- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi esmergizmo
çünkü bu kadının varlığından şüphelenmiş ama kanıt bulamamıştım o yüzden teklifini kabul etmemiştim. çok mantıklı bişi yaptığımı şu an anlıyorum.
ex ile hiç iletişimim yok engelli falan da değil ama sildim attım gerçekten artık umrum değil o açıdan.
ama dediğini istiyorum, pişman olsun köpek olsun istiyorum. bu sevgiden değil yaşadığım ihanetin acısından dolayı. bana yaşattıklarını yaşasın istiyorum. gözü yaşlı uyuyup gözü yaşlı uyanmak hayatımı yitirmenin sınırlarında gezmek ne demek ben biliyorum bana bunların hepsini yaşattı hiç hak etmemişken. toparladım kendimi şu an ama o ikisi de benim eskiden olduğum kadar hatta daha kötü olsunlar istiyorum.
o kadını bi çekici bulan benim ex zaten. bütün erkek arkadaşlarım bekar bile olsam bakmam dediler ki bana da çirkin geliyor. sadece cinsellik sinyalleri çok fazla yayan bir kadındı o açıdan baya zıtız tabi. ama elde etmeden böylesi çekici gelir de sonradan elinde tutamayınca baltayı taşa vurduğunu anlayacak. anlasın hak etti.
Senin yasadıgın o zulmü, sıkıntıyı ve gozyaslarını cok iyi anlıyorum. Ancak bir erkek asla senin yasadıgın kadar sıkıntı yasamaz ayrılıkta veya sonradan da olsa hayalkırıklıgında...O kadın da kaşar oldugu için yaşamaz bunları...
Senin teklifi kabul etmemen de onu o kadına daha çok itmiştir çünkü malum bi dala tutunmadan yasayamıyorlar...O kadını egale etmesini bilmeliydin, ondan koparmayı, parmagında oynatmayı yapabilmeliydin...Acı ama gercek su ki sende bazı bulamadıklarını onda bulmuş olmalı artık herneyse...Ama 9 yıl yine de cok fazla surekli bu kadından suphelenmek ve guvenmemek için daha kısa sürede de anlayıp halledebilirdin