- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
Allah yardimciniz olsun..bazi arkadaslar tepki gosteriyor ayrilmadiniz diye bu sizin tercihiniz dogru ya da yanlis diyemem.bundan sonrasi da sizin icin cok zor olacak psikolojik bir savasa gireceksiniz.ama annesi babasi 30 sene sonra bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim anne babasi bosanmis cocuklarin nasil bir bosluga dustugunu nasil bir travma yasadigini kimse anlayamaz...bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....
İlahi adalet diye bişey var. Bekleyip göreceksin. Hakkında hayırlısı olsun.
Allah yardimciniz olsun..bazi arkadaslar tepki gosteriyor ayrilmadiniz diye bu sizin tercihiniz dogru ya da yanlis diyemem.bundan sonrasi da sizin icin cok zor olacak psikolojik bir savasa gireceksiniz.ama annesi babasi 30 sene sonra bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim anne babasi bosanmis cocuklarin nasil bir bosluga dustugunu nasil bir travma yasadigini kimse anlayamaz...
en beğendiğim yorum oldu, ağzınıza sağlıkNeden aldatilan erkekler de sizin gibi dusunmuyor?
En azindan ben hic "esimin biraz capkinlik huyu var ama iyi kizdir, simdi ayrilip cocuklari perisan etmeyeyim, goz yumuyorum, iyiyiz boyle" diyen erkek duymadim.
Sindirilmislikle guclu olmayi karistirmayin, yasamak sadece nefes almak, yemek yemek, guvenli bir ortamda barinmaktan ibaret degil.
Huzur, mutluluk, ozsaygi, duygusal ihtiyaclar... bunlar da yasamin en onemli ayaklarini olusturyorlar. Bunlarin olmadigi bir hayatın cok da anlami yok benim icin.
anneniz ve babanız boşandığında kaç yaşındaydınız?Allah yardimciniz olsun..bazi arkadaslar tepki gosteriyor ayrilmadiniz diye bu sizin tercihiniz dogru ya da yanlis diyemem.bundan sonrasi da sizin icin cok zor olacak psikolojik bir savasa gireceksiniz.ama annesi babasi 30 sene sonra bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim anne babasi bosanmis cocuklarin nasil bir bosluga dustugunu nasil bir travma yasadigini kimse anlayamaz...
Bu sekilde kendinizi kandirmayin.. bunu bir kez yapan birçok kez de yapar çünkü karısı yinede onu boşamiyor. Sizin aptal yerine koymasina izin veriyorsunuz bu kadar mı degersizsiniz? Isiniz gücünüz de varmış muhtaç da değilsin bu adama kendi ayakları üzerinde duran bir kadinsan neyden korkuyorsun bu hayatı bir daha yasamayacaksin. O çocukların buyudugunde bu durumu bilseler neden durdun anne diyecekler. Çünkü yeni nesil ve eski nesil düşünce yapısı çok farklı onlar bizden daha farklı bakacak olaylara.. kötü bir Örneksiniz.bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....
Bosanan insanlarda tam tersi, ilk bosanan ben degilim ya! Diyor.. ula yazik bu kadinlara.. kalsan dert gitsen dertAllah yardimciniz olsun..bazi arkadaslar tepki gosteriyor ayrilmadiniz diye bu sizin tercihiniz dogru ya da yanlis diyemem.bundan sonrasi da sizin icin cok zor olacak psikolojik bir savasa gireceksiniz.ama annesi babasi 30 sene sonra bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim anne babasi bosanmis cocuklarin nasil bir bosluga dustugunu nasil bir travma yasadigini kimse anlayamaz...
Su detaylari da cocukla paylasmak lazim madem:Doğru. Boynuzlanan, değer görmeyen, pisikolojik itilip kakilan annenin yaninda büyümek daha rahat. Evde aile kavramını bilmeyen bir Baba, uckur sevadasina anneyi kepaze eden bir baba ile cok rahat ve sağlıklı büyüyor cocuklar.
