aldatıldığım kadın beni sosyal medyada gözetliyor?!

Kendini küçümseme kesinlikle hata yaparsın. Ama ilk aradığın daha yüksek kariyerse çok güzel fırsatları kaçırabilirsin de. Kariyeri uğruna çok çalışması gereken işten sana ve tatile zaman ayıramayacak biri bile olabilir ya da kariyerini küçük bir hatayla kaybedebilir. Seni daha mutlu etmek için daha çok çalışacak ama asla senden olan zamanını çalmayacak birini bulursun umarım hem gözüne hem gönlüne güzel olan :)

valla şu an birini düşünmüyorum.. zamana bıraktım uygun birine denk gelirsem içim kıpırdar herhalde. olmuş olmak için olmasın.

kendimi küçümsüyorum biraz evet benim sorunum bu zaten işte düzeltmem gereken şeylerin başında bu tip özgüvensizlik geliyor. umarım şartlarım değiştiğinde kendime gelirim...

aslında aşktan öte verdiğim emeğe kıyamadım. kendimden çok ona emek verdim onu adam ettim. sevgimin saflığı aptallığı idi bu. pişmanım şu an. oynadığım atın yanlış çıkmasının ihtimalini bile düşünmek istemedim. bu arada adam da beni çevremden kopardı işsizliğimi devam ettirmek için psikolojimle oynadı vs. sırf ona bağımlı olayım çevrem olmasın ki onu bırakamayım diye yapmış bunları.

neyse. evet henüz güçlü değilim. güçlü gibi görünüp bir yandan da kendimi güçlendirmeye çalışıyorum. hayatımı çok salmışım toparlamaya çalışıyorum. valla vicdan azabı çektiğini düşünmüyorum... onların kalplerine oynama gibi bi hevesim yok olmadığını biliyorum zaten.

o yüzden onların oyununda gücümle onları yenmek istiyorum. bu da şimdi değil ileride olucak. bunun için gereken adımları atıyorum, bu gücü kendi hayatım için istiyorum aslında ama bir yandan da onları pişman etmiş olacağım.

engellememiş olmam ulaşılabilir olduğum anlamına gelmiyor bence. engellersem ve ortadan kaybolursam herkesin kârına oluyor. çünkü kolaylıkla unutabiliyorlar beni. şimdiye kadar yoktum ortada ve bu işlerine geldi ikisinin de.

bundan sonra ben de varım ve benden çekinsinler istiyorum.bundan sonra ben değil onlar üzülecek takıntı yapıcak beni...

Bu kadar yüzsüz insanların seni takıntı yapacagını nasıl düşünüyorsun? Son cümleni esas alıyorum burada. Yani sen istediğin kadar intikam duygusu ile hareket et, birşeyler yap veya yapma. Bu önemsiz. Bunlardan çekincesi olan insanlar zaten bu kadar yıkıcı ve ahlaksız olamazlardı.

Ulaşılabilirlikten kastım; onları görmezsen ve onlar da seni görmezse asıl sen merak duygusu uyandırırsın ve senin hareketlerini tahmin edemezler. Şuan için o kadının seni takip ederek, kendince kontrol altında tuttuğunu düşündüğünü düşünüyorum. Asıl ortadan kaybolursan, endişeye sebep olursun.

Madem tamamıyla engellemek istemiyorsun, en azından o kadını ve fake profilini engelle. Eski erkek arkadaşını engelleme. Hem gözüne çarparsın sürekli hem de kadın kuşkulanır.

Senin hissettiğin intikam hissini, hayalkırıklığını, mutsuzluğunu, hayata karşı güven duygunun bitmesini son derece iyi anlıyorum. Herşeyin biraz rayına oturması için ciddi zamana ihtiyacın var. Ama tek endişelenmen gereken, kendi huzurun ve olabildiğince hissettiğin kötü duygu ve anılardan uzaklaşmayolunu nasıl bulacağın.

Konunun temeline gelince de, dediğim gibi. Kadının seni kontrol altında tutmaya çalıştığını ve kendi profilinden özellikle bakmasınınsa, gözünün üstünde olduğunu hissettirmek istemesi olduğunu, sana eski anıları hatırlatıp, içine kapanmanı veya onlardan uzak durman gerektiğini ikaz etmesi gibi saçma şeyler olduğunu düşünüyorum.

Kendi huzurun için engellemelisin. Baksana kadın tek hareketiyle senin vaktini çalıyor. Düşünmeye sevkediyor. Kim ki o? Lafı uzattım belki ama üzüldüm cidden.

Bu kadar yüzsüz insanların seni takıntı yapacagını nasıl düşünüyorsun? Son cümleni esas alıyorum burada. Yani sen istediğin kadar intikam duygusu ile hareket et, birşeyler yap veya yapma. Bu önemsiz. Bunlardan çekincesi olan insanlar zaten bu kadar yıkıcı ve ahlaksız olamazlardı.

Ulaşılabilirlikten kastım; onları görmezsen ve onlar da seni görmezse asıl sen merak duygusu uyandırırsın ve senin hareketlerini tahmin edemezler. Şuan için o kadının seni takip ederek, kendince kontrol altında tuttuğunu düşündüğünü düşünüyorum. Asıl ortadan kaybolursan, endişeye sebep olursun.

Madem tamamıyla engellemek istemiyorsun, en azından o kadını ve fake profilini engelle. Eski erkek arkadaşını engelleme. Hem gözüne çarparsın sürekli hem de kadın kuşkulanır.

Senin hissettiğin intikam hissini, hayalkırıklığını, mutsuzluğunu, hayata karşı güven duygunun bitmesini son derece iyi anlıyorum. Herşeyin biraz rayına oturması için ciddi zamana ihtiyacın var. Ama tek endişelenmen gereken, kendi huzurun ve olabildiğince hissettiğin kötü duygu ve anılardan uzaklaşmayolunu nasıl bulacağın.

Konunun temeline gelince de, dediğim gibi. Kadının seni kontrol altında tutmaya çalıştığını ve kendi profilinden özellikle bakmasınınsa, gözünün üstünde olduğunu hissettirmek istemesi olduğunu, sana eski anıları hatırlatıp, içine kapanmanı veya onlardan uzak durman gerektiğini ikaz etmesi gibi saçma şeyler olduğunu düşünüyorum.

Kendi huzurun için engellemelisin. Baksana kadın tek hareketiyle senin vaktini çalıyor. Düşünmeye sevkediyor. Kim ki o? Lafı uzattım belki ama üzüldüm cidden.

biliyorum ama bunu da aşmalıyım. iç içe olmayı karşımda bile olsa umursamamayı başarmalıyım. ki güçlü olabileyim. çünkü gerçekten karşıma çıkabilirler dünya baya küçük. kaçarak olmaz. en iyi defans ataktır artık böyle düşünüyorum. senelerce hep kabuğuma girdim halbuki benim yapım bu değildi aslında. dolayısıyla yapamadım kabuğumda kendim olamadım.

ben buyum kaçan değil dimdik duranım hep de böyle oldu.

bu karmaşa içinde huzuru kendim bulabilmeliyim ki bu sınavdan da çıkayım. yoksa daha da ezik hissederim.

kızlar ya..

hani bi arkadaşıma ben yazmıştım ya uzak dur diye. o da beni silmişti ya.

bu kadınla aynı evde yaşıyorlar. fotolarından fark ettim.

iddiaya varım sırf benim listemde görüp el atmıştır yakınlaşmıştır kıza.

ben nası bir kumpasa getiriliyorum bu ruh hastası kadın yüzünden ya

Back
X