Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

ben bugüne kadar hislerimde yanılmadım ..siz bu işin sonunda barışacaksınız...ama tabiki içinde ömür boyu izi kalacaktır o adiliğin..

Son düzenleme:

kesinlikle sana hak veriyorum. sen sadece inanmak istediğin zaman inanacaksın ve devam edeceksin. Aksi halde kocan tabiki kendini aklamaya çalışıyor herkes suçlu arkadaşı suçlu kadın suçlu ama o masum, adam sürükleyerek mi götürmüş, içkiyi zorla mı içirmiş, kadın ellerini tutup zorla mı poz verdirmiş? anlattıklarına bir bak hatta birinde senle kavga etmişte gitmiş, utanmasa seni de suçlayacak. Hem o fotoğrafları neden silmemiş de hafıza kartına atmış? inanılır bir yanı yok bence. ama diğer açıdan hayatta seni nelerin beklediğini de bilemezsin, sonra karşılaşacağın insan bin beter olabilir. yada oğlun evlenip yalnız kaldığında keşke affetseydim diyebilirsin hepsini düşünmen lazım. işin zor inşallah üstesinden gelebilirsin...

Canim anca gelebildim bugun ne alemdesin neler oldu
Ne yapmayi dusunuyorsun...
olan biteni yazdım cnm 2 sayfa geride =( saçmaladı durdu hala kendimi iyi hissetmiyorum kandırıldım..
ben bugüne kadar hislerimde yanılmadım ..siz bu işin sonunda barışacaksınız...ama tabiki içinde ömür boyu izi kalacaktır o adiliğin..
canım ben affetmedim affetmicemde ama evden gitmiyo zorla eşyalarını camdan aşşa mı atim napim şaştım kaldım
şuan iş bulup çalışmayı düşünüyorum belki maddi bi gelirim olsa daha farklı olurdu dava açsam açıcak param bile yok =( okadar acizim
Lanet olsun bana..

Sen şuan beni okadar güzel anlattın ki..
Yine ne bana ne aileme karşı ufacık bir küfürünü hakaretini şiddetini görmedim yalan söyleyemem..
Ben kızdığımda ağzımıda bozdum vurdumda küfürde ettim kovdum da defalarca ama hep alttan aldı
yani şunu anlatmak istiyorum gelende gideni aratırmı durumu varya onu izah ediyorum.
ama bunu yiyip yutmam imkansız markete gittim aklımda resimler
biriyle konuşuyorum gözümde o kadının resmi
aynaya bakıyorum o kadın geliyo aklıma
Ve en önemlisi maddi bi gelirim yok ve babamla anlaşamıyorum
yani oldu boşandım kocayı yolladım evden ev kendi evim(yani tapusu babamın) babamla anlaşamıcam karışcak bana başımda kocam yok diye daha çok baskı uyguluca onunda yaptıkları bize çektirdikleri hatrı sayılır gibi 2 ev parası yedirdi karıya kıza gitti içki alemi vs
Anlıcan ben babamlada yaşayamam terk etmem yada bi daha evlenmem lazım.
herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum ben
inanın derdim 1 değil bir kaç tane yaşanmıcak ne varsa yaşadım başıma gelmicek ne varsa geldi..
ŞÜkür namusun şerefim onurum var ve 1 evladım var.
Bunada şükür napim yukarı tükürsem bıyık aşşa tükürsem sakal =(

Son düzenleme:
canım ya rabbim yardımcın olsun tekrardan sakin kafayla düşün iki ateş arasında kalmışın resmen iyice ölç tart tatilde kafanı toparla hemen karar verme elbetteki yaptığı yenilecek yutulacak değil canım ama bu işin içinden nasıl karlı çıkarsın ona bak sen yemeğini ye kendini koy verme oldu mu canım?

