Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

Sakın bunu yapma. Daha fazla üzülmen için kendine sebepler yaratma. Zıkkım yesin.
S. Ktiri Çek defolup gitsin.

Niye hala içi cız etmicek mi filan diyosun. Seni düşünse böyle bi halt yemedi. Biz kadınlar niye böylemiz. Niye hep veren taraf biziz. O adamın annesi değilsin. Ne doyuracak karnını. Bide oruç tuttu iftar mı yapacak. Zina yaparken Allah'ı yokmuydu

Kendine acıma, eşinin acımasını bekleme.
Kıymetlimi olmak istiyorsun koy kapıya. Boşansın boşamazsın o senin bileceğin birşeyi ama böyle yapmaya devam edersen her halükarda kıymetsiz olursun. Koy kapıya. Konuşma.
Sen böyle yaptıkça adam hatasını küçümseyecek. Baksana hayat eskisi gibi devam ediyor imajı veriyorsun.
Hakettiği kadar değer ver!!!!!!

Ben neden böyleyim?
sonuçta burası bi ev ve yemek pişmeli diyip yapıyorum bu çamaşırlar yıkanmalı diyip yıkayıp ütülüyorum
Herşeyi tıka basa içime bastırıyorum
onla oturup yicek değilim tabiki ama yapmadanda içim rahat etmedi
Ben böyle şeylere alışık değilim..
Hep el bebek gülbebek büyütüldüm kimse bana şurdan kalk şuraya otur demedi
Ben kimseye zarar vermeyi bilmeden büyütüldüm..

Nasıl biriyim ki kendime şaşıyorum yemek yapıp ev temizledim çamaşır as topla acaba kafayımı yedim şurumumu kaybettim diye düşündüm bi ara ben normal değilim bunları yaşayan yapan ben olmamam heralde diyorum sizin gibiyim bende kendime sövüyorum.

Bak canım, yemeğini de yap çamaşırınıda yıka. Dünya durmadı ya tabiiki yap. Hemde meşgul etmiş olursun kafanı.
Ama ağlamak istiyosanda bağıra bağıra ağla, istiyorsan kır dök.
Benim demek istediğim o adiyi alma evine. Asla hak etmiyor senin yüzünü dahi görmeyi.
Şöyle kocaman bir s.ktir Çek. İçini soğut. Sonra için nasıl istiyorsa öyle yap. Haketmediniz değeri verme. Sana acımasını bekleme asla acımayacak.

Defalarca kovdum dün senin şerefin yokmu onurun yok mu azıcık şerefin varsa git dedim
ölürümde gitmem diyo dün kapıya dayaındı 15-20 açmadım konuşuyo aç nolur diye bina çıkcaktı nerdeyse sesine sadece şarj aletimi 1-2 eşyamı alıp gidicem dedi kilidi açıp odaya gidip kapıyı kilitledim alıp gitmedi eşlarını adam gitmiyo millete rezil olmak istemiyorum anlayın beni de inanın bende defolup gitmesini istiyorum suan.

Ben bide yarın onunla iftar yemeğine gidicem 3-5 gün öncesinden verilmiş bir söz..
hazırlık yapılmıştır falan
Nasıl gidicem napıcam nasıl hakim olucam onun tavırlarına bi de gidimde beni görsünler bu adamın karısı neymiş diyorum
ikilemlerde yaşamaya başladım kendimle çelişiyorum hatta iç sesimle kavga edip konuşuyorum baya kendimle
ben delirmedim umarım..
sabah pat pat pat sesleriyle uyudum kulağımın dibinde ard arda balonlar patladı yani patlıyomuş gibi oldu patladı ama o sesleri duydum

allahım yardımcın olsun arkadaşım ilk sayfadan buraya kadar butun yazdıklarını okudum ve gerçekten çok üzüldüm ne biçim insanlar var hele birde bu erkeklerin suç işledikten sonra sırnaşmaları yokmu hepten beni çileden çıkartıyor.
birde 4aydır görüşmüyormuşlar neden telefonda hala resimler duruyor madem önemsemediği biri neden resimleri saklıyor anlamış deilim benim için önemli olmasa veya pişman olsam şahsen o resimler gelir gelmez silerim

bu akşamda iftara geldimi

Dün gelmemişti bugün geldi yedi ve defoldu gitti (extra aracıyla çalışıyo yine şirkete bağlı)
Ben salonda yedim yemeğimi o da bişiler yemiş mutfakda yanıma geldi defol git sakın dokunma bana dedim
yarın bizi bekliyolar yapma nolur gel dedi bende sevgilinle pardon aşiftenle gidersin dedim.
Aradılar şirketten gitti
cehennemin dibine gitsin!

