- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Sakın bunu yapma. Daha fazla üzülmen için kendine sebepler yaratma. Zıkkım yesin.ve az sonra hiç bişe olmamış gibi bi de gelip yemek yicek iftarını evde açıcak benim yaptığım yemekleri yicek bu adama bi de elimle yemek yapıyorum çok zoruma gidiyo benim vicdanım nolucak?
Bendeki ne vicdan değilde ne
Şu mübarek günde yinede hep benden gidiyo vardın bu da gitsin diyip ağlaya ağlaya yemek yapıyorum
Kim bana bunların mükafatını vericek..
Bu acılarımın karşılığını ben ne zaman görücem..
Bana bu acıyı yaşatan o nasıl benim ellerimden kandırdığı salak yerine koyduğu aldattığı kadının yemeğini yicek.
Nasıl boğazından geçcek?
Hiç mi içi cız etmicek
Bak salağa yinede benim sevdiğim yemekleri yapıyo yapcak tabi mecbur mu dicek acaba içinden
İçim içimi yiyoooo vicdanım rahat değil ben bitiğimmm! bitik!
Ben neden böyleyim?
sonuçta burası bi ev ve yemek pişmeli diyip yapıyorum bu çamaşırlar yıkanmalı diyip yıkayıp ütülüyorum
Herşeyi tıka basa içime bastırıyorum
onla oturup yicek değilim tabiki ama yapmadanda içim rahat etmedi
Ben böyle şeylere alışık değilim..
Hep el bebek gülbebek büyütüldüm kimse bana şurdan kalk şuraya otur demedi
Ben kimseye zarar vermeyi bilmeden büyütüldüm..
Nasıl biriyim ki kendime şaşıyorum yemek yapıp ev temizledim çamaşır as topla acaba kafayımı yedim şurumumu kaybettim diye düşündüm bi ara ben normal değilim bunları yaşayan yapan ben olmamam heralde diyorum sizin gibiyim bende kendime sövüyorum.
Bak canım, yemeğini de yap çamaşırınıda yıka. Dünya durmadı ya tabiiki yap. Hemde meşgul etmiş olursun kafanı.
Ama ağlamak istiyosanda bağıra bağıra ağla, istiyorsan kır dök.
Benim demek istediğim o adiyi alma evine. Asla hak etmiyor senin yüzünü dahi görmeyi.
Şöyle kocaman bir s.ktir Çek. İçini soğut. Sonra için nasıl istiyorsa öyle yap. Haketmediniz değeri verme. Sana acımasını bekleme asla acımayacak.
bu akşamda iftara geldimi
Eski konuları az çok bilen bilir bu yuvayı ayakda tutabilmek için onun ailesini karşımıza aldık!
Düzen bozduk, onlarla ilişiğimizi kestik sözde arkamda urdu yuvasına sahip çıktı ..
Ve bi kaç resimle beni aldattığını öğrendim!
Dünya başıma yıkıldı nefes alamıyorum bu adamla aynı ev yaşamam artık!
Napabilirim?
Aldatılanlar,aldatılıp boşananlar nolur bana yardım edin!
Ben bu adamı görmek istemiyorum
Bana akıl verin nolur ölseydimde bunları görmeseydim.
Dava açsam neler olur?
ne elde edebilirim bilir bir kişi bana yardım etsin =(
çok zor bir durum içindesin arkadaşım.hadi affettin diyelim bir daha tartışınca gene gitmeyeceği ne malum ve sen bunu nasıl unutucaksın her eve geldgnde nerden geliyor diye şüpheyle bakıcaksın sana dokunduğunda aklına gelicek bilemiyorum canım çok zor allahım yardımcın olsun
slm ben sizide eşinizide tanımam çok çok yakın bi arkadaşımın başına geldi buna bnzer bi olay ama onlarda adam karısınn kendini aldatığını sanıyordu nerdeyse katil olacaktı adam ve yine aynı sizdeki gibi telefondan farketti kocası durumu ama olay o kadar karışıktı ki kadın kadına mesaj atıyo sankş erkek gibi kocasının bunu fark etmesini sağlıyo daha ne dümenler çeviriyo ama asıl amaç o kadının adamı elde etmek istemesiymiş katil olacaktı karısını öldürecekti nerdeyse arkadaşımn abisi o ani öfkesiyle uzun araştırmalar soucunda olay gün yüzüneçıktı.... gerçekten sırnaşık kadınlar var.... bize kadınz ama neyseeee çok karışık oldu demi inşaallh anlatabildim durumu....yani eşinizi bi kez dinleyin araştırın ona göre kara verin dediğim gibi tanımam sizleri eşinz suçsuz dediğimi falan sanmayın sakınOnun söylediğine göre(inandırıcı değil) 2 defa o ortamda görmüş
dışarda çekilen mekanlarda sözde eşim yokmuş kadın yollamış resimlerini takmış kafayı (!)
