aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Allah yardimciniz olsun..bazi arkadaslar tepki gosteriyor ayrilmadiniz diye bu sizin tercihiniz dogru ya da yanlis diyemem.bundan sonrasi da sizin icin cok zor olacak psikolojik bir savasa gireceksiniz.ama annesi babasi 30 sene sonra bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim anne babasi bosanmis cocuklarin nasil bir bosluga dustugunu nasil bir travma yasadigini kimse anlayamaz...

İlahi adalet diye bişey var. Bekleyip göreceksin. Hakkında hayırlısı olsun.

İlahi adalet var ama allah daha ne yapsin????????
Bazi kadinlar gözünle gördüğüne hem iki gözünü hemde ayağındaki tavuk g**** nü yumuyor...

Allah uyanmasi icin tokati atmış... hala ilahi adalet.
Yooo böyle aldatilip cikar icin göz yuman kadinlara olan oluyor.

Peki eşinizle nasıl aynı yatağı paylaşacaksınız? Bir de baska birisiyle daha aldatildiginizda tavrınız ne olacak? İlk ve son olduğunu mu sanıyorsunuz? Bence yanlış bir tutum içindesiniz ama bilemedim zor bur durum.

Şimdi ....
Aldatilmissin, yüz göz olmuşsun , herşey dökülmüş ortaya
Bu adam şunu düşünmez mi
Bı daha yapsam nolur ki nasıl olsa burda ,yanımda ,kabul ediyor, gitmez demez mi yani

Omurgalı durmak daha gururlu bir davranış olmazmiydi sizin için

Kararınız , siz bilirsiniz ama ben ihaneti asla kabul edemem
İhanet şiddet ve bağımlılık (kumar,alkol vb) asla kabul etmem

Babam evlenirken bana sen değerli bir insansın hayatında hiç bir zaman hiç kimseye kendini ezdirme ne olursa olsun demişti . Babamın bu lafının üstüne en çirkin şeyi kabul Edip o adamla devam etsem değerimi kaybederdim. Bu sebeple kabul edemem.

Çocuklarınızı bahane etmeyin birde. Tam aksine çocuk dediğin güçlü dik doğru örnek olan anne görmek ister . Çocuğun kız ise senin gibi boyun eğmeyi öğrenecek çocuğun erkek ise bunu normal zannedecek.

Doğru. Boynuzlanan, değer görmeyen, pisikolojik itilip kakilan annenin yaninda büyümek daha rahat. Evde aile kavramını bilmeyen bir Baba, uckur sevadasina anneyi kepaze eden bir baba ile cok rahat ve sağlıklı büyüyor cocuklar.
Helede anne ve baba piskolojik terör estirirse yemede yaninda yat böyle bir ailenin :)

en beğendiğim yorum oldu, ağzınıza sağlık

anneniz ve babanız boşandığında kaç yaşındaydınız?

Kendinizi mi ikna etmeye çalıştınız bu yazdıklarınızla anlamadım?

Bu sekilde kendinizi kandirmayin.. bunu bir kez yapan birçok kez de yapar çünkü karısı yinede onu boşamiyor. Sizin aptal yerine koymasina izin veriyorsunuz bu kadar mı degersizsiniz? Isiniz gücünüz de varmış muhtaç da değilsin bu adama kendi ayakları üzerinde duran bir kadinsan neyden korkuyorsun bu hayatı bir daha yasamayacaksin. O çocukların buyudugunde bu durumu bilseler neden durdun anne diyecekler. Çünkü yeni nesil ve eski nesil düşünce yapısı çok farklı onlar bizden daha farklı bakacak olaylara.. kötü bir Örneksiniz.

