aldatilanlar listesinde bende varim artik.

Konular birbirine karışmış..Ezginin konusu mu diclemin mi anlamadım ben..

Çok üzücü bir durum hatta travma yaşadığın..

Açık ve net şahit olmuşsun ihanetine..Böyle bir şahıs seni bir çok defa aldatmıştır ya da sen bu işe uyanmasan bir çok kez aldatılacaktın..

Boşan lütfen..Tutmayın böyle rezilleri hayatınızda.

ya bir şey soracağım
konu diclenin konusu ama hep ezgiyılmaz cevap vermiş
bu konu kimin Allah aşkına ben anlamadım :44:

Konu diclenin fakat bende yasadığımı bir olayı anlatım..

konu içinde konu açılması yasak diye biliyorum
kendinize yeni konu açmalısınız veya varsa oradan devam edin bence.

konu sahibi de gelince kendi konusuna cevap verir biz de olayları karıştırmamış oluruz.

Eşinin arkadaşından ne istedin? Adam niye açığa alınacak duruma geldi?

Şerefsizliği yapan kocanız değil mi? Arkadaşıyla paylaşmış sadece anladığım kadarıyla. Arkadaş da mı eşini aldatıyordu? Aldatsa bile size ne ya.. Yahu o adamın size verilmiş bir sözü yok ki. Evlenirken adama da mı söz verdirttin bak abla yeminlen kocanı ayartmicam diye imza mı attı. anlamadım.

Kocanı affedersin anlarım senin kararın bana yargılamak düşmez.. Arkadaşı işinden etmeye çalışman çok yanlış. Yaptığın döner bulur seni.

Son düzenleme:

aynen katılıyorum...

o ne ala memleket ben evliyim ve senin yerinde olsam eşimin arkadaşına sarıp ekmeğiyle oynuycama kocam denen adama sarardım sonuçta çocuk yada deli diyil dimi benim 2 yaşında bi oğlum var ben ona bile istemediği birşeyi yaptıramıyorum senin koca dediğin adam seni aldattıysa arkadaşı napsın şimdi

Esiniz zihinsel engelli mi? Yok yani kendi kararlarini kendi veremeyen yonlendirilmeye muhtac dogruyu yanlisi ayirt edemeyen biri gibi anlatiyorsunuz da...

valla diyil üniversiteden arkadaşım erkek kardeşim olsa eşimin mesaj attığı önce kocama kızarım adam zamparaysa arkadaş napsın iyiki benim arkadaşım diyilsin ezgi

tek suçlu arkadaşı yani ceza az olmuş memuriyetin yanması yetmez bence bu adam idamla yargılanmalı sizde kocanla mutlu nesut yaşarsınız artık

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hanimlar kac gundur girmeye firsat olmadi anca yazabiliyorum. Kayinpederim sanki oglu hic suclu değil mis gibi konustu konustu gitti evine. Kayinpederim x le konusmus fakat ne konusmus bilmiyorum suan. Tek bildigim sey var esimden nefret ediyorum. Anneme anlatamadim olayı nasil anlatacam bilmiyorum. Kemoterapi ye gidip geliyoruz nasil anlatmaya baslayacam bilmiyorum icim icimi yiyor

facebook twitter çıktı mertlik bozuldu.erkeklik kadınlık aile hiçbirşey kalmadı.nice yuvalar facebook twitter sanal manal alem yüzünden yıkıldı.

anlatmak zorunda deyilsin ki. Kadincagiz zaten zor gunler geciriyor, gerek yok bence. Sabret biraz tedavi olsun bence. yoksa sonra kendini suclarsin. Illa hemen bosanacaksin diye kaide yok. Akilliysan delil toplarsin, cocuk yapmazsin, is sahibi olursun, seks bagimlisi kocana tekmeyi vurursun zamani gelince.

Sabretmen lazim , yada herseyi kabul edip muhtemelen, omrun boyunca boynuzlanacaksin.

Konu diclenin fakat bende yasadığımı bir olayı anlatım..

Konu içinde konu olmaz, yasaktır. Lütfen siz kendinize ait bir konu açın, hangi üye size, hangi üye konu sahibesine cevap vermiş anlaşılmadığından konunuzu ayıramıyorum da.

Ben mi gerizekalıyım aldatan şerefsizi affetmenin benim vicdanımla alakası ne çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…