Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

nereye gidiyorsun tatile?

ne zaman gidiyorsun...ve tek başına mı gidiceksin....

dilerim orda toparlanırsın....

Umarım daha fazlasını çeker canı acır
biliyo gördüğün an aradım hesabını sordum olay sabah oldu yani bende sabah gördüm =(
Evladımın hiç bişiden haberi yok o tatil olduğundan annemde kalıyo (zaten annemle aynı binadayız) o yokken oldu herşey şükürler olsun
Evladımdan yana içim rahat babasızda yapar o babasını zaten akşam görürse az bi görüyodu hepsi bu ortak bi hayatımız yok gibi sözde o iş ve ev biz oğlumla evdeyiz..

Maymun gözünü açtı mı diyelim ne diyelim öyle oldu
Ben şuan kendimi düşünüyorum toparlanmam ve bir iş bulmam lazım tek düşüncem o
kendi ayaklarımın üzerinde durduğumda gücümün daha çok farkına varıcaktır..

nereye gidiyorsun tatile?

ne zaman gidiyorsun...ve tek başına mı gidiceksin....

dilerim orda toparlanırsın....

annem , oğlum , ben ,teyzem ve teyzemin oğlu gidicez 1 ay öncesinden yapılmış bir programdı biletlerimizi 1 ay öncesinden almıştık 15 gün kalıcaz..
Gerçekden sanki bilipde almışım en ihtiyacım olan şey şuan..

Farkındamısınız nasılda herşeyi önceden planlamışım gibi şaşkınım!

evet gerçekten...işte insanın kalbi temiz oldu mu her ihtiyacı görülür...

birde şeyy..resimler çok mu şeydi...yani öpüşüyolardı falan mı yoksa yanyanamıydılar sadece..

sen tam olarak ne sezdin o resimlerde?

1 tanesinde birbirlerine sarılmışlardı
ötekinde el elelerdi göz göze bakışıyolardı diğerindede kadın onun beline sarılmış oda omuza böyle 5-6 resim var
ayrıca kadının tek çekilmiş yatakodasının kapısında çay bahçesinde ve alışveriş merkezinde resimleri var

öpüşme vs yok
ama bir evde çekilmiş bu resimler

(sanki bir yabancıyı anlatıyo gibi hissettim okadar nefretim var!)

ve bizim bile hiç böyle resmimiz yok
her resimde üzerinde giydiği kazakları ben almıştım kendi elime alıp giydirip yollamışım gerizekalıyım ben!

offfff diyorum başka da bişey demiyorum...

şurda o kadar aldatılma konusu geçti ama sizinkisi çok etkiledi beni

hayata küsme....lütfen...

offfff diyorum başka da bişey demiyorum...

şurda o kadar aldatılma konusu geçti ama sizinkisi çok etkiledi beni

hayata küsme....lütfen...

9 yıllık evli olduğum adamı bu resimlerle görmek nasıl içimi acıttı anlatsam tarif edemem ki..
bunuda görücekmişim bunuda çekicekmişim ya sabır ya selamet diyorum dencek söz yok
Sözün bittiği yer
hayatımı mahvetti,gençliğimi,geleceğimi,duygularımı,hislerimi,güvenimi..
Yaşam sevincimi söndürdü

Mübarek günlerde Rabbime havale ediyorum..

3 antidepresan insanı uyutmaz mı? uykudan eser yok
uyusam belki geçerdi acım

canımm Allah yar ve yardımcın olsun.eşinle öyle ya da böyle konuşacaksın bir gün önce seni
kandırmaya çalışacaktır muhtemel.ama başka oyunlarda olabilir işin içinde.
belkide telefonu bilerek bıraktı ve görmeni sağladı boşanmak için.belkide evlilik planı yapıyorlar.
bu yüzden bu iş fazla çirkinleşmeden daha fazla yara almadan bitirmen lazım.eğer istediklerini verirse çekişmeli
boşanma sen yıpranırsın.bence daha fazla bilgi toplamaya çalış vakit geç olmadan sosyal sitelerde hesabı varsa patlat bak.
arkadaşlarına sor soruştur lütfen.o kadınada muhakkak manevi tazminat davası aç.evli mi değil mi öğren.oğlunla konuşmadan önce bir
uzmana danış etkilenmez desende belli olmaz onun yanında aldatma olayını zikretme büyüyünce anlatırsın
şimdilik aklıma gelenler bunlar.umarım tez zamanda atlatırsın.acını öyle içimde hissettim ki aynı şehirde yaşadığımızı bilsem
atlayıp gelecem yanına o kadar yani.

3 antidepresan insanı uyutmaz mı? uykudan eser yok
uyusam belki geçerdi acım

sende benim gibiisn...yemek de yiyemezsin ....

