aldatıldığım kadın beni sosyal medyada gözetliyor?!

çünkü bu kadının varlığından şüphelenmiş ama kanıt bulamamıştım o yüzden teklifini kabul etmemiştim. çok mantıklı bişi yaptığımı şu an anlıyorum.

ex ile hiç iletişimim yok engelli falan da değil ama sildim attım gerçekten artık umrum değil o açıdan.

ama dediğini istiyorum, pişman olsun köpek olsun istiyorum. bu sevgiden değil yaşadığım ihanetin acısından dolayı. bana yaşattıklarını yaşasın istiyorum. gözü yaşlı uyuyup gözü yaşlı uyanmak hayatımı yitirmenin sınırlarında gezmek ne demek ben biliyorum bana bunların hepsini yaşattı hiç hak etmemişken. toparladım kendimi şu an ama o ikisi de benim eskiden olduğum kadar hatta daha kötü olsunlar istiyorum.

o kadını bi çekici bulan benim ex zaten. bütün erkek arkadaşlarım bekar bile olsam bakmam dediler ki bana da çirkin geliyor. sadece cinsellik sinyalleri çok fazla yayan bir kadındı o açıdan baya zıtız tabi. ama elde etmeden böylesi çekici gelir de sonradan elinde tutamayınca baltayı taşa vurduğunu anlayacak. anlasın hak etti.

Senin yasadıgın o zulmü, sıkıntıyı ve gozyaslarını cok iyi anlıyorum. Ancak bir erkek asla senin yasadıgın kadar sıkıntı yasamaz ayrılıkta veya sonradan da olsa hayalkırıklıgında...O kadın da kaşar oldugu için yaşamaz bunları...

Senin teklifi kabul etmemen de onu o kadına daha çok itmiştir çünkü malum bi dala tutunmadan yasayamıyorlar...O kadını egale etmesini bilmeliydin, ondan koparmayı, parmagında oynatmayı yapabilmeliydin...Acı ama gercek su ki sende bazı bulamadıklarını onda bulmuş olmalı artık herneyse...Ama 9 yıl yine de cok fazla surekli bu kadından suphelenmek ve guvenmemek için daha kısa sürede de anlayıp halledebilirdin

İnsan aşık olunca gözü kör oluyor. Dünyadaki herkes işaret etse bile bekliyor, inanmıyor. 9 sene beklemeni bu yüzden çok iyi anlıyorum. Emin olamamak, bırakamamak, karışık hisler içindeyken sevginin ağır basması, acı şeyler tabi.

Yanlış anlama lütfen ama ben senin sorduğun sorulardan, güçlendiğini değil ama güçlü gözükmeye çalıştığını düşünüyorum. Lütfen kendini azad et ve her türlü iletişim yolunu kapat. O kadın seni stalklarken, aklına düşmüyor mu yaşadığın kötü günler? Veya hiç mi kendine şu soruyu sormuyorsun; 'acaba başını yastığa koyduğu an, hiç vicdan azabı çekip aglamıyor mu'

Bence senin kendini dinlemeye ihtiyacın var. Bu durumla karşılaşan ilk kadın sen değilsin ve olmayacaksın. Tecrübe her zaman iyidir. Kadının her iki adresini de engelle. Bırak neden bakıyor veya baktı mı kuşkularını. Engelle ki ulaşılmaz ol. Onlar düşünsün asıl. Sen görmek zorunda değilsin. Şöyle düşün en azından kadını biliyorsun, nasıl kişilikler olduğunu ve neler yaşadıklarını tahmin edebiliyorsun. Karşındakinin kim olduğunu dahi bilmeseydin ve hep bunu merak etseydin acaba ne yaşardın? O yüzden sorular veya cevapları önemli degil. Senin ruhunun temizlenmesi ve huzurun önemli.

Senin yasadıgın o zulmü, sıkıntıyı ve gozyaslarını cok iyi anlıyorum. Ancak bir erkek asla senin yasadıgın kadar sıkıntı yasamaz ayrılıkta veya sonradan da olsa hayalkırıklıgında...O kadın da kaşar oldugu için yaşamaz bunları...

