Polis refakatinde seyahat edebilir miyim İstanbul'dan Ankara'ya? Eğer öyle bir şey varsa hiç durmam giderim burdanÇocuklarım dediğine göre eşinizden değil yoksa çocuklar derdi diye düşünüyorum . Şimdi bunları düşünme biran önce kendini güvene al gerekirse polis refakatinde ailenin yanına git özel bir durumun var sonuçta
Oo farklı şehirlermis sizinki ve şuan giriş çıkışlar yasak iki şehirde de şu durumda sadece eşinizi evden uzaklastirabilirsiniz sanırımPolis refakatinde seyahat edebilir miyim İstanbul'dan Ankara'ya? Eğer öyle bir şey varsa hiç durmam giderim burdan
Arkadan gizlice yaklaşıp ensesine bi tane patlatamadın mıHamile olduğum için bu aralar erkenden uyuyorum. Ama bu sefer resmen şeytan dürttü ve uyandım, eşimin konuşma sesi geliyordu. Yavaşça dinledim ve bir kadına 'sen de benim karimsin, lütfen aç kamerayi' dediğini duydum ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü! O an telefonumdan video açıp konuşmayı cılız sesle de olsa kaydettim. Eşim hala o kadına yalvarıyor kamerayı aç yanında erkek mi var diye! Nolur bana akıl verin şimdi ben ne yapacağım? Hem hamileyim hem de 3 yaşında bir oğlum daha var
Allah yardımcınız olsun çok ağır birşey hiç bir yorum yapamayacağım çok uzuldumHamile olduğum için bu aralar erkenden uyuyorum. Ama bu sefer resmen şeytan dürttü ve uyandım, eşimin konuşma sesi geliyordu. Yavaşça dinledim ve bir kadına 'sen de benim karimsin, lütfen aç kamerayi' dediğini duydum ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü! O an telefonumdan video açıp konuşmayı cılız sesle de olsa kaydettim. Eşim hala o kadına yalvarıyor kamerayı aç yanında erkek mi var diye! Nolur bana akıl verin şimdi ben ne yapacağım? Hem hamileyim hem de 3 yaşında bir oğlum daha var
haklisiniz. yazarken dusundum aslinda ama.. adam tek seferlikti der, sarhostum der, sen hamilesin diye ihtiyacim vardi der vs suanki psikolojiyle dusunemez konu sahibi.. uyanik olsun kandirmasin adam istedim aslinda..Bence konu sahibine çok fazla sıkıntı vermeyin yanlış anlamayın beni siz fikir sunuyorsunuz tabi ikinci hanımı gibiyse gibi ama onun açısından gebelik sürecinde çok zor bir durum Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Okumadım o konuyu tam olarak nasıldı?Geçenlerde burada bir konu vardı 20 yıllık evlilik diye. Umarım ona dönmez bu iş. Allah yardımcınız olsun inşallah üzüldüm gerçekten... En hafif şekilde atlatmanız dileğiyle bu dönemi..
Okumadım o konuyu tam olarak nasıldı?
Konuyu yazan üyenin eşi onu bir hayat kadınıyla aldatmış ama üye affetmiş çocuklar için. Tabi bu iş hayat kadınıyla bitmemiş devamı gelmiş. Kısaca yıllarını buna vermiş. Şimdi boşanacakmış. Bunlar hep birer ders insana.. Yaşamadan bilinmez. Allah vermesin kimseye sizede Allah kolaylık versin. Derdinize derman bulmanız dileğiyle.Okumadım o konuyu tam olarak nasıldı?
Emin değilim ama bundan bahsediyor sanırım arkadaş.
20 yıllık evliliğin başlangıç ve bitiş hikayesi.
Çook uzun ama bir kitap bir roman okuyor gibi düşünün artık evde kaldığımız bu dönemde.Duygu katmadan yorum yapmadan ve bu kadar uzun olmasına rağmen detaya girmeden bir hayatın tam içinden bir evlilik nasıl başladı nasıl bitti bunu anlatacağım.Kimi kendinden birşeyler bulacak, kimi...www.kadinlarkulubu.com
Hamile olduğum için bu aralar erkenden uyuyorum. Ama bu sefer resmen şeytan dürttü ve uyandım, eşimin konuşma sesi geliyordu. Yavaşça dinledim ve bir kadına 'sen de benim karimsin, lütfen aç kamerayi' dediğini duydum ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü! O an telefonumdan video açıp konuşmayı cılız sesle de olsa kaydettim. Eşim hala o kadına yalvarıyor kamerayı aç yanında erkek mi var diye! Nolur bana akıl verin şimdi ben ne yapacağım? Hem hamileyim hem de 3 yaşında bir oğlum daha var
İşte böyle oluyor erkek milleti , sen çalış didin yıllarca borçlarını öde sayende ticaret yapsın, belki bu kadın iş güç stres sınır hamilelik küçük çocuk vs bile derken kendine bile ayıracak vakit bulamasın, oynaştığın coluklu çocuklu kadına karım diyebilsin. Ne kadar acımasızlar konu sahibi beni yanlış anlamasın kendim için bile düşünebiliyorum çünkü kimin başına ne geleeği belli olmazYa gerçekten artık insan olarak bu kadar iğrençleştik değil mi?
karımız varken aynı hayatı tüm zorlukları paylaşırken dünyanın en ulaşılmaz evlat kavramına sahipken allahtan belanı mı istiyorsun Pe......
sende benim karımsınmış senin gibi kocanın !!!!
umarım Ayrılabilirsiniz şu maddi olayları çözüp. Kavga etmeyin bence duyduğunuzu ayrılmak istediğinizi tatlı dille söyleyin şu kredileri ödesin en azından
Boşandıktan sonra tayin hakkı kaldırılmış maalesef onu arastirmistimElbet çok üzüldüm. Nasıl yıkıldığınızı tahmin dahi edemem. Ama şuan hızlıca en mantıklı seçenekleri değerlendirmek gerekiyor. Öncelikle eşinizi evden uzak tutabilmek için kilidi değiştirin. (Bu sabah evden gittiyse) gitmediyse polise gidin, uzaklaştirma talep edin. Sonrasında;
1.si mayısın 1-2sinde farklı şehirlere gidiş serbest olacak diye duydum. Hatta uçak bileti alan tanıdıklarım var o tarihe. Bir bakın isterseniz.
2. Boşandıktan sonra tayininizi başka bir yere aldırma hakkınız var, durmayın gidin. Boşandıktan sonra dahi guvenemezsiniz o adama. Çocuğum var çocuğumu gorcem der çıkar gelir sarhoş sarhoş.
3. Tazminat vs. krediyi kapatmaya yetmezse bir süre ailenizle yaşamanız gerekse bile sonrasında evinizi ayırın. Çok şükür memursunuz. Siz ve çocuğunuz gayet bir yuvada mutlu mutlu yaşayabilirsiniz. Aile evine döndükten sonra en ufak bir laf sizi rahatsiz edebilir çünkü.
Sarhoşun ayilip evden defolup gitmesini bekliyorumİnanamıyorum ya..
Nasılsın ne yaptın konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?