Bu kadar yüzsüz insanların seni takıntı yapacagını nasıl düşünüyorsun? Son cümleni esas alıyorum burada. Yani sen istediğin kadar intikam duygusu ile hareket et, birşeyler yap veya yapma. Bu önemsiz. Bunlardan çekincesi olan insanlar zaten bu kadar yıkıcı ve ahlaksız olamazlardı.
Ulaşılabilirlikten kastım; onları görmezsen ve onlar da seni görmezse asıl sen merak duygusu uyandırırsın ve senin hareketlerini tahmin edemezler. Şuan için o kadının seni takip ederek, kendince kontrol altında tuttuğunu düşündüğünü düşünüyorum. Asıl ortadan kaybolursan, endişeye sebep olursun.
Madem tamamıyla engellemek istemiyorsun, en azından o kadını ve fake profilini engelle. Eski erkek arkadaşını engelleme. Hem gözüne çarparsın sürekli hem de kadın kuşkulanır.
Senin hissettiğin intikam hissini, hayalkırıklığını, mutsuzluğunu, hayata karşı güven duygunun bitmesini son derece iyi anlıyorum. Herşeyin biraz rayına oturması için ciddi zamana ihtiyacın var. Ama tek endişelenmen gereken, kendi huzurun ve olabildiğince hissettiğin kötü duygu ve anılardan uzaklaşmayolunu nasıl bulacağın.
Konunun temeline gelince de, dediğim gibi. Kadının seni kontrol altında tutmaya çalıştığını ve kendi profilinden özellikle bakmasınınsa, gözünün üstünde olduğunu hissettirmek istemesi olduğunu, sana eski anıları hatırlatıp, içine kapanmanı veya onlardan uzak durman gerektiğini ikaz etmesi gibi saçma şeyler olduğunu düşünüyorum.
Kendi huzurun için engellemelisin. Baksana kadın tek hareketiyle senin vaktini çalıyor. Düşünmeye sevkediyor. Kim ki o? Lafı uzattım belki ama üzüldüm cidden.