Senin teklifi kabul etmemen de onu o kadına daha çok itmiştir çünkü malum bi dala tutunmadan yasayamıyorlar...O kadını egale etmesini bilmeliydin, ondan koparmayı, parmagında oynatmayı yapabilmeliydin...Acı ama gercek su ki sende bazı bulamadıklarını onda bulmuş olmalı artık herneyse...Ama 9 yıl yine de cok fazla surekli bu kadından suphelenmek ve guvenmemek için daha kısa sürede de anlayıp halledebilirdin

biliyorum evet yaşamaz erkekler çok benciller. ben de bencilleşmeye çalışıyorum kendimi değiştirmeye çalışıyorum.

bence tekliften önce de yaşıyordular en azından cinsel olarak. buna eminim teklif öncesinde bazı iletişimlerini yakaladım ama iş ortamından kaynaklı olduğuna dair ikna etti beni ve arasına set koydu. muhtemelen yatak ilişkileri vardı, kadının da evliliği bitince benimkine atladı.

bende bulamadığı şey yataktı tabi ki. geri kalan hiçbir şeyi de o kadında bulamayacak benim en büyük lanetim de o olacak.

kaldı ki birlikte olduklarını kabul etmemişti yani ne kadar bir ilişki bilemiyorum ileride ne olurlar. annesine de olanları anlattığım için gelin olarak istemeyecektir diye düşünüyorum.

böyle yani. :)

İnsan aşık olunca gözü kör oluyor. Dünyadaki herkes işaret etse bile bekliyor, inanmıyor. 9 sene beklemeni bu yüzden çok iyi anlıyorum. Emin olamamak, bırakamamak, karışık hisler içindeyken sevginin ağır basması, acı şeyler tabi.

Yanlış anlama lütfen ama ben senin sorduğun sorulardan, güçlendiğini değil ama güçlü gözükmeye çalıştığını düşünüyorum. Lütfen kendini azad et ve her türlü iletişim yolunu kapat. O kadın seni stalklarken, aklına düşmüyor mu yaşadığın kötü günler? Veya hiç mi kendine şu soruyu sormuyorsun; 'acaba başını yastığa koyduğu an, hiç vicdan azabı çekip aglamıyor mu'

Bence senin kendini dinlemeye ihtiyacın var. Bu durumla karşılaşan ilk kadın sen değilsin ve olmayacaksın. Tecrübe her zaman iyidir. Kadının her iki adresini de engelle. Bırak neden bakıyor veya baktı mı kuşkularını. Engelle ki ulaşılmaz ol. Onlar düşünsün asıl. Sen görmek zorunda değilsin. Şöyle düşün en azından kadını biliyorsun, nasıl kişilikler olduğunu ve neler yaşadıklarını tahmin edebiliyorsun. Karşındakinin kim olduğunu dahi bilmeseydin ve hep bunu merak etseydin acaba ne yaşardın? O yüzden sorular veya cevapları önemli degil. Senin ruhunun temizlenmesi ve huzurun önemli.

Bence de...
Ama bu intikam duygusu bi süre daha biz ne desek devam eder...İkisini.de engellesen de arada açıp bakarsın...
Zaman lazım...Zaman gecer acın diner, yasadıklarına bakınca ne aptalmısım buna mı uzulmusum dersin, işte o gün stalklamak aklına bile gelmez...Hatta yeni biri olur hayatında

Sadece zaman..

biliyorum evet yaşamaz erkekler çok benciller. ben de bencilleşmeye çalışıyorum kendimi değiştirmeye çalışıyorum.

bence tekliften önce de yaşıyordular en azından cinsel olarak. buna eminim teklif öncesinde bazı iletişimlerini yakaladım ama iş ortamından kaynaklı olduğuna dair ikna etti beni ve arasına set koydu. muhtemelen yatak ilişkileri vardı, kadının da evliliği bitince benimkine atladı.

bende bulamadığı şey yataktı tabi ki. geri kalan hiçbir şeyi de o kadında bulamayacak benim en büyük lanetim de o olacak.

kaldı ki birlikte olduklarını kabul etmemişti yani ne kadar bir ilişki bilemiyorum ileride ne olurlar. annesine de olanları anlattığım için gelin olarak istemeyecektir diye düşünüyorum.

böyle yani. :)

Sadece cinsellik bir erkeği bir kadında istikrarlı şekilde tutamaz...Ben adamı savunmuyorum ama sizin ilişkideki eksik neydi objektif bi bak ve sonraki ilişkinde onları da tamamla...Ben de kendime sordum bu soruları zamanında.
Örnek: adamı fazla pohpohlamamışsındır, övmemişsindir, takdir fazla etmemişsindir, fazla dişi.değilsindir vs vs..onda buldugu herneyse...