Canim bir süreligine babani idare etsen o evde oturursun is bulursun sonra yoluna bakarsin annende destekcinmis madem sayet aklinda bosanma varsa bu bir altarnatif. zor bir durum allah kolaylik versin sana

Allah razı olsun canım
aynen öyle oldu hani babam iyi biri olsa kızım ben arkandayım hayat senin hayatın dese yemein ederim dakka çekmem
ama boşanırsam tüm davanın maddiyatı vs destek olmıcak
bakmıcak
çocuğumun masrafları var kursu var hiç birine yanaşmaz
siz benden daha iyi bilyiosunuz giderleri ben bu adam için şimdiye kadar varımı yoğumu altınımı vs verdim burda ev açtım yeterki borcunu bitirsin diye şimdi al ye mi diyim napim
Canim bir süreligine babani idare etsen o evde oturursun is bulursun sonra yoluna bakarsin annende destekcinmis madem sayet aklinda bosanma varsa bu bir altarnatif. zor bir durum allah kolaylik versin sana

Babamla o ayrı kaldığım dönem biliyosun 2 ay yaşadım burnumdan getirdi vara yoğa bağırdı oğluma hakaret etti =(
Kardeşime felan sataştı bana bişe diyemediğinden kardeşimle çok büyük kavga ettiler kardeşim evi terk etmeye kalktı felan anlatsam neler varda hepsini yutuyorum sineme çekiyorum kötüde olsa babam diyorum ama annemede huzur vermez bu sefer kızı dul olur adı dula çıkar sonra napar kendinden başkasını düşünmeyen biri o bencil cimri.

canım rabbim senden de razı olsun burada ikindi ezanı okunuyor şuan sana dua ediyorum inanki keşke elimden başka yapacak birşeyler olsada yapabilsem...seni çok iyi anlıyorum baban burnundan getirecek,çocuğunun maddi manevi sorumluluğu senin üzerinde olacak eşin farzetki boşandın diyelim inat yapıp oğluna bakmayabilir baksana evliyken çocuğuyla ilgilenmeyen adam sonra ilgilenir mi buda bir muamma doğrusu...eşinin her zorluğunda yanında olup sen ayağa kaldırmışın herşeyi elbetteki ona bırakma iyice ölç tart canım eşinin iyice burnunu sürttür tatildeyken asla arama ararsa açma sensizlik nasılmış azcık anlasın

Canımı yakmak için belki yapar bilmiyorum şuan
şuan iyi bir işi iyi bir maaşı var elimizide tam düzeltmeye başlamışken hani rahat edicektik hayal kuruyoduk arabamızıda yeniledik seneyede borcumuz bitiyo herhangi bi köyden bi yazlık alalım gider kafa dinleriz denizede yakın olsun neresi olursa olsun ekeriz dikeriz ilerde de gider orda yaşarız torun torba gelir diye daha gecen hafta hayaller kurduk =(
şaka gibi..
Sanki ben başkasıyla konuşmuşum gibi geliyo bunları bu adam kaç ay önce yaşamış bunu ve kaç aydır benim koynuma giriyo gözlerime bakıyo benimle böyle hayaller kuruyo inanılır gibi değil.
Koynumda yılan beslemişim sözünün daha iyi bir açıklaması olamaz

Evet cnm ben çalışmıyorum ilk evlendiğim zamanlar eşim çalıştırmadı şimdide sen bilirsin diyo ama iş bulamıyorum
annemlerin maddi durumu iyi hepde destek oldular..
diğer evde otururken kaynanamlarla sıkıntı yaşadım ben evime gelip rahatsız ediyolardı ve 20bin tl yakın borç içindeydik annem gel burda otur hem kiranı alırsın o evden borcunu ödersin hem kaynanan bizden çekinir gelemez rahatsız edemez hemde beraber yeriz ne varsa dedi bu evi açtı bize daha napsınlar
ben daha napim
çocuğumun kurs parasını verdi annem gecen sezon
bu sene gitar kursuna vericem annem vericek servise vermem lazım ben veririm siz borcunuzu ödeyin diyo bi anne daha napsın kızı için ben kocam için daha napim

bu arada dip not eklicem maddi durumları iyi dedim ama babam sömürüyo onlarıda annem elinde kalan 3-5 kuruşu bana harcıyo yani babamın haberi yok hiçbirinden

