Olayı anladım cnm
Dinledim sabah birlikde olmadım diyo dediği o kafam bozukdu arkadaş hep oraya takılıyomuş onu arabayla oraya bıraktım sonra benide çağırdılar girdim kadın gelip bana sırnaştı diyo dediği bu başkada bişe demiyo
Ben seni 9 yıl oldu hiç aldatmadım aldatmamda diyo
Neyimi gördün bu resimlerden önce gördün mü hiç bişeymi diyo
Kendini aklıcak tabiki bir şekilde kurulu düzenini bozar mı
Benim gibi şaşkalozu nerden bulcak
0 dan başlamak kolay mı
dinledim dinledim dinledim okadar. başka bişe yok
Günaydınlar..benim versiyonumsun..bende 55 kiloydum 1 hafta sonra 50 kilo olmuştum..üzüntüden şoktan ağzıma su bile koyamıyordum sigara içiyordum günde 2 paket..beni telefonda tanıştığı bir o....ile aldatmaya başladığında bana anlam veremediğim kakaretler sözlü fiili davranışlar da bulunuyordu..ama ben salak herhalde orta yaş bunalımına girdi diye düşünüyordum..beni dosta düşmana rezil etti evli olduğum kişi..benim kocam yapmaz demeyeceksin..çocuğum hata yapmaz demeyeceksin güvenmeyeceksin yapıyorlar hemde bal gibi..ben giysilerini koyduğum çantasını eve geldiğinde sokağa atmıştım defol git demiştim..neler demiştim neler.asla ve kat a güvenmem artık o günden sonra bu kocaya..sevmiyorumda zaten ama 2 oğlum var gidecek yerim olmadığı için sürdürüyorum bu lanet evliliği..o zamanlar bana söylediği o incitici sözler kulaklarımdan yıllardır..bazen laf sokuyorum hatırlatıyorum bak unutmadım haaa der gibi..bozuluyor bende keyif bundan alıyorum..ve asla unutmayacam..ne mutluluk hayalleriyle evlenmiştim..temiz kadınım çok iyi yemek yaparım yiyenler söyler..tutumluyum yat dese yatardım kalk dese kalkardım..eeeee peygamber ne demiş kadınlara önce allah sonra kocanıza tapacaksınız..bende bunu en iyi uygulayıcılarındandım tabi o zaman.ama film bitti şimdi umurumda değil hiç birşey,sadece kendime bakıyorum hayatın keyfini çıkarıyorum..çocuklarım için yemek yaparım kendi isterse suyunu yemeğini önüne koyarım..yatmaya gelince ayda yılda bir..şu an ne zamandı hatırlamıyorum..çünkü haketmiyor beni.artık kocacığımı memnun etmek zorunda hissetmiyorum kendimi oh bekocanla ne kadar ilgilenirsen ilgilen aman dışarıda gözü kulağı olmasın evine bağlı olsun de kadar emek verirsen ver eve geldiğinde rahat ettirmeye çalışırsan çalış inanki boş..manyak anasının bana evde yaptıklarını anlatmazdım aman kocamın canı sıkılmasın evden uzaklaşmasın derdim hep,hıh hepsi boşmuş..anası ile aynı evdeyiz arada bir kapı var matkapla kapattırdım..suratsız suratını görmüyorum..22 yıldır 13 yıldırda konuşmuyorum umurumda değiller beni verem etti anasıyla oğlu 9 ayda toparlandım..
Hak ediyo suçlu nasıl durmıcak keşke gitse şuan tek dileğim o evi terk etmesi çünkü ölürümde gitmem diyo.canım eşin seni hala seviyor anladığım kadarıyla ...yoksa senin hakertlerine rağmen o evde durmazdı.yapmış bi eşşeklik.ALLAH yardımcın olsun.mükafatın büyük olcak biraz sabr etmen lazım
Artık zinada serbest oldu sanırım hükümete göre aldatılan kadınlar furyasına hoşgeldik devletcek.olsun olsun erkektir yapar nolcek sanki..peygamber bile 4 evlilik yapmış.yoksa daha çokmuydu?...eminim mükafatı büyük olacaktır..arkadaş kocacığına itaat etmeye devam etsin kocacığı ona her gün üçü bir yerde takar bi güzel....
Sordum!canım peki sormadın mı o kadının fotoları niye hala sende duruyor diyeacaba ona ne cevap verecek?
