Dinlersem anlatıcak da ben dinlemiyorum.
canım bir kere yapan bir daha yapar. alkollüydüm hiçbir şeyin bahanesi olamaz. kendini kaybedene kadar içmeyecek ya da uçkuruna hakim olacak.
aynısını sen yapsaydın ne tepki verirdi? bir de böyle düşün.
hemen yelkenleri suya indirme lütfen. tabi senin gönlünü almaya çalışacak.
senin biraz düşünmeye ihtiyacın var.
sen güçlü bir kadınsın, herşeyin üstesinden geleceksin merak etme.
sarhoşken olmuş kadın da yolluymuş. bunun da kanıtı yok ki. aralarında birşey geçip geçmediğinin de kanıtı yok. bu saatten sonra adamın sözlerine de güvenilmez ki. belki bir seferlik değildi nasıl inanabiliriz, tekrar nasıl güvenebiliriz. peki sen ağladığında, yıkıldığında o nerdeymiş? bunların olabileceğini hiç düşünmemiş mi? o adama uymuş bilmem ne. kazık kadar adam başkasından mı etkileniyor, kendi aklı fikri yok mu?
canım kafan çok karışık şu an anlamaya çalışıyorum seni. kusura bakma sert yazıyorum çünkü çok sinirlendim. erkeklerin uçkurlarına hakim olamamalarından, pişkinliklerinden bıktım valla. bir özürle herşey unutulur sanıyorlar. kadınlara bu eziyetleri çektirenlerden nefret ediyorum.
herşey bir kenara o resimler akıldan çıkar mı, çıkarsa ne zaman?
hiç olmadı şey de, olay hala çok sıcak seni de etrafımda gördükçe daha çok nefret ediyorum daha kötü oluyorum. o resimler aklımdan silinmiyor. kovuyorum gitmiyorsun. en azından 1 hafta git ben de sakinleşeyim düşüneyim.
ve düşün canım. eğrisi doğrusu ne olur, ne yapmayı istiyorsun.
canım benim nasıl daha mutlu olacaksan öyle yap, senden daha değerli biri yok bunu unutma. ve kendine güven. sen bu terbiyesizliği hakedecek biri kesinlikle değilsin. bu saatten sonra sen ne istersen o olmalıdır.
Benimde aklım bunu almıyo hem bensiz yapamıyosun hem nasıl ona buna sarılıyosun
Hala içim acıyo ama o yanımdayken ona direnemiyorum ben ona vuruyorum o bana sarılıyo öpüyo yüzsüz ya tükür yarabbi şükür gitmiyo ben nereye gidim annemle aynı binadayız zaten annemin evine gidim dicem üst katamı çıkim onun utanıp gelmemesi gerekmez mi?
Haftaya tatile gidicemkeşke bu hafta gidebilsem
Gücüne karşı gelemiyor gücüm bide utanmadan sarıldı ağladı ya sensiz yapamam diye
Kendimide sevmiyorum artık kimseyide.
Ben senden başkasına el sürmedim diyoCANIM
seni anlıyorum başıma geldiğini düşünüp yanıldığımı anladım ben de.çok kıskancım kendim kurup oynamıştım yeni evliyken. acele edip yuvanı dağıtmak doğru mu bilemiyorum. bence pişmanlığını yaşamasına izin ver,yalvarttır,çektir,kullan sonuna kadar ve hala ikna olmazsan o zaman ayrılırsın. sinirli olduğun için hep kötü taraflarına odaklanıyorsun. hiç mi güzel şey yaşanmadı aranızda? yanında yaşlı göründüğünü yazmışsın sen bu adamı beğenmiyor olsan birlikte olmazdın. negatif yönlerini düşünüp soğumak istiyorsun belki anlıyorum..ha bu arada bu ucuz kadınlarla yalnız o kadarı olur tüm erkekler bilir bunu.tüm fedakarlıklarınla herşeyin iyisini hak ettiğine inanıyorum hemcinsin olarak..ama iyi düşün anım.Allah yanında ve yardımcın olsun,geçicek bu zor günler inşallah...
Günaydın Canım,
Son yazışmalarımızdan sonra ki gelişmeleri okudum.Senin için zor bir gece olmuş.Daha önce ki yorumlarımda da belirttiğim gibi,sen evliliğini,kendini,eşini daha iyi bilirsin.Boşan,boşanma diyemem.Affedersen gurursuzsun hiç demem.Çünkü evlilik öyle birşey ki,hekle de anneysen,gururunu,inadını,isteklerinin çoğunu,hatta kendi hayatını bir çantaya koyup bir köşeye bırakıyorsun.
Benim sana söyleyeceğim tek tavsiye,şu an birbirinizden uzak durun.Annende kal,zaten 1 hafta sonra tatile gidiyorsun 15 gün yoksun.Kafanı topla.Daha aklıselim kararlar verirsin.Şu an onun ne söylediği,sebepleri,açıklamaları çok önemli değil.Önemli olan senin kalbindekiler,yaşadıkların.
Boşanırsan hayatın nasıl olur,yapabilir misin ?Duyguların,ona karşı hissettiklerin...Bunları gözden geçir
Boşanmazsan,hayatına eski yerden mi devam edersin,evliliğiniz için ikinizde sil baştan mı yaparsınız.Bunları düşün.Ama şu an ki modda değil.Önce kafanı topla.
