aldatilanlar listesinde bende varim artik.

ezgi ben senin kul hakkına girdiğini düşünüyorum eşinin işinden olması için bişey yapmadın dimi ama karşı taraf için işinden etmeye yönelik çabaların var o işten bişey çıkmaz zatende genede senin düşüncen yanlış, kızı adam ayarlasa gelin benim evimde sevişin dese anlıcamda vaaaay demiş diye adama şerefsiz diyosun iyide her erkek bu tepkiyi verir ki erkekler arkadaşlarını satmaz ya da bizim gibi ulvi mesajlar vermez yani, seni eşin düşünecek elin adamı ne yapabilir

arkadaslar acıkca yazamadığım seyler var memur oldugmz ıcın dusunduklerı evde yapılsaydı bu olay suctu evet sadece gırısımı ıcın yargılanıyor ayrıca eşimde uğrasıyor kım dedı eşimden de sıkayetcı oldum ? 3ay verdı mahkeme. ve o arkadasımız olacak beyfendı 1saat sonra attığı mesaj şu : eee ne yaptın abi? hızlı değilsin gbilerinden eşimde boşver ya yoğunum zaten fln dıyor. gerızekalılar. Bu gaza getirmek değil mi? bna ıspıyonlasın mı dedım ben? ınsan uyarır anladın ? karsı tarafı bır sirkeler. ben buna kızdım bız 5yıl aynı sıralarda okuduk aynı yerde ıctık ağladık nıkah sahıdım ve dostumuzdu. olay vayyyy la bıtmıyor ne yaptın hızlı değilsin bılmem ne bu ne ya

iyide o zaman eşinede dava açılırdı değil mi neticede kızla yatma çabaları içinde olan eşin, ayrıca bende memurum zimmete para geçirme iddiasından yargılnanlar bile bir bir çıkıp geldiler adamı neyle suçlıcaklar vaaaay yazdı diye mi, o adamın yerinde olsam eşinin mesajlarını mahkemeye sunarım onunda başı yansın madem

ezgi, çok tuhaf gerçekten... bi de arkadaşının yerine koy kendini düşünsene, kıza bak aldatmaya yeltenen kocasını geri kabul etti, beni mahkemeye veriyor diyordur. komik bi durum değil mi sence de? arkadaşın, kocanı ayartsa hadi neyse diyeceğim de öyle bişey de yok. zaten niyeti bozmuş adamı durdurmamış olan bu.

vallahi senin o arkadaşın olsam yediğimi içtiğimi yaptığım dostlukları haram ederdim. Allah çocuğundan buldurur süründürür inşallah derdim. adam ne zorluklarla memur olmuş başını yakıyorsun. ne olmuş vaaay dediyse, ee ne yaptın nedir son durum diye sormuşsa. sanki karısını boynuzlamaya kalkan o. ay konuşamıcam daha fazla cidden midem bulandı. yazdığın tüm mesajları hiçbişey atlamadan okudum yanımdaki iş arkadaşlarıma kusura bakma ama senin için ne dediler biliyomusun; biri kahkahalar attı hey Allahım ne m.nyaklar var ya dedi, diğeri de siteden okuduğumu bilmiyodu, kim o m.nyak ya dedi. bende dedim bi siteden yaşanan bi olay.
ben sana diyim, cidden büyük kul hakkına girmişsin. ve inanır mısın şuan içimden dua ettim, Allahım sen bana düşmanın bile mert olanını ver; karşıma şaşırmış dostlar çıkarma Yarabbim dedim..

işte ben boşanma davası için başvurdum olmadı ertelediler yenı evlıyız dıye düşünsene ... neyse avukat dedıkı aracı olmak vs vs aile birliğine fln bırseyler yaptı.uzaktan bakıldığında boyle gozkuyor haklısınız ama yasayan ıcın zor

anlattıklarınızda okadar tutarsızlık var ki anlamadım.
ilk başta boşanacaktım eşim beni ikna etti.beni uyurken izlediğini ağladığını görüyorum,pişman demişsiniz.
sonra sanki yeni evlisinizde hakim ondan dolayı erteledi,olmadı demişsiniz.
sonuçta karar sizin,o tarafı bizi ilgilendirmez biz sadece adama üzüldükte...
sanki kendinizi haklı çıkarmak içinde hani eşimi de şikayet ettim de boşanacaktım ama hakim izin vermedi gibi
oldu.