Son düzenleme:
canm yaşadıkların başıma gelmedi ama yazdıklarını okurken empati yaparak okudum.. bence doğru söylüyor, gerçekten bunları yapmaya niyetli bi adam olsa maddi durumu iyi diyorsun, daha farklı bi bayanla beraber olurdu, neden bu kadar basit bi bayanla beraber olsun. bir de bu zamana kadar hiç böyle bir şeyi yakalamadım diyorsun ki biz kadınlar altadıldığımızı hemen anlayabilicek hislere sahibiz, bugüne kadar böyle bir şey yakalamadın ya da hissetmediysen, bence yuvanı yıkmaya değmez.. yaptığı doğru mu yanlış, o içki masasına oturmayacaktı ama kendi de itiraf etmiş ortamdan kaynaklandı diye. bir yuva kolay kurulmuyor, bence biraz daha sakin olarak mantıklı şekilde otur konuş derim. bu şekilde eşinin gözünde saygınlığını arttırırsın..

Canım hiç merak etme,her şey güzel olacak..Aslanlar gibi oğlun var sana hayat boyu arkadaş,destek olacak.. Ben de eşimin telefonunda mesajları gördüğümde aynı senin gibi olmuştum..kalbim sıkıştı,nefes alamadım..haftalarca ağlayarak uyudum baş ağrılarıyla kalktım.. Mide krampları geçirdim.. Çok kırıldım hala kırgınım,hakkımı helal etmiyorum.. Ama kararlı ve dik duruyorum..

Şimdi adli tatil bitsin davayı açıyoruz.. O depresyonda boşanmayalım diyor.. Ben kırgınım ama huzurluyum.. Vicdanım rahat..Elimden geleni yaptım,utanılacak hiç bir şey yapmadım alnım ak gidiyorum... Allah yardımcın olsun canım.. Zaman her şeyin ilacı..göreceksin sen mutlu olurken o sürünecek..

canım ne olursa olsun başka bir kadına dokunması sarılması içimi acıtıyo kendime benliğime beynime anlatamıyorum bunu
Nasıl ya nasıl dokunur ? hiç mi içi sızlamadı ben onu saf saf evde beklerken işte zannederken? insanda hiç mi azıcık da olsa vicdan olmaz mı? nasıl gözünün önüne gelmedim.. Ben naparsam onu düşünerek yapıyorum 2 kişilik hareket ediyorum onun düşüncesinide düşünerek
Kendimi kullanılmış, kandırılmış, kırılmış harcanmış, umursanmamış,ezik hissediyorum =(
o resimleri gördüğüm anda başıma saplanan şeyin kalbime giren acının tarifi yok

Allah'ım şu mübarek günde hayırlısı neyse onu versin diye dua ediyorum
Bunu bana gösteren Rabbim elbet doğru yoluda göstericek

şu an içinde bulunduğuın durumu anlayabiliyorum.ev üstüne üstüne geliyordur.eşini görmek dahi istemiyorsundur.bide bu şşi yapıpta pişkin olanlara ne demeli.eşini sewiyormusun bilmiyorum.birde çocuk var.eğer eşin bu kadınla uzun süredir görüşmüyorsa bitecek diyorsa affet derim.tabiiki yaptığı affedikir bir durum değil ama ne yapacaksın.en güzel ceza oturup evde beklemen.sanıyormusun sen onu bıraktığında burnu sürtülecek keşkeee...ama erkekler artık pişkinliği ele almışlar.sen gidersen yerin kolaylıkla doldurulur canım unutma...iyi düşün ve karar ver.