Burada onemli olan onun pişman olması, yanması yakılması, onla olmak istese de annesinin kabul etmemesi, seni yana yakıla araması değil herne kadar bunları istesen de...Onemli olan sensin yani sen bu ilişkide ne hatalar yaptın...Sen değiş ki aynısı birdaha basına gelmesin...Çünkü aynı hataları yaptıgımı surece benzer kişiler karsımıza cıkıp cıkıp duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:

aslında aşktan öte verdiğim emeğe kıyamadım. kendimden çok ona emek verdim onu adam ettim. sevgimin saflığı aptallığı idi bu. pişmanım şu an. oynadığım atın yanlış çıkmasının ihtimalini bile düşünmek istemedim. bu arada adam da beni çevremden kopardı işsizliğimi devam ettirmek için psikolojimle oynadı vs. sırf ona bağımlı olayım çevrem olmasın ki onu bırakamayım diye yapmış bunları.

neyse. evet henüz güçlü değilim. güçlü gibi görünüp bir yandan da kendimi güçlendirmeye çalışıyorum. hayatımı çok salmışım toparlamaya çalışıyorum. valla vicdan azabı çektiğini düşünmüyorum... onların kalplerine oynama gibi bi hevesim yok olmadığını biliyorum zaten.

o yüzden onların oyununda gücümle onları yenmek istiyorum. bu da şimdi değil ileride olucak. bunun için gereken adımları atıyorum, bu gücü kendi hayatım için istiyorum aslında ama bir yandan da onları pişman etmiş olacağım.

engellememiş olmam ulaşılabilir olduğum anlamına gelmiyor bence. engellersem ve ortadan kaybolursam herkesin kârına oluyor. çünkü kolaylıkla unutabiliyorlar beni. şimdiye kadar yoktum ortada ve bu işlerine geldi ikisinin de.

bundan sonra ben de varım ve benden çekinsinler istiyorum.bundan sonra ben değil onlar üzülecek takıntı yapıcak beni...

Sadece cinsellik bir erkeği bir kadında istikrarlı şekilde tutamaz...Ben adamı savunmuyorum ama sizin ilişkideki eksik neydi objektif bi bak ve sonraki ilişkinde onları da tamamla...Ben de kendime sordum bu soruları zamanında.
Örnek: adamı fazla pohpohlamamışsındır, övmemişsindir, takdir fazla etmemişsindir, fazla dişi.değilsindir vs vs..onda buldugu herneyse...

Burada onemli olan onun pişman olması, yanması yakılması, onla olmak istese de annesinin kabul etmemesi, seni yana yakıla araması değil herne kadar bunları istesen de...Onemli olan sensin yani sen bu ilişkide ne hatalar yaptın...Sen değiş ki aynısı birdaha basına gelmesin...Çünkü aynı hataları yaptıgımı surece benzer kişiler karsımıza cıkıp cıkıp duruyor

anladım demek istediğini.. sorunum bence güçsüzleşmemdi. ilişkinin ilk 3-4 yılında ben gerçekten çok bireysel kendi bildiğini okuyan hırslı güçlü bir kadındım sonra ne olduysa işler terse döndü.

aslında o kadın o açıdan bana benziyor biraz. eski halime benziyor yani.. muhtemelen onu çeken de o oldu.

belki de şimdi kendimi toparlamam ondan bu kadar kafasına takmaya sebep oluyordur o kadının.

ilk okudugumda eski sevgilin kadinin hesabindan bakiyordur diye gecti aklimdan, sanki öyle gibi gercekten.

onu ben de düşündüm ama ikisi farklı şehirlerdeler şu an ve kadın bakmaya devam ediyor.. eski sevgili değil yani.

ha aralarındaki ilişki nasıl bilmiyorum belki birlikte bakıp muhabbet bile ediyorlardır hakkımda baya geniş mezhepli oldukları için şaşırmam.

