- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi diclem3555
-
Yahuu eşimden alıyorum tabıkı affettımde hersey duzeldı değil..... Kızlar ya.
Buyuk konusmak demek yapmam demektır ayrıca bu basıma gelırse yapmam falan nıye ?? Nıye gelmesın kı basımıza gelenler kadın değil mi güzel değil mi yada erkek değil mi? Seven değil mi?
Allah tepsiyle sunarmış kınadığın ve buyuk konustugun olay ıcın ben ıyı nıyetten soyledım siz benı gurursuzlukla ıtham ettınız yazık.
arkadaslar acıkca yazamadığım seyler var memur oldugmz ıcın dusunduklerı evde yapılsaydı bu olay suctu evet sadece gırısımı ıcın yargılanıyor ayrıca eşimde uğrasıyor kım dedı eşimden de sıkayetcı oldum ? 3ay verdı mahkeme. ve o arkadasımız olacak beyfendı 1saat sonra attığı mesaj şu : eee ne yaptın abi? hızlı değilsin gbilerinden eşimde boşver ya yoğunum zaten fln dıyor. gerızekalılar. Bu gaza getirmek değil mi? bna ıspıyonlasın mı dedım ben? ınsan uyarır anladın ? karsı tarafı bır sirkeler. ben buna kızdım bız 5yıl aynı sıralarda okuduk aynı yerde ıctık ağladık nıkah sahıdım ve dostumuzdu. olay vayyyy la bıtmıyor ne yaptın hızlı değilsin bılmem ne bu ne ya
arkadaslar acıkca yazamadığım seyler var memur oldugmz ıcın dusunduklerı evde yapılsaydı bu olay suctu evet sadece gırısımı ıcın yargılanıyor ayrıca eşimde uğrasıyor kım dedı eşimden de sıkayetcı oldum ? 3ay verdı mahkeme. ve o arkadasımız olacak beyfendı 1saat sonra attığı mesaj şu : eee ne yaptın abi? hızlı değilsin gbilerinden eşimde boşver ya yoğunum zaten fln dıyor. gerızekalılar. Bu gaza getirmek değil mi? bna ıspıyonlasın mı dedım ben? ınsan uyarır anladın ? karsı tarafı bır sirkeler. ben buna kızdım bız 5yıl aynı sıralarda okuduk aynı yerde ıctık ağladık nıkah sahıdım ve dostumuzdu. olay vayyyy la bıtmıyor ne yaptın hızlı değilsin bılmem ne bu ne ya
vallahi senin o arkadaşın olsam yediğimi içtiğimi yaptığım dostlukları haram ederdim. Allah çocuğundan buldurur süründürür inşallah derdim. adam ne zorluklarla memur olmuş başını yakıyorsun. ne olmuş vaaay dediyse, ee ne yaptın nedir son durum diye sormuşsa. sanki karısını boynuzlamaya kalkan o. ay konuşamıcam daha fazla cidden midem bulandı. yazdığın tüm mesajları hiçbişey atlamadan okudum yanımdaki iş arkadaşlarıma kusura bakma ama senin için ne dediler biliyomusun; biri kahkahalar attı hey Allahım ne m.nyaklar var ya dedi, diğeri de siteden okuduğumu bilmiyodu, kim o m.nyak ya dedi. bende dedim bi siteden yaşanan bi olay.
ben sana diyim, cidden büyük kul hakkına girmişsin. ve inanır mısın şuan içimden dua ettim, Allahım sen bana düşmanın bile mert olanını ver; karşıma şaşırmış dostlar çıkarma Yarabbim dedim..
çünkü o sırada devledın zımmetlı bırkac sey var ortada kötüye kullanma (Araba) gibi.. tabı ınkar edıyorlar hayırr fln diye mesai saaiti dısında olay fln hee kanıtlasınlar belkide değildir gercekten ama kanıtlayana kadar uğrassınlarr !!!
kişi suçsuzluğunu ispatlamak zorunda değildir iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlüdür, ezgi farkındamısın bambaşka şeyler anlatmaya başladın zimmet kötüye kullanma falan ilk mesajın bu değildi ve en doğru hali o mesajdı şimdi haa ezgi sende haklıymışsın diyelim diye ilaveler yapıyosun bence
bizde en başta "arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. "
deyince eşinizi değil de sadece arkadaşınızı şikayet ettiniz sandık.
şimdi eşinizi bu anlattığınız nedenden dolayı çalıştığınız kuruma mı şikayet ettiniz, yoksa zimmet olayından dolayı mı soruşturma geçiriyorlar?
hadi ya.. peki o arkadasının eşide kabul etmıstır buyuk ıhtımalle.. hıkayemı fln değştrmyrm. evet evlılık terapisti işe yaradı ama eşim gidelim dedi mahkeme falan değil ki benm .işte bızzım terapist bıraz daha suları durulttu bılmıyorum devamı ne olacak. tabıkı eşimede çok kızgınım kolay bırsey değil herseyı uzun uzun yazamıyorum ısın özü bu koca bır hayal kırıklığı. peki arkadasınızın neydı boşanma talebındekı neden
bana da öyle geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?