aldatilanlar listesinde bende varim artik.

Bayanlar sizin dışınızda kımse eleştirmedi ya anlamadım ben sızı neyın tepkisi bu ?? Eşimin annesi dahi herkes iyi yaptın burunları surtsun diyor sız bna neler yazıyorsunuz ya?? Sucum ıntıkam almak mı? Eğer o arkadaş benım tanıdığım olmasa umrumda dahı olmaz dı ınsan hıc bırsey demezse şunları der galıba ezgı ıle aranız bozuk yapma yanlış bırsey yınede sen bılırsın falan.. Pekı ben bu mesajı görmeseydım ne olcaktı??? Hersey kaldığı yerden devam .. Gelıp benım sofamda yemek yıeyecek nısanlısıyla bız destek verıcez evlılıklerıne oda bana kazık atsın öylemi??? Umrumda değil zaten suçu yoksa kendını kanıtlar bırsey olmaz. Aynı şekılde eşimde içleri bukadar rahat olduğuna gore çok halt karıstırdıkları yok gibi. Ama uğrasacaklar sürünecekler ispat edecekler önce kocana kız diyorsunuz arkadaslar iyimisiniz?? Tabıkı kızdım hala öyle Bizim nikahımıza sahitlik edecek sonra kocamın pe..venkliğini yapacak öylemi_?? Sonrada ezginin en yakın arkadası olacak Oylemı.. Yok öyle.

bayanlar sizin dışınızda kımse eleştirmedi ya anlamadım ben sızı neyın tepkisi bu ?? Eşimin annesi dahi herkes iyi yaptın burunları surtsun diyor sız bna neler yazıyorsunuz ya?? Sucum ıntıkam almak mı? Eğer o arkadaş benım tanıdığım olmasa umrumda dahı olmaz dı ınsan hıc bırsey demezse şunları der galıba ezgı ıle aranız bozuk yapma yanlış bırsey yınede sen bılırsın falan.. Pekı ben bu mesajı görmeseydım ne olcaktı??? Hersey kaldığı yerden devam .. Gelıp benım sofamda yemek yıeyecek nısanlısıyla bız destek verıcez evlılıklerıne oda bana kazık atsın öylemi??? Umrumda değil zaten suçu yoksa kendını kanıtlar bırsey olmaz. Aynı şekılde eşimde içleri bukadar rahat olduğuna gore çok halt karıstırdıkları yok gibi. Ama uğrasacaklar sürünecekler ispat edecekler önce kocana kız diyorsunuz arkadaslar iyimisiniz?? Tabıkı kızdım hala öyle Bizim nikahımıza sahitlik edecek sonra kocamın pe..venkliğini yapacak öylemi_?? Sonrada ezginin en yakın arkadası olacak oylemı.. Yok öyle.

benımde tek dıyeceğim şey , bazen ahirete bırakmamakta fayda var, haksızlıkları elinden gelen bırsey varsa kesın cezasını. eşiminde yıkımı ve kaybı oldu yınede bana kzımadı ve hala affetmemı beklıyor.. Bukadar

eşinin ailesinin gözünde olay kapanmış çoktan. sen ne yapmayı düşünüyosun şimdi? kocanın yaptığı affedilir bişey değil. öfkenin geçmesini bekliyorlar, istiyorlar ki zaman geçsin olay kendiliğinden kapansın, senin de sesin çıkmasın. ne yapacaksın?

bazı şeyler ahirete kalmaz ama senin arkadaşına yaptığının hesabı ahirete kalacak. bunu bil

evet belki haklısın ama benim tepkim seni senin yatağında aldatmaya kalkan eşini affetmeyi düşünmene belki arkadaşın suçlu ama sen yılanı koynunda besliyorsun bunu nasıl görmezsin

kızmaya haKKI YOK HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

hayır ya ne kendı yatağım yok öyle bırsey daha neler.. Arkadasının evı ıcın dıyor, kocama sans verdım sadece onunda burnu surtuyor affetsemde sürünsün bırazcık öyle

bazı insanlar yalnızca polemik için konu açıyor veya başkalarının konularına dalıyor
affetmişsin bitmiş gitmiş ne yazarsın buralara daha
eşini niye açığa aldırmadın? özlem de yazmış burda paran kesilecekti değil mi?
herifi affettin nasılsa parasız adamı napcan bari arkadaşından hırsımı çıkarayım
kul hakkına kesinlikle girdin bence de git eşini alıdır açığa
yiyiyorsa

bende memurum onun parasını dusunecek kadar muhtac değilim çok şükür. Bu 1. 2. Ise henuz acığa alınma gıbı bırsey yok ama beklemede konu benım tekrar bır evrak var onu ımzalamama bağlı . Eğer sikayetımı gerı cekersem sadece o gerızekalı arkdasımın annesı uzulmesın dıye yapacağım okadar. Benım neler yapabıleceğimi gördüler buda yeterli.

ben kibledim artık.
hala başkasının konusunda başkasının konusu var

kim gördü senin neler yapabileceğini?
eşin mi gördü eşine bişeyleri göstermek için arkadaşı mı yakmaya çalışıyorsun?
belki bişeyler gördüler ama o adama oldu olan yine senin kocacığına değil...

yaaa ben cvp alsaydım ne olmuş

yani cevap alabilmeniz için hangi konu sahibine sordugunuzu belirtmeniz gerekiyor
çünkü bu konunun içine başkası konu açmış
ben hala anlamadım kim konu sahibine cevap atmıs kim diğer konuya cevap atmış

forum gayet büyük neden herkes kendi konusunu açmıyor o da ayrı bir mevzu

çok haklsın. dün noluyor dedim. konular iyice birbirine girmişti çünkü.
bu konuyu açanada saygısızlık oluyor bir yerde.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696503
diğer konu burada.

Son düzenleme:

canım cok üzüldüm inan daha 8 aylık evliymişsin yaa yazık.ne yani ya o sen olmasaydın senle yattıgı yataga nasıl baskasını atabilir.bn aldatılma korkusu yüzünden paranoyak oldum artık. 4 yıllık evliyim böyle bişi yasamadım cok sükür, yaptı sandım ama ispatım yoktu eski is arkadasıyla görüsmelerinden yaptı sandım belkide yaptı hala emin olamaıyorum ama düsüncesi bile yıkıcı.bnm 2 bebegim var ve kanıtım yok ya yapmadıysa dedim yuvamı kanıtsız yıkamadım ne msj ne bişi vardı sadece haftada 1 kez 5 dk lık görüsmesi vardı hersey normaldi bensiz dısarı cıkmaz halde calıstıgı için eve saatli gelir yani mantıgıma uymadı yapabilecegi ama o 43 yasındaki kadından nefret ettin aramamasını söyledim onu da bitirttim.ve suan turkcell faturalı kullanıo self servisten döküman göstermio napcam bilmiom ya hala arıyorsa bu defa kesin aldatmıs derim cünki ne kıyametler koptu yeminlşer eti ve asla aramayacagını söyledi.kadınıda yanımda aradı bi daha görüsmeyelim dedi falan ama ondan sonra görüstüyse bunca seyden sonra acıklama bekleyemem napcam nasıl anlıcam aradııgnı bilmiom bu beni deli etmeye yetti.sen nasıl dayanıyorsun nasıl affadersin bilmiyorum sonucta senle yattıgı yataga birini getirmeyi düsünmesi psikolojikmen yıkar insanı allah yardımcın olsun.bnde cözüm bulurum insalah aramaz diye düşünüyorum ama ne bilim iişte ya birde arıyorsa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…