Birlikte bakıp durum analizi yapıyolardır. Eski sevgilim biz ayrılmamışken başka bi kızla görüşmeye başladı öğrendiğim gibi ayrıldım benzer durum. Kızla birlikte bana bakmışlar uzun yıllar. Çocuk kendi ağzıyla itiraf etti sonradan benden çok o bakıyordu napıyorsun nerdesin ona ya da bana imalı bir paylaşım atacak mısın her an msj atıp barışmak isteyeceğini sandı saplantı yaptı seni vs vs diye büyük ihtimal aynı durum. Arada birlikte bakıyorlar kadın Ben rahatım bak kıskanmıyorum imajı vermeye çalışıyor çocuğa alttan alttan, içten içe de kadın kuduruyor onlara bir gönderme yapacakmısın diye. Benim stalklanmam 7 yıl boyunca sürdü bu çift tarafından iki güne sıkılırlar diye düşünme :halay:

anladım demek istediğini.. sorunum bence güçsüzleşmemdi. ilişkinin ilk 3-4 yılında ben gerçekten çok bireysel kendi bildiğini okuyan hırslı güçlü bir kadındım sonra ne olduysa işler terse döndü.

aslında o kadın o açıdan bana benziyor biraz. eski halime benziyor yani.. muhtemelen onu çeken de o oldu.

belki de şimdi kendimi toparlamam ondan bu kadar kafasına takmaya sebep oluyordur o kadının.

Yani son yıllarda ona bagımlı, zayıf, onsuz yapamayan birine dönüştün. O ise bu sefer üste çıktı, görüşmek için hep sen istekli oldun falan...Artı güvenin yoktu en büyük mesele...Olan biteni tam olarak hiç.bilemediğin bir x kişisi vardı arada...Bu x kişisi ne zaman basladı nasıl bir ilişkiydi hep bir muamma olarak kaldı...Bu ilişkinin bu sekilde saglıklı olmasına imkan yoktu..
Hiçbir zaman bir erkek için ondan fazla istekli olmayacaksın...Değerini hissettireceksin ama dişiliğin de yerinde olacak...Çok geç öğrendim ben de

Sen 9 yıllık sevgilisin, uzun suren ilişkilerde erkeğin geri donme ihtimali yuksektir, o kadın da bunun farkında...Belki de ex in sana bakmıs mı diye bakıyordur..Onun içinde hep bi korku içinde seni takip edecek..Uzun surmus ilişkiler yenileri korkutur...Tadını cıkar :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Birlikte bakıp durum analizi yapıyolardır. Eski sevgilim biz ayrılmamışken başka bi kızla görüşmeye başladı öğrendiğim gibi ayrıldım benzer durum. Kızla birlikte bana bakmışlar uzun yıllar. Çocuk kendi ağzıyla itiraf etti sonradan benden çok o bakıyordu napıyorsun nerdesin ona ya da bana imalı bir paylaşım atacak mısın her an msj atıp barışmak isteyeceğini sandı saplantı yaptı seni vs vs diye büyük ihtimal aynı durum. Arada birlikte bakıyorlar kadın Ben rahatım bak kıskanmıyorum imajı vermeye çalışıyor çocuğa alttan alttan, içten içe de kadın kuduruyor onlara bir gönderme yapacakmısın diye. Benim stalklanmam 7 yıl boyunca sürdü bu çift tarafından iki güne sıkılırlar diye düşünme :halay:

ohaa...

cidden aynı durum. demi ben de öyle tahmin ettim ben cool kadınım rahatım bak konuşurum bile hakkında falan diye ayaklarında muhtemelen. yani benleyken bile adamla çıkan bu kafada devam eder diye düşünüyorum. baya yüzsüz bi tip geniş mezhepli bayaaa...

peki seninkilerin akibeti ne oldu? 7 yıl boyunca çıktılar ve seni mi konuşmuşlar çüşş...

onlara gönderme hmmm... onun takıntılarını bildiğim için onla oynayabilirim aslında. ama kuduran bi cins olsa bu kadar geniş mezhepli olmazdı muhtemelen