çok zor bir durum içindesin arkadaşım.hadi affettin diyelim bir daha tartışınca gene gitmeyeceği ne malum ve sen bunu nasıl unutucaksın her eve geldgnde nerden geliyor diye şüpheyle bakıcaksın sana dokunduğunda aklına gelicek bilemiyorum canım çok zor allahım yardımcın olsun

canım mükafatımı kim verecek demişsin tabiki rabbim verecek sen bol bol dua et rabbim tez vakitte sana çıkış kapısı açsın inşallah bu durumdan enaz zarar görerek çıkarsın umarım....zıkkımın pekini yesin ya çok sinirlendimsabır canım sabrın sonu herzaman selamettir....ama bencede eve alma annesine filan gitsin ne yerse ne giyerse giysin boşversen mis gibi yap yemeğini kendin ye ne onu düşünüyorsun bu kervan böyle geldi böyle devam edecek diye düşünecek bakacakki sen evin işini yapıyorsun,yemek yapıyorsun....

bilirim aldatılmanın ne olduğunu,hele benim eşim yapmaz diyorsan..ben üzüntüden 5 kilo vermiştim 1 haftada.13 yıl geçti hala unutmuş değilim..şöyle yapabilirsin Hem eşinize, hem de eşinizin sizi aldattığı kadına karşı ( kişilik haklarınız ve aile değerleriniz zarar gördüğünden )manevi tazminat davası açabilirsiniz.Evli bir kimsenin evlilik dışı birlikteliği, diğer eşin sosyal kişilik değerlerine saldırı niteliğinde olduğu gibi, bu eyleme katılan kişinin eylemi de bundan ayrı düşünülemez. Dolayısıyla, bu eyleme evliliği bilerek katılan kişi de diğer eşin uğradığı zarardan sorumludur.

Aynen o durum içerisindeyim şuan

slm ben sizide eşinizide tanımam çok çok yakın bi arkadaşımın başına geldi buna bnzer bi olay ama onlarda adam karısınn kendini aldatığını sanıyordu nerdeyse katil olacaktı adam ve yine aynı sizdeki gibi telefondan farketti kocası durumu ama olay o kadar karışıktı ki kadın kadına mesaj atıyo sankş erkek gibi kocasının bunu fark etmesini sağlıyo daha ne dümenler çeviriyo ama asıl amaç o kadının adamı elde etmek istemesiymiş katil olacaktı karısını öldürecekti nerdeyse arkadaşımn abisi o ani öfkesiyle uzun araştırmalar soucunda olay gün yüzüneçıktı.... gerçekten sırnaşık kadınlar var.... bize kadınz ama neyseeee çok karışık oldu demi inşaallh anlatabildim durumu....yani eşinizi bi kez dinleyin araştırın ona göre kara verin dediğim gibi tanımam sizleri eşinz suçsuz dediğimi falan sanmayın sakın

Son düzenleme:
Rabbim ne eyler, ne eylerse güzel eyler.. sözünü çok severim..
Gitse keşke annesi köyünde gitsin köye ve gelmesin dedim ona git köyüne oraya yerleş dedim
İnanın dediklerimin haddi hesabı yok hakaretler sözler laflar sualler kelamlar yok yok yok
Az önce beni salak olarak görüyosun dimi dedim..
hala yemeğin pişiyo giysin üteliniyo
Saçmalama sana saygım sonsuz ben seni seviyorum diyo gülüyorum bende sizin gibi kocaman kocaman güldüm.

bende 52 kiloydum en son 1 hafta önce bugün 50.300 olmuşum 2 ündür ağzıma bişe koyduğum yokki
Ben hep böyleydim moralim bozuksa iştahım kapanır yiyemem çıkarırım.
Ben ne yapsam bunu cezalandıramam
O ne yapsa içimdeki yangını söndüremez..
nereye baksam o resimleri görüyorum boy boy