Bence suçlamayın kendinizi
Bir sürü erkek var sadakatsizliği kabul edip yoluna eşiyle devam eden yine aynı şekilde kadınlar da var...
Herkesin yaşantısı farklı herkesin seçimleri de farklı...
Boşanınca hayatınız güllük gülüstanlık olmayacaktı bir sürü sıkıntı yine beraberinde devam edecekti bir kısmını yazmışsınız zaten
Çok iyi maaş alan çok da kariyerli bir arkadaşım var evli ve çocuklu önceden aldatılan kadınlara neden boşanmıyorlar diyordum çocuklar olduktan sonra neden boşanmadıklarını anlıyorum demişti
Yaşamda doğru bir tane değil kendinizi affetmenin ağırlığından kurtarın yolunuza bakın çocuklarınız için mutlu kadın nasıl olursunuz ona göre yönelin
Kocanıza çocukların sorumluluklarını yüklemeye ve kendinize zaman yaratmaya çalışın spora gidin mesela ne kadar mutlu ederseniz kendinizi okadar çabuk toparlanırsınız
Affeden evliliğine devam eden kadın güçsüz aciz değildir böyle düşüncelere konuşmalara kulak asmadan hayatınıza devam edin

Bosanan insanlarda tam tersi, ilk bosanan ben degilim ya! Diyor.. ula yazik bu kadinlara.. kalsan dert gitsen dert

Su detaylari da cocukla paylasmak lazim madem:
Evladim ben babani bosasam baban baskasina gidecekti ondan bosamadim
Baban gununu gun ederken ben size bakmakla ugrasacaktim
Isime gelmedi o yuzden bosanmadim.

Yoksa guclu kadin oldugumdan degil
Bir erkegin bakimina muhtac oldugumdan yani

30 sene sonra ne oldu da ayrıldılar?
Çok özel değilse ve söylemek sizide üzmeyecekse

Dark geçen bir konu vardı öpüşmekle ilgili
Bazı arkadaşlar annesiyle babasının öpüştüklerini gördüklerinde nasıl mutlu ve huzurlu olduklarını yazmışlardı.
Şunları yazınca aklıma direkt o yazılanlar geldi

Aynen. Yok yaa... bu davalar genelde psikolojik savaş oluyor. Neymiş, adam evde sürünecekmiş... ona artik karilik yapan olmicakmiş... miş miş miş...
Adam cokda takmış zaten. Olsun hiç olmasa şimdi sinsice aldatmayi öğrendi :) birdaha zor yakalanir... ikinci telefonu alip akşamları iş yerinde birakamiyor çünkü

Valla bu kadinda kendine gore hakli.. cunku erkekler bosandiktan sonra bekar gibi hayatlarina devam ederken kadinlar oyle degil. Cocuklarla dimdizlak kaliyorsun.. kendi psikolojini birak birde cocuklarinkiyle ugrasiyorsun. Is bununla bitmiyor tabii.. kadin her gun onlari yedir icir getir goturle ugrasirken erkek tek basina yorulmadan goturecek... ne bilim iki tarafi b.klu deynek. Bu sekikde bi duruma herhlde esimi hic sevmezsem katlanabilirdim, cok seviyorsam cok daha zor olurdu..

Cok dogru..adami hareketinle ezmek diye bisey yok bu durumda.. adamda o yuz olsa ztn aldatmazdi... adam muhtemelen gene yapar gene yapar..

Ben de bu aralar bende yer eden konulari kendimce birlestirmeye basladim name. Sonuclardan hic memnun degilim nasil mumkun olabiliyor diye sorgulamaya basladim acikcasi. Kk kadinlari olarak ilginciz vesselam

Ayni bu sebeplerden alman atalarim :) kadin kendine doğurur diyorlar.
Biz 45 yaşında anca cocuk doğurabiliyoruz burda :) niye?? Aşna fişne yapmayi o yaşda öğrendiğimiz icin değil... elin adaminin ipinle kuyuya inmek riskli diye...

Cok dogru..adami hareketinle ezmek diye bisey yok bu durumda.. adamda o yuz olsa ztn aldatmazdi... adam muhtemelen gene yapar gene yapar..

Yani... kimi ezdi?
Aldatsin bakalim kocasini. Sonuclari yazsin buraya. Peeehhh... adam cokda bakardi gözünün yaşına... hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…