4 aydır telefonum hep kapalıydı ben bir daha görüşmedim fln diyo
Facebook şifresini bilmiyodum kırdım bugün feysini kadınla hiç mesajı yok o kadın harici listesinde eş dost dışında kimsede yok
Hala napcamı bilmiyorum kafam allak bullak o kadınla birlikde oldumu bunu öğrenmek istiyorum..
tamam dokunması sarılması zaten yetti ama birlikde oldup olmadığını öğrenmek istiyorum içim böyle istiyo inkar ediyo nasıl öğrenicem bilmiyorum
Rabbim ne eyler, ne eylerse güzel eyler.. sözünü çok severim..canım mükafatımı kim verecek demişsin tabiki rabbim verecek sen bol bol dua et rabbim tez vakitte sana çıkış kapısı açsın inşallah bu durumdan enaz zarar görerek çıkarsın umarım....zıkkımın pekini yesin ya çok sinirlendimsabır canım sabrın sonu herzaman selamettir....ama bencede eve alma annesine filan gitsin ne yerse ne giyerse giysin boşver sen mis gibi yap yemeğini kendin ye ne onu düşünüyorsun bu kervan böyle geldi böyle devam edecek diye düşünecek bakacakki sen evin işini yapıyorsun,yemek yapıyorsun....
bilirim aldatılmanın ne olduğunu,hele benim eşim yapmaz diyorsan..ben üzüntüden 5 kilo vermiştim 1 haftada.13 yıl geçti hala unutmuş değilim..şöyle yapabilirsin Hem eşinize, hem de eşinizin sizi aldattığı kadına karşı ( kişilik haklarınız ve aile değerleriniz zarar gördüğünden )manevi tazminat davası açabilirsiniz.Evli bir kimsenin evlilik dışı birlikteliği, diğer eşin sosyal kişilik değerlerine saldırı niteliğinde olduğu gibi, bu eyleme katılan kişinin eylemi de bundan ayrı düşünülemez. Dolayısıyla, bu eyleme evliliği bilerek katılan kişi de diğer eşin uğradığı zarardan sorumludur.
slm ben sizide eşinizide tanımam çok çok yakın bi arkadaşımın başına geldi buna bnzer bi olay ama onlarda adam karısınn kendini aldatığını sanıyordu nerdeyse katil olacaktı adam ve yine aynı sizdeki gibi telefondan farketti kocası durumu ama olay o kadar karışıktı ki kadın kadına mesaj atıyo sankş erkek gibi kocasının bunu fark etmesini sağlıyo daha ne dümenler çeviriyo ama asıl amaç o kadının adamı elde etmek istemesiymiş katil olacaktı karısını öldürecekti nerdeyse arkadaşımn abisi o ani öfkesiyle uzun araştırmalar soucunda olay gün yüzüneçıktı.... gerçekten sırnaşık kadınlar var.... bize kadınz ama neyseeee çok karışık oldu demi inşaallh anlatabildim durumu....yani eşinizi bi kez dinleyin araştırın ona göre kara verin dediğim gibi tanımam sizleri eşinz suçsuz dediğimi falan sanmayın sakın
Rabbim ne eyler, ne eylerse güzel eyler.. sözünü çok severim..
Gitse keşke annesi köyünde gitsin köye ve gelmesin dedim ona git köyüne oraya yerleş dedim
İnanın dediklerimin haddi hesabı yok hakaretler sözler laflar sualler kelamlar yok yok yok
Az önce beni salak olarak görüyosun dimi dedim..
hala yemeğin pişiyo giysin üteliniyo
Saçmalama sana saygım sonsuz ben seni seviyorum diyo gülüyorum bende sizin gibi kocaman kocaman güldüm.
bende 52 kiloydum en son 1 hafta önce bugün 50.300 olmuşum 2 ündür ağzıma bişe koyduğum yokki
Ben hep böyleydim moralim bozuksa iştahım kapanır yiyemem çıkarırım.
Ben ne yapsam bunu cezalandıramam
O ne yapsa içimdeki yangını söndüremez..
nereye baksam o resimleri görüyorum boy boy
canım eşin seni hala seviyor anladığım kadarıyla ...yoksa senin hakertlerine rağmen o evde durmazdı.yapmış bi eşşeklik.ALLAH yardımcın olsun.mükafatın büyük olcak biraz sabr etmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?