- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
burda yazdığımız yazacağımız herşey kupkuru teselliden ibaret olacak sana..ama lütfen herşeyden önce oğlunu düşün..senin olmadığın bi dünyada onu yapayalnız bırakmayı nasıl düşünürsün...tek gerçek evlattır..daha 8 yaşındaymış bak Allah bağışlasın..şuan o da napacağını şaşırmıştır..senin kendini kaybettiğini gördüyse..bunu ona yapma..acın çok yeni..ve istisnasızhangimizin başına gelirse yıkılırız ..ama hemen toparlanman lazım...şuan alacağın yanlış kararlar hayatının sonuna kadar seni üzebilir..ona acı çektirmek için hırs bürümesin içini bu seni iyice yanlışa sevk eder..zaten Allah ona layığını verecek bu konuda emin ol..gözlerinle göreceksin zamanı gelince perişanlığını pişmanlığını..
senin öğrendiğini biliyor mu yoksa habersiz mi
nereye gidiyorsun tatile?
ne zaman gidiyorsun...ve tek başına mı gidiceksin....
dilerim orda toparlanırsın....
annem , oğlum , ben ,teyzem ve teyzemin oğlu gidicez 1 ay öncesinden yapılmış bir programdı biletlerimizi 1 ay öncesinden almıştık 15 gün kalıcaz..
Gerçekden sanki bilipde almışım en ihtiyacım olan şey şuan..
Farkındamısınız nasılda herşeyi önceden planlamışım gibi şaşkınım!
evet gerçekten...işte insanın kalbi temiz oldu mu her ihtiyacı görülür...
birde şeyy..resimler çok mu şeydi...yani öpüşüyolardı falan mı yoksa yanyanamıydılar sadece..
sen tam olarak ne sezdin o resimlerde?
1 tanesinde birbirlerine sarılmışlardı
ötekinde el elelerdi göz göze bakışıyolardı diğerindede kadın onun beline sarılmış oda omuza böyle 5-6 resim var
ayrıca kadının tek çekilmiş yatakodasının kapısında çay bahçesinde ve alışveriş merkezinde resimleri var
öpüşme vs yok
ama bir evde çekilmiş bu resimler
(sanki bir yabancıyı anlatıyo gibi hissettim okadar nefretim var!)
ve bizim bile hiç böyle resmimiz yok
her resimde üzerinde giydiği kazakları ben almıştım kendi elime alıp giydirip yollamışım gerizekalıyım ben!
offfff diyorum başka da bişey demiyorum...
şurda o kadar aldatılma konusu geçti ama sizinkisi çok etkiledi beni
hayata küsme....lütfen...
3 antidepresan insanı uyutmaz mı? uykudan eser yok
uyusam belki geçerdi acım
Canim çok geçmiş olsun rabbim büyük sabır versin , herşeyi okudum, öncelikle bi sakin ol , bi duş al derin nefes al bi kendine gelmeye çalış en azından bi kaç sn gözlerini kapa derin nefes al sakin olmaya çalış, ben boşan yada boşanma demicem , diyemem ama , benim sana tavsiyem dava vs den önce git o evlerine şerh koydur , en acil tarafından bunu yaptır kendini garantiye al , yada başka ne malı varsa, şerh koydurursan senden izinsiz imzan olmadan satamaz devredemez vs. şerhi koydur zaten rahatlarsın en azından sonra git tatiline iyice bi düşün kafanı bi topla bi kendine gel, düşün onsuz yapabilecekmisin, yapamayacakmısın , herşeyiyle enine boyuna düşün, senin için nasıl bi eş , sonrasında cezasını ver, ama önce bi kendine gel bi sakin ol , ve şerhini koydur için rahat eder en azından , rabbim yardımcın olsn.
Canım Allah razı olsun dertleşmeye ihtiyacım var inan ama dinginim sakinim sabah ki halim geçti şükürler olsuncanımm Allah yar ve yardımcın olsun.eşinle öyle ya da böyle konuşacaksın bir gün önce seni
kandırmaya çalışacaktır muhtemel.ama başka oyunlarda olabilir işin içinde.
belkide telefonu bilerek bıraktı ve görmeni sağladı boşanmak için.belkide evlilik planı yapıyorlar.
bu yüzden bu iş fazla çirkinleşmeden daha fazla yara almadan bitirmen lazım.eğer istediklerini verirse çekişmeli
boşanma sen yıpranırsın.bence daha fazla bilgi toplamaya çalış vakit geç olmadan sosyal sitelerde hesabı varsa patlat bak.
arkadaşlarına sor soruştur lütfen.o kadınada muhakkak manevi tazminat davası aç.evli mi değil mi öğren.oğlunla konuşmadan önce bir
uzmana danış etkilenmez desende belli olmaz onun yanında aldatma olayını zikretme büyüyünce anlatırsın
şimdilik aklıma gelenler bunlar.umarım tez zamanda atlatırsın.acını öyle içimde hissettim ki aynı şehirde yaşadığımızı bilsem
atlayıp gelecem yanına o kadar yani.
sende benim gibiisn...yemek de yiyemezsin ....
çabuk kilo alamama sorunun varsa üstelik ne olur öğünlerini atlama..
saldın mı toparlayamıyorsun.....ağla hiçkıra hıçkıra hakkın tabi kolay mı...
ama yıpratma fazla....
hiç mi arkadaşın yok şu an aslında yalnız kalmasan çok daha iyi olurdu...
Canim benim , oglum yemez kocam yapmaz denmez derler, hayat bu , senin bu kadar kararlı oldugunu ve sinirli oldugunu biliyor ve o sinirle herşeyi yapabileceğini de biliyordur bence boşanmak hiç istemiyordur boşanmamak için elinden geleni de yapcaktır ki sizin için ailesini karşısına almış , o kadar kolay vazgeçmeyecektir , ama aklına direkt bu seçeneklerde gelir yani , kim olsa gelir, benden boşanmayı aklına koymuş dımdızlak kalmayım diye bu fikirleride değerlendiriyordur ne yapabilirim diye, sordugu birileri vardır kendince herşeyini bilen, erkekler pek istemiyor galiba evdeki hanımı boşayıp dostuyla evlenmeyi, çok huzursuz değilse, bi adamın 5 yıldır dostu varmış herşeyi yapmışlar ama şimdi ortaya çıkmış asla karısından vazgeçmek istemiyormuş,dostu yakasını bırakmıyormuş , bunları yazanda dostu olan kadın yani düşün, kk da, o yüzden onun ilk yapacagı senin peşinden koşmak ikna etmeye çalışmak, en sonunda boşanmayı düşünüyordur, ama sen her ihtimale karşı şerhini koydur boşansanda boşanmasanda için kafan rahat eder, artık kanunlar kadınlardan yana, her hak kadının, ha mal kaçırsa bile 2 kişi üzerinden geçirmesi lazım, akrabasına yaparsa bile satış olarakta verse bile mahkeme yine de bozuyor bölüyor malları , sen dediğim gibi bi kendine gel bi la havle de allaha sıgın sabır çek sakinleş , sonra da şerhini koydur , ne karar verceksen sakin kafayla ver, her geçen gün biraz daha mantıklı şeyler gelcek aklına , şuan beynin durmuş gibi hissediyorsundur , sakinleşince düzelirsin tatlım, rabbim hakkında ne hayırlısysa o olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?