o arkadasım benden defalarca özürdiledi ve hatasını kabul ettı . siz daha cok tepki verdiniz o hiç birsekılde benden sıkayettcı olmadı . yaptığının yanlış oldugunu bılıyor cunku!!! ınanın ki haklısın özürdilerim den baska bırsey cıkmadı agzından

evet eynı evlıyız ben ertesı gun gttm cnm adliyeye olmadı gerı dondu basvurum yenı evlıyız dıye mahkeme fln başlamadı dosyam geri döndü düşünsenıze. ?? eşimde tabıkı ıkna cabalarında ve pişmanlık

anlaşmalı boşanma olsa neyse ama eşim hiç birsekılde yanasmıyor sadece ben basvurdum yenı evlıyız ve olmadı ama memurluklarıyla ılgılı sıkayetım ust kuruma dılekce yazdım kabul edıldı bu dava ayrı olacakk

çünkü o sırada devledın zımmetlı bırkac sey var ortada kötüye kullanma (Araba) gibi.. tabı ınkar edıyorlar hayırr fln diye mesai saaiti dısında olay fln hee kanıtlasınlar belkide değildir gercekten ama kanıtlayana kadar uğrassınlarr !!!

Allah Allah benim 3 aylık evli arkadaşım verdi dilekçesini davası görüldü önce evlilik terapistine gittiler ordada asla istemiyorum diyince terapistte zaten şiddetli geçimsizlik yönünde rapor verdi ve boşandılar hatta boşanmamı evlilik iptali mi oldu tam bilemiyorum, sen evlilik terapistine gittik düzeldi demiştin demek ki hakim sizi de yolladı sen boşanmama kararı aldın o yüzden boşanamadın üstüne geldik diye hikayeni değiştiriyosun bence, tabi doğrusunu sen bilirsin şüphesiz biz de doğru bildiğimizi söylüyoruz, eşim bi arkadaşına böyle bi mesaj attı diyelim inan karşı taraf vaaaay da dese abi ne diyosun özleme nasıl yaparsın bunu ağzını yüzünü dağıtırım da dese dağılırdım ben şahsen, eşim bi kızla yatmak için ev telaşına düşmüş yaa arkadaş kimdir

kişi suçsuzluğunu ispatlamak zorunda değildir iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlüdür, ezgi farkındamısın bambaşka şeyler anlatmaya başladın zimmet kötüye kullanma falan ilk mesajın bu değildi ve en doğru hali o mesajdı şimdi haa ezgi sende haklıymışsın diyelim diye ilaveler yapıyosun bence

bizde en başta "arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. "
deyince eşinizi değil de sadece arkadaşınızı şikayet ettiniz sandık.
şimdi eşinizi bu anlattığınız nedenden dolayı çalıştığınız kuruma mı şikayet ettiniz, yoksa zimmet olayından dolayı mı soruşturma geçiriyorlar?

hadi ya.. peki o arkadasının eşide kabul etmıstır buyuk ıhtımalle.. hıkayemı fln değştrmyrm. evet evlılık terapisti işe yaradı ama eşim gidelim dedi mahkeme falan değil ki benm .işte bızzım terapist bıraz daha suları durulttu bılmıyorum devamı ne olacak. tabıkı eşimede çok kızgınım kolay bırsey değil herseyı uzun uzun yazamıyorum ısın özü bu koca bır hayal kırıklığı. peki arkadasınızın neydı boşanma talebındekı neden

bana da öyle geldi nedense

kızlar ben önce kuruma şikayet ettım ve kurumda gereklı arastırmayı yapıyor bu sureç işte yok yok zaten eşimde aynı sekılde versın cevabını herseyı uzun uzun yazamıyorum ama sonucta boyle bır durum yasadım hemen bosşanmak hıcte kolay olmuyor ://

nette başkasıyla konuşmalarını yakaladı adamın üstüne gidincede adam şiddet uyguladı o gece evi terk etti ve boşandı

Ahh ahh :/ ben ılk mesajını görduğumde cıldırdım ben ona sıddet uyguladım o sadece ağladı sakin ol ben bırsey yapmadım bukadardı falan dedı işte. Bu süreçte hıc kötü birsey olmadı. şiddet anlamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…