yazıklar olsun.ona da,yüzsüzlüğüne de... sen çok güçlüsün.elhamdülillah.
Sırf millete dedikodu vermim diye kendimi yiyorum burda mah. dedikoducu rezil hüsva ederim de çekiniyorum ama zerre bişi yok içimde sabah defolup gider gelmemesi için elimden geleni yapıcam
yüzümü göremicek sesimi duyamıcak bıkıcak elbette vicdan azabından yesin başını beter olsun.
şuan neler yapmak istiyorum bir bilseniz =(
tek yaptığım ağlamak başka bi halta yaramıyorum
Gücümde yok başım kafam zonkluyo kırmak dökmek istiyorum herşeyi
Bunun pişkince kapıya dayanmasına gözyumamam ben
Bişiler yapmam lazım
İnsan hangi yüzle gelir ya nasıl? niçin? napmamaı bekliyo aferin diyip sırtını sıvazlamamı mı?
Bu adam sanki bi yabancı
Hiç tanımıyorum ve evimi gasp etmiş gibi
içim içimi yiyo şuan
eminim içinden en büyük şiddeti uygulamak geliyordur canim ama şeytana uyma , sakin ol , ne yapcagını ne düşündüğünü kestiremeyeceğinden içi içini yiyordur meraktan, bir şekilde ortamı yumuşatırım sanıyor heralde, sıcağı sıcağına gideyimde belki ikna ederim diye mi düşündü acaba? bilemedim, ALLAH DOGRUDAN YANA CANİM, AGLAMA SAKİN OL, GÖZYAŞINA YAZIK, KURBAN OLSN HER DAMLASINA , AGLAYIP YIPRATMA KENDİNİ, AKSİNE ÇOK GÜÇLÜ VE DİK DUR Kİ ANLAM VEREMESİN ŞAŞIRSIN CANİM TAKATİNE , ağlayıp üzülürsen korkmaz endişe etmez, gücünle onu ezersin, dik dur için kan aglasada ağlama dim dik çık karşısına
Kapının ağzına dayandı dinle bi beni aç kapıyı günahımı alıyosun dedi
o resimlerin günahı alınmaması gibi durum olabilir mi?
neyi açıklıcak dinlemek istemiyorum
ses vermeyince defoldu gitti sen çıkana kadar beklicem dedi çıkmıcam sabah nede olsa gidicek sonra yine fırtınalar kopar içimde
ama sabah ki ben ben değilim şuan cidden Rabbim sabrını verdi
sabah ölücem sandım telefondaki feryatlarıma annem indi yukardan neler dedim naptım hatırlamıyorum bile bi çoğunu şuan onl'u hiç bişe düşünmüyorum
O yokmuş gibi oturdum tv açtım oturuyorum odada kapı kitli
Bu erkekleri ciddi ciddi anlamıyorum kafam aklım almıyo ben olsam ayak basamam bakamam utanırım!
Ve bir tavsiyem var. Kocanı dinle ama asla renk verme tamamen tepkisiz kal. Onun senden beklediği bağırıp çağırman delirmen ağlaman...kendini buna hazırlamıştır. Onu şaşırt erkekler şaşırınca napacaklarını bilemezler nedeni anlayamazlar ve delirirler. Onu tepkisizliğinle cezalandır. Gecelerce uyuyamasın. Muhtemelen onun canını acıtmak istiyosun. Ve inan bu çok etkili bir yöntem. Al karşına konuştur ama soru sorma ağlama bağırma ve bitti mi peki de gitmesini iste. O gittikten sonra istediğini yaparsın rahatlamak için. Sen aldatılmayı haketmedin ama o en büyük ceza olan tepkisizliği umursanmamayı haketti. İnsanlar en çok umursanmadıklarında üzülürler adam yerine konmadıkları anlaşıldığında ve etkisiz olduklarını gördüklerinde üzülürler. O bunu haketti.Eğer bunu başarabilirsen TAM ANLAMIYLA. Ne demek istediğimi anlicaksın.
Şuan içerde ve uyuyamıyo şarj aletimi aldım çıkıp uyuyamadım
o da uyuyamıyo ama dinlemek istemiyorum şuan bunu dinlemeye gücüm yok sabredemeyebilirim
cezalandırsam nolcakki
bu adam bu eve girip çıkıp gözüme baka baka yaptığımı yiye yiye yine o kadınamı gitti acabalarla mı beklicem ben
İçimi bunlar mı kemircek evden uzaklaştırmam lazım gitmiyo evden gitse gözüm görmese belki içim daha az acıcak =(
şuan orda yatıyo ve mutfakdan bişiler alıp yiyo bu bile zoruma gidiyo nasıl ya yatağıma yatıyo yaptığımı yiyo nasıl yani diye kalakalmış vaziyetteyim
Basan sona butun topigi okudum . Cook uzuldum. Bazen kotu sandiginiz seylerin altindan iyi bisiyler cikabiliyor. Kocani bi dinle ama affetme. Sakin affetme. Yuva kolay kurulmuyor bekara kari bosamak kolay derler ama ihanetin aciklamasi da olmaz Affinda! Kendim
Yasamis kadar uzuldum kalkip sgara yaktim suan! Cogu zaman erkekler arkadas kurbani olabiliyor! Malesef ki! Dua et canm yol yakinken gordun gercegi!!
Acaba nasıl bir açıklama yapacak merak ettim
bence hemen bir karar verme
yani tam delil olmadan
aman yaa aldatmayan erkek varmi
sen evde ona istedigini yedir
o giider yinede disardanda yemek ister
Bence sen bi dinle yapacağı açıklamayı , daha sonra anlattıklarına göre başka delillerde bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?