Helede anne ve baba piskolojik terör estirirse yemede yaninda yat böyle bir ailenin :)
30 sene sonra ne oldu da ayrıldılar?Allah yardimciniz olsun..bazi arkadaslar tepki gosteriyor ayrilmadiniz diye bu sizin tercihiniz dogru ya da yanlis diyemem.bundan sonrasi da sizin icin cok zor olacak psikolojik bir savasa gireceksiniz.ama annesi babasi 30 sene sonra bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim anne babasi bosanmis cocuklarin nasil bir bosluga dustugunu nasil bir travma yasadigini kimse anlayamaz...
Dark geçen bir konu vardı öpüşmekle ilgiliSu detaylari da cocukla paylasmak lazim madem:
Evladim ben babani bosasam baban baskasina gidecekti ondan bosamadim
Baban gununu gun ederken ben size bakmakla ugrasacaktim
Isime gelmedi o yuzden bosanmadim.
Yoksa guclu kadin oldugumdan degil
Bir erkegin bakimina muhtac oldugumdan yani
Su detaylari da cocukla paylasmak lazim madem:
Evladim ben babani bosasam baban baskasina gidecekti ondan bosamadim
Baban gununu gun ederken ben size bakmakla ugrasacaktim
Isime gelmedi o yuzden bosanmadim.
Yoksa guclu kadin oldugumdan degil
Bir erkegin bakimina muhtac oldugumdan yani
Bu sekilde kendinizi kandirmayin.. bunu bir kez yapan birçok kez de yapar çünkü karısı yinede onu boşamiyor. Sizin aptal yerine koymasina izin veriyorsunuz bu kadar mı degersizsiniz? Isiniz gücünüz de varmış muhtaç da değilsin bu adama kendi ayakları üzerinde duran bir kadinsan neyden korkuyorsun bu hayatı bir daha yasamayacaksin. O çocukların buyudugunde bu durumu bilseler neden durdun anne diyecekler. Çünkü yeni nesil ve eski nesil düşünce yapısı çok farklı onlar bizden daha farklı bakacak olaylara.. kötü bir Örneksiniz.
Cok dogru..adami hareketinle ezmek diye bisey yok bu durumda.. adamda o yuz olsa ztn aldatmazdi... adam muhtemelen gene yapar gene yapar..Aynen. Yok yaa... bu davalar genelde psikolojik savaş oluyor. Neymiş, adam evde sürünecekmiş... ona artik karilik yapan olmicakmiş... miş miş miş...
Adam cokda takmış zaten. Olsun hiç olmasa şimdi sinsice aldatmayi öğrendi :) birdaha zor yakalanir... ikinci telefonu alip akşamları iş yerinde birakamiyor çünkü
Ben de bu aralar bende yer eden konulari kendimce birlestirmeye basladim name. Sonuclardan hic memnun degilimDark geçen bir konu vardı öpüşmekle ilgili
Bazı arkadaşlar annesiyle babasının öpüştüklerini gördüklerinde nasıl mutlu ve huzurlu olduklarını yazmışlardı.
Şunları yazınca aklıma direkt o yazılanlar geldi
Valla bu kadinda kendine gore hakli.. cunku erkekler bosandiktan sonra bekar gibi hayatlarina devam ederken kadinlar oyle degil. Cocuklarla dimdizlak kaliyorsun.. kendi psikolojini birak birde cocuklarinkiyle ugrasiyorsun. Is bununla bitmiyor tabii.. kadin her gun onlari yedir icir getir goturle ugrasirken erkek tek basina yorulmadan goturecek... ne bilim iki tarafi b.klu deynek. Bu sekikde bi duruma herhlde esimi hic sevmezsem katlanabilirdim, cok seviyorsam cok daha zor olurdu..
Cok dogru..adami hareketinle ezmek diye bisey yok bu durumda.. adamda o yuz olsa ztn aldatmazdi... adam muhtemelen gene yapar gene yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?