Yani son yıllarda ona bagımlı, zayıf, onsuz yapamayan birine dönüştün. O ise bu sefer üste çıktı, görüşmek için hep sen istekli oldun falan...Artı güvenin yoktu en büyük mesele...Olan biteni tam olarak hiç.bilemediğin bir x kişisi vardı arada...Bu x kişisi ne zaman basladı nasıl bir ilişkiydi hep bir muamma olarak kaldı...Bu ilişkinin bu sekilde saglıklı olmasına imkan yoktu..
Hiçbir zaman bir erkek için ondan fazla istekli olmayacaksın...Değerini hissettireceksin ama dişiliğin de yerinde olacak...Çok geç öğrendim ben de

Sen 9 yıllık sevgilisin, uzun suren ilişkilerde erkeğin geri donme ihtimali yuksektir, o kadın da bunun farkında...Belki de ex in sana bakmıs mı diye bakıyordur..Onun içinde hep bi korku içinde seni takip edecek..Uzun surmus ilişkiler yenileri korkutur...Tadını cıkar :))

aslında son ana kadar hissettirmedi bana çok. hani tek taraflı gibi değildi. nası diyeyim ufak işlerime koşardı o konuda yardım ederdi ama büyük şeylerde yardım etmezdi, yani mesela sınava çalışmama öyle temelli yardım etmedi hiç. ama atıyorum marketteyken ararsa hemen yanıma gelir damlar ücretini o öder torbalarımı taşırdı vs. ya da şuraya buraya gidelim kısımlarını ben seçerdim hep yani benim istediğimi yapar, gönlümü hoş tutardı hediyesidir ne biliim gezerken bişi beğenirim vs o tip şeylerle beni mutlu etmeye çalışırdı.

zaten o yüzden bu duruma sinir oldum. bunları ben sevdiği için yapıyor sanıyordum. halbuki onu bırakmayayım diye sırf yapmış olmak için yapıyormuş. :(

ama geçmişte çok daha duygusal şeyler yapardı bana mesela adıma site açıp oradan romantik şeyler yazardı vs. ama evlilik teklifini mesela o kadar kuru etmişti ki hiçbir inceliksiz... resmen sevgisinin olmadığını hissetmiştim sırf etmiş olmak için etti. yani lafta ben teklif ettim o kabul etmedi oldu...

neyse evet benim için uzun ilişki bitti çünkü bana yanlışı yapan oydu. o yüzden içimde bitirebildim. onunsa içinde sevgimin bitmesi zor çünkü ben ona hiç yanlış yapmadım. zaman geçtikçe beni kötü bileceği bir şey yok elinde.

zaten bi fotosunu gördüm arkadaşında resmen yüzü çökmüş saç sakal karışmış hiç iyi görünmüyordu. bense aksine gençleştim güzelleştim bu kadar ay içerisinde :P ;)

Sefan olsun bosverrr
Mevzu sen olduguna gore pek huzirlu bir iliskileri yok gibi...yada kadin epey huzursuz iliskide belli ki.

ohaa...

cidden aynı durum. demi ben de öyle tahmin ettim ben cool kadınım rahatım bak konuşurum bile hakkında falan diye ayaklarında muhtemelen. yani benleyken bile adamla çıkan bu kafada devam eder diye düşünüyorum. baya yüzsüz bi tip geniş mezhepli bayaaa...

peki seninkilerin akibeti ne oldu? 7 yıl boyunca çıktılar ve seni mi konuşmuşlar çüşş...

onlara gönderme hmmm... onun takıntılarını bildiğim için onla oynayabilirim aslında. ama kuduran bi cins olsa bu kadar geniş mezhepli olmazdı muhtemelen
Evet hep konuşmular o ara erkek arkadaşım oldu 2 senelik, son zamanlarında attığım fotoğraftan mutsuz olduğumu yakında ayrılacağıma kadar bilmişler baya ajanlık derecesinde stalker. 7 sene sonra noldu çocuk bana döndü ben istemedim :D cool olcam derken sevmeyen adamın aklına sokup aşık edebiliyorlar, seninki seni seviyormuş bir de, geri dönüşü bela olmaya rezillik çıkarmaya kadar gidebilir dikkatli olmanı öneririm. Ama benim hikayemdeki kız seninki gibi değildi gayet iyi bir kızdı benimle olan boyutu düşünülmeyince, seninkisi baştan bozuk plak..