Aldanırsın,aldatılırsın,kavgalar edesin,eşinin ailesiyle çatışmaların olur.Bunlar gelir geçer de,en çok şu yazılanlardan içimi ne acıttı biliyor musun? Çocuğunun baba ile olan ilietişimleri.Etkilenmez diyorsun mesela.Yani araları o kadar kopuk.Bu herşeyden daha önemli.Ne kadar etkilenmeyeceğini düşünsen de en çok çocuklar etkileniyor.Kavgalardan,olaylardan.
Kendini dinle.En iyisini sen bilirsin.
Biraz önce bi 3 saat gözüm dalmış uyumuşum artık sanki kulağımın dibinde balonlar patlıyodu sanki ard arda o derece beynim yorulmuştu düşünmekdencanim senin için çok yorucu bi gündü, dinlenmeye çalış bi kendine gel, onun dedikleri kafanda dolaşıyordur ama önce kendinin ne istediğini düşün, aklima takılan şey; aramızda bişy geçmedi sarhoştum vs demiş ya hani, ama her resimde farklı mekanlar da ve farklı kıyafetlerde kışın çekinilmiş demiştin, bence sadece ikisi değil kendi gibi olan arkadaşları var bunların die düşündüm, 2 bayan 2 erkek gibi canim, fotoları kim çekçek yoksa, turistik mekan değilki foto çekinme ihtiyacı duysunlar hatıra diye, hepsinde ayrı ayrı sarhoş olup ayaklarımı götürmüş? , pek inandırıcı gelmedi, hatta hiç inandırıcı gelmedi, biraz bekle bakalım herşey zamanla açığa çıkar zaten tüm detayları öğrenirsin, ona göre de kararını verirsin, boşan yada boşanma diyemiyorum yine, ama mantığına herşey otursun aklında soru işaretleri kalmasın, telefon konusuna gelince öyle bizim bildiğimiz gibi değilmiş bu işler, aldatanlar şöför ali bilmem ne diye kayıtlı tutar vs derlerya , aksine hiç kayıt etmiyorlarmış her seferinde tek tek çevirip arıyor yada msjlaşıyorlarmış, eşi görünce yanlış numara diyip sallıyorlarmış canim, dökümanlarda zaten senin yanında akşamları felan hangi ara konuşcakki, belki de şirket hattından konuşuyordur müşteri der, erkek yolunu bulduktan sonra pislikler , allah ıslah etsin, sen hemen yumuşama , iyice bi süründür bi pişman olsun burnu sürtülsün bu süreçte sende herşeyi tam öğrenirsin dediği gibiyse belki boşanmazsın, bilemem , değilde iş iyice büyükse vurursun tekmeyi, karar senin, canim, ama herşeyden önce kafanı bi topla, zaten tatile gittiğinde kendine geleceksin merak etme, orda bol bol karar alıcak zamanın olcak huzurla kafanı dinliceksin, yeterki sen sakin ve rahat ol, üzme kendini, karşısında dik dur şaşırsın , kestiremesin ne düşündüğünü , rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin inş.
Ben sana şunu söyleyeyim güzel kardeşim,inan bana kimse kimsesiz mahvolmaz.Sendelenir ama hayata bir şekilde devam eder herkes.Sen onun senden sonrasını düşünme.Mahvolur dediğin adam bi bakarsın toparlanır,ailesiyle can ciğer olur olmasa da gider birini bulur evlenir yoluna bakar.O iş olmasa başka işe girer.Sen önce kendini düşün.
Aldatmadan ziyade evliliğinizde eksik parçalar var.
Mesela niye eşinle değilde annenlerle tatile gidiyorsun.
Çocuğun için ne kadar sevse de ne kadar düşkün olsa da dayı bir yere kadar.Babasının yerini kimse doldurmaz.Akşamları çok geç gelse de,hafta sonları birlikte birşeyler yapabilirdiniz.Eşinle çocuğun arasındaki en büyük köprü sensin.Özellkile iler ki yaşlarında babaya daha çok ihtiyaç duyacak.Boşansanızda boşanmasanızda çocuğunuza aile ortamını sağlamanız lazım.Sizinle vakit geçirmeli.
Ama dediğim gibi önce kafanı toparla.
Bak benim anlatmaya çalıştığım da bu.O bahsettiğin sorunların devamı aldatma oluyor işte.Aldatmadan öncekileri de çekmemen gerekiyor.Tamam aldattı pişman oldu bidaha yapmayacak diyelim.Sen de affettin.Eee diğer bahsettiğin sorunlar olduğu gibi duruyor.
Sadece aldatmaya kilitlenme.Eğer bu insanı affedeceksen aile olmayı öğrenmesi lazım.Bir çocuğu,gencecik fedakar karısı olduğunu öğrenmesi lazım.Sen ona şu an sadece aldattın olayıyla boşanıyorum deme.Bugüne kadar yaptıkları,seni üzen şeyleri ve bu olayında son damla olduğunu belirt.Senin aldatma konusunda dediklerin doğru bile olsa de,ben artık tükendim devam etmek istemiyorum de.Biraz anlasın hatalarıyla yüzleşsin.O sorunları çözmezseniz barışsan bile diğer problemlerin seni tırmalar durur.
Babamla anlaşamıyorum kalmam orda benAnnene çık o zaman.Değişmiyorsa kendi bilir.
canım senin daha önceki konunuda okumuştum üzülmüştüm ama birleşince eşinle inan sevindim ki seni reel olarak tanımıyorum bile ama eşini çok sevdiğini hissedebiliyorum ben konuna asla yorum yapamayacağım ama hakkında hayırlısı olsun dicem şu an en iyisi tatile gitmen ve kafanı toparlamandır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?