- Konu Sahibi diclem3555
-
valla diyil üniversiteden arkadaşım erkek kardeşim olsa eşimin mesaj attığı önce kocama kızarım adam zamparaysa arkadaş napsın iyiki benim arkadaşım diyilsin ezgi
tek suçlu arkadaşı yani ceza az olmuş memuriyetin yanması yetmez bence bu adam idamla yargılanmalı sizde kocanla mutlu nesut yaşarsınız artık
çok zor bazen geçiyor sanıyorum ama gecmıyor.. Kızlar çok zor
Iyi aksamlar hanimlar kac gundur girmeye firsat olmadi anca yazabiliyorum. Kayinpederim sanki oglu hic suclu değil mis gibi konustu konustu gitti evine. Kayinpederim x le konusmus fakat ne konusmus bilmiyorum suan. Tek bildigim sey var esimden nefret ediyorum. Anneme anlatamadim olayı nasil anlatacam bilmiyorum. Kemoterapi ye gidip geliyoruz nasil anlatmaya baslayacam bilmiyorum icim icimi yiyor
benımde tek dıyeceğim şey , bazen ahirete bırakmamakta fayda var, haksızlıkları elinden gelen bırsey varsa kesın cezasını. eşiminde yıkımı ve kaybı oldu yınede bana kzımadı ve hala affetmemı beklıyor.. Bukadar
evet belki haklısın ama benim tepkim seni senin yatağında aldatmaya kalkan eşini affetmeyi düşünmene belki arkadaşın suçlu ama sen yılanı koynunda besliyorsun bunu nasıl görmezsinbayanlar sizin dışınızda kımse eleştirmedi ya anlamadım ben sızı neyın tepkisi bu ?? Eşimin annesi dahi herkes iyi yaptın burunları surtsun diyor sız bna neler yazıyorsunuz ya?? Sucum ıntıkam almak mı? Eğer o arkadaş benım tanıdığım olmasa umrumda dahı olmaz dı ınsan hıc bırsey demezse şunları der galıba ezgı ıle aranız bozuk yapma yanlış bırsey yınede sen bılırsın falan.. Pekı ben bu mesajı görmeseydım ne olcaktı??? Hersey kaldığı yerden devam .. Gelıp benım sofamda yemek yıeyecek nısanlısıyla bız destek verıcez evlılıklerıne oda bana kazık atsın öylemi??? Umrumda değil zaten suçu yoksa kendını kanıtlar bırsey olmaz. Aynı şekılde eşimde içleri bukadar rahat olduğuna gore çok halt karıstırdıkları yok gibi. Ama uğrasacaklar sürünecekler ispat edecekler önce kocana kız diyorsunuz arkadaslar iyimisiniz?? Tabıkı kızdım hala öyleBizim nikahımıza sahitlik edecek sonra kocamın pe..venkliğini yapacak öylemi_?? Sonrada ezginin en yakın arkadası olacak oylemı.. Yok öyle.
kızmaya haKKI YOK HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜbenımde tek dıyeceğim şey , bazen ahirete bırakmamakta fayda var, haksızlıkları elinden gelen bırsey varsa kesın cezasını. eşiminde yıkımı ve kaybı oldu yınede bana kzımadı ve hala affetmemı beklıyor.. Bukadar
evet belki haklısın ama benim tepkim seni senin yatağında aldatmaya kalkan eşini affetmeyi düşünmene belki arkadaşın suçlu ama sen yılanı koynunda besliyorsun bunu nasıl görmezsin
Kızmaya hakkı yok hem suçlu hem güçlü
Bayanlar sizin dışınızda kımse eleştirmedi ya anlamadım ben sızı neyın tepkisi bu ?? Eşimin annesi dahi herkes iyi yaptın burunları surtsun diyor sız bna neler yazıyorsunuz ya?? Sucum ıntıkam almak mı? Eğer o arkadaş benım tanıdığım olmasa umrumda dahı olmaz dı ınsan hıc bırsey demezse şunları der galıba ezgı ıle aranız bozuk yapma yanlış bırsey yınede sen bılırsın falan.. Pekı ben bu mesajı görmeseydım ne olcaktı??? Hersey kaldığı yerden devam .. Gelıp benım sofamda yemek yıeyecek nısanlısıyla bız destek verıcez evlılıklerıne oda bana kazık atsın öylemi??? Umrumda değil zaten suçu yoksa kendını kanıtlar bırsey olmaz. Aynı şekılde eşimde içleri bukadar rahat olduğuna gore çok halt karıstırdıkları yok gibi. Ama uğrasacaklar sürünecekler ispat edecekler önce kocana kız diyorsunuz arkadaslar iyimisiniz?? Tabıkı kızdım hala öyleBizim nikahımıza sahitlik edecek sonra kocamın pe..venkliğini yapacak öylemi_?? Sonrada ezginin en yakın arkadası olacak Oylemı.. Yok öyle.
bazı insanlar yalnızca polemik için konu açıyor veya başkalarının konularına dalıyor
affetmişsin bitmiş gitmiş ne yazarsın buralara daha
eşini niye açığa aldırmadın? özlem de yazmış burda paran kesilecekti değil mi?