İnan canım bu aralar tek yaptığım şey duadua edelim Allah sana doğru yolu göstersin...ama bence acele etme nolur, bekle... nasıl dua etmişsin ve karşına çıkmış fotoğraflar, yine yardım iste bi yol belirecektir sizin için.temiz kalbin ve minik yavrun için en iyisini diliyorum.şu mübarek günlerde hakkınızda hayırlı kararlar verirsin umarım.Rabbim yardımcın olsun kardeşim...
olsun olsun erkektir yapar nolcek sanki..peygamber bile 4 evlilik yapmış.yoksa daha çokmuydu?...eminim mükafatı büyük olacaktır..arkadaş kocacığına itaat etmeye devam etsin kocacığı ona her gün üçü bir yerde takar bi güzel....
sakın yuvanı yıkma benim sana tavsiyem sana sunu diyim aldatsada osenin kocan asla o kadını senin yerine koymaz sen onun namususun.Yoldan cıkmıs olabilir ama pişmansa affet inan aldatılma cogu kadının basına geliyor bazıları ögreniyo bazılarınınhaberi olmuyo.benden demesi sakın sakın ayrılma esini bırakma.bu kalp kırıklıgın bi aya gececek.ondan suanki sinirle ani kararlar verme.eger pişmansa ve üzüntünü göryosa üzülüyosa üzüntünü belli et ama sakın ayrılma.seni sevmeyen ayrıl der cünkü millet bilmez seni dısardan konusmak kolaydır ama ya sonrası....sen yasayacaksın.sakın ayrılma kardesim dua etGünaydınlar..
Canım inan bende senin gibiyim + benim ne sigaram var ne alkolüm ne gezmem ne tozmam evdeyim genelde ve arkadaşım dahi yok
Gözünün içine baktıkça Gözüme etti afedersin.
Bende hep aman okadar şey yaşadık bak nasıl mutlu desinler
Özenilen imrenilen oldum hep
Mah. bile dedikodu furyası bize gıptayla bakıyolar
Ama onu bunu mutlu edicem diye mutsuz olmakdan bıktım
Sordum ben aldatılmayı hak edecek naptım? Ben hata yaptım ne dersen de haklısın diyo
Bir daha şeytana uymucam
ilk ve sondu sadece resimler gördüğünden ibaret, ötesi yoktu, hata yapmıcam, herşeyim sensin vs vs vs tırıvırılar hep aynı kelamlar..
İçimdeki yangını bilemezsin sen sende yaşa ve ozaman anlarsın dedim..
Ben şimdi gidip 3-5 adamla resim çektirim bak sadece resim ve telefonumu verim al bak açıklamam da özür dilerim hata yaptım desem naparsın ? dedim
Öldürürüm seni diyo hiç bi halt yiyemezsin dedim sende3 şeref onur olsa şu eve gelip karşıma çıkmazdın.
Ar duygunu kaybetmişsin ar duygusunu kaybeden insan adamım diye gezse nolur gezmese nolur dedim
Hala geliyo gidiyo yanıma af diliyo 2 de bir bunaldım!
Hak ediyo suçlu nasıl durmıcak keşke gitse şuan tek dileğim o evi terk etmesi çünkü ölürümde gitmem diyo.
Artık zinada serbest oldu sanırım hükümete göre aldatılan kadınlar furyasına hoşgeldik devletcek.
Sordum!
ben o telf kullanmadığımdan unuttum bile aklımdan çıktı gitti eğer aklımda olsalar o telf evde unuturmuydum, bırakırmıydım diyo
İnan canım bu aralar tek yaptığım şey dua
Bi de çok inançlı biriyim tamam başım açık tamam belki 5 vakit namaz kılmıyorum ama türbeler,camiler her yıl muhakak gider dua ederim
Huzur buluyorum ben orda
Rabbim hep ne istersem karşıma çıkardı benim
Tamam çok kötü günlerde yaşadım sınandım ağladım hasta oldum ama hep ne istediysem Rabbim verdi bana
Hala da bana sunuyo Şükürler olsun
İnşallah bununda bir yolunu göstericek bana
Allah razı olsun hepinizden kardeşim.