Sefan olsun bosverrr
Mevzu sen olduguna gore pek huzirlu bir iliskileri yok gibi...yada kadin epey huzursuz iliskide belli ki.

beter olsunlar :P

ben de öyle düşünüp daha da mutlu oluyorum inatlarına :)

anca izlerler öyle. bi yandan da kadın önce bana takıp mı sevgilime oynadı onu düşündüm.

ya da biseksüel falan mı acaba bile dedim :)

Evet hep konuşmular o ara erkek arkadaşım oldu 2 senelik, son zamanlarında attığım fotoğraftan mutsuz olduğumu yakında ayrılacağıma kadar bilmişler baya ajanlık derecesinde stalker. 7 sene sonra noldu çocuk bana döndü ben istemedim :KK70: cool olcam derken sevmeyen adamın aklına sokup aşık edebiliyorlar, seninki seni seviyormuş bir de, geri dönüşü bela olmaya rezillik çıkarmaya kadar gidebilir dikkatli olmanı öneririm. Ama benim hikayemdeki kız seninki gibi değildi gayet iyi bir kızdı benimle olan boyutu düşünülmeyince, seninkisi baştan bozuk plak..

yok yaa.. nereye bela oluyor o çapsız. hiçbir şey yapamaz. öyle şeylere pabuç bırakmam ben.

herkes dönünce falan diyor da ben döneceğini düşünmüyorum ya. neden dönsün ki?

senin kız da kurbanmış bence. ama benimki bildiğin yılan. çakalın önde gideni

yok yaa.. nereye bela oluyor o çapsız. hiçbir şey yapamaz. öyle şeylere pabuç bırakmam ben.

herkes dönünce falan diyor da ben döneceğini düşünmüyorum ya. neden dönsün ki?

senin kız da kurbanmış bence. ama benimki bildiğin yılan. çakalın önde gideni
Bugüne kadar kendimden ve çevremden terkeden ya da terketmeye iten her erkeğin döndüğünü gördüm çoğu kişi de tecrübelerinden bunu söylüyordur. Özellikle evlenmeyi kafaya takan erkekler yeni bir risk almaktansa zamanında canını yaktıkları kızları tercih ediyorlar zamanında sevildiklerini bildikleri için ilk onları deniyorlar

Bugüne kadar kendimden ve çevremden terkeden ya da terketmeye iten her erkeğin döndüğünü gördüm çoğu kişi de tecrübelerinden bunu söylüyordur. Özellikle evlenmeyi kafaya takan erkekler yeni bir risk almaktansa zamanında canını yaktıkları kızları tercih ediyorlar zamanında sevildiklerini bildikleri için ilk onları deniyorlar

ilginçmiş. ama o konumu durumu vs itibariyle çok rahat yeni saf bi kız bulur hatta bulmuştur bile belki bu kadının haberi yoktur.

asıl benim kendimden kariyerli yaşıma uygun düzgün birini bulmam zor. erkekler için belli bi yaştan ve kariyerden sonra birilerini bulmaları çok kolay evlenmek için.

ilginçmiş. ama o konumu durumu vs itibariyle çok rahat yeni saf bi kız bulur hatta bulmuştur bile belki bu kadının haberi yoktur.

asıl benim kendimden kariyerli yaşıma uygun düzgün birini bulmam zor. erkekler için belli bi yaştan ve kariyerden sonra birilerini bulmaları çok kolay evlenmek için.
Kendini küçümseme kesinlikle hata yaparsın. Ama ilk aradığın daha yüksek kariyerse çok güzel fırsatları kaçırabilirsin de. Kariyeri uğruna çok çalışması gereken işten sana ve tatile zaman ayıramayacak biri bile olabilir ya da kariyerini küçük bir hatayla kaybedebilir. Seni daha mutlu etmek için daha çok çalışacak ama asla senden olan zamanını çalmayacak birini bulursun umarım hem gözüne hem gönlüne güzel olan :)

Back
X