Herifi affettin nasılsa parasız adamı napcan bari arkadaşından hırsımı çıkarayım
kul hakkına kesinlikle girdin bence de git eşini alıdır açığa
yiyiyorsa
ben kibledim artık.
hala başkasının konusunda başkasının konusu var
bende memurum onun parasını dusunecek kadar muhtac değilim çok şükür. Bu 1. 2. Ise henuz acığa alınma gıbı bırsey yok ama beklemede konu benım tekrar bır evrak var onu ımzalamama bağlı . Eğer sikayetımı gerı cekersem sadece o gerızekalı arkdasımın annesı uzulmesın dıye yapacağım okadar. Benım neler yapabıleceğimi gördüler buda yeterli.
yaaa ben cvp alsaydım ne olmuş
çok haklsın. dün noluyor dedim. konular iyice birbirine girmişti çünkü.bende memurum onun parasını dusunecek kadar muhtac değilim çok şükür. Bu 1. 2. Ise henuz acığa alınma gıbı bırsey yok ama beklemede konu benım tekrar bır evrak var onu ımzalamama bağlı . Eğer sikayetımı gerı cekersem sadece o gerızekalı arkdasımın annesı uzulmesın dıye yapacağım okadar. Benım neler yapabıleceğimi gördüler buda yeterli.
siz peki ? Nasıl davrandınız ne yaptınız[/QUOTBeni nişanlıyken aldatmış evlenince fiilen aldatmadı ama ondanda bir türlü kopamıyordu yani onu arıyordu..Önce affetttim sonra tekrar kızın olduğu mekana gitti bile isteyerek gitti.. dediğim gibi evlendikten sonra fiilen aldatmadı ama aldatacağaı alenen belliydi bende boşadım gitti...
Iyi geceler hanimlar. 8 aylık evliyim. Cuma gunu esimin yanina isyerine gittim. Telefonunu istemistim internet icon yukari katta sarjda dedi. Sonra annem falan geldi siz yukari kata gecin bende gelcem sessiz orda otururuz yemek yeriz dedi. Ciktim yukariya killandim durumdan baktım sarjda telefon falan yok. Ciktik eve geldik. Telefonunde twitter vardi girdim bi baktim ki... çıplak kadinlari paylasmis ve uygunsuz seyler yazmis altina hep kendi profilinde paylasmis. Dusa girdik ciktik telefonu elimdeydi ne kurcaliyosun telefonumu dedi yoo dedim aldi bi baktim twitter i silmis. Meger isyerinde twitter a giriyor aksam eve gelmeden siliyor uygulama yi. Hic ses cikarmadim. Gayet iyi davraniyordu. Sahte hesap actim profil fotografi olarak ciplak bi kadin resmi koydum ve onun gibi +18 seyler yazdim ve hemen sabah dukkana gittigi gibi mesaj atti. Ben burda burda oturuyorum dedim. Bulusalim falan diye. Bugun de disariya cikcaktim biliyordu. Hemen yazdi twitter dan bulusalim sonra eve gideriz diye. Bi baktim beni ariyor sen anahtari yukari kata birak ben eve gelcem sonra dedi niye dedim isim var dedi bende beklerim seni daha cikmiyorum dedim yok yok sen git benim ne zaman geleceğim belli degil dedi. Eltimi çağırdı m boyle boyle diye. Anneme gittim. Eltim aradi sonrasında xx geliyo mus gelio eve esyalarini toparlasin o demis gel bize hemen dedi. Ciktim annemin haberi yok bu olanlardan kendisi kanser hastasi. Eltime geldim benim karaktersiz geldi indim asagiya topla esyalarini defol git dedi butun elbise dolabini boşaltım mutfaga girdim ekmek bicagini aldim karaktersiz ve kaynim kollarimdan tutmaya basladi elimden aldilar gittim makas aldim. Gecen hafta esime supriz yemek hazirlamistim giydigim kiyafeti makasla kestim ustune firlattim yaziklar olsun sana nankor kopek adi dedim. Baya saydirdim. Kayinpederim aradi cik yukariya been gelene kadar beklr diye. Karaktersizin yengeside anneme demis aksama dicleye gidelim bende anahtar yok eve giremiyorum zaten kayinpederime soyledim orda durun inmeyin dedi neyse annem geldi geri gitti ben gelmem oraya diye. Sonra herkes gitti. Sonra kayinpeder im ilk noldu neden anlasamiyonuz dedi benim bi sucum yok baba acayim gostereyim dedim actim yazdıklarını gosterdim beni evden yollayip kariyi eve atacakmis dedim yok yapmaz dedi baba bunu yapan onu da yapar dedim yok erkek 2 konusrsa kadin 1konuscak bilmem ne konustu gitti.karaktersizin babaannesi de kayinpederime bagirdi sen elalemin cocuguna terbiye vereceği ne kendi cocuguna terbiye ver diye. Simdi esim yok nerde bilmiyorum kesin disardadir bende eltimdeyim anneme de biseh diyemiyorum kanser uzulmesin diye napacam ben kizlar nolur akil verin
Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?