şu yazdıgınız karşısında soktayım emin olunsakın yuvanı yıkma benim sana tavsiyem sana sunu diyim aldatsada osenin kocan asla o kadını senin yerine koymaz sen onun namususun.Yoldan cıkmıs olabilir ama pişmansa affet inan aldatılma cogu kadının basına geliyor bazıları ögreniyo bazılarınınhaberi olmuyo.benden demesi sakın sakın ayrılma esini bırakma.bu kalp kırıklıgın bi aya gececek.ondan suanki sinirle ani kararlar verme.eger pişmansa ve üzüntünü göryosa üzülüyosa üzüntünü belli et ama sakın ayrılma.seni sevmeyen ayrıl der cünkü millet bilmez seni dısardan konusmak kolaydır ama ya sonrası....sen yasayacaksın.sakın ayrılma kardesim dua et
sana bi site önerecegim orda aldatma ile ilgili dualar zikirler var hocaya istediğini can sıkıntını anlatyon osana hangi duayı okumanı sölüyo
http://rl
sakın yuvanı yıkma benim sana tavsiyem sana sunu diyim aldatsada osenin kocan asla o kadını senin yerine koymaz sen onun namususun.Yoldan cıkmıs olabilir ama pişmansa affet inan aldatılma cogu kadının basına geliyor bazıları ögreniyo bazılarınınhaberi olmuyo.benden demesi sakın sakın ayrılma esini bırakma.bu kalp kırıklıgın bi aya gececek.ondan suanki sinirle ani kararlar verme.eger pişmansa ve üzüntünü göryosa üzülüyosa üzüntünü belli et ama sakın ayrılma.seni sevmeyen ayrıl der cünkü millet bilmez seni dısardan konusmak kolaydır ama ya sonrası....sen yasayacaksın.sakın ayrılma kardesim dua et
sana bi site önerecegim orda aldatma ile ilgili dualar zikirler var hocaya istediğini can sıkıntını anlatyon osana hangi duayı okumanı sölüyo
sakın yuvanı yıkma benim sana tavsiyem sana sunu diyim aldatsada osenin kocan asla o kadını senin yerine koymaz sen onun namususun.Yoldan cıkmıs olabilir ama pişmansa affet inan aldatılma cogu kadının basına geliyor bazıları ögreniyo bazılarınınhaberi olmuyo.benden demesi sakın sakın ayrılma esini bırakma.bu kalp kırıklıgın bi aya gececek.ondan suanki sinirle ani kararlar verme.eger pişmansa ve üzüntünü göryosa üzülüyosa üzüntünü belli et ama sakın ayrılma.seni sevmeyen ayrıl der cünkü millet bilmez seni dısardan konusmak kolaydır ama ya sonrası....sen yasayacaksın.sakın ayrılma kardesim dua et
Dün iftara gittik kızsamda üzülsemde içim acısada verilmiş bir söz vardı bende maskemi taktım ve rolümü yaptım..
Bir kez daha benim üstünlüğümü, nasıl bir eş olduğumu, hiç tanımadığım insanlarla bile nasıl güzel anlaşabildiğimi, her yerde saygı gördüğümü, ve kendimi sevdirebildiğimi bir kez daha gördü..
Bir kez daha hatasının farkına vardı
Allah belamı versin benim dedi..(amin dedim)
binbir maskeyle yaşamaya pardon nefes almaya devam ediyorum..
Kendimi ev tadilatına verdim herşeyi kaldırdım bütün eşyaları tatilden gelince heryeri kırıp yaptırcam kafayı yemediysem eğer depresyondayım arkadaşlar sığmıyorum bu eve sığamıyorum =(
peki eşinin davranışları ne şekilde değişti sen elini eteğini çektikten sonra..benim versiyonumsun..bende 55 kiloydum 1 hafta sonra 50 kilo olmuştum..üzüntüden şoktan ağzıma su bile koyamıyordum sigara içiyordum günde 2 paket..beni telefonda tanıştığı bir o....ile aldatmaya başladığında bana anlam veremediğim kakaretler sözlü fiili davranışlar da bulunuyordu..ama ben salak herhalde orta yaş bunalımına girdi diye düşünüyordum..beni dosta düşmana rezil etti evli olduğum kişi..benim kocam yapmaz demeyeceksin..çocuğum hata yapmaz demeyeceksin güvenmeyeceksin yapıyorlar hemde bal gibi..ben giysilerini koyduğum çantasını eve geldiğinde sokağa atmıştım defol git demiştim..neler demiştim neler.asla ve kat a güvenmem artık o günden sonra bu kocaya..sevmiyorumda zaten ama 2 oğlum var gidecek yerim olmadığı için sürdürüyorum bu lanet evliliği..o zamanlar bana söylediği o incitici sözler kulaklarımdan yıllardır..bazen laf sokuyorum hatırlatıyorum bak unutmadım haaa der gibi..bozuluyor bende keyif bundan alıyorum..ve asla unutmayacam..ne mutluluk hayalleriyle evlenmiştim..temiz kadınım çok iyi yemek yaparım yiyenler söyler..tutumluyum yat dese yatardım kalk dese kalkardım..eeeee peygamber ne demiş kadınlara önce allah sonra kocanıza tapacaksınız..bende bunu en iyi uygulayıcılarındandım tabi o zaman.ama film bitti şimdi umurumda değil hiç birşey,sadece kendime bakıyorum hayatın keyfini çıkarıyorum..çocuklarım için yemek yaparım kendi isterse suyunu yemeğini önüne koyarım..yatmaya gelince ayda yılda bir..şu an ne zamandı hatırlamıyorum..çünkü haketmiyor beni.artık kocacığımı memnun etmek zorunda hissetmiyorum kendimi oh bekocanla ne kadar ilgilenirsen ilgilen aman dışarıda gözü kulağı olmasın evine bağlı olsun de kadar emek verirsen ver eve geldiğinde rahat ettirmeye çalışırsan çalış inanki boş..manyak anasının bana evde yaptıklarını anlatmazdım aman kocamın canı sıkılmasın evden uzaklaşmasın derdim hep,hıh hepsi boşmuş..anası ile aynı evdeyiz arada bir kapı var matkapla kapattırdım..suratsız suratını görmüyorum..22 yıldır 13 yıldırda konuşmuyorum umurumda değiller beni verem etti anasıyla oğlu 9 ayda toparlandım..