Onun söylediğine göre(inandırıcı değil) 2 defa o ortamda görmüş
dışarda çekilen mekanlarda sözde eşim yokmuş kadın yollamış resimlerini takmış kafayı (!)
4 aydır telefonum hep kapalıydı ben bir daha görüşmedim fln diyo
Facebook şifresini bilmiyodum kırdım bugün feysini kadınla hiç mesajı yok o kadın harici listesinde eş dost dışında kimsede yok
Hala napcamı bilmiyorum kafam allak bullak o kadınla birlikde oldumu bunu öğrenmek istiyorum..
tamam dokunması sarılması zaten yetti ama birlikde oldup olmadığını öğrenmek istiyorum içim böyle istiyo inkar ediyo nasıl öğrenicem bilmiyorum

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Oğlunuz var onun için güçlü olun, ona tutunun.
Ve boşanıp tazminatınızı nafakanızı alın.
Asla acımayın asla dinlemeyin, hakkınızda hayırlısı.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Oğlunuz var onun için güçlü olun, ona tutunun.
Ve boşanıp tazminatınızı nafakanızı alın.
Asla acımayın asla dinlemeyin, hakkınızda hayırlısı.

Çok canım yanıyo bugün bile az önce misafirim vardı 3-4 tane öyle ayaküstü uğradılar bekar kız gibisin valla diyip bi de sanki aldatılmış olduğumu biliyolarmış gibi kocandaki şans işte napcan adam bulmuş taze çıtırı diyip gülüştüler ağlamak istedim yok olmak istedim
Niye herkes herşey üzerime üzerime geliyo
Gudubet biri olsaydımda huzurum olsaydı =(

bu şekilde düşünüp kendini harap etme..tabiiki ayakta duracaksın o seni böyle güçlü gördükçe kendine acyacak..sen iyi bir insansın.bana kalırsa boşanma derim...her şeyi net olarak öğren..sen olmazsan çokmu bişey kaybeder.umurundamısın bakalım
herşey para değil herşeyini alırım diyosun ya...alsan ne olacak onu farklı şekilde ezeceksin..evde kal onun gözünün önünde umurunda olmasın senin..çocuk olduğu için arada sırada mutluymuşunuz gibi yap..ama sonrasında yine burnundan getir yapabirsen tabiii

Parası umrumda değil öyle bi durumda ancak sinirimle haraket edebilirim sinirle söylenmiş laflarıma takılmayın
Anlayın benide
Hiç bişe olmamış gibi gelip aşkım canım der biliyorum malımı çünki sabah aynısını yaptı sarılmaya kalktı zorla pis ellerini çek üzerimden dedim
Ona gidip dokunup bana nasıl dokunabildin dedim
sıkıştırdım ama inkar ediyo birlikde olmadım diye itiraf ettirce eğer böyle bişe varsı paşa paşa söylicek artık kaçışı yok öğrenceğimi öğrendim zaten

ve az sonra hiç bişe olmamış gibi bi de gelip yemek yicek iftarını evde açıcak benim yaptığım yemekleri yicek bu adama bi de elimle yemek yapıyorum çok zoruma gidiyo benim vicdanım nolucak?
Bendeki ne vicdan değilde ne
Şu mübarek günde yinede hep benden gidiyo vardın bu da gitsin diyip ağlaya ağlaya yemek yapıyorum
Kim bana bunların mükafatını vericek..
Bu acılarımın karşılığını ben ne zaman görücem..
Bana bu acıyı yaşatan o nasıl benim ellerimden kandırdığı salak yerine koyduğu aldattığı kadının yemeğini yicek.
Nasıl boğazından geçcek?
Hiç mi içi cız etmicek
Bak salağa yinede benim sevdiğim yemekleri yapıyo yapcak tabi mecbur mu dicek acaba içinden

İçim içimi yiyoooo vicdanım rahat değil ben bitiğimmm! bitik!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…