Olayı anladım cnm
Dinledim sabah birlikde olmadım diyo dediği o kafam bozukdu arkadaş hep oraya takılıyomuş onu arabayla oraya bıraktım sonra benide çağırdılar girdim kadın gelip bana sırnaştı diyo dediği bu başkada bişe demiyo
Ben seni 9 yıl oldu hiç aldatmadım aldatmamda diyo
Neyimi gördün bu resimlerden önce gördün mü hiç bişeymi diyo

Kendini aklıcak tabiki bir şekilde kurulu düzenini bozar mı
Benim gibi şaşkalozu nerden bulcak
0 dan başlamak kolay mı

dinledim dinledim dinledim okadar. başka bişe yok

benim versiyonumsun..bende 55 kiloydum 1 hafta sonra 50 kilo olmuştum..üzüntüden şoktan ağzıma su bile koyamıyordum sigara içiyordum günde 2 paket..beni telefonda tanıştığı bir o....ile aldatmaya başladığında bana anlam veremediğim kakaretler sözlü fiili davranışlar da bulunuyordu..ama ben salak herhalde orta yaş bunalımına girdi diye düşünüyordum..beni dosta düşmana rezil etti evli olduğum kişi..benim kocam yapmaz demeyeceksin..çocuğum hata yapmaz demeyeceksin güvenmeyeceksin yapıyorlar hemde bal gibi..ben giysilerini koyduğum çantasını eve geldiğinde sokağa atmıştım defol git demiştim..neler demiştim neler.asla ve kat a güvenmem artık o günden sonra bu kocaya..sevmiyorumda zaten ama 2 oğlum var gidecek yerim olmadığı için sürdürüyorum bu lanet evliliği..o zamanlar bana söylediği o incitici sözler kulaklarımdan yıllardır..bazen laf sokuyorum hatırlatıyorum bak unutmadım haaa der gibi..bozuluyor bende keyif bundan alıyorum..ve asla unutmayacam..ne mutluluk hayalleriyle evlenmiştim..temiz kadınım çok iyi yemek yaparım yiyenler söyler..tutumluyum yat dese yatardım kalk dese kalkardım..eeeee peygamber ne demiş kadınlara önce allah sonra kocanıza tapacaksınız..bende bunu en iyi uygulayıcılarındandım tabi o zaman.ama film bitti şimdi umurumda değil hiç birşey,sadece kendime bakıyorum hayatın keyfini çıkarıyorum..çocuklarım için yemek yaparım kendi isterse suyunu yemeğini önüne koyarım..yatmaya gelince ayda yılda bir..şu an ne zamandı hatırlamıyorum..çünkü haketmiyor beni.artık kocacığımı memnun etmek zorunda hissetmiyorum kendimi oh be kocanla ne kadar ilgilenirsen ilgilen aman dışarıda gözü kulağı olmasın evine bağlı olsun de kadar emek verirsen ver eve geldiğinde rahat ettirmeye çalışırsan çalış inanki boş..manyak anasının bana evde yaptıklarını anlatmazdım aman kocamın canı sıkılmasın evden uzaklaşmasın derdim hep,hıh hepsi boşmuş..anası ile aynı evdeyiz arada bir kapı var matkapla kapattırdım..suratsız suratını görmüyorum..22 yıldır 13 yıldırda konuşmuyorum umurumda değiller beni verem etti anasıyla oğlu 9 ayda toparlandım..

canım eşin seni hala seviyor anladığım kadarıyla ...yoksa senin hakertlerine rağmen o evde durmazdı.yapmış bi eşşeklik.ALLAH yardımcın olsun.mükafatın büyük olcak biraz sabr etmen lazım

canım eşin seni hala seviyor anladığım kadarıyla ...yoksa senin hakertlerine rağmen o evde durmazdı.yapmış bi eşşeklik.ALLAH yardımcın olsun.mükafatın büyük olcak biraz sabr etmen lazım

olsun olsun erkektir yapar nolcek sanki..peygamber bile 4 evlilik yapmış.yoksa daha çokmuydu?...eminim mükafatı büyük olacaktır..arkadaş kocacığına itaat etmeye devam etsin kocacığı ona her gün üçü bir yerde takar bi güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…