çabuk kilo alamama sorunun varsa üstelik ne olur öğünlerini atlama..

saldın mı toparlayamıyorsun.....ağla hiçkıra hıçkıra hakkın tabi kolay mı...

ama yıpratma fazla....

hiç mi arkadaşın yok şu an aslında yalnız kalmasan çok daha iyi olurdu...

Canim çok geçmiş olsun rabbim büyük sabır versin , herşeyi okudum, öncelikle bi sakin ol , bi duş al derin nefes al bi kendine gelmeye çalış en azından bi kaç sn gözlerini kapa derin nefes al sakin olmaya çalış, ben boşan yada boşanma demicem , diyemem ama , benim sana tavsiyem dava vs den önce git o evlerine şerh koydur , en acil tarafından bunu yaptır kendini garantiye al , yada başka ne malı varsa, şerh koydurursan senden izinsiz imzan olmadan satamaz devredemez vs. şerhi koydur zaten rahatlarsın en azından sonra git tatiline iyice bi düşün kafanı bi topla bi kendine gel, düşün onsuz yapabilecekmisin, yapamayacakmısın , herşeyiyle enine boyuna düşün, senin için nasıl bi eş , sonrasında cezasını ver, ama önce bi kendine gel bi sakin ol , ve şerhini koydur için rahat eder en azından , rabbim yardımcın olsn.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için
aklımda bunlarda var tabiki nereden başlıcam napıcam sudan çıkmış ördek gibiyim şuan şaşkınım 3 defa duş aldım üzerime 1 parfüm şişesi boca ettim istemsiz kafayımı yedim acaba ben diye düşündüm durup.
Kafamı toplayıp bunları düşüncem mal kaçırcağını zannetmiyorum ama bu adam beni aldattıysa herşeyi yapar haklısınız.

Canım Allah razı olsun dertleşmeye ihtiyacım var inan ama dinginim sakinim sabah ki halim geçti şükürler olsun
Kadın yollu bi kadın nasıl bi bilgi toplayabilirim ki
o benden ayrılmak istese 3 yıl önce boşanma reddesine geldik ozaman ayrılırdı kendi yalvardı barıştık
Muhtemelen unuttu farkında değildi yada bilmiyorum kafamı bulandırdınız

Ben zaten 50 kloyum
evet bugün sadece su ve kahve içtim toparlarım ama bi kaç güne
arkadaşım diyebileceğim biri yok annem var işte oda dinliyo dinliyo sen bilirsin diyo o da babam tarafından defalarca aldatıldığı için yorum yapamıyo zavallım kader..

Canim benim , oglum yemez kocam yapmaz denmez derler, hayat bu , senin bu kadar kararlı oldugunu ve sinirli oldugunu biliyor ve o sinirle herşeyi yapabileceğini de biliyordur bence boşanmak hiç istemiyordur boşanmamak için elinden geleni de yapcaktır ki sizin için ailesini karşısına almış , o kadar kolay vazgeçmeyecektir , ama aklına direkt bu seçeneklerde gelir yani , kim olsa gelir, benden boşanmayı aklına koymuş dımdızlak kalmayım diye bu fikirleride değerlendiriyordur ne yapabilirim diye, sordugu birileri vardır kendince herşeyini bilen, erkekler pek istemiyor galiba evdeki hanımı boşayıp dostuyla evlenmeyi, çok huzursuz değilse, bi adamın 5 yıldır dostu varmış herşeyi yapmışlar ama şimdi ortaya çıkmış asla karısından vazgeçmek istemiyormuş,dostu yakasını bırakmıyormuş , bunları yazanda dostu olan kadın yani düşün, kk da, o yüzden onun ilk yapacagı senin peşinden koşmak ikna etmeye çalışmak, en sonunda boşanmayı düşünüyordur, ama sen her ihtimale karşı şerhini koydur boşansanda boşanmasanda için kafan rahat eder, artık kanunlar kadınlardan yana, her hak kadının, ha mal kaçırsa bile 2 kişi üzerinden geçirmesi lazım, akrabasına yaparsa bile satış olarakta verse bile mahkeme yine de bozuyor bölüyor malları , sen dediğim gibi bi kendine gel bi la havle de allaha sıgın sabır çek sakinleş , sonra da şerhini koydur , ne karar verceksen sakin kafayla ver, her geçen gün biraz daha mantıklı şeyler gelcek aklına , şuan beynin durmuş gibi hissediyorsundur , sakinleşince düzelirsin tatlım, rabbim hakkında ne hayırlısysa o olsn

kusurabakma canım kafanı karıştırdım ama sonuçta 3 sene diyorsun çok zaman geçmiş.
o olayın üzerinden çok sular akmış.eşinden kadının adını soyadını hatta tlf numarasını al ve internetten araştır.
eğer bilgi vermek istemezse,dedektif tutar öğrenirsem onu da seni de rezil ederim de.azıcık tehdit et onunda kalbi dışarda atsın.
yine de sen bilirsin.ben olsam yapardım o kadının kocası varsa onada söylerdim ikisininide dımdızlak bırakır keyfime bakardım.
sonuçta yeni bir hayat kuracaksın ve bir çocuğun var.bikaç gün önce burada birinin eşi boşanmak istemişti kadıncağız eşinin faceni
patlattı ve 4 kişi ile aldattığını ve 1 tanesiyle boşanınca yurt dışına çıkacağını öğrendi.bu erkeklerin yapmayacağı şey yok vesselam.

