdaydı, hatta işler biraz daha ileriye gitmişti, aynı sizin gibi düşünüp davranmıştım ve evliliğini "kurtarmıştık "
kadının dünyasını karartmış anlasa ne olur anlamasa ne olur, ama bence de bunu düşünürsen ve olmazsa çok üzülürsün boşver anlasada anlamasada canı cehenneme sen önüne bak
ee bitti film nolcak şimdi... olay boşanmaksa boşanmak kolay... acaba direnmeli miydi uyarı mı çekmeliydi... düzeltilebilirmiydi.. yaa bu erkekler balık hafızalı... yaptığın onca iyiliği unutur bir anda....eli besleyeceğine çocuğunun başında olsun mu diye düşünülebilir miydi...
yya o da bir bakış açısı çoğu kadın öyle düşünüyor ama bence senin dediğini düşünen kadınlar kocalarına aşık olmayan kadınlar yani kocayı süt veren inek gibi görüyorlar yani sütü elin danaları içeceğine benim danam içsin deyip zaten inekten süt harici bir beklentisi olmayan kadınlar diyerekten uzun ve saçma cümlemi bitireyim:) yani kocayı sevmiyorsan elbette boşanma bak keyfine ama yarın başkasına aşık olursan bide elin karılarıyla sevişip gelen adamın donlarını nasıl yıkıcan evde sonuçta aynı yatakta yatmasanda aynı evde yaşayacaksın. yani ters yaa bu affetme işi neresinden tutsan elinde kalıyor en iyisi iyi bir nafakaya bağlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?