canım ya kıyamam sana ama rabbim sabrını veriyor gördün mü....hele bir tatile git kafanı toparla canım sonra evle uğraşırsın üzülme kocanı üz yeter artık kendine zarar verme lütfen.....hala eve geliyor yani yüzsüz kocan hiçbiirşey olmamış gibi....ne diyeyim ki rabbim ıslah etsin
Öyle yapıcam cnm aklımda banyo wc tadilat vardı biraz öne aldım tarihini en azından benim bişilerle uğraşmam lazım yoksa kendime hakim olamayabilirim.
Gelmez olurmu saatinde şıp diye damlıyo hiç sekmiyo hatta şimdi telf kapadım
Arıyo napıyosun diyo
Artık kendime zarar vercek halim kalmadı canım
Gözyaşım felanda akmıyo artık ama sürekli aklıma geliyo gece nefes alamıyorum sanki 3-4'e kadar uyuyamıyorum
Ev'i kaldırdım heryer heryerde kafamı bişiyle meşgul etmezsem kendimi yicektim gidene kadar biraz tadilata hazırlim gelince hallederim..
İyiki varsınız her birinizi bireysel tanımasamda varlığınız en büyük motivasyonum oldu..
Rabbim'e sığınmakdan başka çarem yok şuan..
Hayırlı iftarlar herkese..
bu neyin kafası ya. ne içiyorsunuz siz
hocayı filan geç de onu söyle. biz de içelim güzelleşelim
bunu soyleyen kadina aldatilmakta ezilmekte hersey mustehak. Bu ne demektir yahu. Erkektir yapar ne demek. Siz esinizle hayatinizi paylasmak icinmi yoksa onun islerini yapmak icinmi evlendiniz. Kusura bakmayin esim eger baska bir kadina gidiyorsa ben ona ne kadinlik yaparim ne de affederim.. Bukadar net...Duayla hocayla olacak isler degil bunlar.
valla duayla olmayacak sey yok.Allah büyük ayrıca iyi oku en erkektir yaparmı demişim ben yapıcı olmaya calısıyorum siz yıkıcı.ben pişmansa bida yapmayacagına eminsen ayrılma demişim aldatsın aldatsın bişi dememi demişim iyi okuyunuz ben budurumu yasayan tek kendi olmadıgını cogu kadının yasadıgını söyledim kendini yanlız hissetmememsi için.herkesin kendi görüsü kendi özel hayatı.ama bu kişinin bir cocugu var biraz yapıcı olun.dısardan konusması kolay.ayrıca kimin basına ne gelecegi belli olmaz gecici dünya bu olmaz dersin olur olur dersin olmaz....ayrıca Allah kimseye öyle bir durum vermesin banada kimseyede.müstehak falan nasıl konusma o öyle...evinde yuvasında huzur mutluluk için dua etmesini söyledim.her hoca büyücümü.din adamlarınada hoca diyoruz cami hocalarınada.Nihat Hatipoğlunada hocam diyoruz tv de herkes.insanlar yanlıs anlamaya cok müsait....
Ben anladım cnm anlatmak isteğini sıkma canınıdısardan konusması kolay ortada cocuk var ayrıca onu yasayan siz degilsiniz o kadın yasayacak sonrası sanki cok kolay sanıyosunuz ya o ayrılıgın yasattıgı pisikoloji.onun hayatı ben sadece fikrimi dedim.ben erkektir yapar demiyorum buna en karsı olan benim.ama cocuk var ortada yıkıcı degil yapıcı olun biraz.kimse yuvusının yıkılmasını istermi adam pişmansa bidaha yapmayacagından eminse affetsin dedim benim diyecegim bu.ayrıca hoca derken gercek hoca degil bu sadece dini olarak bilgili birisi.Kurandaki dulardan okumasını tavsiye ediyor büyü falan degil yani hemen yanlısa cekmeyin.bildigimiz dualar ve Esmaül hüsnalar diyorum ben.bir alemsiniz.
Eşim biri için face açmadı facesine eklemiş ekleşmişler işteeşinin kadın için face adresi açtığını unutma. sadece sarhoşluk meselesi değil bence .
rahatsız olan adam o mesajları gelince silerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?