Ben onunla telefonda konuştum saat 12 gibi ne denmesi gerekiyosa dedim bir aile avukatımız olduğunu biliyo randevu aldım saat 1 de gidicem bundan sonra onla muhattapsın benle değil dedim
beni dinlemeden sakın böyle bişi yapma dedi..
ben artık yokum bensiz hayatına alışmaya çalış dedim
senin peşini bırakmam dedi öyle kapadım telf.

Çünkü evdeki salak ben her dediğini yapıyorum, kıyafetlerine kadar kendi elimle alıyorum 3 kuruşa tamah ediyorum her kıskançlığına boyun eğiyorum sömürmüyorum destek oluyorum pişiriyorum ütülüyorum hazırlıyorum tepsiyle yatağına kadar servis yapıyorum
bende kendim gibi bir enayi bulsam bende bırakmam

BİR TANIDIĞIM HEP ŞUNU SÖYLER ; ERKEKLERİN ŞERRİ TÜM KADINLARIN ŞERRİNDEN DAHA KÖTÜ ASLINDA, HİÇ BEKLEMEDİĞİN ŞEYLERİ BİLE YAPABİLİYORLAR , ALLAH ERKEKLERİN PİSLİĞİNDEN VE ŞERRİNDEN KORUSUN AKILLARINA GELMEYEN YOK DER, böyle olaylar duydukça çok üzülüyorum rabbim ıslah etsin , ve doğruymuş diyorum , allah sabırlar versin inş. , hayırlısı neyse o olsun herkes için , böyle kötü insanlarla karşılaşanlar yada bir şekilde hayatı kesişenler için, İLK ÖNCE ALLAH KADINLARI ISLAH ETSİN İNŞ. kimsede namus kavramı kalmıyor artık, evli kadınlar bile doyumsuz olmaya başladı, kadının en büyük düşmanı yine kadın

canim bunlar senin enayiliğini değil ne kadar mükemmel bir eş olduğunu gösteriyor , ne kadınlar var nelerden aciz , kendine haksızlık ediyorsun, kendi değerinin farkına var, o zaten farkında dır , böyle temiz kendini seven bir eşi asla bırakmak istemez, erkekler aldatsada aldattıkları kadınlara asla güvenmezlermiş benimle bunları yapan , başkasıylada yapar diye sadece kullanırlarmış yattığıyla kalırlarmış genelde, tabi bu azcık aklı olan erkek için, bazıları tümden kaptırıyormuş gözü hiç bir şey görmüyormuş 2 boynuz yiyince aklı başlarına geliyor tabi , ama eşin sanmıyorum senden vazgeçmek isteyeceğini , kaybetceğini anladı ya bi yerleri cız etmiştir merak etme, o senden daha kötüdür ne yapcam şimdi diye , sürünsün de zaten, acımayacaksın bölesine, ha benim naçizane fikrim yine belirteyim tatlım boşan yada boşanma diyemem , büyük vebal çünki sadece hayırlısı olsun demek düşer, ama tedbirini al takdirini Allaha bırak , sen kendini maddi yönden sağlama al varsın o düşünsün iyice tutuşsun, sonra düşünmek için bol vaktin olcak zaten , hemde kendine güvenin gelir. oğluna da hiç bir şey kesinleşmeden çaktrma hiç birşeyi derim çünki çok küçük en ufak şey onun gözünde dünya kadar olur, bilinçaltında travma yaratmasın , en güçlü çocuk bile yıkılıyor ebeveynlerine hissettirmemeye çalışıyorlar ama çok üzülüyorlar kolay değil, sen ondan gizli istediğini yap en sonunda kesinleşince yavaş yavaş hissettirrisin sakin sakin güzellikle anlatmaya çalışırsın,

az önce geldi dayandı kapıya defol diye bağırdım şarjımı alıp gidicem dedi bende defol dedim
şarjımı eşyalarımı alıp çıkıcam hemen dedi kapıyı açıp odaya gittim kapıyıda kitledim kapının önünde konuşalım felan diye direndi hiç sesimi çıkarmadım ve gitmedi kuruldu sanırım salona bukadar yüzsüzlük yuh ya çıksam kavga ederim herkes ayağa kalkar sinirmden kumandayı kırcaktım burda inanamıyorum bukadarına pesss =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…